Първоначално изпратено от markov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Я кажи Путин кой мандат кара?? 17 годин вече прави.. Ще се маха ли?? Няма намерение. Много демократично, нали?Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Я кажи Путин кой мандат кара?? 17 годин вече прави.. Ще се маха ли?? Няма намерение. Много демократично, нали?
- поколенията сенатори с кръвна връзка въобще няма да коментирам.
- батко президент Кенеди назначава брат си за министър на правосъдието и главен прокурор.
- баща президен Буш и после син президент Буш , даже и внука мисли да се нанади
- сега без малко мъж президент Клинтън - съпруга президент Кринтън ......
това си прилича на потомствена монархия беLast edited by markov; 13.01.2017, 15:45.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ами човека се е явил на избори и са го избрали, преди мисля 2 години пак имаше избори и пак го избраха. Или не е демократично избран???The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Мисли му ти , че ше трябва да сменяте репертоара на кукленото театро .
Така че пак ще има бой по кратуните и кратуните пак ще са същите. Даже може и Северна Корея да опукат, докато Тръмп си цъка голфче.
Не знам само какъв рев ще настане тогава.
Коментар
-
Ами човека се е явил на избори и са го избрали, преди мисля 2 години пак имаше избори и пак го избраха. Или не е демократично избран???
Дебелото Ким в Северна Корея, Путин, Ердоган и те си правят избори и ги печелят. И после като хората ги изритат и те почват да реват - ама нали ни избрахте не избори.
Коментар
-
У Саудитска Арабия колко управляват бе , ...?!
Коментар
-
В Сирия от баща на син се предава властта - ДЕМОКРАТИЧНО ИЗБРАНАТА...БЕ!
Коментар
-
С нетърпение чакам троен чехъл да встъпи в длъжност. Зер досега всичко, което е набелязал като свой приоритет се е скапало ... Щеше да работи за сваляне на санкциите към матушката му, пък ЕС взе, че ги затегна, а отвъд океана готвят добавки. И това само за санкции, които са обществено огласени, какви ли ще са дискретните мерки на американските служби, ммм .... Щеше да прилага румънската антикорупционна система, а там са се оплели да търсят липсващи милиарди от хазната .... Остава да обяви, че ще работи за кабинет на левицата, за да дойде Борисов Три
Yeah
Коментар
-
У Саудитска Арабия колко управляват бе , ...?!The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеКои са тия легитимните, дето управляват по 30 години, вата??
Нека комонетата се чувстват поканени, да не ми коментират репликите, те са насочени към стойностните хора тук.
Коментар
-
Това са легитимно избрани президенти или някакви управляващи, кеф им е на хората да ги управляват такива, такива си избират
Кой си ти че да им казваш кой ще ги управлява??? Ти на жена си не можеш да кажеш каква манджа да сготви, пък тръгнал народи да управлява
Нека комонетата се чувстват поканени, да не ми коментират репликите, те са насочени към стойностните хора тук.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе е благодарение на диктаторите?
Диктаторите приятели на Русия...
Кой си ти че да им казваш кой ще ги управлява??? Ти на жена си не можеш да кажеш каква манджа да сготви, пък тръгнал народи да управлява
Коментар
-
Хич не бъркам...като нема никой под шапката , остава само една шапка ...
Нека комонетата се чувстват поканени, да не ми коментират репликите, те са насочени към стойностните хора тук.Last edited by Manyface God"; 13.01.2017, 13:32.The strongest stand last.
Коментар
-
Шапка?
Нещо бъркаш человека.
Коментар
Коментар