Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
Тема Македония с център Солун НЯМА!!! Има тема Македония с център .... Одрин (Адрианопол) - странно, а? Или пък не? Македонската земя, за която говори Путя, всъщност, след падането на България под властта на ИРИ (Византия за лаиците), се намира в една тема и тя се казва .... България. Интересна случайност - едва ли?!?!?!?
Пратете му тази карта на Путя, белким се ограмоти:
A Може и някоя българска от периода, ама да не ставаме "шовинисти", че ще се разсърди царят-самодържец
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеГрую, с тая последната карта изобщо не си европеец..... изобщо не си и коминернист ...... великобългарски шовинист си май .....Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеСтига де, мрежа, ти поне си доста умен човек, за да вадиш такива "мъдри" мисли. Познаваме се, все пак, а мнението ми за теб е много високо и като човек, и като професионалист, Моето мнение е коренно противоположно на твоето - аз мисля, че няма никакво послание, просто гаф на тяхната дипломация, нешо като Скалистите планини на наш Рошко - недоучили цървули!!! И съм на 100% убеден, че точно такъв доморасъл цървул му е писал на Путя речта, щото едва ли Путя си ги пише сам, точно като нашия Вожд и Учител, да се свети Тиквата Му.
Ти мислиш ли, че Путя е наясно какви са Кирил и Методий? А дали е чувал за Киприан? Казали му Климент Охридски, значи е македонец и толкова, какво повече имаш да му мислиш? И не си мисли, че русофилистиците ще намразят Путя за изказванията му, та нали именно те (русофилистиците) я създадоха тази нация, те предадоха костите на Гоце на "македонците", те накараха дядо ми да се пише "македонец", щото иначе бой и интерниране и т.н., и т.н. Та нищо не е направил във вреда на русофилистиците у нас, точно толкова по-малко са станали русофилистици, колкото сороспиите намаляха у нас, след като им вдигнаха паметника на позора - на бомбардиралите София американски летци...
А дали Путя изобщо е осъзнал какво е направил - жестоко се съмнявам - много преди него, като онзи олигофрен Николашка, дето комунетата му резнаха шашката, са разчитали точно на подобна "имперска" и "робска" политика: те, българите са ни длъжни, ще си правим с тях каквото си искаме, а те вечно ще ни благодарят, че сме ги освободили. Та и досега е така - робите никога няма да бъдат свободни, те вечно ще си търсят господар, а най-големите роби ще се радват истински не когато се освободят, а когато имат силен господар, по възможност най-силния. Важи и за сороспиите, и за русофилстиците!!!
Е, аз съм българин - колкото по-малко се занимава Русия с нас и ни натрапва "освобождението" си, толкова по-добре за нас, съшото важи и за хамериканите с тяхната пародия на "демокрация"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Доказано е, че работата на братята се базира на южномакедонски български говори. Освен късното заселване на Кубер там е имало българи и преди това. Няма единно становище в науката, какво означава българи. Но в изворите те се срещат доволно често из Балканите с препратки дори към времената на Троя.
времената на Атила.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМакедонска земя с център Солун наистина съществува като понятие както и Мизия и Тракия и Малка скития,но тя е населена от
българите на Кубер братът на Аспарух.В интерес на истината Солун никога не е бил в пределите на Българската държава.
Пратете му тази карта на Путя, белким се ограмоти:
A Може и някоя българска от периода, ама да не ставаме "шовинисти", че ще се разсърди царят-самодържец
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеМакедонска земя с център Солун наистина съществува като понятие както и Мизия и Тракия и Малка скития,но тя е населена от
българите на Кубер братът на Аспарух.В интерес на истината Солун никога не е бил в пределите на Българската държава.
Коментар
-
Стига де, мрежа, ти поне си доста умен човек, за да вадиш такива "мъдри" мисли. Познаваме се, все пак, а мнението ми за теб е много високо и като човек, и като професионалист, Моето мнение е коренно противоположно на твоето - аз мисля, че няма никакво послание, просто гаф на тяхната дипломация, нешо като Скалистите планини на наш Рошко - недоучили цървули!!! И съм на 100% убеден, че точно такъв доморасъл цървул му е писал на Путя речта, щото едва ли Путя си ги пише сам, точно като нашия Вожд и Учител, да се свети Тиквата Му.
Ти мислиш ли, че Путя е наясно какви са Кирил и Методий? А дали е чувал за Киприан? Казали му Климент Охридски, значи е македонец и толкова, какво повече имаш да му мислиш? И не си мисли, че русофилистиците ще намразят Путя за изказванията му, та нали именно те (русофилистиците) я създадоха тази нация, те предадоха костите на Гоце на "македонците", те накараха дядо ми да се пише "македонец", щото иначе бой и интерниране и т.н., и т.н. Та нищо не е направил във вреда на русофилистиците у нас, точно толкова по-малко са станали русофилистици, колкото сороспиите намаляха у нас, след като им вдигнаха паметника на позора - на бомбардиралите София американски летци...
А дали Путя изобщо е осъзнал какво е направил - жестоко се съмнявам - много преди него, като онзи олигофрен Николашка, дето комунетата му резнаха шашката, са разчитали точно на подобна "имперска" и "робска" политика: те, българите са ни длъжни, ще си правим с тях каквото си искаме, а те вечно ще ни благодарят, че сме ги освободили. Та и досега е така - робите никога няма да бъдат свободни, те вечно ще си търсят господар, а най-големите роби ще се радват истински не когато се освободят, а когато имат силен господар, по възможност най-силния. Важи и за сороспиите, и за русофилстиците!!!
Е, аз съм българин - колкото по-малко се занимава Русия с нас и ни натрапва "освобождението" си, толкова по-добре за нас, съшото важи и за хамериканите с тяхната пародия на "демокрация"Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Имхотеп, на практика ти заемаш същата позиция като 4i40 - че уж Путин ни намеква да си налягаме парцалите. Не е това. За тази цел щеше да каже нещо я за газа и петрола, я за българските стоки в Русия, дори нещо за дружба с Турция и т.н. С това си изказване той не може да ни заплаши или принуди към нещо. С това изказване просто ни обижда, а обидата не се забравя. От обидата няма никакъв смисъл, докато от шамара има. Един як шамар може да те накара да паднеш на колене, колкото и да си горд, докато една обида е просто обида за цял живот, но не може да те принуди да направиш нещо. Нещо повече, може да развие трайно отрицателно отношение и всякаква липса на кооперативност. Та затова се чудя какво аджеба стои зад всичко това. Определено е послание ....
Поддържам мнението ти, но не това е важното в момента. Питам се защо по дяволите Путин го каза това?
Но пък си прав, много добре знае че ще ни обиди.
Друго не може да направи. Икономически не може да направи абсолютно нищо. Политически също нищо.
Та далеч съм от на чичето мисленето.
Но може би това е добре премислен тест за преброяване на редиците? За проверка на влиянието което имат?
Защото (за мен) това е доста обидно, а реакцията на властта е като мачкан пластелин.
Ми че дори и бялата златка се изказа по-остро от буци?Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Ми има различни предположения.Интрига намек на македонците знам ли.Или може би отговор на Рошковите простотии че ни освободили украинци финландци румънци и опълченци
Коментар
-
България се гласи да даде милиард в зелено, дето още го няма, за хвърчила. Само някакви година и нещо по-рано, се прегърнахме със Жеч Посполита за рашки мотори без гаранции, прецакахме два проекта, на общо над 10 млрд евро с "дълбокия"смисъл, че са руски...и му идва сгоден случай, да ни забършат звучен Шамар. Опитайте се да го разберете Путин, ами Изкушението си е световно, 'баси. После, да гледа сеира на Скопие, що се посира от кеф, че са го "похвалили" от Москва. Интересно, как ли го коментират братята с цели два реда история"?
Last edited by Pyramid; 26.05.2017, 00:06.
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Имхотеп, на практика ти заемаш същата позиция като 4i40 - че уж Путин ни намеква да си налягаме парцалите. Не е това. За тази цел щеше да каже нещо я за газа и петрола, я за българските стоки в Русия, дори нещо за дружба с Турция и т.н. С това си изказване той не може да ни заплаши или принуди към нещо. С това изказване просто ни обижда, а обидата не се забравя. От обидата няма никакъв смисъл, докато от шамара има. Един як шамар може да те накара да паднеш на колене, колкото и да си горд, докато една обида е просто обида за цял живот, но не може да те принуди да направиш нещо. Нещо повече, може да развие трайно отрицателно отношение и всякаква липса на кооперативност. Та затова се чудя какво аджеба стои зад всичко това. Определено е послание ....
Поддържам мнението ти, но не това е важното в момента. Питам се защо по дяволите Путин го каза това?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеИ нетваре абсолютно е така. Даже не би трябвало да го казваш като въпрос ами като констатация.
А изказването напълно съответства на отношението (уважението) което путаран има към България и българите.
Братя ли? Диви варвари са това. Виждаме как постъпват с братята си ако не искат да им играят по свирката.
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Мрежата написал съм го.Всички знаем че Путин много добре знае на каква азбука пише и откъде е дошла.Самият Путин говорят че е българин.Кремъл е по наш тертип.Руснаците имат държава от триста години с нас не мое се мерят.Ние сме духът както каза Президента.Путин не ме вбесява просто не се връзвам на дребни интриги.Лошото е че Светът не го знае.Затова нашите евродепутати требе да проглушат ушите на целия свят докато и последния негър не научи за кирилицата.Целият свят да научи че сме и дали четмо и писмо че сме ги покръстили.Тва е начина да се отговори.Ние сме ги направили хора.
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар