IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Северодвинск десетки случаи на отравяне с йод за мазане на рани, На 430 километра от взрива Финландия отчита повишена радиация
    Нещо да ви напомнят тези факти?

Разликата е само в това, че взривилия се обект трябваше да лети на ранчото на Трамп. Вместо това рашистите пак го отнесоха, по пълна чекистка програма.

Хайл Путин! Много го харесвам този
    Last edited by Andi11; 19.08.2019, 08:45.
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
      Vanevski, пак нещо против България сигурно е написал, не успях да го прочета. Ако е лично срещу мен, ще го приема....
      Аз пиша против тези,които направиха,един прекрасен,работлив народ лумпени и неспособни да си търсят правата! Най=бедният народ в ЕС,даже и след Македония!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

E, ми кво друго да кажат, иска им се и на тях, както и на нас.
        Ако ние го вземем обаче, ватето ще може да се върне, и да допринесе за просперитета на България.

Той в немско мизерства,ако дойде бараба,,,,не го виждам

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Каквото е искал и мислел Макиавели, си е негово. „Страна” е различно, както и „правителство” („управление”/„government"). Разликата в съдържанието е и смислова а българска Държава, тук е имало доста преди Макиавели. Не се напиняй.
          Дрън дрън българските държави са се наричали Първо,второ български царства Царски дворец,царски страж..царски човек..те не са знаели,че е държа,държат глупости на търкалета! Скривай се ,пак греда....

Коментар

E, ми кво друго да кажат, иска им се и на тях, както и на нас.
            Ако ние го вземем обаче, ватето ще може да се върне, и да допринесе за просперитета на България.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Vanevski, пак нещо против България сигурно е написал, не успях да го прочета. Ако е лично срещу мен, ще го приема....

Коментар

...Боклуци, само интереса си гледат, а не лоялността ни през войните..
                Лоялността ни през войните е пита-платена - тука всичко им е било безплатно от 1941 до 44 г. ,16 военни бази са дадени безвъзмездно на германците плюс санитарен влак на Източния фронт да им шие разпорените дирници.Поне 2007 можеха да не ни го слагат с предпазна клауза членството в ЕС(заедно с румънците) щото с нея нищо повече от огризки няма да видим (ама и те наесен свършват Борето като приключи с Брекзит).

Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Що кво стана?
                  https://blitz.bg/ikonomika/turski-km...ews692299.html

Коментар

Ханс Зайдел. Що не ни помогнаха за WV? Боклуци, само интереса си гледат, а не лоялността ни през войните. Дори Плевнята дето си даваше гъза си на тях, не го постигна
                    ПП Като знам, че катили като Реда, също са им пристанали, пфу, гнус..
                    Що кво стана?
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Баци нали беше продукт на една немска фондация или аз нещо греша. Всъщност никой не казва как е стигнал до тази фондация, кой го е предложил, как е станала заварката, защото те се хвалиха преди че това е техният най-успешен продукт
                      Ханс Зайдел. Що не ни помогнаха за WV? Боклуци, само интереса си гледат, а не лоялността ни през войните. Дори Плевнята дето си даваше гъза си на тях, не го постигна
                      ПП Като знам, че катили като Реда, също са им пристанали, пфу, гнус..

Коментар

• Демокрацията е в опасност, трябва да я спасяваме, барби помагай

/Поглед.инфо/ Ракетният крайцер „Маршал Устинов” влезе в Ла Манша. През деня корабът трябва да премине към най-тясната му част - пролива Па дьо Кале - и да продължи да се движи в южна посока.

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Държава (или разговорно, но ограничено по обхват, страна) е политически организирана общност, заемаща дадена територия, имаща правителство (система за управление) и притежаваща вътрешен и външен суверенитет.

Тя е основен институт на политическата система на обществото. Пръв понятието за държава („Stato“) въвежда италианския мислител Николо Макиавели в своето съчинение „Владетелят[1][2].
                          Каквото е искал и мислел Макиавели, си е негово. „Страна” е различно, както и „правителство” („управление”/„government"). Разликата в съдържанието е и смислова а българска Държава, тук е имало доста преди Макиавели. Не се напиняй.

Коментар

Вате,ти под наем ли държиш апартаметчето,ега ти успелият емигрант! И ходиш с колело с моторче на работа?
                            Работата ми е на 3,8км и ходя с мотор, кола и автобус. От време на време колегите се шегуват че може и пеша да ходя на работа, ама ме мързи да вървя толкова. И колело имам, разхождам кучето с него като ме мързи да ходя пеш или като бързам. Искам да си купя лодка, но все още не съм измислил каква да е- с платна или само мотор

Защо се интересуваш как ходя на работа и как живея, искаш да ми дойдеш на гости ли? Заповядай
                            Last edited by v_tin; 18.08.2019, 18:36.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

„Държава” произлиза от „държа” (да не избягат ъези, които...).
                              Държава (или разговорно, но ограничено по обхват, страна) е политически организирана общност, заемаща дадена територия, имаща правителство (система за управление) и притежаваща вътрешен и външен суверенитет.

Тя е основен институт на политическата система на обществото. Пръв понятието за държава („Stato“) въвежда италианския мислител Николо Макиавели в своето съчинение „Владетелят[1][2].

Коментар

Да кажем нещо за бащицата,царя-государ Баце нещо ,все пак!
                                Бог да пази България!
                                Баци нали беше продукт на една немска фондация или аз нещо греша. Всъщност никой не казва как е стигнал до тази фондация, кой го е предложил, как е станала заварката, защото те се хвалиха преди че това е техният най-успешен продукт

Коментар

Working...
                                X