Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 24.08.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Един мой познат казваше, че ко мо не та та винаги гледат да ви излъжат за западните държави и че ко мо не та та винаги клеветят хората от западните държави. Същият мой познат казваше, че ко мо не та та нямат ценностна система и че ко мо не та та не различават доброто от злото. Моят познат казваше, че не трябва да се вярва на думите на ко мо не та та. Той казваше, че навсякъде по света има добри хора, но казваше, че навсякъде по света ко мо не та та са най-лошите хора.Last edited by Ivan2015; 01.06.2016, 13:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМоже аз не съм седесар.И съм грозен.Красивите и умните сте вие.Важното е че ни крадат красиви и умни
Като цяло българина е безпартиен. Ние безпартийните сме отвратени от такива като вас.
Гнус ме е от такива като теб и без да принадлежа на определена партия.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеНе. Излиза, че си слабоумен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеМи тогава излиза че си комунист....The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАз какво общо имам с горното?
Отново ли ми ставаш говорител?
Такива като теб сочат напосоки и се лутат цял живот.
Сега в момента обвиняваш такива като мен, без да знаеш, тези като мен какви са.
Типично селско неориентиран манталитет.
Плямпа се напосоки, недоволничите и от вятъра, всеки ви е крив.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДобре, че се разруши Съветския блок, за да разберем какво е така наречения запад и така наречените евроценности. Евроценностите са педерастия, содомия, иницеста, зоофилия, лицемерие... Западняка е лицемерно и неграмотно същество с промит мозък
Ний си мислехме, че Запада е клуб на богатите, умните, красивите.... Оказа се, че запада е клуб на извратеняци,психопати, смотаняци, дебили
Мерси другарю Горбачов!
ценности, споделяни и в Русия - педерастия, содомия, иницеста, зоофилия, лицемерие... Руснака е лицемерно и неграмотно същество с промит мозък.
В списъка с руски ценности могат, да се добавят още десетки негативи.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеДобре, че се разруши Съветския блок, за да разберем какво е така наречения запад и така наречените евроценности. Евроценностите са педерастия, содомия, иницеста, зоофилия, лицемерие... Западняка е лицемерно и неграмотно същество с промит мозък
Ний си мислехме, че Запада е клуб на богатите, умните, красивите.... Оказа се, че запада е клуб на извратеняци,психопати, смотаняци, дебили
Мерси другарю Горбачов!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеhttp://www.dnes.bg/index/2016/06/01/...-bolest.304216
Да живее свободата и демокрацията !!!
Мерси другарю Горбачов!
Коментар
-
Според руска медия, на 14 април 2016г. по време на "пряката линия" с президента Путин, Владимир Владимирович Путин е казал, че в Русия от ремонт се нуждаят жилища, чиято площ е равна на половината от жилищния фонд на Русия. Тоест според медията Путин е казал, че 1 милиард квадратни метра жилищна площ (от общо 2 милиарда квадратни метра жилищна площ в Русия) в Русия се нуждаят от ремонт. Пак според статията Путин е казал, че ако продължават да ремонтират жилищата със сегашните темпове, то нас (има предвид живеещите в Русия) ни чака жилищна катастрофа. Според медията точните думи на президента Путин на руски за "жилищната катастрофа" са "Если мы будем так ремонтировать, то нас ждет жилищная катастрофа".
Да ви напомня, че вчера в руския град Междуреченск, който е в Кемеровска област, Русия, се е срутила част от жилищна сграда и според руска медия в резултат на това срутване са загинали 2 души, а още 5 души са пострадали, един от които тежко.
Според медията причина за това срутване може би е отслабване на носещите конструкции на тази сграда в Русия. Във втория и третия линк може да видите видео и снимки от срутилата се сграда в руския град Междуреченск.
http://realty.interfax.ru/ru/news/articles/65728/
http://www.youtube.com/watch?v=ys8VKh9krEI
http://sitv.ru/arhiv/news/incidents/90853/Last edited by Ivan2015; 01.06.2016, 13:01.
Коментар
-
Само АБВ и "Атака" подкрепиха БСП против евросанкциите срещу Русия
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2016/...evrosankciite/
Путиняците се подредиха един до друг.
Засега догана го играе "под прикритие", но като стане дума да се подкрепи, някой като гоце, ще изпълзи заедно с всите "библиотекари" на припек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕ ти си ни го съобщил вече.Именно такива като теб докараха най голямото зло в новата ни история а то е СДС.Погледни и днес че там са откровени психопати и откачалници крадлива некадърна сган която изповядва принципа аз да се накрада и да се уредя другите кучета ги яли.Но ще си платят
Аз какво общо имам с горното?
Отново ли ми ставаш говорител?
Такива като теб сочат напосоки и се лутат цял живот.
Сега в момента обвиняваш такива като мен, без да знаеш, тези като мен какви са.
Типично селско неориентиран манталитет.
Плямпа се напосоки, недоволничите и от вятъра, всеки ви е крив.Last edited by Manyface God"; 01.06.2016, 11:12.The strongest stand last.
Коментар
-
http://www.dnes.bg/index/2016/06/01/...-bolest.304216
Да живее свободата и демокрацията !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеАма не ми казвай аз какъв съм.
Пак ставаш мой неоторизиран говорител.
Ако трябва да се знае какъв съм, аз ще реша, дали да го съобщя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнениеЕ ти нали си крадлив седесар що се косиш
Пак ставаш мой неоторизиран говорител.
Ако трябва да се знае какъв съм, аз ще реша, дали да го съобщя.The strongest stand last.
Коментар
Коментар