IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Честно казано,че руските летящи бракми,има няма тридесет-четиридесет, могат да обърнат хода на войната в Сирия......Глупави им били бомбите,ама......Асад щурмува Палмира.....Според мен руснаците явно са ползвали американско оръжие....не може и не се връзва логиката......

Syrian Army liberates Point 753 en route to ISIL’s strategic base in Palmyra

https://www.almasdarnews.com/article...-isis-palmyra/ | Al-Masdar News

Карта на обстановката при Палмира от 13 март 2016 г.Армията е стигнала много близо до града.

https://imgur.com/opeafDY
    Last edited by BOBAN1; 13.03.2016, 20:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Шъ взема да се съглася с Х _ У....

Спамът не се толерира, но явно се заплаща....

пп Напълно съм съгласен, поста ми да бъде изтрит...
      и аз..

Много е подло, да клепате съфорумци, пишещи тук от 8 години..
      Тук сме заради борсите, а не заради копейки от партийни централи.
      Last edited by Хайърсъзов!; 13.03.2016, 19:48.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
        При хиперинфлация търговците и производителите изпокриват стоката за да не
        загубят от вътрешния пазар.Иначе износът придобива рекордни нива,не е бил малко
        тока просто го изнасяха за Гърция и Турция а ние седяхме на тъмно.
        Сори, ама мен не ме кефи да седя на тъмно. Иначе за кво е туй правителство дето не може да осигури на гражданите си ток.

Иначе с други думи казано.

Докато чакам светлото бъдеще не ми се стои на тъмно.

Last edited by mathematician; 13.03.2016, 19:36.

Коментар

• Шъ взема да се съглася с Х _ У....

Спамът не се толерира, но явно се заплаща....

пп Напълно съм съгласен, поста ми да бъде изтрит...

Коментар

• Първоначално изпратено от rover Разгледай мнение
            В главата на някои хора е страшна бърканица. Не мога да разбера, какъв е смисълът непрекъснато да се връщаме с години назад. И как някой ще обяснява компетентно, кога и на кого е било добре, или зле. Ами просто са дошли други времена, това е.
            Иначе идеята на болшевиките е:
            При Тошо беше добре.
            Ръководеше ни партия, чиито деца и внуци са в БСП.
            БСП е със Русия.
            Всичко за БСП и Русия, защото беше добре.
            Тези, които мислят иначе, са предатели.
            Горбачов е виновен, неговата мама..
            .. и друг вариант няма!

това е пътя, а ?
            Ще дърпаме каруцата назад, докат сме живи!

Коментар

• В главата на някои хора е страшна бърканица. Не мога да разбера, какъв е смисълът непрекъснато да се връщаме с години назад. И как някой ще обяснява компетентно, кога и на кого е било добре, или зле. Ами просто са дошли други времена, това е.
              Иначе идеята на болшевиките е:
              При Тошо беше добре.
              Ръководеше ни партия, чиито деца и внуци са в БСП.
              БСП е със Русия.
              Всичко за БСП и Русия, защото беше добре.
              Тези, които мислят иначе, са предатели.
              Горбачов е виновен, неговата мама..
              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Лозя, ниви, бахчи, есаци, бостани, лехи...

Казани, буркани, капачки, огньове, бързовари...

Всеки инженер се занимаваше директно с прехраната си.

Как един стругар може, да е пълноценен в завода, като през цялото време мисли, как ще товари колата в петък вечер и ще търчи към селото, да копа царевица два дни и да се прави на преуспял гъзар...??

Коментар

• Първоначално изпратено от Хайърсъзов! Разгледай мнение
                  Всяка събота и неделя тичаха към село, за да си доизработят храната.
                  Това е най-простия и безобиден пример за сносност...

Къса памееет, късаа....
                  А сега как е?При 25-30%безработни и умряло село

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                    повтарям за обикновения бачкатор живота беше в пъти по-сносен от сега
                    Всяка събота и неделя тичаха към село, за да си доизработят храната.
                    Това е най-простия и безобиден пример за сносност...

Къса памееет, късаа....

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение
                      сега си свободен да си пишеш простотии на воля из форума, но недай боже да се разболееш.
                      бива промити мозъци, ама като дойде в повече и почва да дразни
                      Просотии и лъжи пишете вие за соца, но хората помнят свинщините от тогава.
                      Няма кого да излъжете и да спечелите за каузата си.
                      Няма и смисъл да го правите.
                      Никой тук не вярва на лъжите, включително и вие го знаете това.

А ако наистина го вярваш, имаш сериозен проблем.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        В днешно време свобода има само за крадците разбойниците и убийците.Много дето крадоха по време на прехода не си дават сметка че утре някой може да убие детето ви да изнасили майка ви или пък един обикновен идиот да ви пребие на пътя.По онея времена такова нещо да се случи беше немислимо.Щото народната милиция не си поплюваше нито пък прокуратурата нито съда
                        Седерастите требе да разберете че има нещо което е над фирмите парите колите и дрънкулките
                        С нито един символ от това не съм съгласен, пълна лъжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                          Ми не знам - ама имаше режим на тока - 2 часа има, 2 часа няма. Може и 10 блока да е имало, ама режим на тока имаше и трябваше да седим на тъмно и да се съобразяваме с този режим. Да не се качваш в асансьора щото може да спре тока и да седиш там 2 часа докато доде тока. Да не готвиш в това време и прочие простотии.
                          При хиперинфлация търговците и производителите изпокриват стоката за да не
                          загубят от вътрешния пазар.Иначе износът придобива рекордни нива,не е бил малко
                          тока просто го изнасяха за Гърция и Турция а ние седяхме на тъмно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Шест блока на АЕЦ" Козлудуй",как да е нямало ток?Сега закриха половината
                            мощности и ако не бяха тези ВЕИ,вероятно щеше да има дефицит.
                            Ми не знам - ама имаше режим на тока - 2 часа има, 2 часа няма. Може и 10 блока да е имало, ама режим на тока имаше и трябваше да седим на тъмно и да се съобразяваме с този режим. Да не се качваш в асансьора щото може да спре тока и да седиш там 2 часа докато доде тока. Да не готвиш в това време и прочие простотии.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                              Това само потвърждава моите думи, че токът е бил скъп за онези заплати, щото никой не се отоплявал на ток на дневна тарифа.

Да и на нафта се отопляваха хората и на въглища и на мазут, щото бяха доста по-евтини от тока, който при това го нямаше.
                              Шест блока на АЕЦ" Козлудуй",как да е нямало ток?Сега закриха половината
                              мощности и ако не бяха тези ВЕИ,вероятно щеше да има дефицит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hermes73 Разгледай мнение
                                повтарям за обикновения бачкатор живота беше в пъти по-сносен от сега
                                Затова и фалира социализма.

Коментар

Working...
                                X