IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Никой не е умрял като не прави бизнес с руснаци.
    Напротив - колкото по-малко руснаци, толкова по-добре.
    Готин, ти пак не можа да хванеш иронията, ама явно не си от "най-бързите", простено да ти е ...

Абе приятелю, на половината, ( че и повече ) от членовете на НАТО им е абсолютно през оная работа какво върши Путя в Сирия, не искат и да чуят за допълнителни санкции, а испанците даже са били готови да му снабдяват флота с гориво и припаси
    Е това вече си е пълна излагация - все едно руснаците да зареждат корабите на САЩ на път за Украйна !

Шокът е, че се налага на най-високо ниво да се взимат спешни мерки да им се обясняват азбучни истини на некои страни-членки, та да се спре тоя резил !!!

Никой не искал да прави бизнес с руснаците - вервай си

Коментар

• Бившият шеф на Софийския градски съд Владимира Янева признава, че българските служби за сигурност са контролирани от бизнесмена с противоречива репутация Делян Пеевски. Признанието се чува от записан разговор, публикуван от разследващия сайт "Биволъ" на 23 октомври. Тази новина е публикувана в сайта "Интелинюз" (Intellinews.com), част от бизнес изданието "Emerging markets", което отразява световните бизнес и политически новини.
      The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от energetik Разгледай мнение
        Днес Испанците са ги направили на пестил - кой ли не им скочи, че щели да пуснат руската флотилия в Сеута.
        А те хората простодушно обясняват, че хабер си нямали, че рушат единството на НАТО и просто искали малко бизнес да завъртят - каквото там пласират - мазутец, ядене и пр., и евентуално едни кинти (към 200 000 евро ) дето редовно при престой ги харчели руските (и не само) матроси по пивниците и бардаците там.
        Е да ама тоя път явно тия в Сеута ще останат на сухо, че голям вой се надигна и най-вероятно Кузя няма да го пуснат да акостира ...

Spain Reviews Russia’s Request to Refuel Syria-Bound Warships
        http://www.wsj.com/articles/spain-re...ips-1477484571

пс Като толкоз знаят нека сега британците и янките да са така добри бърже да пратят в Сеута някои свои корита за компенсация на щетите, щото само това остава - да настроят антинатовски и испанските пристанищни к.рви
        Никой не е умрял като не прави бизнес с руснаци.
        Напротив - колкото по-малко руснаци, толкова по-добре.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Днес Испанците са ги направили на пестил - кой ли не им скочи, че щели да пуснат руската флотилия в Сеута.
          А те хората простодушно обясняват, че хабер си нямали, че рушат единството на НАТО и просто искали малко бизнес да завъртят - каквото там пласират - мазутец, ядене и пр., и евентуално едни кинти (към 200 000 евро ) дето редовно при престой ги харчели руските (и не само) матроси по пивниците и бардаците там.
          Е да ама тоя път явно тия в Сеута ще останат на сухо, че голям вой се надигна и най-вероятно Кузя няма да го пуснат да акостира ...

Spain Reviews Russia’s Request to Refuel Syria-Bound Warships
          http://www.wsj.com/articles/spain-re...ips-1477484571

пс Като толкоз знаят нека сега британците и янките да са така добри бърже да пратят в Сеута някои свои корита за компенсация на щетите, щото само това остава - да настроят антинатовски и испанските пристанищни к.рви

Коментар

• има ли как, да се разбере, от какво следва, че съм комунист, а не филателист-любител на свръхинтензивното гладолечение при средноедрите нечифтокопитни ?
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колчо Слепеца,
              Имаше тема за Украйна и Русия.
              После решиха, че не си струва. Закриха ги.
              Да, щяхте да се избиете там с тролщините на Путин
              А в темата "политика" пуснаха неколко трола, дето най-систематично не давате дума да се каже и задръствате посочените ви теми на разговор ...
              Аргументация или доводи просто не са необходими...
              Никой разумен човек няма времето, да се аргументира пред комунисти.
              човешкият живот не е толкова продължителен.

Всеки, има право на гледна точка. Включително и за не харесва "запада". Каквото и да значи това.
              Като не харесваш, отиди си на изток.

Стандартното - крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.

Сега, вече не инвестирам ли ?
              Преврата в украйна, промени инвестиционните ми виждания и хоризонти....
              ...
              Сега, когато стана ясно, че си бесен комунист,
              вече няма никакво значение.

Комунист инвеститор, това звучи гордо!
              Last edited by Manyface God"; 26.10.2016, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Някогашния читав ГО ОСРАХТЕ вие комонетата като минахте на страната на платените кремълски драскачи по време на войната в Украйна.
                Имаше тема за Украйна и Русия.
                После решиха, че не си струва. Закриха ги.
                А в темата "политика" пуснаха неколко трола, дето най-систематично не давате дума да се каже и задръствате посочените ви теми на разговор ...
                Аргументация или доводи просто не са необходими...
                Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Взехте да биете запада, да събаряте демокрации, диктатори да вдигате..
                Всеки, има право на гледна точка. Включително и за не харесва "запада". Каквото и да значи това.
                Тук има кремълски платени драскачи и обикновени хора.
                Стандартното - крадеца вика ДРЪЖТЕ КРАДЕЦА.
                Помня те, беше тук преди войната в Украйна, инвестираше.

Сега, вече не инвестирам ли ?
                Преврата в украйна, промени инвестиционните ми виждания и хоризонти....
                ...
                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• "Латиноамериканският популист неизбежно се превръща след време в латиноамерикански диктатор" - Уго Чавес в реч за латинодиктаторите, които той остро критикувал...
                  Съществува и български модел-наричат го БХ.
                  “Preparation. Discipline. Patience. Decisiveness”

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                    Не, не...
                    Визирам колектива платени драскачи, които ОСРАХТЕ някогашния читав форум...
                    Някогашния читав ГО ОСРАХТЕ вие комонетата като минахте на страната на платените кремълски драскачи по време на войната в Украйна.
                    Взехте да биете запада, да събаряте демокрации, диктатори да вдигате..

Тук има кремълски платени драскачи и обикновени хора. Помня те, беше тук преди войната в Украйна, инвестираше. После ти стана нещо, взе страната на агресора поробител. Комоне!

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                      Да бе, сичките 5-6 милиона некомонета са соросоиди барарар с кучетата и котките!
                      Не, не...
                      Визирам колектива платени драскачи, които ОСРАХТЕ някогашния читав форум...

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                        Нема смисъл.
                        Целия колектив са еднакви...
                        Да бе, сичките 5-6 милиона некомонета са соросоиди барарар с кучетата и котките!

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Кой ти каза, че води - чичо шорош ли?
                          Нема смисъл.
                          Целия колектив са еднакви...

Коментар

Вече само като чуя да се говори за солидарство - и се изприщвам. И не само аз.
                            Принципно и аз , ама явно няма начин.
                            Поне до сега няма успешен пример в света на напреднала държава без солидарност.

Иначе теоретично съм за солидарността но само с хора които също са солидарни.

Това означава пълно маргинализиране на една част от населението с произтичащата от това още по голяма престъпност и връщане в каменната ера за гетата.
                            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                              Принципно тези пазарни принципи в своята крайност не могат да се приложат. Общо взето колкото е по-развита едно общество толкова е по-солидарно.
                              За съжаление тази солидарност граничи с безумие и поражда паразити , но явно към момента нищо по-добро не е измислено.......
                              Вече само като чуя да се говори за солидарство - и се изприщвам. И не само аз.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Във всеки частен бизнес принципът е: "плащаш и получаваш". За институциите обаче принципът е, че който нищо не плаща, получава всичко наготово, а който плаща, отива при Любо Пенев.
                                Принципно тези пазарни принципи в своята крайност не могат да се приложат. Общо взето колкото е по-развита едно общество толкова е по-солидарно.
                                За съжаление тази солидарност граничи с безумие и поражда паразити , но явно към момента нищо по-добро не е измислено.......
                                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Working...
                                X