IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
    Оставете го "новичока", че и за него информацията "чий е" е разнообразна - от закриването на лабораторията, в която е бил разработван в Узбекистан и обезвредена(не с ракети) от американски специалисти - до сведенията, че формулата му е позната и за други лаборатории от Украйна до Англия...

    По-интересно сега е как бяха унищожени складове с химическо оръжие с бомби/ракети. Ако е така, както тържествено обявиха и Тръмп, и Тереза Мей, то има ли обгазяване, с какви химикали и какви са последствията? Ако не е така - лъжат ли дружно световната общественост?
    Не мисля, че въпросът е труден

    И още нещо.
    Без санкция на ООН, нападението над суверенната Сирия от Тройната коалиция е нищо по-малко от агресия. Каква е разликата с Крим?
    Трябва ли сега ЕС да обяви ембарго срещу САЩ, Англия и Франция?!
    Въпроса не е труден. Световната общност не лъже.
    Лъженето е държавна политика на Кремльовците.
    Само да напомня, че външния им министър вчера излъга че Скрипал са го отровили с вещество БЗ. Това било информация получена от швейцарска лаборатория.
    Швейцарците пък казаха, че няма такова нещо, а

    Только ОЗХО может дать окончательную оценку этому утверждению.

    Но мы можем повторить то, что заявили 10 дней назад: мы не сомневаемся, что британская лаборатория на военной базе Porton Down определила, что это было именно вещество «Новичок». PD — как и Spiez — это назначенная ОЗХО лаборатория. Стандарты в проверке настолько жесткие, что можно доверять вывода
    Досега Кремъл лансира накъм трийсетина версии за отравянето на Скрипал.
    Все лъжи.

    Вижда се обаче, че и сирийския му домашен любимец се учи бързо.
    Миналата година от 49 изстреляни ракети 23 не достигнали целта си, а тази година от 100 ракети 70 са свалени!
    Добър ученик!
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Оставете го "новичока", че и за него информацията "чий е" е разнообразна - от закриването на лабораторията, в която е бил разработван в Узбекистан и обезвредена(не с ракети) от американски специалисти - до сведенията, че формулата му е позната и за други лаборатории от Украйна до Англия...

      По-интересно сега е как бяха унищожени складове с химическо оръжие с бомби/ракети. Ако е така, както тържествено обявиха и Тръмп, и Тереза Мей, то има ли обгазяване, с какви химикали и какви са последствията? Ако не е така - лъжат ли дружно световната общественост?
      Не мисля, че въпросът е труден

      И още нещо.
      Без санкция на ООН, нападението над суверенната Сирия от Тройната коалиция е нищо по-малко от агресия. Каква е разликата с Крим?
      Трябва ли сега ЕС да обяви ембарго срещу САЩ, Англия и Франция?!

      Коментар


      • https://www.youtube.com/watch?v=82XKrjopGK4
        Сирийские военные рассказали, как сбивали УМНЫЕ РАКЕТЫ Трампа

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Барбарандей ... остави Григор Лилов , ами виж тука какво казва Лавров :

          https://www.youtube.com/watch?v=8rVLO5h6F7k
          Скрипаля отравили ЯДOM из США и Британии - Сергей Лавров (15.04.2018)

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            Руският външен министър лансира нова версия за случая Скрипал, но всъщност призна за "Новичока" - вече няма как да се отрича.
            Барбич , не стига че Англичаните си отровиха Скрипал , ами сега ги хванаха в следващата издънка.

            Химическата атака в Сирия също е организирана от Англия.
            Има свидетелски показания как т.н. бели каски са снимали инсценировката. Белите каски всъщност са терористи мюслета на издръжка на Лондон / 300 милиона паунда на година им пращат /. Те действат само в териториите контролирани от терористите в Сирия и никъде другаде.

            Мисля че е крайно време демократичната общност да сложи санкции на Великобритания ....а може и да им метне някоя ракета защото както се доказа системно ползват Бойни отровни вещества срещу цивилни - и у дома си и в Сирия.
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
              vanevski,
              Ич не се аби да му обясняваш ... партийната му линия не търпи логика и дискусии .

              Коментар


              • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                Независима експертиза на веществата, използвани при инцидента в Солсбъри, е открила следи от химически оръжия, стоящи на въоръжение в САЩ, Великобритания и страните от НАТО. Това заяви в събота министърът на външните работи на Русия Сергей Лавров в хода на изказване на Асамблеята на Съвета по външна и отбранителна политика.
                Руският външен министър лансира нова версия за случая Скрипал, но всъщност призна за "Новичока" - вече няма как да се отрича.
                __________________________________________ Grigor Lilov

                Появи се поредната руска версия за случая „Скрипал.
                Тя беше лично оповестена от руският външен министър Сергей Лавров.
                Той заяви, че е използвано вещество BZ, което го е нямало в СССР и Русия и това вещество е установено от лабораторията на Швейцарският център по радиологически и химически анализ.

                ЛЪЖЕ ЛИ ЛАВРОВ ИЛИ ДА?
                • тази субстанция е правена и в СССР под название Субстанция 78, декларирана е, така че руският външен министър Лавров лъже, че те я нямат, както излъга и за Новичока.
                • Англия поиска разсекретяване на доклада на Организацията на ООН, а както виждам, виждате и вие, Русия не го иска.
                • Макар и министър, Лавров говори като официален говорител на тази швейцарска лаборатория. И понеже няма как да го прави, се обяснява – това било конфиденциална информация.Вижте, хората може и да са глупаци, но ние с вас не сме.
                • Тези швейцарски данни според руснаците и министър Лавров са от 27 март. Изследването според него е траяло две седмици. Т.е швейцарската лаборатория е започнала да изследва пробите на 13 март. Стоп! Какви проби? Та те тогава, по това време дори не са предадени на Организацията за забрана на химическите оръжия, за да ги разпрати тя по лабораториите по света. Значи ако приемем, че действително има някакви проби, те са били предадени от друг. От кой друг? – Естествено руснаците!
                • Тогава възниква още един проблем.
                  Как са ги взели от Скрипалови – от кръвта им, от стомашния им тракт, от дробовете им, от...
                ...
                ИЗВОДИТЕ, ИЗВОДИТЕ, ИЗВОДИТЕ

                Т.е. картината се обърна наопаки, неподозирано – руснаците цитират данни от официалните експертизи и доклад, ама ги маскират чрез извадки от анализ на швейцарците, за да спестят цялата истина - лоша за тях.
                И Лавров леко "пообърква" при това разни дати, симптомите на отравяния с различни вещества и др.- умишлено, нарочно го обърква.
                Това стига до вас. Знае се, че редица основни медии няма да обърнат внимание на "объркването", както направих аз по-нагоре в текста.

                А цялата истина въобще не стига до вас.

                https://www.facebook.com/grigor.lilo...29561547159778

                Коментар


                • Покрай медийната активност за Сирия вчера в една телевизия бяха поканели някакъв Сириец живеещ в България.

                  Та човека каза, голяма част от роднините ми са там и се чуваме редовно. Всички са на страната на Асад и смятат че САЩ са виновни за войната.

                  Човека разказа и защо народа подкрепя Асад:
                  Преди войната Сирия била образцова светска държава. Мирно съжителство на различни религиозни общности, следна заплата 600 долара, абсолютно безплатно здравеопазване и образование / платено от държавата разбира се / , във всяко селище електроснабдяване, вода и канализация.......

                  А сега какво имат ...........само мизерия и лъжи от западните държави.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • vanevski,

                    много удобни са историите за репресиите на Асад и как те са запалили войната. Това са същите постановки (още по-леки), които помогнаха да започне иракската война - резултата е изравнена със земята територия, над милион/два цивилни жертви в годините след това и няколко милиона избягали от родните си места хора... имали нещастието да се родят над петролни залежи 'собственост' на глобалистите.

                    мой познат сириец ми разказваше какво се прави още преди да е започнала войната. групи чужденци!!! сибрщайн (муджахидини и тн бойци воювали в региона) правят диверсии, убиват полицаи, убиват цивилни(облечени като полицаи) и се изнасят. това в районите с малцинства - финансирани от арабите и въоръжени и обучени с помоща на ЦРУ(явно).

                    1-2-3 атаки със жертви от двете страни и напрежението ескалира - идват правителствените сили и се почва кой прав кой крив. Тези диверсионни групи 5 години след като ми го разказваше това и аз цъках и се чудех кое как - се видя какво излезе от тях - ислямска държава!. Човекът живее в Европа от 25 години (следвал е в България), има бизнес тук и съм склонен да му вярвам в смисъл, че като е тук няма от какво да го е страх (в случай че в Сирия е режим) и може да си каже свободно. Всяка година си пътуваше и там живееха повечето му роднини. искаше и бизнес да прави, но тогава започнаха тези процеси и се отказа.

                    друго което ми е казвал е , че в Сирия хората живят добре със съседите си от различна религия и било доста смесено като общност има много християни, които имат храмове и не ги закачат - това предвид, че масата са сунити!!! оказва се че може да се съжителства с други религии е мир - то няма и как да е предвид местоположението. Асад са трън в гъза на Саудитска арабия първо, че са светска държава. На Израел, НА САЩ! и тн и тн.... припознаването на Путин (източно православен!) като приятел и другар не е от любов към комунизма, а е защитна реакция срещу това държавата да стане поредния халифат с марионетка на конци водещи към Вашингтон.


                    накратко - съсипаха поредната страна, за да си прокарват имперските интереси. дано онзи горе гледа и рано или късно да си получат заслуженото.

                    демокрацията е много хубаво нещо, пожелавам на Америка,Британия да получат същите плодове на демокрацията,които сеят с бомби - в собствените си държави. Всичко се прави, за да може да преяждат в собствените си държави, а цивилните жертви са писани на сметката на диктаторите. Само дето САЩ са избили много повече хора от САДАМ, КАДАФИ, АСАД , ТАЛИБАНИТЕ - взети заедно.

                    за Виетнам и Agent Orange (поразрови се) по-добре да не започвам.
                    Click image for larger version

Name:	30715604_1701473179922019_6516168839944565480_n.jpg
Views:	1
Size:	107.6 КБ
ID:	3323393

                    Last edited by bertram; 15.04.2018, 10:10.
                    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                    Коментар


                    • Формулата на Чърчил . На 5 март 1946 г. Уинстън Чърчил произнася знаменитата си реч, която преобръща света

                      Противоречия в антихитлеристката коалиция съществуват от момента на създаването ѝ. Особено спорен е въпросът за следвоенното устройство на света, в което Съветският съюз има намерение да играе значително по-важна роля от тази до началото на Втората световна война..Чърчил,и Труман са убедени, че за СССР на Запад трябва да се затвърди образът на врага, значително по-опасен от разгромения германски нацизъм.
                      Чърчил не само говори за опасностите, които заплашват свободните страни, а и посочва точно с кое зло трябва да се борят. „Ние не можем да си затворим очите пред това, че свободата, която имат гражданите в САЩ и в Британската империя, не съществува в значителен брой страни, някои от които много силни. В тези страни контролът над обикновените хора е наложен отгоре чрез различни полицейски правителства до такава степен, че това противоречи на всички принципи на демокрацията“ – заявява Чърчил. Във втората част на речта си бившият британски премиер директно назовава Съветския съюз като причина за международните проблеми.
                      Следват знаменитите думи на Чърчил, които за десетилетия се превърнаха в основен символ на Студената война: „От Щетин на Балтийско море до Триест на Адриатическо една желязна завеса се спусна през континента. Зад тази линия остават всички столици на старите държави от Централна и Източна Европа, Варшава, Берлин, Прага, Виена, Будапеща, Белград, Букурещ и София - всички тези прочути градове заедно с населението около тях се намират вътре в онова, което трябва да нарека “съветската сфера”, и всички те, в една или друга форма, са не само подложени на съветско влияние, но и на много строги – а в много случаи и нарастващи - мерки на контрол от Москва… Комунистическите партии, които бяха много малки, във всички тези източноевропейски страни, получиха надмощие и власт, които изобщо не съответстват на тяхната численост, и навсякъде се стремят да постигнат тоталитарен контрол“.



                      Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение

                        Ти малоумен ли си ?
                        Чети бе,малоумник....Аман от комунета рушняци

                        https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%93...80%D0%B8%D1%8F

                        Гражданската война в Сирия е военен конфликт в Сирийската арабска република, започнал през март 2011 година. Под влияние на Арабската пролет из страната започват протести, които в началото на 2011 г. ескалират до въоръжени сблъсъци между протестиращи и силите за сигурност. Протестиращите настояват за край на управлението на партия Баас и президента Башар Асад, чието семейство управлява Сирия от 1971 г. насам.
                        Last edited by vanevski; 15.04.2018, 02:35.
                        Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                          Гражданската война в Сирия тръгва не от САЩ, а от саморазправата на Асад с младежките и студентските движения в Хомс –движения срещу фамилията Асад. Така,че манипулацията как срещу "демократа" Асад всички са ислямисти е плоска лъжа. Между другото най-масивната съпротива срещу него идва главно от кюрдите , които са 11 % от населението на Сирия и десетилетия са били малтретирани и дискриминирани , както и други народности на север- например тюркмени и турци. Политиката на асимилация над кюрдите става със забрана на кюрдския език, традиции и кюрдски имена на децата, заселване с араби на кюрдкски територии ,след изселване заради няколко големи язовира в Сирия, занемарено образование и здравеопазване в тези райони. През 2004 година има кюрдко въстание в Джазира, Алепо, Африн.През 2011 година е втората точка на бунт срещу Асад след което гражданската война вече започва.!

                          Ако прочетете устава на сирийската БААС, посестримата на иракската БААС,тази партия по устав е национал-социалистическа целяща общоарабско ислямско обединение-/там където се говори арабски,възстановяване на Халифатът през средните векове!/.Започва с подкрепата на СССР в Сирия , Ирак,Египет и при оня откачалник Кадафи с неговата джамахирия/друг вариант на арабски социализъм-смятай диктатура/! Тези пан-арабски национал-социалисти идват с военен преврат при това няколко пъти(1963, 1970). Самия Башар Асад става президент след манипулации и преправяне на конституцията, за да заеме мястото на баща си
                          Ти малоумен ли си ?
                          Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

                          Коментар



                          • Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов:
                            Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките.“ - В. Лъвский


                            И също цитат от Захари Стоянов:

                            Като народ ние можем да се гордеем, че всичките ни народни деятели и патриоти: Г.Раковски, Л.Каравелов, В.Левски, Хр.Ботйов, А.Кънчев, П.Волов, Г.Бенковски и проч., са биле против официална Русия. Никога те не са апелирали към нея, защото са знаяли, че нейний камшик повече боли от турския….”
                            и
                            „Русия, нашата фатална освободителка, покровителка, славянската, братската, християнската и великата Русия, с която сме една вяра и една кръв! Да бъде проклета оная минута, когато е стъпил руски крак в нашата земя, когато се е произнесла за първи път думата освободителка и покровителка! Аман, бей, аман! Лошо нещо било московлука… То не прилича ни на даалии, ни на кърджалии, ни на фанариоти!“


                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              За какво е войната в сирия

                              .....
                              Гражданската война в Сирия тръгва не от САЩ, а от саморазправата на Асад с младежките и студентските движения в Хомс –движения срещу фамилията Асад. Така,че манипулацията как срещу "демократа" Асад всички са ислямисти е плоска лъжа. Между другото най-масивната съпротива срещу него идва главно от кюрдите , които са 11 % от населението на Сирия и десетилетия са били малтретирани и дискриминирани , както и други народности на север- например тюркмени и турци. Политиката на асимилация над кюрдите става със забрана на кюрдския език, традиции и кюрдски имена на децата, заселване с араби на кюрдкски територии ,след изселване заради няколко големи язовира в Сирия, занемарено образование и здравеопазване в тези райони. През 2004 година има кюрдко въстание в Джазира, Алепо, Африн.През 2011 година е втората точка на бунт срещу Асад след което гражданската война вече започва.!

                              Ако прочетете устава на сирийската БААС, посестримата на иракската БААС,тази партия по устав е национал-социалистическа целяща общоарабско ислямско обединение-/там където се говори арабски,възстановяване на Халифатът през средните векове!/.Започва с подкрепата на СССР в Сирия , Ирак,Египет и при оня откачалник Кадафи с неговата джамахирия/друг вариант на арабски социализъм-смятай диктатура/! Тези пан-арабски национал-социалисти идват с военен преврат при това няколко пъти(1963, 1970). Самия Башар Асад става президент след манипулации и преправяне на конституцията, за да заеме мястото на баща си
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                За какво е войната в сирия

                                https://www.facebook.com/10000919299...wODExNDU3OTUy/

                                и нещо интересно https://www.facebook.com/Istagin/vid...1Njg0NzkwNzk4/
                                Заради кефа на евреите и за независим Кюрдестан.

                                Коментар

                                Working...
                                X