Първоначално изпратено от national power
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Президентски Избори
Collapse
X
-
След вчерашният дебат стигнах до следните изводи:
1. Ако не можеш да завършиш друго в РБ, може да завършиш право.
2. Вица за воените-когато господ е раздавал акъл са били на учение е напълно оправдан.
3. Мисълта на Хегел /Всеки народ си заслужава управниците/, в наша мила татковина е особено актуална.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение"Управляваме, защото властта ни я даде народа. "За да управляваш трябва да имаш самочувствието, че си подкрепен от повечето хора", каза Борисов,
Точно казано, властта ни я даде народа и не трябва да предаваме народа, а да го управляваме до края на мандата. Медиите не трябва постоянно да говорят за предсрони избори, те не са на дневен ред, работа има да се върши за да се запази стабилитета, за да имаме бюджет за догодина и за да не изпаднем в криза и изолация.
Сега се пускат разни "креативни" идеи, че след като Радев размаже Цеца, нямало нужда да се хвърля оставка, ами трябвало да се поиска вот на доверие в Парламента.
Аз предлагам даже по-директно решение - Боко да излезе по ТВ-то и да обясни, че само се е шегувал последните седмици - "майтап бе, Уили", така да се каже
Така че нема да се пуашиш, всичко е под контрол
Коментар
-
За жалост пак трябва да се избира по принципа на избирането на по малкото зло.
Цачева не е моят кандидат,но същото важи и за Радев.
За жалост при победа на последния ще има един доста голям период на несигурност и безвластие.Ще се размърдат пак елементи като Орешарски,ще има служебно правителство назначено от Радев/сиреч от Корнелия и Доган/,а при нови избори не ми е ясно как би се получила конфигурация за управление без БСП и ДПС.
А лично мен това ме тревожи,защото се видя ,че тази двойка е опасна за банковата система ,а и като цялост за България.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Radoslava Разгледай мнение"Управляваме, защото властта ни я даде народа. "За да управляваш трябва да имаш самочувствието, че си подкрепен от повечето хора", каза Борисов,
Точно казано, властта ни я даде народа и не трябва да предаваме народа, а да го управляваме до края на мандата. Медиите не трябва постоянно да говорят за предсрони избори, те не са на дневен ред, работа има да се върши за да се запази стабилитета, за да имаме бюджет за догодина и за да не изпаднем в криза и изолация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТааааа... Какво казвате, му имаше на Плевнелиев...?
Коментар
-
Първоначално изпратено от s3 Разгледай мнениеЗащо си недоволен? Преди рашките пискахте че нямало диалог и информация, сега че имало много, и вие не знаете какво искате.
Иначе в неделя нека всеки с разума си да отиде да гласува. Дали иска да се продължи със стабилитета у нас, за да живеем спокойно както и досега, или иска да докара нестабилност и несигурност и международна изолация.
Коментар
-
"Управляваме, защото властта ни я даде народа. "За да управляваш трябва да имаш самочувствието, че си подкрепен от повечето хора", каза Борисов,
Точно казано, властта ни я даде народа и не трябва да предаваме народа, а да го управляваме до края на мандата. Медиите не трябва постоянно да говорят за предсрони избори, те не са на дневен ред, работа има да се върши за да се запази стабилитета, за да имаме бюджет за догодина и за да не изпаднем в криза и изолация.Last edited by Radoslava; 11.11.2016, 09:41.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеУжасът не спира.Ставам тая сутрин и Цуца рабфака по би ти ви.Са пущам нова баце при Ани Цолова.Ужаст няма отърване от тия боклуци но малко остана.Сега съм гладен и не смея да отворя хладилника щото дебнат ненчеф митоф куневица пепи психара.Баце не ще да работи с ге нерала.Тъй разправя и никогиж не се отмята от думите си....
Иначе в неделя нека всеки с разума си да отиде да гласува. Дали иска да се продължи със стабилитета у нас, за да живеем спокойно както и досега, или иска да докара нестабилност и несигурност и международна изолация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеНе знам, бих помислила по въпроса, ама аз срама нямам
Коментар
-
Ужасът не спира.Ставам тая сутрин и Цуца рабфака по би ти ви.Са пущам нова баце при Ани Цолова.Ужаст няма отърване от тия боклуци но малко остана.Сега съм гладен и не смея да отворя хладилника щото дебнат ненчеф митоф куневица пепи психара.Баце не ще да работи с ге нерала.Тъй разправя и никогиж не се отмята от думите си....
Коментар
-
Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнениеЗа днес се наслушах и нагледах на пенсионирани мисири, айде лека
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеТо е ясно. Иначе всеки нормален антикомунист би се засрамил да гласува за доброволно станалата комунистка Цачева, вместо за насилствено принуденият да стане комунист Радев.
Нормалният антикомунист ще отиде за гъби.
И ще рони сълзи и сополи КАК ТАКА след 27 години преход е накаран да избира за президент измежду двама комунисти.
Ама ненормалният има право да си прави каквото иска. И не подлежи на никаква отговорност.
За днес се наслушах и нагледах на пенсионирани мисири, айде лекаYeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеДа де, по този признак - безсрамни и лъжливи са ви събрали
Никак не ме интересува ти на какво вярваш, ама поне си проверявай източниците
Откога Трайчо е член на РБ И доста изнервен беше преди изборите точно от боричканията на реформаторите около Герб
Номинацията на рб за президентин беше той, линк ли искате да ви ровя.
Проветрявайте се по-често. Препоръка е.
Yeah
Коментар
Коментар