IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Апък нибулина разказала на за стабилността след фалита на 300 банки...

    Според медии председателката на централната банка на Русия Елвира Сахипзадовна Набиулина наскоро е заявила, че през последните 4 години са отнети лицензите за банкова дейност на 350 банки в Русия. Да ви напомня, че този брой не е брой на банкови клонове, а на банки. Да ви напомня, че много от банките имат доста повече от 1 клон.

    http://www.rosbalt.ru/business/2017/11/02/1657895.html

    По мои сметки от началото на 2017г. до сега 47 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
    По мои сметки през 2016г. 106 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
    Според данни от руска медия от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
    http://www.banki.ru/banks/memory/

    Коментар


    • Забелязахте ли, че ко мо не та та продължават да лъжат, че уж на последните парламентарни избори в България уж всичките ми приятели гласували за комунистите? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та. На последните парламентарни избори в България никой от моите приятели не е гласувал за комунистите.
      Нека никой никога да не гласува за БСП.

      Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж нещата отиват на зле за Запада? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та.

      Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж демокрацията е лъжа и че уж по цял свят демокрацията е крадлива? Тези твърдения на ко мо не та та са поредните лъжи на ко мо не та та.

      Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж всички български фрегати били на практика невоенни? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та.
      http://www.navy.mod.bg/?page_id=52

      Забелязахте ли, че ко мо не та та продължават да лъжат, че уж в наши дни САЩ поддържат Ал-Кайда, че уж в наши дни САЩ поддържат терористи, че уж САЩ е създал ИД и че уж САЩ е обучил и въоръжил всички бойци на ИД? Тези твърдения на ко мо не та та са поредните лъжи на ко мо не та та. В наши дни САЩ се борят против Ал-Кайда и ИД. САЩ се борят против терористите. САЩ не са създали ИД. САЩ не поддържат терористи. САЩ не въоръжават терористи. САЩ не обучават терористи.

      Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че целта на санкциите срещу Русия уж била да изместят Русия от оръжейния пазар? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та.

      Забелязахте ли, че ко мо не та та продължават да лъжат, че уж през периода 1923-1925г. в България били убити или безследно изчезнали 300 000 души? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та.

      Забелязахте ли, че ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж България е пратила на смърт евреи и че уж със сигурност всички евреи в България щели да бъдат убити, ако СССР бяха загубили Втората световна война? Тези твърдения на ко мо не та та са поредните лъжи на ко мо не та та.

      Забелязахте ли, че ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж СССР е бил най-великата империя в света? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та. Да ви напомня, че някои хора са наричали СССР империя на злото.

      Забелязахте ли, че ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж сега в Русия постоянно живеят 575 000 граждани на САЩ? Това твърдение на ко мо не та та е поредната лъжа на ко мо не та та. Да ви напомня, че в наши дни по официални данни всяка година броят на гражданите на Русия, които се заселват за постоянно в САЩ е по-голям от броя на гражданите на САЩ, които се заселват за постоянно в Русия.
      Според някои оценки в наши дни над 3 000 000 души, постоянно живеещи в САЩ, се самоопределят, че имат руски произход.
      Last edited by Ivan2015; 08.11.2017, 01:19.

      Коментар


      • Тъкмо чета че :

        По официални данни в Русия към днешна дата живият официално 575 000 американци и около 50 000 канадци ,много от които живеят и в и Сибир и бачкат като фермери.

        Факи как си го допуснал това бе ?
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          По тази логика да пренапишем историята или всеки да има своя, например че не е имало рускотурска война и че са ни освободили наглосаксите, за да не ядосаме турците да вдигнем паметник на сюлейман паша както искаше сганта и все други от сорта. Паметника е там защото тогава така е определено, сега може да вдигнем паметник на тези които ни бомбардираха във ВСВ но където определи съвета. Днес компромис с едно, утре с друго, докъде така??
          Точно така работят нещата!

          Тя Българската история вече е пренаписана поне един път. И не само тя. Да не говорим, че братята македонци си имат тяхна история.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Валидатор Разгледай мнение

            Да ме прощавате, но не протягайте червените си ръчички към гара Пионер. Ако е само пример, дайте друг. Защо не например в бившия лагер в Белене?
            Леко бе , никой още не е тръгнал да мести паметника ...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение



              Нормално. САЩ създадоха ислямските терористи от ИД, те ги обучиха, въоръжиха и сега ги спасяват.

              Само не мога да разбера защо Путин не заповяда на бойната авиация да подпука американските навлеци, които са незаконно в Сирия? Какво е това нечовешко търпение бе? Аз на негово място щях да съм ги подпукал. Сигурно затова Путин е президент, а аз съм пенсионер.

              САЩ продължават да снабдяват отрядите на въоръжената опозиция SDF (Сирийски демократични сили) с леко и тежко въоръжение, съобщава ливанската агенция AMN (almasdarnews.com) с позоваване на високопоставен представител на СДС. Според него, са доставени 120 камиона с въоръжение, за да бъде използвано при военните операции в провинция Дейр ез-Зор. „САЩ ни предадоха бронирани автомобили „Хамър” и тежко въоръжение за операцията в Дейр ез-Зор, включително реактивни снаряди, ракети с топлинно насочване, картечници, минохвъргачки, щурмови пушки АК и различни боеприпаси” – цитира изданието анонимния източник. Вчера, понеделник, отряди на SDF изтласкали терористи от ИД от четири села в провинцията на левия бряг на Ефрат.

              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                majnata
                Junior Member

                Днес, 19:05


                Депутатът от БСП проф. Иво Христов заяви, че спасяването на българските евреи действително се дължи на Червената армия. Тази теза изказа преди дни Мария Захарова, говорител на руското външно министерство. Мнението на Христов е изразено на публично събитие, като видео от него е публикувано на страницата му във фейсбук. "Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата", казва Христов. Според него "80% от населението са дебилни и не могат да се подписват" и затова подобни манипулации работят "безупречно". Христов припомня, че поводът за изказването на Захарова е било "омаскаряването на Паметника на съветската армия, като на този паметник са били изписани антисемитски лозунги". "Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на проблема. Защо не се прави същото с Паметника на съветската армия в центъра на Виена? Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви говори това? Когато имаш един оскотял, необразован, примирен народ, манипулацията става много лесно", каза още Христов.


                Всеки непредубеден историк е наясно, че без успехите на руснаците на Волга и на англо-американците в Северна Африка, българите едва ли щяха да успеят да защитят своите евреи. Просто такава е политическата обстановка и тя не бива да се подценява. Колкото до паметника, ако руснаците имаха предвидливостта и разума той да бъде преместен на друго място (както съм писал вече, например на гара Пионер), той едва ли щеше да бъде поругаван толкова често. Компромис трябва се намери.



                Да ме прощавате, но не протягайте червените си ръчички към гара Пионер. Ако е само пример, дайте друг. Защо не например в бившия лагер в Белене?

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

                  Събитията се развиват през 1943г и вече на всички става ясно ,че германците губят войната.Естествено,че ще опитат да ги спасят след
                  като знаят какво ги чака ако руснаците влязат в България.
                  Доколкото си спомням БГ еврейте са описани , събрани в концентарионни центрове и карани да работят ангария за държавата. Извозването им е не е отхвърлено със закон, антиеврейските закони си действат , извозването им е временно отложено.

                  Ако Русия ( СССР ) бяха загубили войната не се съмнявам че щяха да ги извозят към смъртта.
                  Както между впрочем се случва със евреите от окупираните от нас територии на Сърбия , Македония и Гърция. За тези хора не споменаваме често щото тях България ги е пратила без да се опита да ги защити на смърт.
                  Last edited by markov; 07.11.2017, 21:02.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Руснаците пак се напъват. Тея не разбраха ли, че са по-голямото зло от фашагите.

                    Баси в Голодомора измряха повече хора от глад, отколкото евреи в концлагерите, обаче за Голодомора няма и един филм направен.



                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                      majnata
                      Junior Member

                      Днес, 19:05
                      Колкото до паметника, ако руснаците имаха предвидливостта и разума той да бъде преместен на друго място (както съм писал вече, например на гара Пионер), той едва ли щеше да бъде поругаван толкова често. Компромис трябва се намери.
                      По тази логика да пренапишем историята или всеки да има своя, например че не е имало рускотурска война и че са ни освободили наглосаксите, за да не ядосаме турците да вдигнем паметник на сюлейман паша както искаше сганта и все други от сорта. Паметника е там защото тогава така е определено, сега може да вдигнем паметник на тези които ни бомбардираха във ВСВ но където определи съвета. Днес компромис с едно, утре с друго, докъде така??

                      Коментар


                      • majnata
                        Junior Member

                        Днес, 19:05


                        Депутатът от БСП проф. Иво Христов заяви, че спасяването на българските евреи действително се дължи на Червената армия. Тази теза изказа преди дни Мария Захарова, говорител на руското външно министерство. Мнението на Христов е изразено на публично събитие, като видео от него е публикувано на страницата му във фейсбук. "Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата", казва Христов. Според него "80% от населението са дебилни и не могат да се подписват" и затова подобни манипулации работят "безупречно". Христов припомня, че поводът за изказването на Захарова е било "омаскаряването на Паметника на съветската армия, като на този паметник са били изписани антисемитски лозунги". "Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на проблема. Защо не се прави същото с Паметника на съветската армия в центъра на Виена? Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви говори това? Когато имаш един оскотял, необразован, примирен народ, манипулацията става много лесно", каза още Христов.


                        Всеки непредубеден историк е наясно, че без успехите на руснаците на Волга и на англо-американците в Северна Африка, българите едва ли щяха да успеят да защитят своите евреи. Просто такава е политическата обстановка и тя не бива да се подценява. Колкото до паметника, ако руснаците имаха предвидливостта и разума той да бъде преместен на друго място (както съм писал вече, например на гара Пионер), той едва ли щеше да бъде поругаван толкова често. Компромис трябва се намери.




                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                          Депутатът от БСП проф. Иво Христов заяви, че спасяването на българските евреи действително се дължи на Червената армия. Тази теза изказа преди дни Мария Захарова, говорител на руското външно министерство. Мнението на Христов е изразено на публично събитие, като видео от него е публикувано на страницата му във фейсбук. "Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата", казва Христов. Според него "80% от населението са дебилни и не могат да се подписват" и затова подобни манипулации работят "безупречно". Христов припомня, че поводът за изказването на Захарова е било "омаскаряването на Паметника на съветската армия, като на този паметник са били изписани антисемитски лозунги". "Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на проблема. Защо не се прави същото с Паметника на съветската армия в центъра на Виена? Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви говори това? Когато имаш един оскотял, необразован, примирен народ, манипулацията става много лесно", каза още Христов.

                          Прочети повече в Blitz.bg
                          Събитията се развиват през 1943г и вече на всички става ясно ,че германците губят войната.Естествено,че ще опитат да ги спасят след
                          като знаят какво ги чака ако руснаците влязат в България.

                          Коментар


                          • До къде го докарахме с райските досиета- според кралицата не били сметки в офшорки, а било инвестиции в задморски територии, а да и удобно пропуска факта че част от парите и са инвестирани във фирма за бързи кредити с 50% лихва. А за разбойко се говори за 3,2 милиарда инвестиции тук там

                            Коментар


                            • Депутатът от БСП проф. Иво Христов заяви, че спасяването на българските евреи действително се дължи на Червената армия. Тази теза изказа преди дни Мария Захарова, говорител на руското външно министерство. Мнението на Христов е изразено на публично събитие, като видео от него е публикувано на страницата му във фейсбук. "Какво каза Мария Захарова - не трябва да се забравя, че ако не беше Съветската армия, 50 000 български евреи щяха да бъдат депортирани. Някой съмнява ли се, че нямаше да стане така? Или ще кажем ние йок, не, на Гьоринг и Хитлер - ние ще си ги пазим нашите евреи, вие си гледайте работата", казва Христов. Според него "80% от населението са дебилни и не могат да се подписват" и затова подобни манипулации работят "безупречно". Христов припомня, че поводът за изказването на Захарова е било "омаскаряването на Паметника на съветската армия, като на този паметник са били изписани антисемитски лозунги". "Какво направиха нашите вестници по линия на хибридната война? Класическо изместване на проблема. Защо не се прави същото с Паметника на съветската армия в центъра на Виена? Това става в Прибалтика, Полша и България. Нещо да ви говори това? Когато имаш един оскотял, необразован, примирен народ, манипулацията става много лесно", каза още Христов.

                              Прочети повече в Blitz.bg
                              Last edited by mibova; 07.11.2017, 19:20. Причина: Правилата на сайта

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение



                                Нормално. САЩ създадоха ислямските терористи от ИД, те ги обучиха, въоръжиха и сега ги спасяват.

                                Само не мога да разбера защо Путин не заповяда на бойната авиация да подпука американските навлеци, които са незаконно в Сирия? Какво е това нечовешко търпение бе? Аз на негово място щях да съм ги подпукал. Сигурно затова Путин е президент, а аз съм пенсионер.
                                Над 400 военнослужещи се намират под подозрение във връзка с разследването по делото „Тлъстия Ленърд“ за корупция и аморално поведение в редиците на ВМС на САЩ, пише в. The Washington Post. Според материалите на съда, малайзийският бизнесмен Ленърд Глен Франсис с прякора Тлъстия Ленард е предлагал на военните подаръци, екскурзии и купони с проститутки в замяна на секретна информация относно поръчките на ВМС на САЩ. В материалите по делото, в частност, се споменават часовници на стойност 25 000 долара, елитни пури и коняци от редки марки. Сред заподозрените в получаване на подкупи от Тлъстия Ленърд са и 60 действащи и в оставка адмирали. Журналистите, обаче, подчертават, че обвинения са повдигнати само срещу двама високопоставени военни. На скамейката за подсъдимите също са и 28 офицери със среден ранг. Към момента се разглежда въпросът за предаването на делото „Тлъстия Ленърд“ на специализирания военен съд.

                                Прочети повече в Blitz.bg
                                Last edited by mibova; 07.11.2017, 18:50. Причина: забранен линк

                                Коментар

                                Working...
                                X