IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Ей от вчера всички във форума и всички политици дъвчат темата за изказването на Путин и за първи път има пълен консенсус - и във форума и сред политиците ни. Това е наистина уникално явление за България. И именно защото има пълен консенсус и този консенус е напълно очакван и нормален, аз задавам въпроса:

А мислите ли, че Путин не го знае? Мислите ли, че не знае най-лесния начин да вбесиш българин зачеквайки го за азбуката на Кирил и Методий? И то навръх 24 май? Мислите ли, че в руското Външно работят идиоти и ей така просто от тъпотия са му написали това изказване? Мислите ли, че не осъзнават, че дори най-яростните русофили ще се възмутят от такова изказване?

Та по този повод не мога да не се присъединя към мнението на Корнелия Нинова, че Путин се опитва да ни каже нещо, НА НАС българите. Въпросът е какво иска да ни каже и толкова ли е важно това нещо, че да си засере подкрепата в България, която е една от малкото страни с все още преобладавщо русофилски нагласи сред народа? Ей този въпрос си задавам и нямам отговор на него ... Не може да се отрече, че с това си изказване Путин направи това, което цялата соросоидна пропаганда не можа да направи. Каква може да е целта му, че да плати такава висока цена?
    Ами ако сверата на влияние вече не включва нас а македонците а нас ни праща на бунището да се оправяме както можем...
    безинтересни както за Щатите ,така и за Русия...
    Никой не прощава предателството ,а ние се постарахме доста в тази насока......
    Предполагам всички бъдещи проекти ,ще ни заобикалят....а тръбите за газ отиват на скраб....
    Last edited by Монти; 25.05.2017, 20:02.

Коментар

Ей от вчера всички във форума и всички политици дъвчат темата за изказването на Путин и за първи път има пълен консенсус - и във форума и сред политиците ни. Това е наистина уникално явление за България. И именно защото има пълен консенсус и този консенус е напълно очакван и нормален, аз задавам въпроса:

А мислите ли, че Путин не го знае? Мислите ли, че не знае най-лесния начин да вбесиш българин зачеквайки го за азбуката на Кирил и Методий? И то навръх 24 май? Мислите ли, че в руското Външно работят идиоти и ей така просто от тъпотия са му написали това изказване? Мислите ли, че не осъзнават, че дори най-яростните русофили ще се възмутят от такова изказване?

Та по този повод не мога да не се присъединя към мнението на Корнелия Нинова, че Путин се опитва да ни каже нещо, НА НАС българите. Въпросът е какво иска да ни каже и толкова ли е важно това нещо, че да си засере подкрепата в България, която е една от малкото страни с все още преобладавщо русофилски нагласи сред народа? Ей този въпрос си задавам и нямам отговор на него ... Не може да се отрече, че с това си изказване Путин направи това, което цялата соросоидна пропаганда не можа да направи. Каква може да е целта му, че да плати такава висока цена?
      Ето ти я целта на Путин, обяснена от последния и единствен журналист все още в България:
      Путин в ролята на полезен идиот за българското изтрезняване от рашисткия махмурлук

"... Фактът, че Путин едва ли е пожелал нарочно да дразни българите, а “само” е решил да даде рамо на македонския шовинизъм без да се съобразява с някакви си български чувства, не прави постъпката му по-малко антибългарска. Не заради самата фактология, която преднамерено изкривява, а поради демонстрацията на пренебрежение. Той на практика каза на всички българи, че техните евентуални вопли нямат значение за него. .."
      http://ivo.bg/2017/05/25/%D0%BF%D1%8...A%D0%BB%D0%B3/

Коментар

• И нетваре абсолютно е така. Даже не би трябвало да го казваш като въпрос ами като констатация.

А изказването напълно съответства на отношението (уважението) което * има към България и българите.
        Братя ли? Диви варвари са това. Виждаме как постъпват с братята си ако не искат да им играят по свирката.
        Last edited by X_Y; 25.05.2017, 20:03.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Мрежата написал съм го.Всички знаем че Путин много добре знае на каква азбука пише и откъде е дошла.Самият Путин говорят че е българин.Кремъл е по наш тертип.Руснаците имат държава от триста години с нас не мое се мерят.Ние сме духът както каза Президента.Путин не ме вбесява просто не се връзвам на дребни интриги.Лошото е че Светът не го знае.Затова нашите евродепутати требе да проглушат ушите на целия свят докато и последния негър не научи за кирилицата.Целият свят да научи че сме и дали четмо и писмо че сме ги покръстили.Тва е начина да се отговори.Ние сме ги направили хора.А когато се окепазява Родината дъл на всички българи е да забравят различията и да се обединят
          Last edited by power grid; 25.05.2017, 19:53.

Коментар

+1

Може би следното.....
            Не се ебавайте с нашите проекти, че освен настоящето и бъдещето, ще ви отнемем и миналото....

Коментар

• Ей от вчера всички във форума и всички политици дъвчат темата за изказването на Путин и за първи път има пълен консенсус - и във форума и сред политиците ни. Това е наистина уникално явление за България. И именно защото има пълен консенсус и този консенус е напълно очакван и нормален, аз задавам въпроса:

Last edited by netware5; 25.05.2017, 19:40.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                Много добре знам че зад Пуин стои огромен интелектуален потенциал.Много добре знам че при него самодейност и случайни думи няма.Много добре знам че Путин и руснаците много добре знаят на каква азбука пишат и откъде е дошла.Много добре знам че са искали да бъдат покръстени от Византия ама народа не е разбирал какво му се говори.Затова са се обърнали към нас да им дадем книгите.Много добре знам че Путин знае кой е Свети Киприан.Не мога да стоя безучастен когато се интригантства и се вреди на Родината ми.Обичам Русия и руснаците но България е в душата ми и винаги ще я обичам.Може да нямаме ракети може да нямаме бомби но имаме велика история и сме древен народ.Путин много добре знае че руснак и македонец кат се окъпят са истински българи.Путин много добре знае че със смирение дух и букви можеш да направиш много повече отколкото с бомби и с ракети.Вече толкова години войни и насилие какво решиха?
                Руснаците трябва да са ни благодарни за буквите както ние сме благодарни за Освобождението

Започваш да ми харесваш, затова аз и истинските приятели на България
                те поздравяваме

Коментар

• Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение

Естествено, че няма да бъде признато, защото това означава много сериозен завой от доктрината на Екатерина Велика (някаква си швабка-ренегатка, дето станала първа източноправославна за едната власт, но пък каква власт, то не случайно Анри Четири е рекъл, че Париж си струва една литургия, що пък Москва да не си струва и тя едното черкуване), че нещо такова като Българска Империя няма, че само Русия е майка на всички славяни и ако се търдят някакви корени, то те със сигурност не са от близки народи, които биха могли да оспорят идентитета на Русия, а от чужди - примерно гърци (ака византийци). Та да, това няма как да се случи, защото от истината боли най-много...

Хубавато е поне ние да си го знаем, а не някакви ренегати да ми обясняват, как Путя бил големата ралтъ и каквото и да ни кажел, ние сме длъжни смирено да преклоним главица, щото видиш ли сме били предавали винаги братята православни и за нас е заслужено само бой, йебън и српска музика - срам ме е от такива хора!!!

И все пак, най-адекватната реакция дойде от двама, хм, как да ги нарека - единият е Бюрека, който внася въпроса за разглеждане в европарламента (браво, Бюрек, адмирации от мен), а другият е Президента. Може да го издигнаха комунистите, но мнението му е ясно и точно:

Вчера беше един светъл празник за всички славяни, за всички народи, които използват кирилицата. Ако искаме наистина славянските народи да стоят обединени, това може да стане само, ако уважаваме историята, каза президентът Румен Радев.

А историята много ясно сочи, че България е историческата родина на славянската цивилизация и култура, добави държавният глава.

за разлика от него наш Тиквун се измъкна по "евроатлантически" - видите ли, да не ровим в миналото - ех, Тиква, Тиква, с Винету ще си останеш....

П.С. И не хулете Бате Пешо, при него, специално по тази тема има огромно израстване, за което също заслужава само поздравления. Ако поне 50% от путинистите и сороспиите се замислеха за миг, че трябва да са първо българофили, то "тази държава" съвсем скоро ще настигне средноевропейските стандарти.
                  Амин!
                  Даже белата Златка се опъна :

Сидеров: "Има напредък, преди учеха че ленин е писал кирилицата"
                  http://clubz.bg/54329-siderov_vs_put...sal_kirilicata

Last edited by X_Y; 25.05.2017, 19:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Руската империя се крепи на две колони - източното православие и славянската псименост. И двете са ги получили от българите. Но това няма да бъде признато официално от руските императори. Сега пускат по някоя димка за да шашкат държавиците на Балканите.
                    Естествено, че няма да бъде признато, защото това означава много сериозен завой от доктрината на Екатерина Велика (някаква си швабка-ренегатка, дето станала първа източноправославна за едната власт, но пък каква власт, то не случайно Анри Четири е рекъл, че Париж си струва една литургия, що пък Москва да не си струва и тя едното черкуване), че нещо такова като Българска Империя няма, че само Русия е майка на всички славяни и ако се търдят някакви корени, то те със сигурност не са от близки народи, които биха могли да оспорят идентитета на Русия, а от чужди - примерно гърци (ака византийци). Та да, това няма как да се случи, защото от истината боли най-много...

Хубавато е поне ние да си го знаем, а не някакви ренегати да ми обясняват, как Путя бил големата ралтъ и каквото и да ни кажел, ние сме длъжни смирено да преклоним главица, щото видиш ли сме били предавали винаги братята православни и за нас е заслужено само бой, йебън и српска музика - срам ме е от такива хора!!!

И все пак, най-адекватната реакция дойде от двама, хм, как да ги нарека - единият е Бюрека, който внася въпроса за разглеждане в европарламента (браво, Бюрек, адмирации от мен), а другият е Президента. Може да го издигнаха комунистите, но мнението му е ясно и точно:

Вчера беше един светъл празник за всички славяни, за всички народи, които използват кирилицата. Ако искаме наистина славянските народи да стоят обединени, това може да стане само, ако уважаваме историята, каза президентът Румен Радев.

А историята много ясно сочи, че България е историческата родина на славянската цивилизация и култура, добави държавният глава.

за разлика от него наш Тиквун се измъкна по "евроатлантически" - видите ли, да не ровим в миналото - ех, Тиква, Тиква, с Винету ще си останеш....

П.С. И не хулете Бате Пешо, при него, специално по тази тема има огромно израстване, за което също заслужава само поздравления. Ако поне 50% от путинистите и сороспиите се замислеха за миг, че трябва да са първо българофили, то "тази държава" съвсем скоро ще настигне средноевропейските стандарти.
                    Амин!
                    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Руската империя се крепи на две колони - източното православие и славянската псименост. И двете са ги получили от българите. Но това няма да бъде признато официално от руските императори. Сега пускат по някоя димка за да шашкат държавиците на Балканите.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Някой да ти е казвал, Сганов, че Путин и мил, добър и нежен? Има си страна, за която да милее, стига му. И вие не очаквайте друго: Не от нас и не за нас е избран. Провокацията си е провокация и пръст отзад на всичко слагачи, както и на смешните мАкедонски грандомани с два реда "история". Не ме кефи но, чудя се, как изобщо си сдържа нервите досега. Щото ако -и когато - сме имали твърда, национално отговорна и единна външна политика, с нас никой не се е ебавал. Дори Цариград. Щом /дори екс/- съюзник ни е взел да гаргара, смятай колко струваме. Като нация и "горд, древен народ с 16000 -годишна история". Това, да си горд и да бягаш зад граница да миеш чинии и задници на посрани старчета, що за "гордост" е?
                        Last edited by Pyramid; 25.05.2017, 17:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Путин много добре знае че със смирение дух и букви можеш да направиш много повече отколкото с бомби и с ракети.Вече толкова години войни и насилие какво решиха?.......

Бинго! Лека полека народа изтрезнява. Ще се окаже, че путлер е най- големия гробокопач и вредител на русолюбието по тези географски ширини
                          Учуден съм, че не им е обяснявал и как Русия освободи Македония от турците

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

На путю въобще не му дреме какво мислиш ти.
                            Както и на нас - какво те е захапало. Ами сега ?
                            :-P

Коментар

• Путин много добре знае че със смирение дух и букви можеш да направиш много повече отколкото с бомби и с ракети.Вече толкова години войни и насилие какво решиха?.......

Бинго! Лека полека народа изтрезнява. Ще се окаже, че путлер е най- големия гробокопач и вредител на русолюбието по тези географски ширини

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Много добре знам че зад Пуин стои огромен интелектуален потенциал.Много добре знам че при него самодейност и случайни думи няма.Много добре знам че Путин и руснаците много добре знаят на каква азбука пишат и откъде е дошла.Много добре знам че са искали да бъдат покръстени от Византия ама народа не е разбирал какво му се говори.Затова са се обърнали към нас да им дадем книгите.Много добре знам че Путин знае кой е Свети Киприан.Не мога да стоя безучастен когато се интригантства и се вреди на Родината ми.Обичам Русия и руснаците но България е в душата ми и винаги ще я обичам.Може да нямаме ракети може да нямаме бомби но имаме велика история и сме древен народ.Путин много добре знае че руснак и македонец кат се окъпят са истински българи.Путин много добре знае че със смирение дух и букви можеш да направиш много повече отколкото с бомби и с ракети.Вече толкова години войни и насилие какво решиха?
                                Руснаците трябва да са ни благодарни за буквите както ние сме благодарни за Освобождението
                                На путю въобще не му дреме какво мислиш ти.

Коментар

Working...
                                X