Първоначално изпратено от съни(тя)
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеНе ви ли писна от глупости бе ?
Добре да сравним Куба със съседите си - изградени демокрации / АМЕРИКАНСКИ ПРОТЕКТОРАТИ / :
- Хаити
- Домениканска република
- Ямайка
Я КВА ИЗНЕНАДА , ЛОШИТЕ КОМУНСТИ ДЕТО СА ПОД ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ ОТ 50 ГОДИНИ СА ПО НАПРЕД ОТ СЪСЕДИТЕ СИМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение.....
Режима на тока и той не беше за 1-2 месеца а за години.
Каква е била причината и за КОЛКО време?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеТова че са се построили променя ли нещо?
Примерно че имаше дефицит на хранителни стоки и стигнал се чак до купонна система.
Отделно вземи една съседна Гърция. Там не знам колко язовири са се построили, но са нямали режим на тока, нито дефицит на стоки.
Нито са били някога по зле от нас при почти еднакво ниво до Втората Световна.
Демек това че сме построили единствения АЕЦ на Балканите променя ли факта, че правителството не е могло да осигури ток на гражданите.
И това че съседна Гърция няма АЕЦ, променя ли факта че са имали ток.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеМи виж Венецуела и Куба останали да развиват още някаква такава икономика - там режима на тока и недостатъчното снабдяване си е почти закономерност.
Отделно държавната икономика при нас колабира доста дълго - влачи се на доизживяване без реформи чак до 1997 година. Така че един период от 1987 до 97 - никак не е малко че да се подценява.
Добре да сравним Куба със съседите си - изградени демокрации / АМЕРИКАНСКИ ПРОТЕКТОРАТИ / :
- Хаити
- Домениканска република
- Ямайка
Я КВА ИЗНЕНАДА , ЛОШИТЕ КОМУНСТИ ДЕТО СА ПОД ИКОНОМИЧЕСКИ САНКЦИИ ОТ 50 ГОДИНИ СА ПО НАПРЕД ОТ СЪСЕДИТЕ СИНе спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
По повод стипендиите за циганчетата:
В едно американско училище учителката задала въпроса:
"Какво правихте в междучасието?"
Алекс отговорил
- Играх си на двора със Сара.
- Браво. Напиши на дъската играх на двора и ще ти дам шоколад.
Алекс пише, получава си шоколада. Идва ред на Сара.
-В голямото междучасие ядох сандвич и си играх с Алекс на двора.
- Напиши ядох сандвич и ще получиш шоколад.
Сара пише и си взима шоколада.
Идва ред на негърчето Джими.
- Джими, ти какво прави в междучасието?
- Исках да си играя със Сара и Алекс на двора, но те ме замеряха с камъни.
- Това ми прилича на потресающа расова дискриминация. Напиши потресающа расова дискриминация и ще получиш шоколад.
Тези деца, ако успеят до осми клас да се научат да четат и пишат, ще е повече от постижение!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеКратко, кратко - колко да е кратко. 2-3 пъти по 2-3 години.
Никва работа не можеше да свършиш като нямаше ток. Даже асансьора те беше страх да ползваш, да не би да заседнеш между етажите.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПроблемът наистина беше за кратко и не беше 2 към 2 часа, ами беше 4 часа ИМА, към 2 часа НЯМА. Невръстното тролче и тука лъже.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПроблемът наистина беше за кратко и не беше 2 към 2 часа, ами беше 4 часа ИМА, към 2 часа НЯМА. Невръстното тролче и тука лъже.
Никва работа не можеше да свършиш като нямаше ток. Даже асансьора те беше страх да ползваш, да не би да заседнеш между етажите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе те знам на колко си години, ама нямаш НИКАКВА представа какво е било по времето на соца. Никаква.
Знаеш ли колко язовира са построени тогава в България? Не знаеш. Аз ще ти кажа. ВСИЧКИТЕ. Без оплювания "Цанков камък".
Знаеш ли колко от действащите електроцентрали са построени тогава? Почти всички, като изключиш няколко малки ВЕЦа. Знаеш ли колко от жилищата са построени тогава? Около 60-70% от градските жилища.
Ами пътищата и асфалтираните улици в градовете? Над 80%.
А каква индустрия се построи? 25 години я грабиха, докато успяха да я ограбят.
Повтаряш някакви заучени тъпи клишета: ВСИЧКО беше лошо. Как се нарича човек, който говори с ТЪПИ клишета? Тъ...нар.
п.п. Вчера Лилито Павлова "откри" строежа на язовир "Луда Яна". Ама преди нея строежа го откри бай Тошо. Преди 30 години и го построи наполовина, ама ни налегна кризата и го спряха, та до сега.
Примерно че имаше дефицит на хранителни стоки и стигнал се чак до купонна система.
Отделно вземи една съседна Гърция. Там не знам колко язовири са се построили, но са нямали режим на тока, нито дефицит на стоки.
Нито са били някога по зле от нас при почти еднакво ниво до Втората Световна.
Демек това че сме построили единствения АЕЦ на Балканите променя ли факта, че правителството не е могло да осигури ток на гражданите.
И това че съседна Гърция няма АЕЦ, променя ли факта че са имали ток.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнениеМи виж Венецуела и Куба останали да развиват още някаква такава икономика - там режима на тока и недостатъчното снабдяване си е почти закономерност.
Отделно държавната икономика при нас колабира доста дълго - влачи се на доизживяване без реформи чак до 1997 година. Така че един период от 1987 до 97 - никак не е малко че да се подценява.
Режима на тока и той не беше за 1-2 месеца а за години.“Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеНе те знам на колко си години, ама нямаш НИКАКВА представа какво е било по времето на соца. Никаква.
Знаеш ли колко язовира са построени тогава в България? Не знаеш. Аз ще ти кажа. ВСИЧКИТЕ. Без оплювания "Цанков камък".
Знаеш ли колко от действащите електроцентрали са построени тогава? Почти всички, като изключиш няколко малки ВЕЦа. Знаеш ли колко от жилищата са построени тогава? Около 60-70% от градските жилища.
Ами пътищата и асфалтираните улици в градовете? Над 80%.
А каква индустрия се построи? 25 години я грабиха, докато успяха да я ограбят.
Повтаряш някакви заучени тъпи клишета: ВСИЧКО беше лошо. Как се нарича човек, който говори с ТЪПИ клишета? Тъ...нар.
п.п. Вчера Лилито Павлова "откри" строежа на язовир "Луда Яна". Ама преди нея строежа го откри бай Тошо. Преди 30 години и го построи наполовина, ама ни налегна кризата и го спряха, та до сега.
Соца смърди.
Соца е противен.
Фалити, кражби и лъжи.
Това е соца ти.М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеПо-скоро, злоупотребяваш с факти)
Дори не го помня този период с режима, вероятно съм си играла навън, но доколкото знам, без да ме е интересувало специално, проблемът е бил за година ...
А ти го представяш като обвързана закономерност
Коментар
Коментар