IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
    И армейския ренегат е помагал

Две три лопати кюмюр е метнал и той в бункера...
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Патризанката... ОТ ВАЩЕ!
      Аз гласувам за БСП, а ти за Баце и неговата партизанка. Така че е от ВАЩЕ.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
        Бах маа му....
        Усещам напрежение в аргументите....

Аз пък мисля ( не че ми се отдава), че цвета на гащиризона трябва да отблъсква акулите и да не си личи посраното ...Щото ако мернеш акула в морето и от никъде помощ не идва, със сигурност ще се посереш от страх...
        Зелено, сиво, сребристо, кафяво, черно си е цвят на тюлен или риба ...Акулите направо захапват...Оранжевото би ги смутило и дълго ще разучават обекта ....

Време дадено за спасение.....
        Времето дадено за спасение 4и4о, зависи най-вече от температурата на водата. Шансът пилотът да бъде изяден от акула е пренебрежимо малък спрямо шанса да умре от преохлаждане, освен ако не се намира в тропическите морета. Ама руските пилоти летят доста често над арктически морета и почти никога над тропически. Неслучайно "Адмирал Кузнецов" е от състава на Северния флот.
        Айде, пий една глътка за мое здраве, както аз пия за твое!

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          Баси! Какъв грандиозен късмет имаме! Да живеем в Нова ЕРА!
          Патризанката... ОТ ВАЩЕ!
          М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Павлова: Приключи ерата с кръпките на пътя

"Приключи ерата на кръпките, започна цялостната, трайна рехабилитация на пътната мрежа".

Това каза министърът на регионалното развитие Лиляна Павлова пред Фокус.
            Баси! Какъв грандиозен късмет имаме! Да живеем в Нова ЕРА!

Коментар

• Бах маа му....
              Усещам напрежение в аргументите....

Аз пък мисля ( не че ми се отдава), че цвета на гащиризона трябва да отблъсква акулите и да не си личи посраното ...Щото ако мернеш акула в морето и от никъде помощ не идва, със сигурност ще се посереш от страх...
              Зелено, сиво, сребристо, кафяво, черно си е цвят на тюлен или риба ...Акулите направо захапват...Оранжевото би ги смутило и дълго ще разучават обекта ....

Време дадено за спасение.....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                Когато кораба потъне, автоматично се изстрелва сигнализиращ буй. Сигнала се изпраща на сателит и оттам на централата майка-компания и съответните органи се задействат. Най вероятно е нещо подобно и при самолетите. Но да разчиташ че някой ще намери някого само по гащеризона е просто смешна работа
                Смешна? А какъв да бъде цветът на костюма? Зелен, както е на летците, летящи над сушата? Дали ще разчиташ само на цвета на костюма или и на други средства за търсене нямам идея. Ама оранжевият цвят определено няма да навреди на търсенето в морето. За разлика от тъмнозеления.

Със сигурност, когато пилотът катапултира, ще бъдат излъчени някакви координати, където да го търсят. Само че катапултирането от изтребител е при висока скорост, няколко стотин километра в час, вятърът отвява парашута, после теченията отнасят пилота на някъде, така че районът за издирване не е точка, ами е десетки квадратни километри, ако не и стотици.

И не мога да разбера защо се напъваш да докажеш, че костюмът на руските пилоти не е оранжев. Аз не знам какъв е, ама е логично да е нещо, което контрастира с морската повърхност.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Не знам с какъв цвят са костюмите на руските пилоти, но е нормално костюмите на морските летци да са оранжеви, в случай че катапултират и после ги търсят в океана.
                  Когато кораба потъне, автоматично се изстрелва сигнализиращ буй. Сигнала се изпраща на сателит и оттам на централата майка-компания и съответните органи се задействат. Най вероятно е нещо подобно и при самолетите. Но да разчиташ че някой ще намери някого само по гащеризона е просто смешна работа

Коментар

Сега се загледах в снимката, нещо не виждам едното крило, хайде едното го бутат, а другото къде е, има 2 опашко, но къде е крилото и защо пилота е с такъв оранжев костюм/ не че съм наясно де, но не трябва ли да е черен, или при руснаците е друго
                    Не знам с какъв цвят са костюмите на руските пилоти, но е нормално костюмите на морските летци да са оранжеви, в случай че катапултират и после ги търсят в океана.

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                      И армейския ренегат е помагал

Я кажи, американците колко ледоразбивача с ядрени двигатели имат?
                      Да ти кажа ли? НУЛА! Кръгла нула.
                      А Русия има ШЕСТ действащи атомни ледоразбивача и двайсетина дизелови. САЩ имат три дизелови, които са доста старички.
                      За сметка на това САЩ имат 11 атомни самолетоносача, а Русия няма.
                      Кой каквито приоритети има. САЩ е морска държава с претенцията да владее световния океан, а Русия е предимно континентална държава и няма претенции да владее света.
                      Last edited by gigow; 24.10.2016, 20:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                        ...Дали питаният знае, че така /без катапулта/ излитат само достатъчно енерговъоръжени самолети?
                        Сега се загледах в снимката, нещо не виждам едното крило, хайде едното го бутат, а другото къде е, има 2 опашко, но къде е крилото и защо пилота е с такъв оранжев костюм/ не че съм наясно де, но не трябва ли да е черен, или при руснаците е друго

Коментар

Жими, ще кажеш ли от кога е снимката на хората с крилото, защото аз я откривам в 2007г. До сега дали са го оправили. как смяташ
                          ...Дали питаният знае, че така /без катапулта/ излитат само достатъчно енерговъоръжени самолети?

Коментар

• Жими, ще кажеш ли от кога е снимката на хората с крилото, защото аз я откривам в 2007г. До сега дали са го оправили. как смяташ

Коментар

• ...сега гледам БТВ: Манипулации отдалеч, че носатото чудо Фефкща Фафева щяла да "победи с малко, но задълго" /с ЦЕЛИ 2 % на балотаж.
                              Тоа папагал - "майка на нацията"?
                              -Някак отвътре ти иде сирак да си, баси.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                                Па нещо е заяло тва крило, дейб@

...да, ама на такива /и талашитени такива "самальоти"/ натовските "Херои кълват, та се късат. Справка, войната в Сърбия, 1999-та. Няма смисъл да говорим за резила след такива "победи".

Коментар

Working...
                                X