IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе Vate, що не се разкараш? Мисловния ти капацитет е като на муха паднала в супата, досадно...
    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin
      омджитката ли е най големия лъжец за теб??? Да обича да послъгва, но то КУР и НПОП какво друго да се очаква. То и другите не падат по долу
      Повтарям, на изборите за Бундестага ще ти е нужен немски паспорт.
      Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Да, големите Лъжи се създават от хора, които умишлено заблуждават и манипулират и целенасочено лъжат.

За разлика от ....наивните хора, които са се оставили да бъдат заблуждавани...било от умствена немощ или ... медийна среда, налагаща тотално зомбиране
        Е де гъбата не пада по долу, пише в работно време, нооооооооооо иначе кряка колко е лошо това, за фараона фак- е малко по глупав от другите, но пък го докарва със старание/постове

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          Имхотеп, с долното ти описание, казваш, че всеки нормален човек в България НЕ трябва да гласува за "послушничката" на Борисов.
          За какво ни е Президент, който ще е сянка на Премиера?
          Да махнем по-добре самата институция!

За Кристалина - пълен булшит...
          Не е от хората, които се оставят да бъдат използвани, не бива и да се съмнява някой за способността на комбинативния й ум ...
          Някой да я избута за ООН...за да не бъде кандидат-президент?! и за да е по-убедителна ситуацията - се намесва Меркел и казва - "Това е моят човек за ООН-то"?!

Шехеризада е поне сладкодумна
          Ма кой както иска да си гласува, не ми слагай думи в устата които не съм изричал.
          За институцията Президент в тоя си вид е нещо като да си генерален секретар на ООН.
          Почти нищо не зависи от него, но може да влоши имиджа. Виж- ако беше президентска република, по-добре.
          А за Меркел, Кристалина, боко... казах какво ми идва на акъл първоначално. Не за друго, ами защото в случая вътрешните проблеми са по-важни от това кой ще става шеф на ООН.
          Абе Бойко не беше ли при Меркел преди номинацията? Дали пък той не я е уговорил да помогне за Кристалина, щото според мен и на нея и е през оная работа кой ще е шеф на ООН.

Коментар

• Ако имаш предвид несемплото КОМУНЕ Цецка Цачева, то, никой не я обвинява - това си е биографичен детайл - КОМУНИСТКА

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
              А на мен ми е странно как семпли комунета се стараят да оклепат всички, обвинявайки ги, че са "комунистки"

Така добре ли е

Бойко Борисов – син на комунист, полковник от МВР - Методи Борисов, който произхожда от комунистически род и е от доверените партийни кадри. От 1977 е член на БКП, хвърля партийната си книжка чак когато става главен секретар на МВР. Преди това напуска сисемата, за да не се откаже от членството си в КОМпартията.

Цветан Цветанов – по линия на баща си, шофьор на началника на ДС Григор Шопов. Работил като сержант в ДС – VІІ главно управление – ЦИОУ
              Осиновен от баба си и дядо си – активни борци , за да бъде приет БЕЗ приемен изпит във ВУЗ ! Баща му е бил също член на БКП и личен шофьор на Григор Шопов - Зам.-министър на МВР генерал-полковник от МВР, член на ЦК на БКП, една от най - ключовите фигури на репресивния апарат на Държавна сигурност !

Йорданка Фандъкова – редови член на БКП като учител, майката и бащата на Фандъкова са активни борци против фашизма и капитализма.

Цецка Цачева – партиен секретар на Окръжен съвет в Плевен

Красимир Велчев – член на БКП като пилот в авиацията

Менда Стоянова – член на БКП, партиен секретар на звеното „Приходи от народното стопанство“ в Окръжния Народен Съвет в Пловдив

Пламен Нунев – редови член на БКП

Припомняме и извън управленските органи на ГЕРБ – „автентичната дясна“ партия, „единствена алтернатива на комунистите“ кой какъв е бил. Ето кратка справка:

Росен Плевнелиев – първи секретар на общински съвет на ДКМС.

Николай Младенов – бивш министър на външните работи, син на служител на ДС от засекретено ниво, програмен директор на фондация „Отворено общество“ – София (1996-1998).племенник на Петър Младенов(Пешо танкиста)

Сергей Игнатов – бивш министър на образованието, син на секретар на ОК на БКП - Видин, ректор на соросовия Нов български университет. в момента бащата на Серьожката Игнатов е председате на съюза на активните борци против фашизма и капитализма. (IMG:style_emoticons/default/a050.gif)

Аню Ангелов – бивш военен министър, партиен секретар, делегат на 14-тия конгрес на БКП.

Нона Караджова – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП.

Лиляна Павлова – внучка на заместник завеждащ отдел в ЦК на БКП ! Дядо и е бил рамо до рамо с Тодор Живков в партизанският отряд „ Чавдар” и членът с най - дълаг стаж в ЦК на БКП (IMG:style_emoticons/default/a050.gif) , а Лиляна Павлов в множество интервюта заявява, че се гордее с комунистическата си фамилия и най – вече с дядо си члена на ЦК на БКП !

Диана Ковачева – дъщеря на завеждащ отдел в ЦК на БКП, съпруга на лидер от БСП, съпругът й Венцислав Караджов, е член на ЦИК от квотата на БСП

ДБГ

Меглена Кунева – съпруга на Андрей Пръмов, син на българския партизанин и политик от Българската комунистическа партия Иван Пръмов, тогава председател на Централния кооперативен съюз и народен представител, бивш министър и секретар на ЦК на БКП

ДСБ

Радан Кънев - син на член на БКП, директор на пристанище „Варна“ по времето на социализма

ВМРО

Красимир Каракачанов – доказан сътрудник на ДС с агентурно име Иван. Дядо му е бил един от сатрапите от Народния съд.

НФСБ

Валери Симеонов - Баща му Симеон Балевски, от известната комунистическа фамилия Балевски, е полковник от запаса и запален комунист-активист. Самият Валери е бил кандидат-член на БКП

БДЦ

Христо Ковачки (всички останали са просто негови марионетки) - курсант във Висшето военно-артилерийско училище. Завършил в един от секретните университети в Ленинград специалност, достъпна само за хора от висшия ешелон и от разузнаването.

Ако това не ти стига да търся още

Коментар

• А на мен ми е странно как семпли комунета се стараят да оклепат всички, обвинявайки ги, че са "комунистки"
                Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin
                  омджитката ли е най големия лъжец за теб??? Да обича да послъгва, но то КУР и НПОП какво друго да се очаква. То и другите не падат по долу
                  Да, големите Лъжи се създават от хора, които умишлено заблуждават и манипулират и целенасочено лъжат.

За разлика от ....наивните хора, които са се оставили да бъдат заблуждавани...било от умствена немощ или ... медийна среда, налагаща тотално зомбиране

Коментар

• Имхотеп, с долното ти описание, казваш, че всеки нормален човек в България НЕ трябва да гласува за "послушничката" на Борисов.
                    За какво ни е Президент, който ще е сянка на Премиера?
                    Да махнем по-добре самата институция!

За Кристалина - пълен булшит...
                    Не е от хората, които се оставят да бъдат използвани, не бива и да се съмнява някой за способността на комбинативния й ум ...
                    Някой да я избута за ООН...за да не бъде кандидат-президент?! и за да е по-убедителна ситуацията - се намесва Меркел и казва - "Това е моят човек за ООН-то"?!

Шехеризада е поне сладкодумна

Коментар

• А ето го на и другия лъжеции се появи

Коментар

• Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
                        Не само ... гоце постави ултиматум, че абв ще оттегли подкрепа за правителството, ако не номинира жабокова.
                        Ми това потвърждава хипотезата ми че не му е била толкова важна.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          За Цачева не знам. Все някой(я) трябваше да издигне.
                          А може тя да е по-балансирана личност от Гоце и Пленелиев?
                          Докато единият стоеше на червеното килимче в Кремъл по няколко пъти в годината, другия пък откровено ги сиктирдоса.
                          (Ся ще отворя една скоба за да кажа, че на Плевнелиев подхода по-ми харесва )

Защо буци не я е сменил... Мога само са предполагам, например това е достатъчно маловажно за да е първото нещо с което да се занимава.
                          Докато за Кристалина, по ми допада идеята че така няма да стане президент. При всички случаи тя е доста по-независима от Цачева.
                          Не само ... гоце постави ултиматум, че абв ще оттегли подкрепа за правителството, ако не номинира жабокова.
                          Yeah

Коментар

• Може да пишеш като факторците каквото си искаш- истината е една- миналата година имаше избори в градчето, аз съм тук с постоянно местожителство, получих писмо да отида да гласувам, на датата отидох и гласувах.
                            А ти може да вярваш на каквото си искаш

Коментар

• Странно, как най-големите лъжци ...все ползват думата "лъжа" ... или пък назидават с "лъжеш"

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Какви бурми, каква вата, какви африканци. Дотам ли я докара - до обиди??? Какво падение. Гласувах на изборите за кмет, ще гласувам и догодина
                                Лъжеш, вата ... може да гласуваш след като вземеш гражданство, което, съдейки от коментарите ти, с които сам се презентираш, няма изгледи да получиш поне още четири години.

Пък и да гласуваш, ще се претопиш, както се получава с дрезденските тъпаци.
                                Yeah

Коментар

Working...
                                X