Мирно ве. Премиера говори в Панорамата.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (без бъг) (Архив до 20.02.2017 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Когато човек излъже още в първото изречение , по надолу е безсмислено да се чат погрешни изводи стъпващи на ГРЕШНИ входни данни .....
Бегла справка в данните на световната банка показва че 2000 г. са имали БВП - 5450 долара на калпак а 2013г. вече 10 800 долара на калпак.....
http://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.PCAP.CD
Само дето си объркал беглата справка. Ето ти я истинската. Enjoy
http://data.worldbank.org/indicator/...D?locations=SY
Даже Световната банка ги дават още по-зле отколкото IMF-то. Ама карай.
Коментар
-
Когато човек излъже още в първото изречение , по надолу е безсмислено да се чат погрешни изводи стъпващи на ГРЕШНИ входни данни .....
Бегла справка в данните на световната банка показва че 2000 г. са имали БВП - 5450 долара на калпак а 2013г. вече 10 800 долара на калпак.....
http://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.PCAP.CDYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнениеКАРДИОГРАМА НА РУСИЯ (Курс на петрола => Курс на рублата, Московската борса)
На картинката ясно се вижда това, което е направил курса на петрола и газа (а не Путин)
Сегашния им управляващ екип успя да направи няколко много важни неща:
- не се поддаде на порива в богатите години да харчи излишните пари за популизъм , А успя да натрупа резерви / бели пари за черни дни /.
- изплати външните задължения на държавата до размери който не могат да и разклатят финансите.
- в периода на криза не започна да печата пари инфлационно , а сви разходите и използва вътрешните резерви.....това позволи въпреки спадналите приходи от енерго ресурси рублата да се стабилизира и поскъпне значително след първоначалния шок.....
За тези неща трябва воля.....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Криво ляво си напипал логиката.
Само няколко корекции. Преди да избухне войната в Сирия БВП им беше 2000 долара на година на калпак. И така стоеше 15-20 години. Може да си намериш графиката. Демек те са обеднявали, щото цените се качват...................
http://data.worldbank.org/indicator/NY.GDP.PCAP.CDLast edited by markov; 13.01.2017, 21:41.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
КАРДИОГРАМА НА РУСИЯ (Курс на петрола => Курс на рублата, Московската борса)
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеА в Русия, при "демократичния" Елцин руснаците живееха зле. Никакъв ред, никакъв закон, бандитизъм и насилие навсякъде. Като прибавим и ниския жизнен стандарт, срава ясно защо сега народът на Русия иска да го управлява Владимир Путин. Въведе ред, законност, намали драстично бандитизма и разграбването, както и се вдигна стандарта на живот. Миналата година в Москва екскурзоводката говореше с ужас за годините при Елцин. И не, не боготвореше Путин, просто харесваше това, което е направил.
Коментар
-
На никой народ не му пука дали живее при "демокрация" или не.
================================================== ================
Така мислиш ти. Даже може и да не мислиш, а просто така да ти отговаря на намеренията. Те са ясни на всички в тази тема. България вън от ЕС и НАТО и отново руска губерния.Партия была, есть и будет есть!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
Криво ляво си напипал логиката.
Само няколко корекции. Преди да избухне войната в Сирия БВП им беше 2000 долара на година на калпак. И така стоеше 15-20 години. Може да си намериш графиката. Демек те са обеднявали, щото цените се качват.
Примерно вземи средната заплата по времето на Костов - да кажем 200 лв. И си представи че от тогава до сега (15 години) седи все на 200 лв, а цените на вносните стоки се увеличават. Ми ти ще си първия дето ще скочи да протестира.
И накрая за Русия. Ми то е валидно същото и за България. Ама вас ви влече все към Русия. Спомни си мутрите през 90-те. Сигурно и екскурзоводката за това ти е говорила. Спомни си хиперинфлацията, опашките, етц. Да си са радват хората на Путин, няма нищо лошо. Ама моля не ми го натяквайте, щото при нас нещата са по-добре без него. И аз не знам как така без бащицата.
Все пак в момента Русия по убийства е номер 1 в Европа. Цели 6 пъти повече от нас на глава на населението. Самоубийства също 2-3 пъти. Аборти 2 пъти. Употреба на алкохол, опиати, етц. Не знам как е било при Елцин.
Така че хората да си го обичат, ама без да ми го натяквате, моля.
The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНа никой народ не му пука дали живее при "демокрация" или не. Хората искат да живеят добре. И в Либия живееха добре, не всички естествено, ама повечето. Както и в САЩ не всички живеят добре, ама повечето. И в Сирия повечето живееха добре, особено в сравнение с войната.
А в Русия, при "демократичния" Елцин руснаците живееха зле. Никакъв ред, никакъв закон, бандитизъм и насилие навсякъде. Като прибавим и ниския жизнен стандарт, срава ясно защо сега народът на Русия иска да го управлява Владимир Путин. Въведе ред, законност, намали драстично бандитизма и разграбването, както и се вдигна стандарта на живот. Миналата година в Москва екскурзоводката говореше с ужас за годините при Елцин. И не, не боготвореше Путин, просто харесваше това, което е направил.
Само няколко корекции. Преди да избухне войната в Сирия БВП им беше 2000 долара на година на калпак. И така стоеше 15-20 години. Може да си намериш графиката. Демек те са обеднявали, щото цените се качват.
Примерно вземи средната заплата по времето на Костов - да кажем 200 лв. И си представи че от тогава до сега (15 години) седи все на 200 лв, а цените на вносните стоки се увеличават. Ми ти ще си първия дето ще скочи да протестира.
И накрая за Русия. Ми то е валидно същото и за България. Ама вас ви влече все към Русия. Спомни си мутрите през 90-те. Сигурно и екскурзоводката за това ти е говорила. Спомни си хиперинфлацията, опашките, етц. Да си са радват хората на Путин, няма нищо лошо. Ама моля не ми го натяквайте, щото при нас нещата са по-добре без него. И аз не знам как така без бащицата.
Все пак в момента Русия по убийства е номер 1 в Европа. Цели 6 пъти повече от нас на глава на населението. Самоубийства също 2-3 пъти. Аборти 2 пъти. Употреба на алкохол, опиати, етц. Не знам как е било при Елцин.
Така че хората да си го обичат, ама без да ми го натяквате, моля.
Коментар
-
На никой народ не му пука дали живее при "демокрация" или не. Хората искат да живеят добре. И в Либия живееха добре, не всички естествено, ама повечето. Както и в САЩ не всички живеят добре, ама повечето. И в Сирия повечето живееха добре, особено в сравнение с войната.
А в Русия, при "демократичния" Елцин руснаците живееха зле. Никакъв ред, никакъв закон, бандитизъм и насилие навсякъде. Като прибавим и ниския жизнен стандарт, срава ясно защо сега народът на Русия иска да го управлява Владимир Путин. Въведе ред, законност, намали драстично бандитизма и разграбването, както и се вдигна стандарта на живот. Миналата година в Москва екскурзоводката говореше с ужас за годините при Елцин. И не, не боготвореше Путин, просто харесваше това, което е направил.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
ма как ша е адекватно ......няма нищо съмнително в демокрациите в САЩ и техните съюзници Катар и Саудитска Арабия ...нъл тъй нищо че я карат потомствена и на трите места
Сравнявай равен с равен.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Там повече от два мандата не карат. Пък и сравнението ти отново е неадекватно.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
Кой е казал, че задължително трябва да е демократична една държава? Хамериканците? И понеже ТЕ така казват се опитват да го наложат на целия свят с огън и меч. Тоест с бомбардировки и въоръжени интервенции.The strongest stand last.
Коментар
Коментар