Първоначално изпратено от Императорът
Разгледай мнение
Е, никога не можеш да настигнеш онази откачалка омг-то, която квичеше от възбуда и удоволствие поради някакви педалски изпълнения на руски военни.
Сега обаче искам да споделя нещо доста сериозно. Затруднявам се да определя, защо точно това ти изказване ме провокира към тези размисли. Радвам се, че ще кажа нещо точно в отговор на твой пост. Ти си директен и автентичен човек и не мисля, че играеш какви да е роли.
Поредицата от атентати са остра тема в момента. Разбрахме, ча за огромно нечие съжаление, извършеното не е от двамата белоруски братя, дето се запътили за Европата(та), ами си е дело на истински и неподправено интегрирани и културно включени европейски мюсюлмани. Ето го и основният ми въпрос: Извършителите на тези атентати имат ли основание да се замислят и направили ли са го по следното допускане: Насилствените дейния на екстремните ислямисти ще накарат Европа да вземе драстични мерки и намали, а в последствие да прекрати напълно свободното придвижване на мигранти от ислямските държави.
А Извършителите на тези атентати имат ли основание да се замислят и направили ли са го въобще по следното друго допускане: Европа в последна сметка ще трябва да ще вземе драстични мерки и ще разтури под някаква форма гетата на илсямистите, където се проповядва радикален ислям и действа шериатска полиция и се развъждат откачалки, запътили се към чакащите ги девици!
Това брътвеж ли е и има ли нещо смислено в тези допускания?
Да оставим допускащия настрана, скромният аз си мислех, че ако "интегрираните" мюсюлманите бяха по-хитри и автентично желаеха по-бързото мюсюлманизиране на Европа, би трябвало да изиграят един театър и към момента на започване на мигрантската сага, да излязат с цвета и песни на улиците и основно! - да се погрижат са прииждащите си братя. Европа можеше доста лесно да бъде превзета отвътре, с лицемерен и лукав либерален вой.
Вместо това, те подхванаха действия, които вероятно биха имали като дългосрочна последица, че Европа ще се осъзнае и ще започне да провежда елементи на политика на деислямизация.
Ако се започне с деислямизация (говорим за действия срещу показност, назидателни изпълнения, агресия, а не за интимно практикуване на религия) и т.н. има ли вероятност да притесним тези, които работят за или поне не виждат нищо негативно и притеснително в акта на ислямизацията. Оставям напълно настрана въпроса - кои са те, има ли такъв план?
Защото ако има дори и най-малкият елемент на истина в това, което говоря, то невинните жертви ще се жестоката и безчовечна цена, чрез която Европа ще се върне в рамките на нормалността.
Най-идиотското във всичко това е, че по един изключително извратен начин тези самовзривяващи се откачалки, своебразно акушират процеса.
Действията им индиректно влизат в остро противоречие с нечии други намерения и планове. Гледам с огромно любопитство да видя истински притеснените за разбитите им планове.
Коментар