IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Е не разбрах теб какво ти пука, който краде и лъже на въже, няма значение бял червен, син зелен. Дай боже всеки ден такива новини
    Много бързо загуби значение червения крадец.. Да не бързаме толкова.
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Докато беа "диктаторите" , шапка , си беше мирно и тихо и немаше грам "бежанец" ...ама де да помниш,толкоз вода изтече оттогаз...
      Шапка?
      Нещо бъркаш человека.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        "Смей се, палячо "
        Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия:"
        Е не разбрах теб какво ти пука, който краде и лъже на въже, няма значение бял червен, син зелен. Дай боже всеки ден такива новини

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Сирьоооозну?
          Не е благодарение на диктаторите?
          Диктаторите приятели на Русия..
          Още ли има такива хора живи, да мислят като гигоу..
          Докато беа "диктаторите" , шапка , си беше мирно и тихо и немаше грам "бежанец" ...ама де да помниш,толкоз вода изтече оттогаз...

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Не те знам в какво си сигурен, ама аз съм сигурен че не съм писал срещу Буш, с изключение на фалшификацията на САЩ пред ООН за уж оръжията за масово унищожение, което беше предлог за необявената война срещу Ирак.
            Ако ти одобряваш измамите и лъжите на една свръх държава, за да унищожи друга държава, то това си е твой личен избор и е показателно за морала ти. Аз мразя лъжата.
            А сега виждаме и какви са последствията от разрушаването на две големи държави в Близкия Изток: ислямски тероризъм, който вече залива и Европа. Благодарение на САЩ.
            Сирьоооозну?
            Не е благодарение на диктаторите?
            Диктаторите приятели на Русия..
            Още ли има такива хора живи, да мислят като гигоу..

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Сигурен съм, че същото сте писали за "тъпото" Буш.

Сигурен съм, че същото ще пишете и за Тръмп. Ама още не знам какъв прякор ще му лепнете до тогава.

Не те знам в какво си сигурен, ама аз съм сигурен че не съм писал срещу Буш, с изключение на фалшификацията на САЩ пред ООН за уж оръжията за масово унищожение, което беше предлог за необявената война срещу Ирак.
              Ако ти одобряваш измамите и лъжите на една свръх държава, за да унищожи друга държава, то това си е твой личен избор и е показателно за морала ти. Аз мразя лъжата.
              А сега виждаме и какви са последствията от разрушаването на две големи държави в Близкия Изток: ислямски тероризъм, който вече залива и Европа. Благодарение на САЩ.
              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Сигурен съм, че същото ще пишете и за Тръмп. Ама още не знам какъв прякор ще му лепнете до тогава.

Мисли му ти , че ше трябва да сменяте репертоара на кукленото театро .

Коментар

Остават още 7 дни докато Светът се оттърве от вашингтонската черна маймуна.

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Както се казва: Довиждане и благодарим за цирка !
                    Това беше добро , отнася се и за бъдещата опозиция на форума !

Коментар

Добро утро на всички.
                      Остават още 7 дни докато Светът се оттърве от вашингтонската черна маймуна и още осем дни докато България се оттърве от банкянския престъпен примат и неговото президентско чучело. Наздраве!
                      А до разкарването на нашия чехъл колко остава.

Както се казва: Довиждане и благодарим за цирка !
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

"Смей се, палячо "
                        Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия:
                        "Повече от 20 митничари от митническия пункт ”Варна-Запад” са арестувани снощи при операция на ГДБОП, съобщава БНР.
                        Абе Барби ти си загубил връзка с реалността.

Кви червени митничари след като два мандата почти без прекъсване вече управлява Боко в коалиция със психо десните и уж громят комунистите непрестанно .....
                        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

"Смей се, палячо "
                          Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия
                          Това за "червените" митничари от къде го измисли? Явно че с идването на власт на червен президент, прокуратурата е подгонила СИНИТЕ митничари на Бойко и деформаторите, щото те падат от власт. Така си е било винаги.
                          Сините корумпета, които контрабандираха цигарите на Българтабак, купената от Бойко и Пеевски фабрика, до брадатите ислямски главорези, поддържани от Барак Обама.

Коментар

Добро утро на всички.
                            Остават още 7 дни докато Светът се оттърве от вашингтонската черна маймуна и още осем дни докато България се оттърве от банкянския престъпен примат и неговото президентско чучело. Наздраве!
                            И после идва бялата маймуна и догана за премиер..Честито на вас!

Коментар

Добро утро на всички.
                              "Смей се, палячо "
                              Тогава тази ще е последната операция срещу червената митническа мафия:
                              "Повече от 20 митничари от митническия пункт ”Варна-Запад” са арестувани снощи при операция на ГДБОП, съобщава БНР.
                              Арестувана е смяната от митничари и други лица, свързани с тях. По неофициална информация става дума за тежки нарушения, свързани с получаване на подкупи и обмитяване на контейнери на пристанището Варна-Запад на тарифи, различни от законовите.
                              Акцията продължава и тази сутрин. Маскирани служители на ГДБОП могат да бъдат забелязани около митническия пункт и в сградата на митницата във Варна."

Коментар

• Добро утро на всички.

Коментар

Working...
                                X