IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.youtube.com/watch?v=QxT10gncQoY
    Алушта, цены на продукты питания, витрины крупным планом

Коментар

• Скоро ще се пусне материал за Преподобна Стойна из фб страницата.

Спасението за БГ ще дойде отвън ( от емигрантите ), понеже Господ ги е изкарал навън, за да ги опази.

В момента се нанася БГ удар, който ще ехти навеки. Смешките от БГ няма да трогнат проекта. Но вярно е смешно

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
        Пирамид ,абе тези 3 милиона да не би да са избягали в Русия или Китай бе ,ей извини ме ама си смешен.
        Не, тези хора са в гроба, вследствие геноцид над възрастни хора и неродени деца. Това са жертвите на 25годишния ЕвроПиндоГеноцид над народа ни

Доказателство: Тези хора ги няма в избирателните списъци на гласуващите в чужбина. Мандатите на хората гласуващи извън границата са няколко

Коментар

• Юра изнасяше живи концерти по време на бомбардировките над Белград от пиндофашистите.... Има и такива либерали

Пасха ДДТ
          http://muzika.rusbg.com/musicvideo.php?vid=322596442

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
            Това, кой къде бяга е въпрос отделен, "Ушанка". Той НЕ ПРОМЕНЯ факта, че хукнаха СЛЕД соца. Добър или лош, защо се разтърчаха, кога дойде "пазарната икономика" и "капитализмът", нали уж по-хубави и се предполага, че при тях би трябвало да живеят по-добре?
            Почти 3 милиона българи напускат България СЛЕД идването на "правилния" модел.
            ЕЙ ТУК Е СТРАННОТО: Времето минава, уж правилният модел се утвърждава и става необратим преходът, а народът бяга все повече и повече. ЩО ТАКА? Пак соц?
            Хайде де!
            Поправи ме, ако греша но, кой бяга от хубаво?

Накратко, много ти превратни, тенденцозни и далеч от истината твърденията /да не река в прав текст, че слугуваш някому/
            Пирамид ,абе тези 3 милиона да не би да са избягали в Русия или Китай бе ,ей извини ме ама си смешен.
            Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
              Като се разбягаха от "демокрацията", КЪДЕ отидоха бе ушанка?
              Във венецуела, куба, сесесере2 или северна корея?
              Или при ОЩЕ по-гадните демократи-капиталисти?
              Ей така, щото народа е прост, отиде при "експлоататорите" дето не се живее, нали?
              А ПЪРВИ от всички натам забегнаха синчетата и щерките на най-върлите защитници на соца и комуната!
              И сега са пак там - справка-> кУрнелия, лавров, путлер!....боко.
              Това, кой къде бяга е въпрос отделен, "Ушанка". Той НЕ ПРОМЕНЯ факта, че хукнаха СЛЕД соца. Добър или лош, защо се разтърчаха, кога дойде "пазарната икономика" и "капитализмът", нали уж по-хубави и се предполага, че при тях би трябвало да живеят по-добре?
              Почти 3 милиона българи напускат България СЛЕД идването на "правилния" модел.
              ЕЙ ТУК Е СТРАННОТО: Времето минава, уж правилният модел се утвърждава и става необратим преходът, а народът бяга все повече и повече. ЩО ТАКА? Пак соц?
              Хайде де!
              Поправи ме, ако греша но, кой бяга от хубаво?

Накратко, много ти превратни, тенденцозни и далеч от истината твърденията /да не река в прав текст, че слугуваш някому/

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                Крадец ще викаш на дядо си партийния секретар.

Като цяло българина е безпартиен. Ние безпартийните сме отвратени от такива като вас.

Гнус ме е от такива като теб и без да принадлежа на определена партия.
                ама той и баш пешето не е партиец

пп
                ее тука едно мнение на миранда не можах да прочета...
                кога писА, кога трихте?
                препоръка е

Коментар

• Според руска медия Следствения комитет на Русия е образувал наказателно дело срещу няколко лица, включително кмета на руския град Владивосток Игорь Сергеевич Пушкарев, които са заподозрени за злоупотреба с длъжностните си пълномощия, довели до тежки последствия - член 285 точка 3 от Наказателния кодекс на Русия и за престъпления по член 204 от Наказателния кодекс на Русия - търговски подкуп.

http://www.interfax.ru/russia/511162
                  Last edited by Ivan2015; 01.06.2016, 16:09.

Коментар

• Според руска медия двама жители на руския град Кемерово са заснети в клип как си печат кренвирши на пламъка на вечния огън на "Алеята на героите" в град Кемерово, който е в Русия. Гледайте видеото.

http://ren.tv/novosti/2016-06-01/obn...a-vechnom-ogne
                    http://www.youtube.com/watch?v=-62E040aUUE
                    Last edited by Ivan2015; 01.06.2016, 16:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Бил е фазан и сега е офицер от запаса....
                      Да де ама Желю го нзаначил на службица.Те така обичат с връзки по втория начин

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                        Е да ти припомням ли какво писа кога Гигов те хвана че лъжеш че си офицер?
                        хванал ме е, да...

припомни, измисли нещо..
                        The strongest stand last.

Коментар

Бил е фазан и сега е офицер от запаса....

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                            До 89та. Мен това не ме касае, партсекретарско внуче от плевенските села-ромче такова..

Коментар

• Медия съобщи, че в Брянска обаст, която е в Русия ще съдят 54 годишен мъж, който е обвинен, че на 1 септември 2015г. в Брянска област, Русия, с отвертка ударил в главата 9 годишно момиченце, което от удара починало на място. Според медията същият 54 годишен мъж скрил тялото на убитото дете в гора, като го захвърлил в яма, нахвърляйки строителни отпадъци отгоре.

http://www.rosbalt.ru/russia/2016/06/01/1519523.html

Коментар

Нема да лъжеш ей.За твое сведение единия ми дядо беше дърводелец а другия земеделец.Никой от родът на майка ми и на баща ми не е членувал в партия.Ама военните всички бяхте камсомолци и куманяги.
                                До 89та. Мен това не ме касае, партсекретарско внуче от плевенските села-ромче такова..
                                The strongest stand last.

Коментар

Working...
                                X