IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
    Верно бе, кво се излагам, ти все пак си форумния БОГ
    Не бе, сериозно, с какъв акъл си си избрал този толкова впечатляващ ник. И какво да очакваме като те баннат - да се появиш като Наполеон Бонапарт, може би, или Гай Юлий Цезар

Абе къде изчезна напоследък Иванушка, че чакам с интерес да ни осведоми с колко процента е спаднало производството на клечки за зъби в Русия в периода 5.10 2015 - 5.10.2016 г.
    vtin Да бе наистина го няма, но това е откакто го светнах че няколко банки ще уволнят около 12000 човека
    Ефектът на Дънинг-Крюгер е когнитивна склонност, при която неквалифицирани индивиди страдат от илюзорно превъзходство, поради което погрешно оценяват способностите си много по-високо от средното. Тази тенденция се дължи на метакогнитивната неспособност на некомпетентния човек да разпознава грешките си.
    Last edited by Manyface God"; 06.10.2016, 13:52.
    The strongest stand last.

Коментар

• Едно е ясно... Путинизмът у нас и по света трябва да бъде спрян! На ядрените заплахи трябва да се отговори с нови санкции... Звярът трябва да бъде не просто укротен, трябва да бъде унищожен...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God"
        Не си внимателен. Не съм в Торонто, а в Едмънтън, където е 04.17 и въобще не ти влиза в обозрението, какво точно правя в този час.. мойту мумичи.. хайде подобни куци препоръки да си ги правиш на съседите по двор в Ботунец..
        Верно бе, кво се излагам, ти все пак си форумния БОГ
        Не бе, сериозно, с какъв акъл си си избрал този толкова впечатляващ ник. И какво да очакваме като те баннат - да се появиш като Наполеон Бонапарт, може би, или Гай Юлий Цезар

Абе къде изчезна напоследък Иванушка, че чакам с интерес да ни осведоми с колко процента е спаднало производството на клечки за зъби в Русия в периода 5.10 2015 - 5.10.2016 г.

Коментар

• Относно добрият тон, дано този път модераторите са доволни : Изборите не са единственият начин за правене на политика от гражданите, дори напротив- те просто формализират волята на народа, който е същинският носител на властта. Много честа ситуация е формалната власт да се еманципира и да упражнява властта си за собствена облага, а не в интерес на народа. Тези процеси продължават, докато не приминат критичната точка, при която народът си изисква обратно властта, която му принадлежи, формалната власт не е в състояние да се справи с настъпилия когнитивен дисонанс и се стига до насилие с предвидим край. Все пак живеем в относително хуманни времена и е нормално този край да настъпи с куршум, а не с набиване на кол или окачане на касапска кука например...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
            Лъжата е грях голям грях.Но ако всичките соросоиди вземете да се махнете България ще се оправи...

Дръж кучето, че бетон не остана..
            Все някой ви е крив на вас.
            Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin
              Не, не съм в канада, а в Канада.
              Тоест ти не си анализатор, а анал лизатор, както казват в един друг форум

Тоест не си съгласен да бъде продадена на путин, на обонго може ли да бъде продадена/ според 90% от населението вече е продадена/. Комунисти няма сигурно от 20 години. Съветвам те като се върнеш да си вземеш пушката за грозни животни и да отидеш в някоя от централите на герб, според една статия която пуснах снощи в герб комунистите са 75%, докато при социалистите 50%
              Аналтине, комунисте от Германия.. И ти ли започна да обясняваш, кой какъв е?
              Харе бананата...

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Пука ми, защото утре мога да съм в България, и не ща да деля един въздух с промити комунистически маймуни, които дават мило и драго, да я продадат на Пути. Накратко - българин съм. Без значение от локацията.
                Лъжата е грях голям грях.Но ако всичките соросоиди вземете да се махнете България ще се оправи...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Анализатор ти нали си в канада, какво ти пука

Пука ми, защото утре мога да съм в България, и не ща да деля един въздух с промити комунистически маймуни, които дават мило и драго, да я продадат на Пути. Накратко - българин съм. Без значение от локацията.

Коментар

ТКомунистическиПТКИ са отживелица.
                    Озлобени, отритнати и ненужни.

Капка доблест, пукот в лозята...
                    Анализатор ти нали си в канада, какво ти пука

Коментар

Демек са ни продали на кремлинското милиционерче.
                      Защо да са те продали и кой те е продал. ООН е доминирано от 5 държави, най вероятно са се договорили- ти на мен, аз на теб, и хоп гути - генсек, бокова заместник, сталинка - да га ду

Коментар

• Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
                        Дали му вярваш или не си е твоя работа .

Според мен трябва да го обмислиш поне .

Комисарката се изложи жестоко на трибуната не мислиш ли !?

Оплю ООН че била неефективна , каза че може да има по-голям бюджет едва ли не от нейното избиране зависи !
                        Просташко , невъзпитано селско поведение !

Преди да скочи каза ХОП . Нали щеше да бие Гутереш и едва ли не била единствената !?
                        Ааахахахахахх ....
                        Yeah

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Кандитозко има голем проблем. Неговият кандидат Трайчо хем е министър на Боко, хем няма шанс да стигне до балотаж.
                          На втория тур трябва да избира между издигнатата от мутренската партия партийната секретарка Тетка и безпартийния, ама издигнат от БСП офицер.
                          И това му било "малък праз".
                          https://www.youtube.com/watch?v=R2I2...ionCnfrmtyVEVO

Бегом към лозята!

Коментар

Боцата е твоя човек нали ти гласуваш за него
                            Кандитозко има голем проблем. Неговият кандидат Трайчо хем е министър на Боко, хем няма шанс да стигне до балотаж.
                            На втория тур трябва да избира между издигнатата от мутренската партия партийната секретарка Тетка и безпартийния, ама издигнат от БСП офицер.
                            И това му било "малък праз".
                            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Нула кръгла нула.До каквото се докоснаха демократите клептомани всичко умря промишленост армия здравеопазване селско стопанство образование
                              Седни, двойка по история.
                              Тези неща ги овапцаха ваще през 1944-1989.

Коментар

• Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                                Не, операция "Кристалина" на Кремъл си се получи много добре... Боцата като последен малоумник захапа куката, за пореден път... И сега като резултат имаме такива като вас дето ореваха света с тая свиня Жабокова... Пак да кажа - Голям праз!
                                Боцата е твоя човек нали ти гласуваш за него

Коментар

Working...
                                X