IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Америка е континент, там има канада, уса, мексико, пуерто рико, никарагуа, панама. Да смятаме ли че тесла е никарагуанец. ...Разбира ти свиня от Никола Тесла..
    А Земята е планета. На нея има Зимбабве, Уганда, Китай.. да смятаме ли, че си угандиец?? Разбира ти свиня от Никола Тесла..

Именно, че е континент. Даже са два континента. За това не ми трябва виза, защото не съм уточнявал, къде точно ходя.

Елементарно преглеждане на каквато и да било търсачка показва, че Никола Тесла е гражданин на САЩ.

Щом си седнал, да тролиш чрез капиталистическия интернет срещу самия капитализъм, значи имаш достъп до търсачка. Мързи ли те?
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Колко много? Петима? Няма такива българи, никой не би отишъл там. Вероятно са местни българи.
      Това момче Кристиян,което спечели 2 място на Евровизия баща му е от Ямбол,майка му от Казахстан.Живеят и работят в Москва.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"

Американец е.

Разбира ти свиня от Никола Тесла...
        Америка е континент, там има канада, уса, мексико, пуерто рико, никарагуа, панама. Да смятаме ли че тесла е никарагуанец. ...Разбира ти свиня от Никола Тесла..

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss

Да не ти се пукна жлъчката от завист?Вярно е както е и вярно ,че има много българи които работят на ключови и добре
          платени позиции в РФ.Малко пият,много бачкат и са доста палави спрямо рускините и руснаците ги ценят.
          Колко много? Петима? Няма такива българи, никой не би отишъл там. Вероятно са местни българи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"

Американец е.

Разбира ти свиня от Никола Тесла...
            Американец си ти.И не дават виза.Геройски се хвърляш на амбразурата целуваш лижеш и виза няма.И от Канада те изгониха.Дано на всичките ви дадат виза ше ви платя и пътните и не се връщайте никога повече.И понеже твърдите че елита на България се изнесъл всички знаем какво мислят другите за нас благодарение на същия този "елит".Колкото по бръже се разкарате толко по бързо ше се оправи България

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid

Ха ха ха моите са си тука и нямат никакво намерение да мият чинии у Америка и да чистят тоалетните на неграта.Ха ха ха
              Като Никола Тесла ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

".........: IT-Leiter können mit einem Einstiegsgehalt von 62.500-74.500 Euro rechnen, das sich nach zehn Jahren Berufserfahrung durchschnittlich auf über 112.000 Euro erhöhen kann......"

http://www.e-fellows.net/Karriere/Be...r-Informatiker
                ДА бе супер, не знаех че толкова пари правели. Един познат прави около 5500 чисти в дюселдорф ИТ фирма. И все пак тук се говори за ръководител, а не за бачкерите. Доколкото съм наясно, когато нааправиш стаж и име в тези среди си наемаш един проект и си движиш нещата- предприемач. По този начин може да си докараш и 500000 на година. Всъщност съм запознат с работата на КРЗ одесос- там строителя/ ръководителя на ремонта на даден кораб/ работи по същия начин- уговаря кораба да направи това или онова и каквото направи по евтино, разликата е за него. Говорих веднъж с един такъв- обясняваше че по този начин стига до 80 000 на година

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin

https://www.gehaltsvergleich.com/gehalt
                  https://www.gehaltsvergleich.com/geh...dministratorin

Първия линк е за всички заплати в германия по отрасли и професии. Вторият линк е на сисадмин.
                  Сайта дава приблизителна представа какво би получил чисто- моята заплата е с около 12% по висока от това което дава сайта. Съгласен съм че в щатите заплатите са по високи, но не толкова по високи, колкото ти обясняваш. За това което казваш отдавна янките ползуват индииците
                  ".........: IT-Leiter können mit einem Einstiegsgehalt von 62.500-74.500 Euro rechnen, das sich nach zehn Jahren Berufserfahrung durchschnittlich auf über 112.000 Euro erhöhen kann......"

http://www.e-fellows.net/Karriere/Be...r-Informatiker

Коментар

• Попита ли какво значи марикон, то всъщност кого ли да питаш в бг, малко хора знаят какво значи думата
                    Last edited by v_tin; 19.05.2017, 02:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                      Забравих телефона и електрическа крушка и те идват от краварите.
                      А бе май са изобретение на тесла, ама за това трябва да изгледаш няколко филма, но не в снапчат и да прочетеш няколко книги. Дето няма да стане. Тъй че си мисли

Коментар

Варбург и Москвич фалираха. Дачия ги купиха Рено.
                        Вартбург не са фалирали, а ги затвориха след обединението. Чети първо и след това пиши. Както затвориха много други предприятия в източна германия

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin

Или ти лъжеш или братовчедката те е излъгала. Би получавала такава заплата ако е например някакъв меринджей. На келяв инженер никой няма да даде такива пари
                          IT- инженер,IT-то го "добави" след три години "доучване" в Америка.Не те карам да ми вярваш и не виждам,какъвто и да е смисъл да те лъжа....Тя не се е хвалила с парите ,които взима ....Аз,от чисто любопитство съм се интересувал....И аз не я хваля,просто давам пример от реалния живот..Много се радвам на това ,което е постигнала,защото ,дето му се вика е тръгнала не от нулата ,а от под нулата...Изключително скромен и трудолюбив човек е ...И сега си е такава....
                          P.S.Трудно някой може да ме излъже ,какви доходи получава на запад,поради куп обективни и субективни причини....
                          P.S.Верно ,малко съм се улял - 107 000,увеличил съм и с 13 000 годишната заплата...Ама забравих да я питам ,дали не взима и някакви бонуси ...Току виж пак сме достигнали пъвоначалната цифра....
                          Last edited by retro_69; 19.05.2017, 02:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69

На село не се ходи ,само щото е евтино....На село се ходи по много по-други причини....Ти едва ли ще ги разбереш...И не само ти...А и не е нужно да ги разбираш...
                            Тоя младеж дядо му го е поизлъгал и още си мисли че е безсмъртен.Но годинките си вървят.Кат натрупа опит ше разбере че нищо в тоя свят не е еднозначно че с годините гледната точка се променя.Най тъпото е примерно че навремето кат гледах Всичко е любов много се кефех на героя на Иван Иванов как бягаше от тевеуто и много ме беше яд как му пречеха на работата с мацката.Днес от позицията та на човек с опит си мисля че просто е трябвало да го пратят в урановата мина.Дори жителството което навремето много хора мразеха днес разбираме че е било много добро нещо...Когато нещо не е в твоя полза обикновено си му противник но в един момент се оказва че не било баш така.Сега примерно много хора искат да има пак жителство за да могат децата им да са близо до тях.....Всичко тече всичко се променя.Младостта е един миг и докат я проумееш тя отлетяла

Коментар

И на мен ми е чудно що ползваш Интернет измислен от американците на компютър също измислен от американците, на операционна система измислена от американците и ревеш срещу тях.

Като почти всичко квото ползваш в домакинството с изключение на лопатата и гумените галоши е измислено от американците.

рахосмукачка, хладилник, ток, радио, ТВ - сичко идва от краварите.

Брей ма тия американци всичко измислили бе и азбуката измислили.Казаха ти вече да намалиш холивудската простотия

Коментар

Забравих телефона и електрическа крушка и те идват от краварите.
                                Идват трънки от краварите.Никола Тесла знаеш ли кой е?И какъв е?

Коментар

Working...
                                X