IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 23.11.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    ...Ей ся тръгнах да им ровя под дюшеците, да ти угодя, налэ. сЕди мирен, не яж пантофи !
    Понеже питате..

Все питате, все не знаете къде са парите, у кого са...
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
      Търси ги из семействата им, все трябва да ви пояснявам очевадни неща.
      ББ и той е от семейството, българино, дан съ праш на лут..
      ...Ей ся тръгнах да им ровя под дюшеците, да ти угодя, налэ. сЕди мирен, не яж пантофи !

Коментар

Някои от тях ги няма поне 30 години измежду живите а и дългове се правиха вкл. доста след тях. Ей нА, ББ само за година-две колко ги навъртя. Същият имаше наглостта, заедно със своите икономически и финансови министри да обяви значима част от тях за "държавен резерв". Какъв е този "резерв", наистина, върху който се плащат лихви на кредитори, така и не каза...
        Търси ги из семействата им, все трябва да ви пояснявам очевадни неща.
        ББ и той е от семейството, българино, дан съ праш на лут..

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
          всъшнос,
          ако се пробаш да си обективен, ше забележиш баш ОБРАТНОТО...
          гейропейците постоянно плачат и се боят от "руската агресия" ...
          ...а са си отворили бузите пред щатите. Единствено тези дни ме изкефиха белгийците, де се опънаха на Канада, щото нашите...нашите, каквото им подадат, туй лапат.
          - Да не пропуснат "гювеча", случайно.

Коментар

всъшнос,
            Поляците сами са готови да ви вкарат първия юмрук, само те.. За останалите не бери грижа, само продължавайте да наглеете.. Голям глад ви чака.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Аз знам, че за вас е важно някой да се "бои" от вас.
              Не от вашите умения, знания, продукти за ежедневна употреба, образование, а от "силата, оръжията, бабаитството, наглостта и простащината".
              За ваше огромно съжаление, все повече и все по-малки народи ви се плезят откровено в мордите.
              Абе хей нещастен, кои са тези "вас", "вие" и т.н.? Българин съм до последното коляно назад в рода си и нито съм бягал, нито ми се бяга на Запад. И на изток не ми се, тук ми е мястото. За наглост, бабаитство и простащина, обаче, като гледам някои нямате равни "и така". Виж, за уменията, знанията и образованието на "ватянките" нещо като се пениш, виж, па преброй що нещо са дали на света и за колко още неща питат и се мъчат да откраднат именно от тях, "северните варвари". На ТОВА, едни такива "цивилизовани" като вас -фоби смислен отговор досега не съм видял да дадат.

Коментар

всъшнос,
                Хахаха.
                Когато имаш за съсед бясно, диво куче е нормално да се подготвиш за защита. Особено, когато дингото вече е нахапало няколко от най-близките си съседи....сродни правослямни при това!
                Не бъркай превенцията със страх!

Коментар

Не от вашите умения, знания, продукти за ежедневна употреба, образование, а от "силата, оръжията, бабаитството, наглостта и простащината".
                  За ваше огромно съжаление, все по-малко и все по-малки народи ви се плезят откровено в мордите.
                  всъшнос,
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Дълговете на глава от населението ги искай от другарите:
                    Георги Атанасов
                    Добри Джуров
                    Йордан Йотов
                    Пенчо Кубадински
                    Петър Младенов
                    Гриша Филипов
                    Станко Тодоров
                    Чудомир Александров
                    Огнян Дойнов
                    Тодор Живков
                    Милко Балев
                    Димитър Стоянов
                    Иван Панев
                    Минчо Йовчев
                    Андрей Луканов
                    Начо Папазов
                    Пантелей Пачов
                    Пеко Таков
                    и така нататък.. Сещаш се за гамата типажи...
                    Парите са предимно във Виенски, Лондонски и Ню Йоркски банки.
                    Някои от тях ги няма поне 30 години измежду живите а и дългове се правиха вкл. доста след тях. Ей нА, ББ само за година-две колко ги навъртя. Същият имаше наглостта, заедно със своите икономически и финансови министри да обяви значима част от тях за "държавен резерв". Какъв е този "резерв", наистина, върху който се плащат лихви на кредитори, така и не каза...

Коментар

...А който не си дава сметка, че закъсал според теб, как е? Били "същите бензиностанции". Е, не са.
                      После, виж какво произвеждат, с кого търгуват и т.н.
                      Странно, защо светът не се така бои от Катар, дори от саудитите с техния "голям БВП", ами от изостаналите "ватяни" рашки? Да се притесняваш с основание може само от Фактори а, в световната политика и икономика Рашата е Фактор с доста позиции пред маса останали. И тези класации "наглава от населението" са пречупени през разни валути, санкции и какво се още /не/ сетиш. Съобразно този панаир е и ролята в Съвета за Сигурност и т.н. Венесуела е "някъде там" с гъстия си, труден за добив и преработка петрол единствено добър с това, че е много, евтин и близо то ШАШ.

За ваше огромно съжаление, все повече и все по-малки народи ви се плезят откровено в мордите.

Коментар

Георги Атанасов
                        Добри Джуров
                        Йордан Йотов
                        Пенчо Кубадински
                        Петър Младенов
                        Гриша Филипов
                        Станко Тодоров
                        Чудомир Александров
                        Огнян Дойнов
                        Тодор Живков
                        Милко Балев
                        Димитър Стоянов
                        Иван Панев
                        Минчо Йовчев
                        Андрей Луканов
                        Начо Папазов
                        Пантелей Пачов
                        Пеко Таков
                        Ахахахахахахахахаа...
                        Ееее... днес си направо неотразим/а ...
                        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
                          Да не забравиш да изпратиш и дълговете на глава от населението
                          Георги Атанасов
                          Добри Джуров
                          Йордан Йотов
                          Пенчо Кубадински
                          Петър Младенов
                          Гриша Филипов
                          Станко Тодоров
                          Чудомир Александров
                          Огнян Дойнов
                          Тодор Живков
                          Милко Балев
                          Димитър Стоянов
                          Иван Панев
                          Минчо Йовчев
                          Андрей Луканов
                          Начо Папазов
                          Пантелей Пачов
                          Пеко Таков

Коментар

Който чака на такива, като теб да му "обесняват", значи мноооого го е закъсал!
                            ...А който не си дава сметка, че закъсал според теб, как е? Били "същите бензиностанции". Е, не са.
                            После, виж какво произвеждат, с кого търгуват и т.н.
                            Странно, защо светът не се така бои от Катар, дори от саудитите с техния "голям БВП", ами от изостаналите "ватяни" рашки? Да се притесняваш с основание може само от Фактори а, в световната политика и икономика Рашата е Фактор с доста позиции пред маса останали. И тези класации "наглава от населението" са пречупени през разни валути, санкции и какво се още /не/ сетиш. Съобразно този панаир е и ролята в Съвета за Сигурност и т.н. Венесуела е "някъде там" с гъстия си, труден за добив и преработка петрол единствено добър с това, че е много, евтин и близо то ШАШ.

Коментар

Аз ще ти пусна една друга графика, с БВП НА ГЛАВА ОТ НАСЕЛЕНИЕ!

Имай предвид, че България е най-бедната страна в ЕС и няма НИКАКЪВ ПЕТРОЛ, а 90% от венецуелският БВП е от копане на дупки в земята и шелфа....със западняшки презрени технологии де.

Ааааа да и това е до 2014-15, за дне разликата е брутална!
                              Да не забравиш да изпратиш и дълговете на глава от населението

Коментар

Ето пак не си разбрал. "Мислиш" със стереотипи, преплакнати политизирано. Няма смисъл да се обяснява на такива.
                                Който чака на такива, като теб да му "обесняват", значи мноооого го е закъсал!

Коментар

Working...
                                X