Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
Да, по принцип тези са за кецане, но постепенно се оправят нещата и това неистово ви дразни напусналите територията. Тези, които останахме, се оказахме корави мъже и жени, дето утре ще ви храним, като останете голи, боси и еврогейски ценности.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнениеНещо да ви напомнят тези факти?В Северодвинск десетки случаи на отравяне с йод за мазане на рани, На 430 километра от взрива Финландия отчита повишена радиация
Разликата е само в това, че взривилия се обект трябваше да лети на ранчото на Трамп. Вместо това рашистите пак го отнесоха, по пълна чекистка програма.
Хайл Путин! Много го харесвам този
То и аз май почвам да го харесвам. Я какви бузки и какви устета, а?
Last edited by Andi11; 19.08.2019, 08:45.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Аз пиша против тези,които направиха,един прекрасен,работлив народ лумпени и неспособни да си търсят правата! Най=бедният народ в ЕС,даже и след Македония!
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
Дрън дрън българските държави са се наричали Първо,второ български царства Царски дворец,царски страж..царски човек..те не са знаели,че е държа,държат глупости на търкалета! Скривай се ,пак греда....Last edited by Pyramid; 19.08.2019, 07:20.
Коментар
-
Нещо да ви напомнят тези факти?В Северодвинск десетки случаи на отравяне с йод за мазане на рани, На 430 километра от взрива Финландия отчита повишена радиация
Разликата е само в това, че взривилия се обект трябваше да лети на ранчото на Трамп. Вместо това рашистите пак го отнесоха, по пълна чекистка програма.
Хайл Путин! Много го харесвам тозиLast edited by Andi11; 19.08.2019, 08:45.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнениеVanevski, пак нещо против България сигурно е написал, не успях да го прочета. Ако е лично срещу мен, ще го приема....Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
E, ми кво друго да кажат, иска им се и на тях, както и на нас.
Ако ние го вземем обаче, ватето ще може да се върне, и да допринесе за просперитета на България.
Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Каквото е искал и мислел Макиавели, си е негово. „Страна” е различно, както и „правителство” („управление”/„government"). Разликата в съдържанието е и смислова а българска Държава, тук е имало доста преди Макиавели. Не се напиняй.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Ако ние го вземем обаче, ватето ще може да се върне, и да допринесе за просперитета на България.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение...Боклуци, само интереса си гледат, а не лоялността ни през войните..
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Що кво стана?
Коментар
-
Ханс Зайдел. Що не ни помогнаха за WV? Боклуци, само интереса си гледат, а не лоялността ни през войните. Дори Плевнята дето си даваше гъза си на тях, не го постигна
ПП Като знам, че катили като Реда, също са им пристанали, пфу, гнус..Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Баци нали беше продукт на една немска фондация или аз нещо греша. Всъщност никой не казва как е стигнал до тази фондация, кой го е предложил, как е станала заварката, защото те се хвалиха преди че това е техният най-успешен продукт
ПП Като знам, че катили като Реда, също са им пристанали, пфу, гнус..
Коментар
Коментар