IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
    И русофилите ни най-тъпи на света.
    Заради корупцията се натискат, понеже на пазарен принцип са пълен смях.

    Това, което не знае Морки е, че вече никоя западна компания няма да си сложи името, понеже е тотално компрометиран.

    Затова се натискат родните рубладжии, влизат еднакво гладни и мършави, а след 2 години из властта, вече едва ходят от тлъстини, уредени с няколко имота + жипки и екскурзии.

    Това, че са затрили горд град като Дряново - на кой му пука? ( кака манголска "дала" кинтите ). Всъщност ограбили населението, което им се е доверило

    Коментар


    • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
      За данайците не знам , но от даровете на Руснаците през соца нашата армия беше една от най-силните на Балканите......
      И русофилите ни най-тъпи на света.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
        Както винаги си жалък с дребните си заяждания....но то от дребни завистливи душици друго кво да се очаква.

        Да беше взел да отговориш по същество ли ...
        Жалко е, да крадеш народни пари.
        Дано да получиш своето възмездие по-скоро.

        Коментар


        • Росстат публикува данни, според които през юли 2016г. в Русия производството на електрически мостови кранове е намаляло с 7,1 % спрямо юли 2015г., а през периода от началото на 2016г. до края на юли 2016г. в Русия производството на електрически мостови кранове е намаляло с 17,7 % спрямо периода от началото на 2015г. до края на юли 2015г.
          Изобщо не се учудвам от тези данни.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
            Парадигмата на русофила - да си поминува с падаръци и/или кражби. Като не намира донори, посяга на болници, общински фирми, бетонови възли ....
            Както винаги си жалък с дребните си заяждания....но то от дребни завистливи душици друго кво да се очаква.

            Да беше взел да отговориш по същество ли ...
            Last edited by markoci; 17.08.2016, 12:18.
            Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Парадигмата на русофила - да си поминува с падаръци и/или кражби. Като не намира донори, посяга на болници, общински фирми, бетонови възли ....
              Yeah

              Коментар


              • Първоначално изпратено от kandid Разгледай мнение
                Преди 3000 години хората са казали: "Не вярвайте на даровете на данайците!"... Та така за подаръците на съвременните данайци...
                За данайците не знам , но от даровете на Руснаците през соца нашата армия беше една от най-силните на Балканите......
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Преди 3000 години хората са казали: "Не вярвайте на даровете на данайците!"... Та така за подаръците на съвременните данайци...

                  Коментар


                  • Интересна аналогия може да се направи с нашите НАТОВСКИ съюзници .......дето ни продават някакви стари корита трета ръка за баснословна сума.

                    Сделка: Русия подарява на Сърбия шест изтребителя МиГ-29
                    Условието е сърбите да си ги ремонтират сами


                    Русия е готова да подари на Сърбия 6 самолета МиГ-29, ако ги ремонтира сама, предава белградското електронно издание "Blic", цитирано от "Фокус". Изданието се позовава на източници от сръбската военна делегация, която се завърна от посещение в Русия.
                    "Blic" съобщава, че според висши офицери споменатите военни самолети могат да пристигнат като подарък, а ангажимент на Сърбия ще бъде единствено заплащането на техния ремонт.

                    Нов самолет МиГ- 29 струва около 65 млн. долара, докато ремонтът на подарените самолети ще бъде на стойност общо от 20 млн. долара.
                    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Към висшата школа на ФСБ е открит факултет за украински терористи.

                      ВЪПРОСИ, НА КОИТО РУСКИТЕ МЕДИИ И ФСБ НЕ МОГАТ ДА ОТГОВОРЯТ

                      Руските телеканали показват по цял ден информация за украинските терористи в Крим. Доколкото у тях критично отношение към информацията липсва, въпросите ще зададем ние.
                      И така , по данни на ФСБ на РФ на 7-8 август в района Армянск е имало три сблъсъка между украински диверсанти и подразделения на ВС на РФ и ФСБ, убити са двама руски военослужещи, много ранени. Издирват се от 5 до 7 заподозрени, с ръст 180-195 см, светлоруси и облечени в униформи с руски отличителни знаци.

                      Въпроси:
                      1. Защо тогава задържаният и обявен за организатор Евгени Панов е 140 килограмов брюнет, а Захтей – плешив дребосък? Що за спецназовци са това?
                      2. Къде им е оръжието на тези терористи? С какво са убили и ранили толкова руски военни?
                      3.Къде са труповете на убитите? Къде са поне имената им? Когато убиват руски военни в Сирия съобщават имена, фамилии, звания, на погребенията присъстват държавни деятели, награждават ги с ордени. Защо за убитите в Крим нищо не се знае, къде са тогава потвържденията, че въобще има убити?
                      4. Къде са репортажите от мястото на трите боя? По данни на ФСБ в единия от тях украинците са използвали танк и автомати. Къде са следите от боевете, къде са попаденията на украинските куршуми и снаряди, които са убили руските военни? Да не би диверсантите да са събрали всички гилзи, да са заровили дупките от тях? И то посред нощ? Ей, клоуни, къде се е водила тази битка, поне някаква декорация да бяхте подготвили!
                      5. Насиненият Панов разказва как е бродил из Крим и търсил места за диверсията. Защо не разкаже информация, която може да се провери – как са го подготвяли в Украйна, къде, какви места е посещавал, какви обекти на ГУР на МО познава, кои сътрудници, какви детайли от подготовката? Да каже как се е изхитрил без да отсъства нито ден от работа и от обществения живот в Енергодар да се подготвя за диверсия. Как са го прехвърлили в Крим, през кой граничен пост, кой му е бил връзката?
                      6.Къде е тази камуфлажна униформа на руски военен, къде е снаряжението за подривна дейност, екипировката за действия в степен и планински Крим. Показват ни едни гумени галошки. А къде са квартирите, транспорта за предвижване?
                      7.А къде средствата за връзка? Как е управлявал Панов диверсията и осъществявал връзка с украинското командване? Ако е по телефона – веднага може да установи. Ако е по интернет– къде са адресите и акунтите? Къде са съобщенията и историята на съобщенията?
                      8. Другият обвиняем Захтей от дълги години живее в Русия в подмосковското Одинцово, има жена, дете. Два пъти е бил в Украйна, два пъти е хващан за криминални деяния там и съден, лежал в затвора. Този диверсант-спецназовец толкова години живее и върши подривна дейност в сърцето на Русия . Как е проспала ФСБ тази шпионска мрежа насред Москва?
                      Без отговори на тези въпроси всичко си остава евтин спектакъл. През 2014-та така отвлякоха 25 души и ги обвиниха в тероризъм . Къде са те сега? Лежат осъдени в Русия въз основа на "признания". Един от тях, Генадий Афанасев, разказа пред съда за признанията – с чувал на главата, душен, с електрически кабели закачени към половите органи. Всичко си "признал".
                      Юрий Бутусов

                      Не се чудете, че скалъпената версия за украинския тероризъм в Крим е толкова евтина. Медведев каза: Деньги нет!
                      Yeah

                      Коментар


                      • В боя с украинските диверсанти, опитали се на 7 август да проникнат в Крим, загинали подполковник от ФСБ Роман Каменев и десантчикът Семьон Сичев, пише вестник „Коммерсант”.Източник на вестника уточнил, че в образуваното следствено дело засега няма обвиняеми, тъй като убиецът на Каменев може да е сред ликвидираните диверсанти или сред задържаните, а престъпниците, смъртно ранили Сичев, успели да се скрият на територията на Украйна.
                        Изданието съобщава, че на 6 август служители от органите за държавна сигурност получили оперативна информация за пристигаща от територията на Украйна диверсионна група. На пътя на диверсантите застанали служители от отдела за съпровождане на оперативни мероприятия от ФСБ.

                        Началникът на отдела Каменев заповядал на приближаващите диверсанти да се предадат, обаче те отвърнали с автоматен огън, ранявайки смъртоносно офицера. В започналата престрелка били унищожени двама престъпници. Сега тримата пленени си прехвърлят един на друг вината за гибелта на подполковника.

                        Механик-водачът на БМД 22-годишният ефрейтор Семьон Сичев загинал по време на боя с втората група терористи на кримско-украинската граница в заблатена местност край залива Сиваш. В десантника попаднали три куршума: един разбил цевта на автомата, друг пробил рамото, третият влязъл в шщията на падащия боец и пробил белите дробове. Той починал в колата на бърза помощ.

                        Според информация на вестника, Каменев ще бъде представен за звание „Герой на Русия”, а Сичев п осмъртно ще бъде представен за орден „Мъжество”.

                        РИА Новости съобщи, че организатор на диверсията е началникът на разузнаването на 37-и батальон от 56-а украинска разузнавателно бригада капитан Владимир Сердюк.

                        На разпитите тримата задържани признали, че обект на нападенията трябвало да станат летището и автогарата в Симферопол.

                        Украинските власти продължават да твърдят, че официален Киев няма отношение към събитията. Президентът Петро Порошенко нарекъл обвиненията на Москва „неоснователни”. Вчера стана известно, че Киев ще прехвърли вината на подготовката на диверсантите на „радикални патриоти”.

                        В Крим считат, че Киев няма да се откаже от организацията на нови диверсии на полуострова, представяйки опитите за дестабилизиране ситуацията на полуострова като „акция за съпротива на кримско-татарското движение”.
                        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          Za бг не дава нищо поне при мен, виж дава доклади на 48 часа какво е станало, погледнах за молдова и укропия
                          Не дава щото толкоз ти е акъла.
                          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                            Морки ще мънка пред съда за отклонените общи пари.
                            В дрянуфските села има ли Съд? ( по-скоро ще е в Габровския ).

                            Забрави ли, че Морки успешно им фалира болницата, както сам се похвали и сега са увиснали с една детска градина и едно школо.

                            Сигурен съм, че не са проблем за Морки да фалира и тях

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              "Газпром" може да завърши годината с антирекорд по добив
                              http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/08/...kord_po_dobiv/

                              Деловото издание "Ведомости" посочва, че това не е само първото офицално потвърждение за намаляващ добив, но и прогноза за нов антирекорд - добитите 418.5 млрд. куб.м през миналата година ( 2015 ) бяха най-слабият резултат в цялата история на компанията.
                              -----------------------------------------

                              П.П. Мдам ... 2015 беше зле, но за сметка на това 2016 ще е още по-зле

                              А, бе къде е Морки да пусне някое бодряшко линк-че как манголците не спират да увеличават доставките на газ към ЕС?
                              Морки ще мънка пред съда за отклонените общи пари.

                              Коментар


                              • "Газпром" може да завърши годината с антирекорд по добив
                                http://www.dnevnik.bg/sviat/2016/08/...kord_po_dobiv/

                                Деловото издание "Ведомости" посочва, че това не е само първото офицално потвърждение за намаляващ добив, но и прогноза за нов антирекорд - добитите 418.5 млрд. куб.м през миналата година ( 2015 ) бяха най-слабият резултат в цялата история на компанията.
                                -----------------------------------------

                                П.П. Мдам ... 2015 беше зле, но за сметка на това 2016 ще е още по-зле

                                А, бе къде е Морки да пусне някое бодряшко линк-че как манголците не спират да увеличават доставките на газ към ЕС?

                                Коментар

                                Working...
                                X