IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    Понеже отсъствах привечер, чак сега изгледах ген. Радев при Цветанка Ризова в "Лице в лице".
    Това не става за президент. "Катил" пп "Категорично!"

    Румен Радев избухна в ефир: Министър Митов да си гледа работата


    Неестествено груб език държа кандидатът за президент Румен Радев в предаването „Лице в лице“ по бТВ.

    „Този министър, заедно с още един министър, на отбраната, вместо да водят политагитация вече седмици наред срещу мене, да си гледат работата“, отсече Радев ефир. Защото заради такива като него България наистина е в сивата зона на НАТО“.

    Повод за невъздържания му език стана позиция на външния министър, когото водещата пусна в ефир.

    Ето какво каза Даниел Митов по отношение на Радев и анексията на Крим: “За тази анексия има обща европейска и обща натовска позиция. Той зае руската позиция, като каза, че да, имало нарушение на международното право, но там се веел руски флаг и трябвало да се съобразяваме с реалностите.

    Г-н Радев с тази си позиция практически унищожи и срина цялата система на международните отношения и даде аванс на политиката на силата в международните отношения. Така са започвали световните войни.

    Гарантирам ви, че ако генерал Радев изяви такава позиция на някаква среща на държавни ръководители, следващият етап е пълна изолация на България.


    Кандидатът за президент отговори още, че колкото и да се напъват имало ясни и категорични доклади на НАТО, че България е в лагера на държавите, които консумират сигурност, но не допринасят за общите способности на НАТО със своите способности. И причината е незавидното положение на българските въоръжени сили.

    От Вевести.бг. Очевидното смесване на политическите позиции на една държава-член на ЕС и НАТО спрямо анексирането на Крим и обвързването на тези позиции с военните възможности на страната са напълно недопустими и издават пълното неразбиране на ролята и ангажиментите на България към членството в двата съюза.
    Yeah

    Коментар


    • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      Иванушка , с лъжи нищо няма да постигнеш, сменяй спешно опорките че циклиш по стари от предни избори.

      Точно в малцинствените региони Радев губи , колкото и да се пънете това е факта !!!
      Етническият вот е ясен, но телевизиите го споменаха веднъж и сега са оставили да говорят мутрите... НоваТВ, не знам на Пеевски или Борисов е, но толкова яростна подкрепа и без грам журналистически ...срам, отдавна не е било - върнаха ни 10 години назад

      Last edited by съни(тя); 11.11.2016, 23:46.

      Коментар


      • Не мога да разбера що спорите с Ванчо.За мен най важното е че пребаха Учиндолския галфон.Никакви мажоритарни избори.Никакви.Това ще досъсипе България

        Коментар


        • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
          онези села, които имат и до днес забодени в центъра си по един стар съветски МИГ 15. Там са неговите избиратели, както и във феодалните владения на ДПС, където ще се гласува както винаги под строй...
          Това не е кандидатът на онези българи, които са направили, както се казва, своя цивилизационен избор. Ако за жалост те се окажат малцинство това ще отклонява България в следващите пет години от верния път. Аз призовавам всички, които гласуваха за Трайчо Трайков на първия тур да гласуват за Ц. Цачева, която вчера в дебатите показа, че много повече заслужава да бъде Президент..."
          Иванушка , с лъжи нищо няма да постигнеш, сменяй спешно опорките че циклиш по стари от предни избори.

          Точно в малцинствените региони Радев губи , колкото и да се пънете това е факта !!!

          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Понеже отсъствах привечер, чак сега изгледах ген. Радев при Цветанка Ризова в "Лице в лице".
            Да знайте, от тия непредубедени и до тоя момент не решили за кого да гласуват избиратели, 90% ще гласуват за Радев. Човекът отговори абсолютно конкретно на всички въпроси и беше ужасно убедителен в своята искреност.
            Браво Генерале!!!!!!!!!!!!!!!!
            Преди месец имах резерви относно твоята кандидатура, ама сега НЯМАМ никакви!
            И ако БТВ има достатъчно зрители, то генералът ще спечели срещу Цецка с над два пъти повече гласове.
            Хау!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • http://vevesti.bg/96298/moral-i-egot...krepi-peevski/
              Yeah

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                Дано да да са по-малко дрисльовците като тебе в тая държава,иначе,лошо!!!
                За Държавата са страшни МУТРИТЕ, които са обсебили управлението и Съда!!!

                Коментар


                • Българска медия публикува статия, в която има някои размишления на писателя Любомир Канов за предстоящия в неделя балотаж на президентските избори в България. В тази статия пише, че Любомир Канов е казал за кандидат-президента Радев и следното:
                  "Изисква се сериозен дефицит на рационална умствена дейност, за да гласуваш за Радев. Неговото спънато и мъчително словообразуване, подобно на усилията, които човек изпитва при тежка констипация, неговото дървено и тегаво лутане в репертоара от клишета, познати ни от плакатите в караулното помещение на БНА по времето на комунизма и неговото мислене оформено по съветски стандарт, не може да се приеме като олицетворяващо българската нация днес, когато България е в Европа и в НАТО.
                  Независимо дали е посещавал курсове в САЩ или в Европа и дали се е водил номинално като "натовски офицер", под повърхността този кандидат на БКП за президент крие манталитета на онези села, които имат и до днес забодени в центъра си по един стар съветски МИГ 15. Там са неговите избиратели, както и във феодалните владения на ДПС, където ще се гласува както винаги под строй...
                  Това не е кандидатът на онези българи, които са направили, както се казва, своя цивилизационен избор. Ако за жалост те се окажат малцинство това ще отклонява България в следващите пет години от верния път. Аз призовавам всички, които гласуваха за Трайчо Трайков на първия тур да гласуват за Ц. Цачева, която вчера в дебатите показа, че много повече заслужава да бъде Президент..."
                  Това е само част от статията.

                  Призива на Любомир Канов да се гласува против Радев е една достойна гражданска позиция.

                  Един мой познат каза, че Радев е неподходящ за президент на България, защото няма качества за президент на България и затова хората трябва да гласуват против Радев.
                  Last edited by Ivan2015; 11.11.2016, 22:56.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от KrumE Разгледай мнение
                    Тези избори ще се запомнят с две неща - оневиняване на комунистическата партия и членството в нея и как бодигарда на Тодор Живков накара всички "демократи" да гласуват за бивш член на неговата партия.
                    Дано да да са по-малко дрисльовците като тебе в тая държава,иначе,лошо!!!

                    Коментар


                    • Кузя ...

                      Коментар


                      • Герберастите достигнаха дъното

                        Пуснаха БУХАЛКАТА си Марешки твърде рано
                        Сега чух сутрешната му специална изява в Сутрешния блок на НоваТВ и удобните журналисти Ани Цолова и Виктор

                        И няма какво да се чуди Марешки как да се казва партията му - името е ясно - СИЛА - няма какво да го сменя- добре се справи с канализирането на зимните протести от 2013та....с камъните...и малкото кръв по една отишла с тази цел там глава...заради която Борисов си подаде оставка... за да мине...с друго правителство КТБ...и триумфално да се завърне ...

                        Бареков има по-голямо достойнство от тоя...

                        Не мисля, че глупостите на Марешки, че БСП му искало 5млн, за да го издигне ще имат някакво отражение за изборите - няма кой да му се върже ... но цялата бяс ...
                        ...и 10 пъти повтори, че Радев го провалил него - новия Доналд и измамил всички като купил цели 300хил цигански гласа и затова спечелил ... И журналистите мълчат!
                        Герб са пуснали най-долните си похвати
                        И поредната им грешка - избързаха с осветляването на Марешки - по-мръсната патерица и от Бареков ...но явно са отчаяни

                        Отврат!
                        Last edited by съни(тя); 11.11.2016, 22:40.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Местаня не е голям фактор. Той има 50% от гласовете в Турция. Което е нещо.

                          Но в България влиянието му е малко. Тук ДПС си запази монопола и контролира поне на 80-90% от етническия вот, с едно 10-15% за Местаня.
                          Мисля че Местан и ДОСТ има доста по-голямо влияние върху българските турци, ама няма как да се разбере точно. Според мен е не по-малко от 30%. Виж как в Благоевград, Силистра, Разград, Шумен, Кърджали.. Цецка печели срещу Радев. С чии гласове е? Това са все райони с много турско население, което преди беше владяно от ДПС. А пък Радев печели в София и Пловдив град, където турци няма. Кандидат на БСП да печели в София? Това не е било НИКОГА след 1989г. НИКОГА.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Помислете си утре, дали искате да тръгнете по същия път
                            Предвещава ли победата на Доналд Тръмп победа и за Марин льо Пен?

                            Франция е следващата голяма демокрация след САЩ, където ще се проведат президентски избори, припомня Economist


                            Преди резултатите в САЩ въпросът изглеждаше абсурден, пише Economist. Социологическите проучвания показват, че Льо Пен ще се представи достатъчно добре, за да си гарантира място на балотажа . Това само по себе си е някаква победа, като повтаря тази на баща й – Жан-Мари льо Пен, през 2002 г.

                            Сега обаче немислимото се превръща във възможно. В централата на партията на Льо Пен в Париж не скриха задоволството си от резултатите в САЩ. Тя самата смята, че победата на Тръмп ще е полезна за Франция, побърза да поздрави избрания нов американски президент и похвали „свободния“ американски народ. „Това не е краят на света“, каза тя, „а край на един свят". Нейният партиен стратег Флориан Филипо обобщи настроенията в партията: „Техният свят се срива, нашият сега се строи“. Дори баща й публикува в Twitter: “Днес САЩ, утре Франция!“.


                            Със сигурност паралелите между Льо Пен и Тръмп са стряскащи. И двамата залагат на изграждането на политика, базирайки се върху отхвърлянето и носталгията. И двамата се представят като аутсайдери, противници на управляващия елит, които защитават хората, забравени от системата и презирани от елита. Те се обръщат към същата ярост на бялата работническа класа, използват подобен речник и се издигат всеки път, когато управляващите им се подиграват. Черпейки сила от старите промишлени градове в Северна Франция, които преди гласуваха за комунистическата партия, льо Пен сега е любим политик сред избирателите на френската работническа класа.

                            Политическите им инстинкти също са твърде подобни, пише Economist. Тръмп и Льо Пен са протекционисти и националисти, подкрепят Brexit и симпатизират на Русия. „Национален фронт“ зае пари от руска банка, свързана с Кремъл, а лидерът на партията от дълго време се възхищава на Владимир Путин.
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                            Коментар


                            • TRUMP !!!
                              Простак съм Азъ - Непобедим !!!

                              Коментар


                              • Гъбарите и риболовците в неделя ще готвят улова си по кремълска рецепта

                                Цецка Цачева показа, че е достойна за национален лидер, а нейните опоненти?
                                Георги Боздуганов

                                Генерал Радев е ашладисан на Илиана Йотова. Контактьорството му с ГРУ е хипотетичен въпрос. Ноторно известна е обаче безусловната принадлежност на Йотова към енергийното лоби на "Позитано" 20, оглавявано от Р. Овчаров - безспорният московски фаворит в петролно-газовия ни сектор, до когото Гоце Първанов изглежда като дребен бакалин.

                                През 2013 г. правителството на Борисов бе свалено точно защото спря неизгодните за България руски проекти и защити националния интерес. Понастоящем се случва същото. Днес, в сутрешния блок на Нова ТВ, премиерът неслучайно акцентира върху новата газова връзка с Румъния, спомена интерконектора с Гърция, постигнатите най-ниски цени на руския газ и предстоящия добив на въглеводороди от черноморския шелф.

                                Не стигна докрай, не назова поименно лицата протегнали мръсни ръчички към властта, за да я поставят за пореден път под опеката на Кремъл. Нинова - Овчаров - Пеевски са напрегнали докрай електоралната машина, устремени да настанят на "Дондуков" 2 кукления генерал и неговата контрольорка. Спирането или забавянето на българската енергийна независимост означава повече деньги за Путин и компания - от нашите джобове. Трябват им нови оръжия и укрепване на разклатените корупционни кръгове, за да поставят отново страната ни под икономически и политически диктат. Отказвайки да отидат до урните, неделните гъбари и риболовци трябва добре да знаят, че съвсем скоро ще бъдат принудени да готвят улова си по кремълска рецепта.

                                За всички други - повече разяснения едва ли са необходими.
                                http://www.faktor.bg/novini/balgariy...-retzepta.html
                                Last edited by barbaron; 12.11.2016, 13:48.

                                Коментар

                                Working...
                                X