IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Провали ли се мутикултурализмът в Европа? Факти и предрасъдъци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
    Ако повечето българи мислят, че трябва да се възстановят комунистическите концлагери, то - заслужават си съдбата на аморфно стадо, където са в момента. Прочети биографията на Димитър Талев отново и разказите на свидетелите. Народ, който трепе достойните си хора не е за оплакване - сам си е виновен.
    Ако смяташ крадци убийци рекетьори и наркопласьори за достойни хора това е твой проблем.Аз не смятам такива за достойни и с кеф бих ги натикал в Белене да чукат камъни докато пукнат

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
      След като не можаха от алчност да изкарат икономиката на Европа от икономическа депресия сега решиха да и вкарат мюсюлмани от внос.Просто организират ксенофобски партии които те пак да владеят и ти да ги сложиш да управляват като ги подкрепиш.Имаме си по голям проблем от арабското нашествие - боклуците които ни управляват и направиха така че те да преразпределят пари в огромни размери.
      Затова ББД - нисък ББД не някакви глупости за пари с които всеки щял да може да обикалял Света вече без да работи.Никакви социални разходи - за майки, за бащи и за придошли "бедстващи" мюсюлмани. И в затвора всеки който изхарчи едно евро такива пари са социални измамници.В затвора с яки присъди от по 20 години нагоре.
      Това което правят е тежко - углавно престъпление, някакви политици да боравят с огромни суми за подаряване - изхарчване за уж човеколюбиви клаузи.
      Защо създават този проблем с прииждащите тълпи псевдо бежанци и мигранти - за да имат повод да раздават още пари и да ги разпределят. Категорично това е една корумпирана сган и трябва да бъдат отлъчени от обществото - в затвора.
      Меркел не е луда, тя не е за лудницата а за затвора защото ги обслужва.Няма хуманна подбуда в това да се създава причина за харчене на пари чрез държавата в особенно големи размери, ясно е че искат да крадат.
      Мигрантите ще имат ли право на ббд?

Коментар

• До 21.03,2016 г. бях за толерантност към ромите и съм им дарявал и помагал. Баща ми почина и се наложи да продам къщата пак наром. Това, което преживях ме накара да ги намразя за цял живот... Никаква толерантност - който иска да си осинови някое чаве!!!
        Last edited by Andi11; 24.03.2016, 19:23.

Коментар

• http://littlebg.com/han-tervel-hanut-za-kogoto-ne-znaem-istinata/

Коментар

• Ей ти мултикултура!

http://www.dnes.bg/cars/2016/03/24/i...a-hrana.297136

Това сега не е ли маймуняк! ВИЗИЯ, ДЕЙСТВИЕ 1, ДЕЙСТВИЕ 2, ДЕЙСТВИЕ 3!

Всичко, което е направил приляга едиснтвено на шимпанзе!

В статията е написан "ЯНКИ", какъв янки е тоя БОНГО!
            Last edited by Mike Florida; 24.03.2016, 18:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
              Ти наистина ли не познаваш историята или съзнателно я изкривяваш? От къде точно си е тръгнала Червената Армия и кога? От Унгария и Чехословакия се изнесоха 1991-ва година!

Червената армия помогна на комунистическите теророристи да вземат власта и след това да си я запазят като избиват местното население и за теб това е ок?

Какъв пропблем има тогава, че Ислямска държава помага на собствените терористи в Европа? Щом първото е “нормално“ и второто би трябвало да е нормално!
              На него не му пука, майка рускинче, той "императорче" разбира се.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                Виж как позира като млада кипра изродената дъртофелница !!! Право казваш: "предателство", а за предателството наказанието трябва да е само и единствено СМЪРТ.
                Предатество ДА!
                Самото преместване на маси се спонсорира от арабските шейхове, защото искат бъдещите им пинцове да се раждат в Европа и да са царе сред своя кръв, ТУК! Балъците са се хванали за за някакво нелепо противоборство ислям-християнство!
                Всичко е за ресурси и генни!

п.п.
                Всеки си преследва своята цел!
                Меркел извършва предателсвто по една линия, одеве я казах!
                Шейховете действат, защото има пролука и възможност за тях, по друга!
                По трета американците(елита) потрива ръце в опит да федерализира ЕС и да завладеее континента като пазар и военна сила!
                Last edited by Mike Florida; 24.03.2016, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                  Меркел си направила селфи с терорист от Брюксел?

Снимала ли се е Ангела Меркел с издирвания от белгийската полиция терорист Наджим Лашрауи? Този въпрос набира сила като лавина в социалните мрежи, където се завъртя селфи на канцлера на Германия с млад мъж, който я е прегърнал и който изумително много прилича на един от касапите, потопили Брюксел в кръв.
                  Виж как позира като млада кипра изродената дъртофелница !!! Право казваш: "предателство", а за предателството наказанието трябва да е само и единствено СМЪРТ.
                  Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Императорът

След като не можаха от алчност да изкарат икономиката на Европа от икономическа депресия сега решиха да и вкарат мюсюлмани от внос.Просто организират ксенофобски партии които те пак да владеят и ти да ги сложиш да управляват като ги подкрепиш.Имаме си по голям проблем от арабското нашествие - боклуците които ни управляват и направиха така че те да преразпределят пари в огромни размери.
                    Затова ББД - нисък ББД не някакви глупости за пари с които всеки щял да може да обикалял Света вече без да работи.Никакви социални разходи - за майки, за бащи и за придошли "бедстващи" мюсюлмани. И в затвора всеки който изхарчи едно евро такива пари са социални измамници.В затвора с яки присъди от по 20 години нагоре.
                    Това което правят е тежко - углавно престъпление, някакви политици да боравят с огромни суми за подаряване - изхарчване за уж човеколюбиви клаузи.
                    Защо създават този проблем с прииждащите тълпи псевдо бежанци и мигранти - за да имат повод да раздават още пари и да ги разпределят. Категорично това е една корумпирана сган и трябва да бъдат отлъчени от обществото - в затвора.
                    Меркел не е луда, тя не е за лудницата а за затвора защото ги обслужва.Няма хуманна подбуда в това да се създава причина за харчене на пари чрез държавата в особенно големи размери, ясно е че искат да крадат.
                    D.Y.F-091066

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                      И пак разправяй, че сънищата не показвали.
                      Предателство, просто предателство!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
                        Меркел си направила селфи с терорист от Брюксел?

Снимала ли се е Ангела Меркел с издирвания от белгийската полиция терорист Наджим Лашрауи? Този въпрос набира сила като лавина в социалните мрежи, където се завъртя селфи на канцлера на Германия с млад мъж, който я е прегърнал и който изумително много прилича на един от касапите, потопили Брюксел в кръв.
                        И пак разправяй, че сънищата не показвали.

Коментар

• Меркел си направила селфи с терорист от Брюксел?

Коментар

• Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение

Какъв пропблем има тогава, че Ислямска държава помага на собствените терористи в Европа? Щом първото е “нормално“ и второто би трябвало да е нормално!
                            върховна глупост - пич, ти си за перманентен бан

Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

В България Червената армия е била окупаторска по очевидни причини - защо сме били съюзник на Третият райх. тия палячовщини - да обявяваме война на Германия на 8 септемврий, даже и пред болен от Алцхаймер няма да минат метър.
                            Импе, това също е много голяма глупост, но не е за тази тема, затвао няма да го обсъждам тук
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнение
                              Някой ако разбира от сънища да разтълкува този.
                              "Сънувам си аз, че съм в бункер. В мрачината се различават 3-4 фигури с каски. Едната казва:
                              - Какво ще правим без армия в тази объркана геополитика? Спестихме бая пари, но не ни се дава дължимото уважение.
                              - Аз знам как да докарам безплатно 2-3 милионна армия. Само дето не знаят езика и не са обучени.
                              Казва женски глас под най-голямата каска.
                              - За няколко месеца се ще научат стотина думи...
                              Явно това е министъра на образованието.
                              - Команди.
                              Поправи я министъра на войната и си продължи мисълта:
                              - Ще ги настаним в празните казарми и за няколко месеца все ще ги научим да държат пушките от правилната страна.
                              - Пари за пушки не давам.Такава армия може да превземе Европата за няколко седмици и със сопи, само ще им кажем тамо са раите и плячката е ваша...
                              Рече фин. министъра от стола си.
                              Речено сторено.Шефката излезе да си прави селфита само с млади мъже да е съвсем ясно посланието, че то една картинка струва колкото хиляда думи.
                              И заприиждаха кандидати от далечни земи...и получаваха специални права.
                              За зла участ след няколко месеца англосаксите се усетиха и започнаха яростно да я нападат. От америката започна лов на вещици на ислямисти и техните производни. Европа започна да се гърчи наляво-надясно. В туй време жена ми ме сръга.
                              - Стига си се мятал, кревата е само за двама... "
                              Пирончо, сънищата и да имат тълкование, повечето не отговарят по никакъв начин на реалността!

Коментар

• Някой ако разбира от сънища да разтълкува този.
                                "Сънувам си аз, че съм в бункер. В мрачината се различават 3-4 фигури с каски. Едната казва:
                                - Какво ще правим без армия в тази объркана геополитика? Спестихме бая пари, но не ни се дава дължимото уважение.
                                - Аз знам как да докарам безплатно 2-3 милионна армия. Само дето не знаят езика и не са обучени.
                                Казва женски глас под най-голямата каска.
                                - За няколко месеца се ще научат стотина думи...
                                Явно това е министъра на образованието.
                                - Команди.
                                Поправи я министъра на войната и си продължи мисълта:
                                - Ще ги настаним в празните казарми и за няколко месеца все ще ги научим да държат пушките от правилната страна.
                                - Пари за пушки не давам.Такава армия може да превземе Европата за няколко седмици и със сопи, само ще им кажем тамо са раите и плячката е ваша...
                                Рече фин. министъра от стола си.
                                Речено сторено.Шефката излезе да си прави селфита само с млади мъже да е съвсем ясно посланието, че то една картинка струва колкото хиляда думи.
                                И заприиждаха кандидати от далечни земи...и получаваха специални права.
                                За зла участ след няколко месеца англосаксите се усетиха и започнаха яростно да я нападат. От америката започна лов на вещици на ислямисти и техните производни. Европа започна да се гърчи наляво-надясно. В туй време жена ми ме сръга.
                                - Стига си се мятал, кревата е само за двама... "

Коментар

Working...
                                X