Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеВинаги съм уважавал хората с чувство за хумар.
В случая некъв военен от съвецкото МО...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЯко а??? хахаха
В случая некъв военен от съвецкото МО...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kondosko Разгледай мнениеЗа тези, които не разбират добре руски, общо взето звучи така: Извинявайте отново, не знаехме,че е невидм
За тези, които не разбират добре български, общо взето звучи така:
"Недостижим съм, особено когато не ме гонят!.."The strongest stand last.
Коментар
-
Георги Готев: Ще ни преподават в учебниците как се срива национален интерес
– От тази гледна точка – сега, когато показахме и сринахме пред цял свят образите на Ирина Бокова и Кристалина Георгиева, как виждате възможните перспективи пред двете дами? В професионален план имам предвид.
– Моите източници потвърждават, че Кристалина Георгиева продължава да си търси работа. Което противоречи на етичния кодекс на европейските комисари, но не й пречи да го прави вече две години.
– Търси си работа отвъд океана?
– Търси си работа в институциите на ООН и най-активно се е насочила към позицията на възможен заместник на Антонио Гутериш. Другият й ход е да се опита да замени настоящия директор на ПРООН – програмата за развитие на световната организация, начело на която е Хелън Кларк, бивш новозеландски премиер.
– Която беше и опитът на британците да вкарат свой кандидат в надпреварата за генерален секретар на ООН, блокиран от членовете на Общото събрание?
– Точно така. Нейният мандат приключва през април следващата година и мястото се освобождава. Източниците, с които аз боравя в Ню Йорк, са много компетентни и от доста време съобщаваха за професионалните планове на Кристалина Георгиева, въпреки че се отричаше тя да си прави такива. Но те са сигурни, че тя продължава да си търси работа, което представлява доста сериозен проблем за Европейската комисия най-вече от гледна точка на конфликта на интереси. В ЕК Кристалина Георгиева раздава едни големи пари и ги дава на тези, които са й удобни.
– Като еврокомисар по бюджета?
– Да. Защо например Кристалина Георгиева, от името на Европейската комисия, нито веднъж не отпусна пари за ЮНЕСКО, но не спира да дава на УНИЦЕФ. Не говорим за благородни каузи, а за факта, че втората организация се управлява от неин познат дипломат, който подкрепяше нейните амбиции за ООН. Защо не е дала средства на най-голямата агенция на световната организация? Познайте от три пъти. Това нещо се вижда от страшно много хора, но никой не смее да го каже.
Още - тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение"У боевых расчётов российских комплексов ПВО вряд ли будет время на выяснение по "прямой линии" точной программы полёта ракет и принадлежности их носителей. Также мы готовы помочь дилетантам развеять их иллюзии относительно существования самолётов-невидимок."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение"У боевых расчётов российских комплексов ПВО вряд ли будет время на выяснение по "прямой линии" точной программы полёта ракет и принадлежности их носителей. Также мы готовы помочь дилетантам развеять их иллюзии относительно существования самолётов-невидимок."
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеТролщики се умълчаха нещо..?
Коментирайте Сирия.. Кой кого?
Замаскирани участия, двойнствени политики..?
Лафове, локуми..
Или хукнахте към банките и границите вече?
Иначе ББ си го каза- на комунистка няма да дам хляб още 5 години. За съжаление никой няма да го пита какъв е бил баща му, той, цецо и цеца, половината му партия. Но то и затова бг е на това дередже. Всеки път когато някой има шанс за нещо си, друг се опитва да го дръпне надолу
Коментар
-
"У боевых расчётов российских комплексов ПВО вряд ли будет время на выяснение по "прямой линии" точной программы полёта ракет и принадлежности их носителей. Также мы готовы помочь дилетантам развеять их иллюзии относительно существования самолётов-невидимок."
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
Коментирайте Сирия.. Кой кого?
Замаскирани участия, двойнствени политики..?
Лафове, локуми..
Или хукнахте към банките и границите вече?The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от analog Разгледай мнениеАми трябва руските спецслужби в Ню Йорк да си заслужат с нещо заплатата, нали?
За проявената смелост в тила на врага най-малкото по един орден "червена звезда"
Такива подмятания говори лошо за автора , щото не сме в детската градина...
В понеделник имаше лозунги на националния празник на Германия ...Путин канцлер в Берлин ,Меркел турист в Сибир...и то на протест от десетки хиляди германци...
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
Ами трябва руските спецслужби в Ню Йорк да си заслужат с нещо заплатата, нали?
За проявената смелост в тила на врага най-малкото по един орден "червена звезда"
Коментар
Коментар