If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Гогов , почнал съм наред да питам троловете дето заработвате тука , "за" или "против" евро"ценностите" сте ...понеже според ванчЕто , а впоследствие и томов , стана ясно , че християнска Европа си е била "супер" до появяването на Либерте ,Фратерните и Егалите ...които били в основата на марксизма , и в последствие на комунизма ...
Та ти как мислиш ...
И тука ударих на камък ...платените дописници не обичат въпросите ...
Ne ме занимавай с глупости- върни се в 5-6 клас или се обади на учителката си и я попитай може ли девственица да забременее- отговорът ще бъде - ДА, АКО Е ОТДЕЛИЛА 2 ЯЙЦЕКЛЕТКИ И ЕДНАТА Е ОПЛОДИЛА ДРУГАТА. За съжаление или радост при този начин на оплождане се раждат само женски индивиди, но това не означава че е непознат на медицината.
Надявам се с това да съм предизвикал интереса ти и да се върнеш с удоволствие в училище за да допълниш знанията си въпреки пенсията си
Сега ще благоволиш ли да отговориш на въпроса колко е часът при теб за да може да преценим в колко часът си написал отговора в 10ч българско време
Гогов , почнал съм наред да питам троловете дето заработвате тука , "за" или "против" евро"ценностите" сте ...понеже според ванчЕто , а впоследствие и томов , стана ясно , че християнска Европа си е била "супер" до появяването на Либерте ,Фратерните и Егалите ...които били в основата на марксизма , и в последствие на комунизма ...
Та ти как мислиш ...
Я още веднъж попитай или се върни в 5-6 клас на българско училище в часовете по биология. Ако не искаш мога да ти изнеса една лекция по въпроса за непорочното зачатие
Давай лекцията,моля! Да се "просветим"от извора!
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Интервюто с президента Румен Радев, излъчено по „Панорама” на БНТ предизвика поредната вълна от остри коментари в социалните мрежи. Говорейки уж за българския национален интерес държавният глава директно постави интересите на Русия пред България. Той акцентира, че Русия имала тежко недоверие към България, а за нас изключително важни били АЕЦ „Белене”, „Турски поток”, възстановяване на историческите връзки с Москва и т.н. и т.н. Президентът отново предупреди, че не трябва да ставаме заложници на украинските интереси в Азовско море, подменяйки местата на агресора и жертвата. Ето как политици и анализатори коментираха думите на Румен Радев:
... https://www.faktor.bg/bg/articles/no...ovority-moskva
Недялко Недялков Има една личност, представя се за президентша и първа дама. Преди две години, когато по ирония на съдбата и заради безумната кандидатура на Цецка Цачева, заедно със съпруга си влязоха на "Дондуков 2", тази дама написа по мой адрес, че ме знаела какво представлявам още от бургаската английска гимназия. Където се била изучавала...за кратко. Не разбрах за колко, май една година. После я изключили след скандал с учителя по физическо. И завършила образованието си на село. Няма лошо. Познавам и други с гимназиално селско образование, Радева не е чак най-простата.
Не помня подобна персона от ония времена, може и да я е имало, но не съм я забелязвал. Аз не съм я познавал, тя явно ме е познавала, но при мен винаги е било така - житейско стечение на обстоятелствата.
В случая пиша, защото ме подразни друго. Тия дни в пореден "статус" на стената си "първата дама" решила да се изснобари покрай Петя Дубарова и бургаската английска гимназия.
Имах щастието, вика, да ме учи учителката на Петя - Дора Янкова.
И следва покъртително есе за Петя, духа на Петя - някакви инфантилизми тип девичи лексикон.
Да де, ама учителката на Петя се казваше Мара Янкова, не Дора. Впрочем тя със сигурност беше моя учителка, а после и много, много близък приятел, съветник, ментор.
Впрочем - Мара Янкова бе един от най-важните хора в младостта ми.
"Първата дама" поне да й беше научила името, преди да почне да се фука.
Яд ме хваща сега, като се замисля, ей. Какво брутално нахалство, каква мерзост, какви комплекси, каква спекулация със спомена, каква подмяна на историята.
Тая...прекрасница, тая...умница тръгнала да си прави реклама с Петя Дубарова и Мара Янкова. Демек - вижте ме, и аз бях част от този интелектуален кръг, и аз се отърквах в тези хора, и аз дишах онзи въздух...И аз съм нещо като Петя Дубарова - дисидентка в гимназията, изключена...
Нищо не си, въздух под налягане. Една голяма претенция и толкоз. Снобеещ се еснафлък.
Деса Мерцедеса ти е нивото, зам.-ръководител на делегация в Полша. Стой си при рокличките на Невена и не закачай Петя Дубарова и Мара Янкова.
И начов така - изписа три фермана да покаже как познава творчеството на "Бай Захари", но не го разпозна в цитата от Ваш пост и трябваше да му давате линк. "Въздух под налягане. Една голяма претенция и толкоз. Снобеещ се еснафлък."
Я още веднъж попитай или се върни в 5-6 клас на българско училище в часовете по биология. Ако не искаш мога да ти изнеса една лекция по въпроса за непорочното зачатие
Интервюто с президента Румен Радев, излъчено по „Панорама” на БНТ предизвика поредната вълна от остри коментари в социалните мрежи. Говорейки уж за българския национален интерес държавният глава директно постави интересите на Русия пред България. Той акцентира, че Русия имала тежко недоверие към България, а за нас изключително важни били АЕЦ „Белене”, „Турски поток”, възстановяване на историческите връзки с Москва и т.н. и т.н. Президентът отново предупреди, че не трябва да ставаме заложници на украинските интереси в Азовско море, подменяйки местата на агресора и жертвата. Ето как политици и анализатори коментираха думите на Румен Радев:
Ми правилно е казал човекът ... щом на тебе не ти харесва , значи е прав !
Днес е празник и вероятно ни подхожда да сме малко по-ведри, по-добронамерени, по-усмихнати.
Лошо започнах. Голото наличие на основания не трябва да е извинение.
Време да се живее, време да с е умира!
Време за добрина, време за битка с лъжата и злото.
Време за истина, време за политика.
За всичко си има време!
Няма да се формализираме в искане на дипломи.
Дипломата не е гаранция, че субектът е подготвен да обитава духовни пространства.
Ванката нацели дамара с текста за равенството.
Знаейки, че "равенството" е просто един приятен за ухото етичен постулат, той го пуска за 27-ми път.
Естествено, че няма и не може да има пълно равенство!
И все пак, отричане на идеите на Русо само на това основание, е пълен социален примитивизъм.
То е същото като да отричаш Бога - само и единствено, поради причина че космонавтите и пилотите никога не са видели белобрад старец в облаците.
Или че има сериозни поводи за съмнение в нетленното зачатие.
Я бе умник,кажи кой е биологичният баща на Иисус? Или вярваш в непорочното зачатие?
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Туй вече го поства ... драскай по стената с ръждивия гвоздей , че много забравяш ... ама тъй е то , това е синдромът на платения дописник ... и ванчЕто и томов страдат от него ...
Коментар