IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Провали ли се мутикултурализмът в Европа? Факти и предрасъдъци

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
    Не само със - но и със щедро разтворен
    Импе, прощавай братче, но аз съм съм с обичайни и леко консервативни схващания за интимноста и като започнеш да навлизаш в тези подоробности от нестандартните сексуални практики, усещам някакво неприятно мравучкане да преминава през кожата на тялото ми, направо се налага да се отърсвам от налегнала ме неуюта.
    Е, никога не можеш да настигнеш онази откачалка омг-то, която квичеше от възбуда и удоволствие поради някакви педалски изпълнения на руски военни.

Сега обаче искам да споделя нещо доста сериозно. Затруднявам се да определя, защо точно това ти изказване ме провокира към тези размисли. Радвам се, че ще кажа нещо точно в отговор на твой пост. Ти си директен и автентичен човек и не мисля, че играеш какви да е роли.

Поредицата от атентати са остра тема в момента. Разбрахме, ча за огромно нечие съжаление, извършеното не е от двамата белоруски братя, дето се запътили за Европата(та), ами си е дело на истински и неподправено интегрирани и културно включени европейски мюсюлмани. Ето го и основният ми въпрос: Извършителите на тези атентати имат ли основание да се замислят и направили ли са го по следното допускане: Насилствените дейния на екстремните ислямисти ще накарат Европа да вземе драстични мерки и намали, а в последствие да прекрати напълно свободното придвижване на мигранти от ислямските държави.
    А Извършителите на тези атентати имат ли основание да се замислят и направили ли са го въобще по следното друго допускане: Европа в последна сметка ще трябва да ще вземе драстични мерки и ще разтури под някаква форма гетата на илсямистите, където се проповядва радикален ислям и действа шериатска полиция и се развъждат откачалки, запътили се към чакащите ги девици!

Това брътвеж ли е и има ли нещо смислено в тези допускания?

Да оставим допускащия настрана, скромният аз си мислех, че ако "интегрираните" мюсюлманите бяха по-хитри и автентично желаеха по-бързото мюсюлманизиране на Европа, би трябвало да изиграят един театър и към момента на започване на мигрантската сага, да излязат с цвета и песни на улиците и основно! - да се погрижат са прииждащите си братя. Европа можеше доста лесно да бъде превзета отвътре, с лицемерен и лукав либерален вой.
    Вместо това, те подхванаха действия, които вероятно биха имали като дългосрочна последица, че Европа ще се осъзнае и ще започне да провежда елементи на политика на деислямизация.

Ако се започне с деислямизация (говорим за действия срещу показност, назидателни изпълнения, агресия, а не за интимно практикуване на религия) и т.н. има ли вероятност да притесним тези, които работят за или поне не виждат нищо негативно и притеснително в акта на ислямизацията. Оставям напълно настрана въпроса - кои са те, има ли такъв план?

Защото ако има дори и най-малкият елемент на истина в това, което говоря, то невинните жертви ще се жестоката и безчовечна цена, чрез която Европа ще се върне в рамките на нормалността.
    Най-идиотското във всичко това е, че по един изключително извратен начин тези самовзривяващи се откачалки, своебразно акушират процеса.
    Действията им индиректно влизат в остро противоречие с нечии други намерения и планове. Гледам с огромно любопитство да видя истински притеснените за разбитите им планове.
    Last edited by nacheff; 25.03.2016, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от verimg Разгледай мнение
      Предвид, че са думи на затворник без шанс да излезе на свобода , мисля, ч може да бъде интересно. Има доста интересни неща от задкулисието. Колко са верни, всеки си прави изводите.

http://www.cross.bg/bosna-karadzhich...k-1502740.html
      мдааа така действат тея гадове английското племе, само обещания и те лънготят, после те бастардисват и неккав съд в Хага, който само Запада е меродавен, ако е международен съд то трябва да се взимат решения от всички държави в тоя съд.
      То май и тоя Милошевич беше убит от инфаркт вътре в "западния съд", че нещо май много работи е знаел и за да не излязат на бял свят както тоя Караджич и айде ......
      Затова винаги печелят добрите, защото победителите пишат историята и те казват кой е добрия и кой лошия ......
      Last edited by michaelis12; 25.03.2016, 13:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от nacheff Разгледай мнение
        Георги Марков: Европа е със свалени гащи

От Марков не очаквах точно такива приказки, но той буквално премина мислимите граници.
        Не само със - но и със щедро разтворен анус. Талибанците ги онождат, европеанците мислят, че масаж им правят.
        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Георги Марков: Европа е със свалени гащи

От Марков не очаквах точно такива приказки, но той буквално премина мислимите граници.

Коментар

• Ето го дясното отношение по темата - делово, практично, открито и без либерални лигавщини:
            Проф. Михаил Константинов: След месец – два на границата ни ще се стоварят 50 хил. главорези

Коментар

Предвид, че са думи на затворник без шанс да излезе на свобода , мисля, ч може да бъде интересно. Има доста интересни неща от задкулисието. Колко са верни, всеки си прави изводите.

Да, много интересно.
              Подходящо е да се вземе под внимание естественият човешки порив да се оневиниш, евентуално поставиш в по-благоприятна светлина.
              Доколкото фокусът в тази статия е на друго място, а не върху личните му деяния и съдба, дава сериозен повод за размисъл.

Коментар

• Естественно че мигрантите нямат право на ББД. Те имат право на затвор и транспорт до границата през която са влезли.Това са големи права и разходи, защото е редно разходите за нови мигранти да се свият до по един патрон и за багер за изкопаване и зариване на дупки.
                D.Y.F-091066

Коментар

• Предвид, че са думи на затворник без шанс да излезе на свобода , мисля, ч може да бъде интересно. Има доста интересни неща от задкулисието. Колко са верни, всеки си прави изводите.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                    Tо не е само Железния светилник има Гласовете ви чувам Илинден и Преспанските камбани.
                    Да, а то има и други, не е само Талев, затова по-добре да не даваме проверено неработещи идеи, защото пак ще си прецакаме добрите неща. Нещата трябва да бъдат поне законни, ако справедливи не могат да бъдат.

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                      Щом аз съм арогантен,ти какъв си тогава!!!
                      Aко си се разпознал сред тия дето съм описал проблемът е твой

Коментар

Казвал съм много пъти че арогантната простотия не е забавна.Айде оди на партийно събрание и там си показвай простотията тука не е мястото
                        Щом аз съм арогантен,ти какъв си тогава!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от kefala Разгледай мнение
                          Той е чел Партийна тайна!!!Атака!!!
                          Казвал съм много пъти че арогантната простотия не е забавна.Айде оди на партийно събрание и там си показвай простотията тука не е мястото

Коментар

Не знаеш кой е Димитър Талев? Не си чел "Железният светилник"? Пропуснал си красиви неща от живота.
                            Tо не е само Железния светилник има Гласовете ви чувам Илинден и Преспанските камбани.

Коментар

Не знаеш кой е Димитър Талев? Не си чел "Железният светилник"? Пропуснал си красиви неща от живота.
                              Той е чел Партийна тайна!!!Атака!!!

Коментар

Ако смяташ крадци убийци рекетьори и наркопласьори за достойни хора това е твой проблем.Аз не смятам такива за достойни и с кеф бих ги натикал в Белене да чукат камъни докато пукнат

Коментар

Working...
                                X