IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
    Забрави да сметнеш колко е получил общо
    Радев от българските турци := 52% = 8% + 44%
    Пак неподготвен се изказа.

    Получил е 8 %

    А колко предстои да получи на втория тур е въпрос които ще обсъждаме следващата седмица по това време.....
    Attached Files
    Last edited by markoci; 11.11.2016, 20:27.
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
      Каква дилема ,каква политическа драма! Десните не знаят да се смеят или да плачат
      като гледат как мама Цеца лее крокодилски сълзи
      http://epicenter.bg/article/Zhelyo-B...ri/113918/2/48
      Вместо Бай Ганьо на избори ....Баба Меца прави избори....

      Коментар


      • Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
        Тези избори ще се запомнят с две неща - оневиняване на комунистическата партия и членството в нея и как бодигарда на Тодор Живков накара всички "демократи" да гласуват за бивш член на неговата партия.
        Каква дилема ,каква политическа драма! Десните не знаят да се смеят или да плачат
        като гледат как мама Цеца лее крокодилски сълзи

        Коментар


        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
          Ще се разберем само прогледнеш и разбереш, че:
          1) една и съща мафия е окупирала и Русия, и България;
          2) въпреки дефектите, европейската демокрация е по-хуманна от диктатурата на мафиотите в Русия и България.
          Барби мен Русия не ме интересува.Каквато мафия и да ги окупира това си е тяхна работа.Но е крайно време да разбереш че ние не бива да се караме с Русия а да търгуваме и да си гоним интересите.Кой го пита тоя глупак Рошко за Русия и защо дрънка глупости?Ние просто трябва да използваме историческите връзки за да изнасяме за там все повече стоки това е никаква политика.И никога срещу тях при война щото са много близо и добре въоръжени

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            ... и днес може да се взима газ от Гърция. Премиерът отбеляза, че новата връзка с Румъния, бъдещата с Гърция, интерконекторите с Турция и Сърбия ще дадат големи възможности не само за диверсификация, а и за бизнеса и пазара.

            „Знаете какво заварихме преди години – три посредника между руската и българската тръба. Не един, не два, а три! Близо 300 млн. отклонени пари от тези, на които плащахме – посредниците. Понеже паметта ни е къса, искам да го напомня. И най-скъпата газ, която внасяше европейска държава, беше българската. Днес имаме най-ниската цена за газ, която се внася”, заяви министър-председателят.
            http://www.faktor.bg/ikonomika/bizne...-rumaniya.html
            Toя човек е циркаджия клоун простак когото все по трудно изтърпявам.не е негова заслугата за цените а на пазарната конюнктура.Ма Баце е велик сваля цени взима четири милиарда от контрабандистите контролира гръмотевиците и мълниите
            Last edited by X_Y; 11.11.2016, 19:50.

            Коментар


            • Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair!

              Donald J. Trump ‏@realDonaldTrump

              Коментар


              • Морал и егоцентризъм или защо Радан Кънев ще подкрепи Пеевски?

                "Трябва да си пълен дебил, за да вярваш още, че ген. Румен Радев и стоящата зад него БСП, може би партията с най-ретроградни позиции и сервилно отношение към Русия от цялото семейство на ПЕС ще водят искрена проевропейска политика в интерес единствено на страната ни и няма да станат заложници на интереси от североизток.

                Но и трябва да си съвършеният егоцентрик, за да се скриеш зад водопад от сантиментално-морални клишета, трябва да си пълен до тавана с нереализирани политически амбиции, за да извършиш това, което днес направи Радан Кънев.

                Не в понеделник след изборите, а в петък, преди деня за размисъл.

                Няма смисъл от много цитати. Привечер Кънев качи на корицата си във Фейсбук снимка от днешната сбирка на ДСБ със следния текст: „Аз ще гласувам в неделя на обяд. Ако Борисов си е подал оставката, ще гласувам против един червен генерал за Цецка Цачева.

                Ако не – ще гласувам против двама червени генерали с „Не подкрепям никого“.

                Само преди месец основната политическа задача пред РБ беше да не се допусне победа на левия кандидат. Същият, за когото ви говорят и руски, и западни, и наши медии. Как и защо за един месец за ДСБ Борисов се превърна в „червен генерал“? Как го приравнихте с Радев? И защо него, като избираме Цачева?

                И разбрахте ли сега защо на цялата тъмносиня болшевишка мъгла й трябваше това никому ненужно квадратче? За да избягат от собствената си гузна съвест. За да имат уютно ъгълче на спасение за малодушната си омраза.

                След изтичане на споразумението за РБ и политическото изчерпване на коалицията, ДСБ няма да подпише ново споразумение с партии, участващи в сегашното правителство, пише в декларация на партията.

                Днес ДСБ отново е против всички. През 2004-та Костов беше против СДС и се отцепи. Днес Радан Кънев е против Реформаторския блок и се отцепи. Да, Радан Кънев скъса с Костов, но не и с костовизма. С този, който се обиди на народа си, че не го разбирал, фръцна се и мълча 2 години. Сега сте същите – цепите, обиждате се и започвате нови проекти и винаги другите са ви виновни.

                Та колко от най-верните ви съмишленици, интелектуалци, политици ясно обявиха в социалните мрежи: Между Радев и Цачева, избирам Цачева.

                Но егоцентризмът не подбира – той е еднакво пагубен и за чужди и за свои.

                А зад него седи един библейски грях, породен от малодушието на провала. Ръководството на ДСБ създаде гора от несдържана омраза, за да скриете болното дърво именно на комплексарския си егоцентризъм.

                И защо точно сега? Защото за пореден път т.нар. Реформаторски блок се провали. Защото Трайчо Трайков събра като мажоритарен кандидат по-малко от самата коалиция. И защото стана безпощадно ясно, че РБ няма и няма как Кънев да стане негов председател. А Трайков беше наложен лично от Кънев.

                И защото стана видимо за всички, че за пореден път рухна опорната точка, че ГЕРБ играе с ДПС. Но тя затова е опорна точка. Ако беше устойчива, щеше да бъде опорна греда. Или опорен фундамент.

                Преди точно 2 години при преговорите за съставяне на правителство Борисов силно се дърпаше от участието на патриотите в него. Най-изявени техни защитници тогава бяха реформаторите, начело с Кънев. С аргумента да не се дава на ДПС възможност да подкрепя управлението чрез гласуване в парламента.

                Случи се нещо уникално – сега Патриотите играят тази роля, а ДСБ, заедно с т.нар. Граждански съвет свалиха подкрепата си. И тъкмо сега с поведението си ДСБ е готово много повече да подпомогне Радев с гласовете на ДПС да се върне на власт. А неговите 10 процента между двата тура са от Сараите – в това социолозите са категорични.

                Наистина животът е най-добрият сценарист.

                А „не гласувам за никого“, значи, че си никой."
                http://vevesti.bg/96298/moral-i-egot...krepi-peevski/
                Last edited by barbaron; 12.11.2016, 13:52.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                  Българска медия публикува статия, в която пише, че българският режисьор и журналист Евгений Михайлов ще гласува на предстоящия балотаж против БСП. От статията става ясно, че Евгени Михайлов на предстоящия балотаж ще гласува срещу БСП, като гласува за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.
                  Това е една достойна гражданска позиция на Евгени Михайлов.
                  Да ви напомня, че Евгени Михайлов е режисьор на българския филм "Сезонът на канарчетата".

                  http://www.flagman.bg/article/114004/
                  Тези избори ще се запомнят с две неща - оневиняване на комунистическата партия и членството в нея и как бодигарда на Тодор Живков накара всички "демократи" да гласуват за бивш член на неговата партия.

                  Коментар


                  • Станислав Белковски:
                    "Путиномиката има две основни свойства.
                    Първо, това е икономика на "халявата". Думата "халява" , подобно на думите погром, спътник и перестройка трябвада влезе в чуждите езици без превод, в първичния си руски вид.Защото, да се преведе точно, е сложно, но всеки руснак я разбира без пояснения, изглежда, това е в кръвта ни. И безусловно началото и е в руските приказки, където за икономическите въпроси отговаря "вълшибната покривка", която безплатно осигурява на своите стопани ядене и пиене без ограничения; е зеданата печка, от която без да слиза, приказният герой Емеля решава всички важни въпроси. На официалния юридически език халява може да се преведе като "неоснователно забогатяване". В путиномиката е прието да се получава облага, без да се влага реално нито ум, нито труд. Начинанията, които изискват подобни вложения, просто не се предприемат.
                    Второ, това е икономика на тоталната корупция.Основните икономически (както и обслужващите ги политически) решения се взимат тогава и само тогава, когато може да се открадне много. Ако не може да се открадне, не се вземат решения или просто се потулват в чекмеджето. Ето защо путиномиката се нарича още "Икономика РОЗ" ( распил, откат и занос). Убедих се, че в лингвистичен план тези думи също ще споделят участта на думите халява и спутник.
                    Путиномиката не е икономика на съзиданието, а на разпределението. Източник на блага на разпределение е руската държава, бъчвата без дъно. Единственото занимание на путиномиката е как да се използва съветското наследство, тъй като след крушението на СССР на територията на Русия нищо не е създадено нищо съществено нито в промишлеността, нито в инфраструктурата, нито в техниката, нито в науката."
                    Don't work hard, work smart!

                    Коментар


                    • "Готвим се да изберем за президент един човечец, който още не знае къде се намира и къде отива, но има толкова ласкаво мнение за себе си, че е готов да стане маша на тези, които на няколко пъти през последния четвърт век ни докараха до просешка тояга. Те са хитреци и много добре знаят, че ако опре работата до там - открито да ни предложат ново свое управление и водачество, ще им откажем с оправдана ярост. Затова те са майстори на оперативните мероприятия и организираните измами, чрез които продължават да стоят на власт. През 2001 г. изтупаха праха от едно чучело и го инсталираха за цар - премиер на витрината на българската държава, докато я разграбваха отвътре. Понеже нямат повече царе подръка, сега находчиво намериха генерал, инсталираха го като политически новобранец и го помпят със самочувствие как ще управлява българската държава. На път сме да им позволим това да се случи. След избора на генерала ще дойде "преструктурирането на политическото пространство", избори за парламент и пряко управление на милционерско-сарайската олигархия начело с Корнелия, Овчаров и Доган. Вие ги познавате, не ли?

                      Знаете, че ако докопат властта, ще оглозгат всяка жива клетка от скелета на държавата. Ще ни докарат до пълна катастрофа и ще трябва да тръгваме пак от най-ниското. Ако въобще тръгнем... Днешният свят не благоприятства експерименти като тези на Луканов, на Беров, на Виденов и на Станишев-Орешарски. Край нас духат ураганни ветрове и ако ни съборят - може и да не се привдигнем вече. Останахме малко и на все по-почтена възраст... Въпреки това сме на път да върнем шайката ненаситни милиционерски псета начело на властта. Поради гняв, поради чувство за поредна измама. Не казвам, че този гняв не е справедлив. За съжаление обаче е заслепяващ. "Е.ал съм му майката", процежда през зъби средният българин. "Ще ми предлага той Цецка на мене... Какво ме лъготи, да не съм толкова прост?" Правилно, прав си българино, пак си прав! Само внимавай накъде насочваш за пореден път шамара на гнева си. Да не се цапардосаш пак по собствения сурат...!"
                      http://www.faktor.bg/novini/balgariy...n-minchev.html

                      Коментар


                      • Българска медия публикува статия, в която пише, че българският режисьор и журналист Евгений Михайлов ще гласува на предстоящия балотаж против БСП. От статията става ясно, че Евгени Михайлов на предстоящия балотаж ще гласува срещу БСП, като гласува за кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.
                        Това е една достойна гражданска позиция на Евгени Михайлов.
                        Да ви напомня, че Евгени Михайлов е режисьор на българския филм "Сезонът на канарчетата".

                        http://www.flagman.bg/article/114004/

                        Един мой познат каза, че Радев не е подготвен да бъде президент на България и затова хората трябва да гласуват против Радев.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                          Румен Радев взема два пъти и половина по-малко от турските гласове - едва 8%.
                          ДПС очевидно е изпуснало контрола над българските турци. Кандидатът на Доган събира едва 44,1 от гласовете им. Това е само два пъти повече от гласовете, които Местан събира за Цецка Цачева.
                          Забрави да сметнеш колко е получил общо
                          Радев от българските турци := 52% = 8% + 44%

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                            В Портланд почна майдан ...

                            Полицията бие и пуска сълзотворен газ по противници на Донълд Тръмп.

                            Те пък от своя страна чупят витрини, нападат спрели коли, бъркотията е пълна ...

                            Остана само да си направят американско посолство.
                            Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Без гласовете на ДПС работата ще е на кантар.

                              Все пак демократите макар и със запушен нос ще подкрепят Цецка.

                              Въпреки че останалите ги дават да се разделят 60:40 - генералчето - цецка, което би било достатъчно за генералчето.
                              ами хич не е:
                              Цачева бие с много сред турците и ромите, губи с 6% сред българите

                              Непоисканата подкрепа, която лидерът на ДОСТ Лютви Местан даде на ГЕРБ, е донесла голяма част от турските гласове за Цецка Цачева.

                              Цачева побеждава разгромно Румен Радев сред турския етнос, сочат демографските разрези на Галъп. Тя е събрала 19,3% от гласовете на турците. Данните са преди да бъдат преброени гласовете от Турция, където се очаква процентът й да е още по-голям.

                              Румен Радев взема два пъти и половина по-малко от турските гласове - едва 8%.

                              ДПС очевидно е изпуснало контрола над българските турци. Кандидатът на Доган събира едва 44,1 от гласовете им. Това е само два пъти повече от гласовете, които Местан събира за Цецка Цачева.

                              Цачева печели с много и сред ромите. Тя обира 36,2% от гласовете им срещу 27% за Радев.

                              Веселин Марешки, който току-що обяви, че не иска кандидатът да бъде избран от българските цигани и подкрепата му ще зависи от това кой какви гласове има сред ромите, всъщност е третият в тази етническа група, изпреварвайки ДПС. Марешки се радва на 8,7% от гласовете на ромите.

                              Сред българите Румен Радев е победил с повече от 6%, а разликата между него и Цецка Цачева е по-голяма отколкото между Цачева и Каракачанов.

                              http://offnews.bg/news/Izbori_18760/...te_639357.html
                              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Аз все си мисля, че ще ми е забавно да изберете Ушко Радев, да има с кой да се подиграваме следващите 5 години... Щото Ушко ще е ходещ цирк, в това съм сигурен... много е кух милия...
                                Аз съм за .

                                Като ги няма Боко , Цеца , Цецо и Прецедента ще бъзикаме Президента

                                Коментар

                                Working...
                                X