If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Това, кой къде бяга е въпрос отделен, "Ушанка". Той НЕ ПРОМЕНЯ факта, че хукнаха СЛЕД соца. Добър или лош, защо се разтърчаха, кога дойде "пазарната икономика" и "капитализмът", нали уж по-хубави и се предполага, че при тях би трябвало да живеят по-добре?
Почти 3 милиона българи напускат България СЛЕД идването на "правилния" модел.
ЕЙ ТУК Е СТРАННОТО: Времето минава, уж правилният модел се утвърждава и става необратим преходът, а народът бяга все повече и повече. ЩО ТАКА? Пак соц?
Хайде де!
Поправи ме, ако греша но, кой бяга от хубаво?
Накратко, много ти превратни, тенденцозни и далеч от истината твърденията /да не река в прав текст, че слугуваш някому/
Пирамид ,абе тези 3 милиона да не би да са избягали в Русия или Китай бе ,ей извини ме ама си смешен.
Като се разбягаха от "демокрацията", КЪДЕ отидоха бе ушанка?
Във венецуела, куба, сесесере2 или северна корея?
Или при ОЩЕ по-гадните демократи-капиталисти?
Ей така, щото народа е прост, отиде при "експлоататорите" дето не се живее, нали?
А ПЪРВИ от всички натам забегнаха синчетата и щерките на най-върлите защитници на соца и комуната!
И сега са пак там - справка-> кУрнелия, лавров, путлер!....боко.
Това, кой къде бяга е въпрос отделен, "Ушанка". Той НЕ ПРОМЕНЯ факта, че хукнаха СЛЕД соца. Добър или лош, защо се разтърчаха, кога дойде "пазарната икономика" и "капитализмът", нали уж по-хубави и се предполага, че при тях би трябвало да живеят по-добре?
Почти 3 милиона българи напускат България СЛЕД идването на "правилния" модел.
ЕЙ ТУК Е СТРАННОТО: Времето минава, уж правилният модел се утвърждава и става необратим преходът, а народът бяга все повече и повече. ЩО ТАКА? Пак соц?
Хайде де!
Поправи ме, ако греша но, кой бяга от хубаво?
Накратко, много ти превратни, тенденцозни и далеч от истината твърденията /да не река в прав текст, че слугуваш някому/
Според руска медия Следствения комитет на Русия е образувал наказателно дело срещу няколко лица, включително кмета на руския град Владивосток Игорь Сергеевич Пушкарев, които са заподозрени за злоупотреба с длъжностните си пълномощия, довели до тежки последствия - член 285 точка 3 от Наказателния кодекс на Русия и за престъпления по член 204 от Наказателния кодекс на Русия - търговски подкуп.
Според руска медия двама жители на руския град Кемерово са заснети в клип как си печат кренвирши на пламъка на вечния огън на "Алеята на героите" в град Кемерово, който е в Русия. Гледайте видеото.
Медия съобщи, че в Брянска обаст, която е в Русия ще съдят 54 годишен мъж, който е обвинен, че на 1 септември 2015г. в Брянска област, Русия, с отвертка ударил в главата 9 годишно момиченце, което от удара починало на място. Според медията същият 54 годишен мъж скрил тялото на убитото дете в гора, като го захвърлил в яма, нахвърляйки строителни отпадъци отгоре.
Нема да лъжеш ей.За твое сведение единия ми дядо беше дърводелец а другия земеделец.Никой от родът на майка ми и на баща ми не е членувал в партия.Ама военните всички бяхте камсомолци и куманяги.
До 89та. Мен това не ме касае, партсекретарско внуче от плевенските села-ромче такова..
Коментар