Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Докато беа "диктаторите" , шапка , си беше мирно и тихо и немаше грам "бежанец" ...ама де да помниш,толкоз вода изтече оттогаз...
Нещо бъркаш человека.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение"Смей се, палячо "
Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия:"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Сирьоооозну?
Не е благодарение на диктаторите?
Диктаторите приятели на Русия..
Още ли има такива хора живи, да мислят като гигоу..
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Не те знам в какво си сигурен, ама аз съм сигурен че не съм писал срещу Буш, с изключение на фалшификацията на САЩ пред ООН за уж оръжията за масово унищожение, което беше предлог за необявената война срещу Ирак.
Ако ти одобряваш измамите и лъжите на една свръх държава, за да унищожи друга държава, то това си е твой личен избор и е показателно за морала ти. Аз мразя лъжата.
А сега виждаме и какви са последствията от разрушаването на две големи държави в Близкия Изток: ислямски тероризъм, който вече залива и Европа. Благодарение на САЩ.
Не е благодарение на диктаторите?
Диктаторите приятели на Русия..
Още ли има такива хора живи, да мислят като гигоу..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сигурен съм, че същото сте писали за "тъпото" Буш.
Сигурен съм, че същото ще пишете и за Тръмп. Ама още не знам какъв прякор ще му лепнете до тогава.
Ако ти одобряваш измамите и лъжите на една свръх държава, за да унищожи друга държава, то това си е твой личен избор и е показателно за морала ти. Аз мразя лъжата.
А сега виждаме и какви са последствията от разрушаването на две големи държави в Близкия Изток: ислямски тероризъм, който вече залива и Европа. Благодарение на САЩ.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Сигурен съм, че същото сте писали за "тъпото" Буш.
Сигурен съм, че същото ще пишете и за Тръмп. Ама още не знам какъв прякор ще му лепнете до тогава.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеОстават още 7 дни докато Светът се оттърве от вашингтонската черна маймуна.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Както се казва: Довиждане и благодарим за цирка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеДобро утро на всички.
Остават още 7 дни докато Светът се оттърве от вашингтонската черна маймуна и още осем дни докато България се оттърве от банкянския престъпен примат и неговото президентско чучело. Наздраве!
Както се казва: Довиждане и благодарим за цирка !Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия:
"Повече от 20 митничари от митническия пункт ”Варна-Запад” са арестувани снощи при операция на ГДБОП, съобщава БНР.
Кви червени митничари след като два мандата почти без прекъсване вече управлява Боко в коалиция със психо десните и уж громят комунистите непрестанно .....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия
Сините корумпета, които контрабандираха цигарите на Българтабак, купената от Бойко и Пеевски фабрика, до брадатите ислямски главорези, поддържани от Барак Обама.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Остават още 7 дни докато Светът се оттърве от вашингтонската черна маймуна и още осем дни докато България се оттърве от банкянския престъпен примат и неговото президентско чучело. Наздраве!The strongest stand last.
Коментар
-
Остават още 7 дни докато Светът се оттърве от вашингтонската черна маймуна и още осем дни докато България се оттърве от банкянския престъпен примат и неговото президентско чучело. Наздраве!
Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия:
"Повече от 20 митничари от митническия пункт ”Варна-Запад” са арестувани снощи при операция на ГДБОП, съобщава БНР.
Арестувана е смяната от митничари и други лица, свързани с тях. По неофициална информация става дума за тежки нарушения, свързани с получаване на подкупи и обмитяване на контейнери на пристанището Варна-Запад на тарифи, различни от законовите.
Акцията продължава и тази сутрин. Маскирани служители на ГДБОП могат да бъдат забелязани около митническия пункт и в сградата на митницата във Варна."
Коментар
Коментар