IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
    Все още се чудя как се самоподържа този мит, че можело да се изсулим от войната без тя да мине през нас. Писал съм го вече, пощадени бяхме от Фатума, че Червената армия почти не воюва на наша територия, а и Вермахта не се опъваше, ами бързаше да се изтегли. Ако англоамериканците бяха дебаркирали на Балканите през 1943-1944 можеше от три страни пердах да ядем и след войната да ни разглобят като Германия.
    През втората световна война България е член на загубилата коалиция.

За факта че не загубихме територии , а дори ни оставиха часта от Добруджа придобита с Крайовската спогодба , трябва да благодарим на другаря Сталин и на другаря Георги Димитров.

Ако зависеше от Чърчил щеше да ни е разфасовал......но понеже попадаме в Руската сфера на влияние ни се разминава леко по волята на Сталин и след молбите на Димитров
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
      Аз пак питам грантовите специалисти как ще работи Булгартрансгаз в летен режим когато до нашата територия достига газ само за нашето потребление.Щото аз съм на дърва и ма боли лявата пета за газта
      Е как, как-ще затвори, как. Чудо голямо.
      The Mumy is alive, do not care about it !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Tutankhamon Разгледай мнение
        Газ ще има от юг. Няма да влезе директно у нас но, поне ще е диверсифицирана. ъъъъ...докъдето се разберат рашки, азери, туркмени и т.н. През босфора повече от една тръба няма да мине.
        Аз пак питам грантовите специалисти как ще работи Булгартрансгаз в летен режим когато до нашата територия достига газ само за нашето потребление.Щото аз съм на дърва и ма боли лявата пета за газта

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
          И на това пАток ли викаш?

Сипи ми една кофа газ оттам. Ай, спри се с фростотиите си. Имаш една проектна компания с някакъв идеен проект и толкоз. На това ли викаш газопровод? ( на картинка )
          Бе ти нали беше корабен инженер?Не са ли те учили че първо е проекта после е строителството или варненския пуц тия работи не ги знае

Коментар

• Газ ще има от юг. Няма да влезе директно у нас но, поне ще е диверсифицирана. ъъъъ...докъдето се разберат рашки, азери, туркмени и т.н. През босфора повече от една тръба няма да мине.

Коментар

За северен паток 2 говоря, нали за него дрънкаш лакардии.

Питам те къде е и ми сипи газ от него?

П.П. Ай, бегай при Пешо, че не мога да ти трая глупостите. Влезе и осра темата веднага
              Бай ефенди ша има са битава газ от Анадола

Коментар

Да, 1998г. също фалиргаха по външния дълг, свършиха им международните валутни резерви.

П.П. Тоя път си мисля, че ще има и загуба на територии, както при Горби.
                Мисли си мисли си и кат излизаш си слагай шапка щото слънцето пече още силно

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
                  Все още се чудя как се самоподържа този мит, че можело да се изсулим от войната без тя да мине през нас. Писал съм го вече, пощадени бяхме от Фатума, че Червената армия почти не воюва на наша територия, а и Вермахта не се опъваше, ами бързаше да се изтегли. Ако англоамериканците бяха дебаркирали на Балканите през 1943-1944 можеше от три страни пердах да ядем и след войната да ни разглобят като Германия.
                  Големите тарикати накрая им свалят гащите и им го набиват акъла от едно не съвсем удобно за целта място.Иначе видно е че Томчо постоянно вдига ръка и вика моля другрко от козяк ето ме тук съм

Коментар

Японците сега директно ги питаха какво правим с Курилските острови, но това е само началото.

Дано жоженцето се задържи още 1-2 години и ги пиши бегали
                    Пак устата са изпреварили главата и пак сме объркали желаното с действителното.Абе Бойко не ви ли забрани думичката ще...

Коментар

• Нова подкрепа за руската и др.икономики извън УСА. Ще работи на принципа "Природата не търпи вакуум".

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                        Абсолютна, нагла, тотална, безочлива ЛЪЖА - лъжа по бойко-гьобелски !!! Цената била "непосилна" за България, "нямали сме нужда" от нова голяма енергийна мощност... но в същото време бяха пуснати в експлоатация над 1000 мегавата фотоволтаици и бяха похарчени точно същите пари, нужни за завършване на АЕЦ Белене, за... РАЗВЪЖДАНЕ И ХРАНТУТЕНЕ НА ХЪХРЯЦИ !!! Това е грозната истина - Хелекторатът на бойкоборисов изяде и изпи АЕЦ Белене !!!
                        Срещу една атомна централа все пак получаваме точец - дори несгодно да е (макар атомната енергия е една от най-евтините), но какво получаваме срещу т.нар. "социална политика"? - Какво произвеждат ромовете, освен нови ромове, ако не броим всичките им престъпления?
                        Честит празник, Импи! Прав си но, напразно се занимаваш с внука на Гьобелс. На него тези вреди за България са му бонус, той от енергиен вампиризъм живее. А ББ всеки нов ден е готов да каже поредната "новост", която "осъзнае". Тези са беда за Родината ни, която днес би трябвало да празнува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Нещата в този форум се повтарят отвреме навреме, като всеки път този който отваря темите за големия шлем мисли че всички са доста тъпи и са забравили какво е говорено преди няколко месеца.
                          Ами нали точно тук, в този форум се ДОКАЗА, че цената за Белене е непосилна за България, и че дори да ни финансират руснаците цената на тока ще е толкова висока, че единственият начин да се продава е да бъде изкупуван от държавата? Тоес от данъкоплатеца?
                          Ами ЮП нали пак тук се доказа, че ИРР според достъпните данни е около 4%?
                          Абе освен лозунги някой непрекъснато виещите тук за чужди интереси знае ли да ползва калкулатор? Бе знаете ли че руснаците искаха даже да не плащат транзитни такси?
                          За нефтопровода пък беше унизителна работа, те да си го построят, а на България щяха да плащат жълти стинки...

Ама нищо де, важното е да се вдига пушилка от време-навреме, може да се омае някоя и друга празна кратуна.
                          Абсолютна, нагла, тотална, безочлива ЛЪЖА - лъжа по бойко-гьобелски !!! Цената била "непосилна" за България, "нямали сме нужда" от нова голяма енергийна мощност... но в същото време бяха пуснати в експлоатация над 1000 мегавата фотоволтаици и бяха похарчени точно същите пари, нужни за завършване на АЕЦ Белене, за... РАЗВЪЖДАНЕ И ХРАНТУТЕНЕ НА ХЪХРЯЦИ !!! Това е грозната истина - Хелекторатът на бойкоборисов изяде и изпи АЕЦ Белене !!!
                          Срещу една атомна централа все пак получаваме точец - дори несгодно да е (макар атомната енергия е една от най-евтините), но какво получаваме срещу т.нар. "социална политика"? - Какво произвеждат ромовете, освен нови ромове, ако не броим всичките им престъпления?
                          Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Поздравявам всички българи с празника!
                            Дебело подчертавам българи, да не вземе някой с руска, продажна, комунистическа, слаба душица, да се почувства поздравен! Няма да изброявам принадлежащите на подобно описание. Те си личат по интелект, грамотност, ориентация и преданост - тоест нулеви.
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                              Какъв неутралитет,България си беше в Хитлеристката коалиция?Въпреки ,че не
                              беше пратила войски на източният фронт в Югославия и Гърция поддържаше
                              окупационни войски.Да не забравяме и факта че сме обявили война на САЩ и Англия.
                              ...за което, щатите и Англия ни бомбардират /поне/, докато със злите рашки, поне в нашия край и според тези, които са го преживели и с които съм говорил, съвършено никакви проблеми не е имало. Най-малко, поне това трябва да се признае.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                                Какъв неутралитет,България си беше в Хитлеристката коалиция?Въпреки ,че не
                                беше пратила войски на източният фронт в Югославия и Гърция поддържаше
                                окупационни войски.Да не забравяме и факта че сме обявили война на САЩ и Англия.

Коментар

Working...
                                X