Първоначално изпратено от verimg
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Провали ли се мутикултурализмът в Европа? Факти и предрасъдъци
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеСлед като не можаха от алчност да изкарат икономиката на Европа от икономическа депресия сега решиха да и вкарат мюсюлмани от внос.Просто организират ксенофобски партии които те пак да владеят и ти да ги сложиш да управляват като ги подкрепиш.Имаме си по голям проблем от арабското нашествие - боклуците които ни управляват и направиха така че те да преразпределят пари в огромни размери.
Затова ББД - нисък ББД не някакви глупости за пари с които всеки щял да може да обикалял Света вече без да работи.Никакви социални разходи - за майки, за бащи и за придошли "бедстващи" мюсюлмани. И в затвора всеки който изхарчи едно евро такива пари са социални измамници.В затвора с яки присъди от по 20 години нагоре.
Това което правят е тежко - углавно престъпление, някакви политици да боравят с огромни суми за подаряване - изхарчване за уж човеколюбиви клаузи.
Защо създават този проблем с прииждащите тълпи псевдо бежанци и мигранти - за да имат повод да раздават още пари и да ги разпределят. Категорично това е една корумпирана сган и трябва да бъдат отлъчени от обществото - в затвора.
Меркел не е луда, тя не е за лудницата а за затвора защото ги обслужва.Няма хуманна подбуда в това да се създава причина за харчене на пари чрез държавата в особенно големи размери, ясно е че искат да крадат.
Коментар
-
До 21.03,2016 г. бях за толерантност към ромите и съм им дарявал и помагал. Баща ми почина и се наложи да продам къщата пак наром. Това, което преживях ме накара да ги намразя за цял живот... Никаква толерантност - който иска да си осинови някое чаве!!!Last edited by Andi11; 24.03.2016, 19:23.
Коментар
-
Ей ти мултикултура!
http://www.dnes.bg/cars/2016/03/24/i...a-hrana.297136
Това сега не е ли маймуняк! ВИЗИЯ, ДЕЙСТВИЕ 1, ДЕЙСТВИЕ 2, ДЕЙСТВИЕ 3!
Всичко, което е направил приляга едиснтвено на шимпанзе!
В статията е написан "ЯНКИ", какъв янки е тоя БОНГО!Last edited by Mike Florida; 24.03.2016, 18:01.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнениеТи наистина ли не познаваш историята или съзнателно я изкривяваш? От къде точно си е тръгнала Червената Армия и кога? От Унгария и Чехословакия се изнесоха 1991-ва година!
Червената армия помогна на комунистическите теророристи да вземат власта и след това да си я запазят като избиват местното население и за теб това е ок?
Какъв пропблем има тогава, че Ислямска държава помага на собствените терористи в Европа? Щом първото е “нормално“ и второто би трябвало да е нормално!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеВиж как позира като млада кипра изродената дъртофелница !!! Право казваш: "предателство", а за предателството наказанието трябва да е само и единствено СМЪРТ.
Самото преместване на маси се спонсорира от арабските шейхове, защото искат бъдещите им пинцове да се раждат в Европа и да са царе сред своя кръв, ТУК! Балъците са се хванали за за някакво нелепо противоборство ислям-християнство!
Всичко е за ресурси и генни!
п.п.
Всеки си преследва своята цел!
Меркел извършва предателсвто по една линия, одеве я казах!
Шейховете действат, защото има пролука и възможност за тях, по друга!
По трета американците(елита) потрива ръце в опит да федерализира ЕС и да завладеее континента като пазар и военна сила!Last edited by Mike Florida; 24.03.2016, 17:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеМеркел си направила селфи с терорист от Брюксел?
Снимала ли се е Ангела Меркел с издирвания от белгийската полиция терорист Наджим Лашрауи? Този въпрос набира сила като лавина в социалните мрежи, където се завъртя селфи на канцлера на Германия с млад мъж, който я е прегърнал и който изумително много прилича на един от касапите, потопили Брюксел в кръв.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Императорът
След като не можаха от алчност да изкарат икономиката на Европа от икономическа депресия сега решиха да и вкарат мюсюлмани от внос.Просто организират ксенофобски партии които те пак да владеят и ти да ги сложиш да управляват като ги подкрепиш.Имаме си по голям проблем от арабското нашествие - боклуците които ни управляват и направиха така че те да преразпределят пари в огромни размери.
Затова ББД - нисък ББД не някакви глупости за пари с които всеки щял да може да обикалял Света вече без да работи.Никакви социални разходи - за майки, за бащи и за придошли "бедстващи" мюсюлмани. И в затвора всеки който изхарчи едно евро такива пари са социални измамници.В затвора с яки присъди от по 20 години нагоре.
Това което правят е тежко - углавно престъпление, някакви политици да боравят с огромни суми за подаряване - изхарчване за уж човеколюбиви клаузи.
Защо създават този проблем с прииждащите тълпи псевдо бежанци и мигранти - за да имат повод да раздават още пари и да ги разпределят. Категорично това е една корумпирана сган и трябва да бъдат отлъчени от обществото - в затвора.
Меркел не е луда, тя не е за лудницата а за затвора защото ги обслужва.Няма хуманна подбуда в това да се създава причина за харчене на пари чрез държавата в особенно големи размери, ясно е че искат да крадат.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеИ пак разправяй, че сънищата не показвали.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнениеМеркел си направила селфи с терорист от Брюксел?
Снимала ли се е Ангела Меркел с издирвания от белгийската полиция терорист Наджим Лашрауи? Този въпрос набира сила като лавина в социалните мрежи, където се завъртя селфи на канцлера на Германия с млад мъж, който я е прегърнал и който изумително много прилича на един от касапите, потопили Брюксел в кръв.
Коментар
-
Меркел си направила селфи с терорист от Брюксел?
Снимала ли се е Ангела Меркел с издирвания от белгийската полиция терорист Наджим Лашрауи? Този въпрос набира сила като лавина в социалните мрежи, където се завъртя селфи на канцлера на Германия с млад мъж, който я е прегърнал и който изумително много прилича на един от касапите, потопили Брюксел в кръв.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MZ/X Разгледай мнение
Какъв пропблем има тогава, че Ислямска държава помага на собствените терористи в Европа? Щом първото е “нормално“ и второто би трябвало да е нормално!
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
В България Червената армия е била окупаторска по очевидни причини - защо сме били съюзник на Третият райх. тия палячовщини - да обявяваме война на Германия на 8 септемврий, даже и пред болен от Алцхаймер няма да минат метър.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от Пирон Разгледай мнениеНякой ако разбира от сънища да разтълкува този.
"Сънувам си аз, че съм в бункер. В мрачината се различават 3-4 фигури с каски. Едната казва:
- Какво ще правим без армия в тази объркана геополитика? Спестихме бая пари, но не ни се дава дължимото уважение.
- Аз знам как да докарам безплатно 2-3 милионна армия. Само дето не знаят езика и не са обучени.
Казва женски глас под най-голямата каска.
- За няколко месеца се ще научат стотина думи...
Явно това е министъра на образованието.
- Команди.
Поправи я министъра на войната и си продължи мисълта:
- Ще ги настаним в празните казарми и за няколко месеца все ще ги научим да държат пушките от правилната страна.
- Пари за пушки не давам.Такава армия може да превземе Европата за няколко седмици и със сопи, само ще им кажем тамо са раите и плячката е ваша...
Рече фин. министъра от стола си.
Речено сторено.Шефката излезе да си прави селфита само с млади мъже да е съвсем ясно посланието, че то една картинка струва колкото хиляда думи.
И заприиждаха кандидати от далечни земи...и получаваха специални права.
За зла участ след няколко месеца англосаксите се усетиха и започнаха яростно да я нападат. От америката започна лов на вещици на ислямисти и техните производни. Европа започна да се гърчи наляво-надясно. В туй време жена ми ме сръга.
- Стига си се мятал, кревата е само за двама... "
Коментар
-
Някой ако разбира от сънища да разтълкува този.
"Сънувам си аз, че съм в бункер. В мрачината се различават 3-4 фигури с каски. Едната казва:
- Какво ще правим без армия в тази объркана геополитика? Спестихме бая пари, но не ни се дава дължимото уважение.
- Аз знам как да докарам безплатно 2-3 милионна армия. Само дето не знаят езика и не са обучени.
Казва женски глас под най-голямата каска.
- За няколко месеца се ще научат стотина думи...
Явно това е министъра на образованието.
- Команди.
Поправи я министъра на войната и си продължи мисълта:
- Ще ги настаним в празните казарми и за няколко месеца все ще ги научим да държат пушките от правилната страна.
- Пари за пушки не давам.Такава армия може да превземе Европата за няколко седмици и със сопи, само ще им кажем тамо са раите и плячката е ваша...
Рече фин. министъра от стола си.
Речено сторено.Шефката излезе да си прави селфита само с млади мъже да е съвсем ясно посланието, че то една картинка струва колкото хиляда думи.
И заприиждаха кандидати от далечни земи...и получаваха специални права.
За зла участ след няколко месеца англосаксите се усетиха и започнаха яростно да я нападат. От америката започна лов на вещици на ислямисти и техните производни. Европа започна да се гърчи наляво-надясно. В туй време жена ми ме сръга.
- Стига си се мятал, кревата е само за двама... "
Коментар
Коментар