Първоначално изпратено от rover
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Горещ слух обикаля социалните мрежи през последния час – пребитият снощи от полицията протестиращ пред Министерския съвет е издъхнал в болницата. Мълвата...
onovini.eu
Адвокат: Надявам се пребитият да е жив. Хвърляха го като чувал с картофи и го ритаха в главата
Горещ слух обикаля социалните мрежи през последния час – пребитият снощи от полицията протестиращ пред Министерския съвет е издъхнал в болницата. Мълвата...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеНямам против едно спаригче, не съм склонен да подценявавам опонентите. Сигурен съм, че всеки тракторист има какво да покаже, така че не се стеснявай, в случай че имаш да кажеш нещо.
Коментар
-
Видеоклипът показва как полицаи ритат в главите съборени на земята хора с белезници.
About this website
dnevnik.bg
Коментар
-
Първоначално изпратено от Асо Пика Разгледай мнениеНякъде в някоя тема бях чел, че си бил психохог
Психолозите и биолозите сте ми любимата категория учени, която използвам в спорове за боксова круша, вас психолозите, а НЕ психиатрите, те си вършат работата за разлика от вас умниците.
Коментар
-
[QUOTE=Ender;n3624887]
Логиката (която при теб изпитва хронична недостатъчност), твърди че не мога да бъда Ендер и 4Д едновременно, както че не мога да бъда гербер и комунист в един и същи момент (но е вероятно, да не съм нито едно от изброените). Докато в твоя случай, няма съмнение от коя страна се намираш.
[/QUOT
Това дали имаш и друга регистрация и друг ник не е важно, ама някъде в някоя тема, не помня коя, беше отдавна, бях чел, че си бил психохог
Психолозите и биолозите сте ми любимата категория учени, която използвам в спорове за боксова круша и спаринг партьори, вас психолозите, а НЕ психиатрите, те си вършат работата за разлика от вас умниците.Last edited by Асо Пика; 11.07.2020, 20:00.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Забележи ,че същото се случва и в Белград та човек се запитва дали не е свързано с тръби газ и такива ми ти работи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
МАРТА НЕШКОВА 4 часа
Ще се опитам да ви отговоря на всички наведнъж:
- Не протестирам в подкрепа на Радев!
- Не ме интересува, че Възраждане, Воля и АБВ присъстват - никой не ги забелязва.
- Аз и хората около мен сме с маски и спазваме дистанция - на открито
Това, което виждам аз от физическото си присъствие на протестите в София през последните 2 дни и от приятелите си, които в момента са на Росенец:
- Протестът няма цветове, няма партийност
- За да имаме свободата да се разделим по интереси, трябва да ни е гарантирана свободата на изразяване на волята, трябва да сме опазили демократичните принципи, трябва да има върховенство на правото.
- Когато гражданското общество осъзнае мощта си, ще можем да свалим тези, следващите и по-следващите, ако и те не разбират смисъла на демокрацията и разделението на властите.
И заставам зад всяка дума, защото имам честта да познавам голяма част от хората, които са навън в момента, познавам енергията и възможностите им и нямам съмнение, че всички търсим ПРАВОТО.
И когато НСО не допуска граждани на незаконно окупирана държавна територия, когато прокуратурата се подиграва с президентската институция,
когато МВР бие граждани с белезници и не дава информация кои са, къде са и какво е състоянието им,
когато властта използа етнически признак за създаване на конфликт,
когато главният прокурор открито отрича разделениета на властите,
дори когато вече 4 месеца правителството няма адекватна политика за управление на световна пандемея (защото нали ви е аргумент да не недоволстваме много-много),
не ми казвайте, че не разбирате за какво са протестите в момента и че не им е сега момента!
EDIT: и стига с клишето, че няма алтернатива! Алтернатива ИМА и тя зависи от НАС..
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Коментар
-
МАРТА НЕШКОВА 4 часа
Ще се опитам да ви отговоря на всички наведнъж:
- Не протестирам в подкрепа на Радев!
- Не ме интересува, че Възраждане, Воля и АБВ присъстват - никой не ги забелязва.
- Аз и хората около мен сме с маски и спазваме дистанция - на открито
Това, което виждам аз от физическото си присъствие на протестите в София през последните 2 дни и от приятелите си, които в момента са на Росенец:
- Протестът няма цветове, няма партийност
- За да имаме свободата да се разделим по интереси, трябва да ни е гарантирана свободата на изразяване на волята, трябва да сме опазили демократичните принципи, трябва да има върховенство на правото.
- Когато гражданското общество осъзнае мощта си, ще можем да свалим тези, следващите и по-следващите, ако и те не разбират смисъла на демокрацията и разделението на властите.
И заставам зад всяка дума, защото имам честта да познавам голяма част от хората, които са навън в момента, познавам енергията и възможностите им и нямам съмнение, че всички търсим ПРАВОТО.
И когато НСО не допуска граждани на незаконно окупирана държавна територия, когато прокуратурата се подиграва с президентската институция,
когато МВР бие граждани с белезници и не дава информация кои са, къде са и какво е състоянието им,
когато властта използа етнически признак за създаване на конфликт,
когато главният прокурор открито отрича разделениета на властите,
дори когато вече 4 месеца правителството няма адекватна политика за управление на световна пандемея (защото нали ви е аргумент да не недоволстваме много-много),
не ми казвайте, че не разбирате за какво са протестите в момента и че не им е сега момента!
EDIT: и стига с клишето, че няма алтернатива! Алтернатива ИМА и тя зависи от НАС..
- 1 like
Коментар
-
ЛЪЖИТЕ НА ПРЕСТЪПНИТЕ МИЛИЦИОНЕРКОМУНИСИ
Георги Кадиев:
Слушам главния секретар на МВР, който каза: “Хората, които стояха до 24:00-01:00 на протест снощи, бяха в неадекватно състояние”.
Бях на протеста до около 00:15 часа. Видях няколко души с бира в ръка, но нито един пиян или в неадекватно състояние. Напротив, млади, усмихнати, съвсем адекватни хора.
Слушам главния секретар на МВР, който каза: “Хората, които стояха до 24:00-01:00 на протест снощи, бяха в неадекватно състояние”. Бях на протеста до около 00:15 часа. Видях ....
lentata.com
С лъжи нищо не постигате
Слушам главния секретар на МВР, който каза: “Хората, които…
Слушам главния секретар на МВР, който каза: “Хората, които стояха до 24:00-01:00 на протест снощи, бяха в неадекватно състояние”. Бях на протеста до около 00:15 часа. Видях ....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение....
Заради пребитите вчера протестъри незабавна оставка на правителството и прокуратурата.....
Вие какво искате - пияни протестиращи да пребият полицаите, и да им трошат главите с бутилки, а те да стоят и да им се усмихват. Така ли червените боклуци разбират демокрацията.
И какво общо има правителството и прокуратурата за това, че пиян или дрогиран младеж, на който сигурно му е платено, е тръгнал да напада полицаи? Ами хайде да освободим и другия младеж, който уби Милен Цветков, и да искаме оставка на правителството.
Last edited by Mateev; 11.07.2020, 19:19.
Коментар
-
Напуснете, намирате се в акваторията на частно пристанище. С тези думи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се обърна към лицата, намиращи се на борда на катамаран, снесе...
pensioner.site
Карадайъ към български граждани: Напуснете! Намирате се в акваторията на частно пристанище
Напуснете, намирате се в акваторията на частно пристанище. С тези думи лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се обърна към лицата, намиращи се на борда на катамаран, снесе...
Коментар
Коментар