Първоначално изпратено от kandid
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеА бат ти Борисов с тез 15хил дет има само по Декларация виж да го оплачеш
ма, оная клюкарка, дет я назначи Цв.Цв. за шеф на съда в София нещо разправя, че на не нам на коя му от любовниците къща в Барселона за 200 хил. ма юрос й купил...
НЕ СЕ ЗАНИМАВАМ С ПОЛИТИКА, дарлинг!
П.П. Просто все още мога да си позволя да шпрехам свободно какво мисля, както Барби и сие ...
Т'фа, че тук ме банират през 2 дни ми е през ..... байХ* ли беше? Не съм очаквал по-високо ниво.
П.П. Ако погледнеш реално е просто смешно:
- най-бедната страна;
- най-ниско ниво на владеене на чужди езици;
- най-ниските заплати за сегмента;
........................
и накрая очакваш най-качествената услуга?!
Трябва да се прегледате, понеже ми звучи като мантрата за Манголия - тя е най-бедната в Европа, но вие тук ще цъфнете и вържете
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениебе, ние си чешим езиците тук във форума, ти гледай има ли национална медия, която да не е окупирана от хора на ГЕРБ от сутрин до вечер?
И такива заплахи ръсят, че ако имахме прокурор(не герберски) щеше да се намеси
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеЕх, майка, пръст да ти подадат захапваш... голяма кампания сте спретнали, гледам, от сутрин до вечер кесите по форума... ...
И такива заплахи ръсят, че ако имахме прокурор(не герберски) щеше да се намеси
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТошу забравих кога пукна от старост, но нали го разследваха и се оказа, че има само едни скъсани чорапи.
Завчера внучката му си купи джипка за 200 хил. левас.
...
ма, оная клюкарка, дет я назначи Цв.Цв. за шеф на съда в София нещо разправя, че на не нам на коя му от любовниците къща в Барселона за 200 хил. ма юрос й купил...
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениес къв акъл Цецка си мери копчетата с Радев, той кат се ядоса направо ракети мята
Още нещо впечатляващо каза Цецка днес - оня бил безотговорен човек, как можело точно когато в армията предстои толкова сериозна работа той да бяга и да се кандидатира за президент
Та, и аз се замислих - Цецка на кого шъ остави таз трудна работа в парламента.
Не бива така безотговорно да бяга в такива тежки времена, квито го очакват парламента
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКогато жена ми работеше в банката и бяха дали една бяла блуза която струвала 350лв.
Виж скъсаните чорапи на Тошу как от вчера вече струват 200 хил. за жипка. Говорим за внучка, не за цялата рода и "охраната" му - хихи
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение...и....ииии има си и копче цецка,като я ядосат да го натисне....сериозно движениес къв акъл Цецка си мери копчетата с Радев, той кат се ядоса направо ракети мята
Още нещо впечатляващо каза Цецка днес - оня бил безотговорен човек, как можело точно когато в армията предстои толкова сериозна работа той да бяга и да се кандидатира за президент
Та, и аз се замислих - Цецка на кого шъ остави таз трудна работа в парламента.
Не бива така безотговорно да бяга в такива тежки времена, квито го очакват парламента
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеТошу забравих кога пукна от старост, но нали го разследваха и се оказа, че има само едни скъсани чорапи.
Сега остава да повярваме, че ги е направила от "мода", понеже съм й гледал бездарните колекции. Няма нормален в цял свят, който да купи подобен боклук.
В цял свят това се води "пране на пари"
Коментар
-
Сега остава да повярваме, че ги е направила от "мода", понеже съм й гледал бездарните колекции. Няма нормален в цял свят, който да купи подобен боклук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеE много малко можа, защо не ни агитира по сериозно за трайко, ей тъй като барабата, аз бях готов да гласувам за трайко, ама ей го на в бързината гласувах за енчев
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениемалка и бедна а направи едни милионери а други милиардерибеднотия
В цял свят това се води "пране на пари"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнениеАз кампания не водя. Моя човек направи квото можа. Сега понеже не желая неграмотен ушатник с руска ръчица в кукленското отверстие да ми бъде президент... баба Цуца ще има един допълнителен глас в мое лице на балотажа... Чал!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗависи кой на какво казва България.
Примерно: При тукашните политици като неизменна част присъстват винаги думите: "малка и бедна държава".
Моят коментар е, че всеки който изцепи подобно нещо, директно трябва да се разстрелва + децата му, понеже явно няма представа къде се намира.
П.П. Има доста книжки и там са описани похватите на измамниците/крадците в световната история. Като една от основните им точки винаги е такава, ти си байхуй, малък си, беден и нищо не зависи от теб.
Води се подготовка за грабежа ... ( слава богу, че Господ измисли Колт, който прави 'орицата равни )беднотия
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеее, няма класата на Рабфак-а, но пак става
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A0...B4%D0%B5%D0%B2
Роден е на 18 юни 1963 г. в Димитровград. През 1982 г. завършва със златен медал математическа гимназия в Хасково. Завършва Висшето народно военновъздушно училище „Георги Бенковски“ – Долна Митрополия през 1987 г., като първенец на випуска. През 1992 г. завършва ескадрилен офицерски курс „Максуел“, САЩ. От 1994 до 1996 г. е слушател в командно-щабен профил във Военна академия – ВА – „Г. С. Раковски“, където завършва като първенец на випуска. Доктор на военните науки в областта на усъвършенстването на тактическата подготовка на летателния състав и симулиране на въздушния бой.[2]
През 2003 г. завършва с отличен успех Военновъздушен колеж „Максуел“, САЩ – магистър „Стратегически проучвания“
.......
2005 – 2009 г. – командир на 3-та изтребителна авиобаза – Граф Игнатиево
2009 – 2014 г. – заместник-командир на Военновъздушните сили
2014 – 2016 г. – командир на Военновъздушните сили
Днес чух Цецка да обяснява, че тоз -оня, никога не е поемал отговорност и не знае как се ръководи.
Тя с цели 3 партии се справяла в Парламента!Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар