Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 23.11.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСамо да отбележа, че Кузя НЕ Е на кюмюр. И се молете да не вземе да "пръдне" приятелят му, който се движи с него, че тогава може и да се насерете
ели некоя от приятелките, дет са отдоле...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнениеСамо да отбележа, че Кузя НЕ Е на кюмюр. И се молете да не вземе да "пръдне" приятелят му, който се движи с него, че тогава може и да се насеретеThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОня пръдналия кюмюроносач ли? Голям страх всява той сред белите чайки..He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Срещу бежанците и мигрантите опитващи се да преминат през "свещената българска граница", както и тези в центровете за настаняване, да се използват всякакви средства, включително физическа сила, водни струи, газови гранати и оръжия и употреба на огнестрелно оръжие. Проект за решение на парламента с тези искания внaсят днес от предизборната коалиция, която издига Красимир Каракачанов за президент.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДобрал се е, със сетни сили клетия, до средиземноморието ...
Да видим, какво ли са намислили комунистите. Целата съфкупнос от кораби, определено не е за потценяване..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеОня пръдналия кюмюроносач ли? Голям страх всява той сред белите чайки..
Да видим, какво ли са намислили комунистите. Целата съфкупнос от кораби, определено не е за потценяване..Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнениеЦяла страница без снимка на плаващия ТЕЦ, почва да ми липсваThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениена кого бре ???
то ний немаме обща граница бе ...( казвам ти, КУРС му е майката.. по некоя програма, все ще те включат.. няма нищо срамно..
)
или казваш, то кат немаме авиация, ше завладеят небето ( така и така точно те ни "ремонтират" маторите на самолетите..), а после ясна работа...
Относно "ния" и "вия" ... съвсем се оплете... по-съсредоточена ш те замоля...
Ти едни домати не моеш схвана кой ги внася, тръгна света да анализираш.
Все се слагате да коментирате света - кой, къде, как, от как ви помня тука, сякаш бабите на пазара кокошки броят.Това са сложни неща, за учили хора.
Големи партии шах редите с такъв замах, сякаш е детска песен за кварталния социалистосоциопат да го прави на закуска.. По скромнейше, другарю..The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнениеНекой требе да викне попThe strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеПоляците сами са готови да ви вкарат първия юмрук, само те.. За останалите не бери грижа, само продължавайте да наглеете.. Голям глад ви чака.
то ний немаме обща граница бе ...( казвам ти, КУРС му е майката.. по некоя програма, все ще те включат.. няма нищо срамно..
)
или казваш, то кат немаме авиация, ше завладеят небето ( така и така точно те ни "ремонтират" маторите на самолетите..), а после ясна работа...
Относно "ния" и "вия" ... съвсем се оплете... по-съсредоточена ш те замоля...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеХахаха.
Когато имаш за съсед бясно, диво куче е нормално да се подготвиш за защита. Особено, когато дингото вече е нахапало няколко от най-близките си съседи....сродни правослямни при това!
Не бъркай превенцията със страх!
Интересно ми е, как конкретно, виждаш ти подготовката за за защита ?
Ни ли ти се струва мааалко "странно" да не казвам друга дума, състоянието на "армиите" на гейропейските държави, като цяло. И тоталната забрана от страна краварите (????) за създаване на европейски сили за бързо реагиране... ???
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеДълговете на глава от населението ги искай от другарите:
Георги Атанасов
Добри Джуров
Йордан Йотов
Пенчо Кубадински
Петър Младенов
Гриша Филипов
Станко Тодоров
Чудомир Александров
Огнян Дойнов
Тодор Живков
Милко Балев
Димитър Стоянов
Иван Панев
Минчо Йовчев
Андрей Луканов
Начо Папазов
Пантелей Пачов
Пеко Таков
и така нататък.. Сещаш се за гамата типажи...
Парите са предимно във Виенски, Лондонски и Ню Йоркски банки.
Коментар
-
От плана "Юнкер" са се възползвали най-богатите в ЕС
В 15-те страни от Западна Европа са отишли 92% от досегашните инвестиции.
315 милиАРДА са парите по Плана, България за колко се е договорила ...за колко милиОНА?
Коментар
Коментар