IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Кажи си тезата, не ми задавай мъгляви въпроси. Не съм летец, какво да видя на крилото?
    Погледни снимката където хора бутат крилото на самолет, вижда се само едно крило-което бутат. Въпросът е къде е другото крило. Погледни корпуса, няма дупка за крилото което било свалено според някой тиквеници, вижда се нормален корпус , 2 опашки и дюзата, но второ крило или дупка за него няма. Това питам , но никой не отговаря. Къде е второто крило или дупката за него/ или това е хипер супер гупер измислица на риснаците- самолет с едно крило/развалено??/

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Дооообре..
      Без теб нямаше да получим смислено обяснение на нещата с Баце от ВАШИТЕ.
      Ядец. Моите "наши" НЕ КРАДАТ.
      И не са расови простаци. Ние сме почтени, градивни хора.
      Инак, ти си говори, каквото си щеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Чуди се защо няма пера предполагам
        Yeah

Коментар

Ти плюеш по ген. Радев по единствената причина, че е кандидат на БСП.
          Тц, не е ... он, горкия, дори за бесепе не се оказа достоен
          Yeah

Коментар

Аз за боклуци не гласувам. Баце е охраната на Живков, от ВАЩЕ си е баш.
            Троле многоников, Mario Teran, Хайрсъзов, Manyface God, или както там се наричаш многониковий...
            Ти плюеш по ген. Радев по единствената причина, че е кандидат на БСП. Ако беше кандидат на ГЕРБ или на РБ, то щеше да го носиш като знаме над главата си. Натовски генерал, учил във военновъздушен колеж на САЩ и т.н.
            Ама ти ТРОЛЕ, ще гласуваш на втория тур за партийната секретарка Тетка Тачева, щото Трайчо, тиквения министър няма ни най-малък шанс да отиде на балотаж. Щото сините дерьмократи сте доказани боклуци!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              "Ваш"->"ваши"->"вашите"->"ваш'те".
              Без "Щ".
              ...ама кой да се занимава с такива подробности, като български език
              Иначе, какви "партизанки", какви 5 лева? Откога ОЧЗ са с ранг "партизани"?
              И после, "Баце" е бил при Тато на стаж /да се учи на тарикатлъци/, а не що е мислел по комунистически. Той и тато не е мислел. Тато е действал.
              Ама това е друг въпрос.
              Дооообре..
              Без теб нямаше да получим смислено обяснение на нещата с Баце от ВАШИТЕ.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Крилото е свалено, стига р'ва.
                - ИМЕННО! Ремонт, поддръжка, такива "дреболии".

Коментар

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                  Росстат публикува данни, според които през септември 2016г. производството на кокс и нефтопродукти в Русия е намаляло с 1,7 % спрямо септември 2015г., а през периода от началото на 2016г. до края на септември 2016г. производството на кокс и нефтопродукти в Русия е намаляло с 3,4 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на септември 2015г..
                  Изобщо не се учудвам от тези данни.
                  ...Дали пък няма ръст на производителността и относителното потребление на гориво е спаднало осезаемо, откъдето и абсолютното?
                  А тогава какво?
                  А, Питанка?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    видя ли крилото???
                    Крилото е свалено, стига р'ва.
                    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Аз гласувам за БСП, а ти за Баце и неговата партизанка. Така че е от ВАЩЕ.
                      "Ваш"->"ваши"->"вашите"->"ваш'те".
                      Без "Щ".
                      ...ама кой да се занимава с такива подробности, като български език
                      Иначе, какви "партизанки", какви 5 лева? Откога ОЧЗ са с ранг "партизани"?
                      И после, "Баце" е бил при Тато на стаж /да се учи на тарикатлъци/, а не що е мислел по комунистически. Той и тато не е мислел. Тато е действал.
                      Ама това е друг въпрос.

Коментар

Кажи си тезата, не ми задавай мъгляви въпроси. Не съм летец, какво да видя на крилото?
                        Чуди се защо няма пера предполагам

Коментар

• Росстат публикува данни, според които през септември 2016г. производството на кокс и нефтопродукти в Русия е намаляло с 1,7 % спрямо септември 2015г., а през периода от началото на 2016г. до края на септември 2016г. производството на кокс и нефтопродукти в Русия е намаляло с 3,4 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на септември 2015г..
                          Изобщо не се учудвам от тези данни.

Коментар

Аз за боклуци не гласувам. Баце е охраната на Живков, от ВАЩЕ си е баш.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                              видя ли крилото???
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

видя ли крилото???

Коментар

Working...
                                X