IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 24.08.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж някой ми плаща за да пиша във форуми? Истината обаче е съвсем друга. На мен никой не ми плаща за да пиша във форуми, а и аз никога не съм искал някой да ми плаща за да пиша във форуми.
    Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

    Според проучване на общественото мнение проведено наскоро от Public Policy Institute of California в Калифорния, САЩ, 46 % от запитаните в Калифорния биха гласували за Хилари Клинтън, 30 % за Тръмп, 7 % за Гари Джонсън, 7 % за Джил Стайн, 2 % за някой друг, 2 % не биха гласували, а останалите казват, че не знаят за кого биха гласували.
    Last edited by Ivan2015; 01.08.2016, 00:25.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
      Само от близък приятел ставало качествен предател, а Импо'техНий не е кой-да-е. Он така рипа с/у рашата /също кокто и Хайърсъзов, прочее, и Моголикото, и Гъбарко, и Балбалонецът... макар последният някак по-ми е читав, щото не се мандахерца тук, пък и е една идея по-умерен. Виж, Ванчо Питанката, ви казвам, е 110% супер-пупер рашън хэкспертин, недаром так образован в российских неприятностях.

      Само азъ, като явен русофилинъ, такова..., чий съм агент, че още не съм питал?
      Обявявам ден на Агента
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
        Помните ли как ко мо не та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм получавал заплата от друга държава, освен от България? Истината обаче е съвсем друга. Аз никога не съм получавал заплата от друга държава, освен от България. На мен никой никога не ми е плащал за да пиша във форуми, а и аз никога не съм искал някой да ми плаща за да пиша във форуми.
        Един мой познат казваше, че ко мо не та гледат да ви излъжат.
        А едни други другари гледат да им повярвате и,казват ли ви част от истината, удобно, премълчават останали части.
        Т.е., разликата с първите другари не е кой-знае-каква.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от OMG Разгледай мнение
          Гагарин, много те обичахме!
          Защо в Русия не харесват Илон Мъск?

          от Оля Петрукович Юли 29 2016
          Ако направим запитване сред руснаците, кой е най-големият враг на народа, ще победи президентът на САЩ. Няма значение, кой точно. В действителност обаче, главният враг на Русия е инженер, бизнесмен и иноватор. Казва се Илон Мъск. Милиардерът, който представлява сериозна икономическа заплаха за Русия.

          Инженерът Илон Мъск създава бъдещето в много по-голяма степен от всеки един президент. Политиците по-често тласкат света назад, а Мъск показва пътя напред. Зоните на влияние в съвременния свят се определят не само от държавните глави, но и от такива хора като Стив Джобс и Илон Мъск.

          Илон Мъск полага пътя към епохата на машините и сбъдва мечтите на научната фантастика. Да говорим за едно негово дело е просто некоректно. SpaceX, PayPal, Tesla Motors, Solar City, Hyperloop, Gigafactory - за всеки от проектите може да се напише отделна бизнес биография.

          Пред очите ни се строи корпорация на бъдещето. Мъск сглобява гигантски пъзел и създава цяла промишлена екосистема, елементите на която взаимодействат помежду си по естествен начин. Tesla прави акумулатори, които Solar City може да продаде на крайния потребител. Solar City осигурява слънчеви батерии на безплатните станциите за зареждане на Tesla. Притежателите на Tesla Model S редовно избират живот “стил Мъск” и оборудват домовете си със слънчеви панели. Tesla и SpaceX също си помагат взаимно, като разменят знания и материали.

          Илон Мъск вече обяви за създаването на слънчевa батерия Powerpack 100 квт/ч. Средно американско семейство харчи три пъти по-малко енергия дневно. Такива батерии могат да помогнат на планетата да премине към възобновяема енергия, което ще съсипе петролните компании. Разбира се, че Русия не e доволна от изобретенията на Мъск. И докато всички коментират, той ежедневно опровергава скептиците.

          Първият в света частен космически кораб Dragon и ракетата Falcon изместват руските “Съюз” и “Протон”. Компанията SpaceX три пъти удачно приземява елементи от ракетата носител Falcon 9 на платформа в Атлантически океан и веднъж на космодрум.

          От своя страна, Русия побърза да обяви, че ще създаде по-евтин аналог на ракетата на Илон Мъск и още през 2018 година ще изстреля “Протон Лайт” в космоса. Никой не знае обаче, дали проектът ще е успешен. Така или иначе, той изисква време, а ракетите на SpaceX вече летят.

          Днес Центърът “Хруничев” и SpaceX предлагат почти еднаква цена за изпращане на сателит на орбитата. Ако SpaceX продължи успешно да връща детайлите от ракетата Falcon 9, цената ще се снижи с около 30% и ще може да изпраща сателити, на които досега е претендирал руският “Протон”. Фактически успехът на SpaceX срива руския пазар на космическите полети.

          Години наред руснаците говорят за необходимостта от възход на науката, но на практика резултатът е нулев. Това доказва, че петролните приходи са по-важни от високите технологии, а редките опити за иновации се отхвърлят като чуждо тяло.

          Русия се гордее с изобретенията си, но защо икономически успешните инженери жънат успех в Съединените Щати? Томас Едисън, Николай Тесла, Владимир Зворикин и Игор Сикорски, Стив Джобс, Бил Гейтс. Разработката на руския електромобил “Йо” с парите на олигарха Михаил Прохоров се придружава с куп подигравки. Проектът е закрит след пет години мъка, а по света вече пътуват 80 хиляди електромобили Tesla.

          Руските олигарси изкарват милиарди от търговия със суровини и нито един не е обогатил света с полезно изобретение. Няма и частни инвестиции в космонавтиката. В Русия Илон Мъск щеше да е черна овца и засега няма основание да мислим, че скоро там ще се появи свой Иван Мъск, който да попречи на страната да изгуби някогашните лидиращи позиции в световния космически бизнес.

          Изглежда не друг, ами ватниците ще си останат тъпи, противни и мизерни ...
          Врагът на Раша вътре в Раша се казва "почти 90 гдини колхозни наслоения".
          Мъск враг не им е. Очертава Път, човекът. Нещо, по което /не само рашките/ да си сверяват часовника. Добрата новина е, че и рашките се къпят.

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
            Сектата на Гюлен, мюсюлманския Шорош е мафиотска-кланова-религиозна-политическа-бизнес-финансова структура Жириновски каза с либералната зараза се действа по три начина:
            затвор-Невални
            емиграция-Ходорковски
            куршум-Немцов

            След като русите му спасиха веднъж кожата, Ердоган няма какво да губи може само да спечели.
            Ахахахахахаааа, я си прегледай постовете от преди два месеца... БАТЕРДО Е ГОЛЕМ, НАЛЕ!!!!
            Бахти жалкарчето рушко...

            Коментар


            • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
              Помните ли как ко мо не та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм получавал заплата от друга държава, освен от България? Истината обаче е съвсем друга. Аз никога не съм получавал заплата от друга държава, освен от България. На мен никой никога не ми е плащал за да пиша във форуми, а и аз никога не съм искал някой да ми плаща за да пиша във форуми.
              Един мой познат казваше, че ко мо не та гледат да ви излъжат.
              Комонето Тръмп дали ще ти плаща ,как мислиш ..
              Той не обича да го обиждат ....
              А иначе води с поне 3 %.....
              Сега след Остин ще стане пълен фаворит....

              Коментар


              • Според проучване на общественото мнение, извършено на 29 и 30 юли 2016г. от Public Policy Poling в САЩ, на въпрос ако изборите бяха днес за кого бихте гласували, 46 % казват че биха гласували за Хилари Клинтън, 41 % за Тръмп, 6 % за Гари Джонсън, 2 % за Джил Стайн, а 5 % не са решили.

                Коментар


                • Медия публикува данни от Росстат, според които през юни 2016г. производството на етилен (етен) в Русия е намаляло с 4,3 % спрямо юни 2015г., а през първото полугодие на 2016г. производството на етилен (етен) в Русия е намаляло с 0,9 % спрямо първото полугодие на 2015г..
                  Изобщо не се учудвам от тези данни.

                  Коментар


                  • Помните ли как ко мо не та се опитаха да ви излъжат, че уж аз съм получавал заплата от друга държава, освен от България? Истината обаче е съвсем друга. Аз никога не съм получавал заплата от друга държава, освен от България. На мен никой никога не ми е плащал за да пиша във форуми, а и аз никога не съм искал някой да ми плаща за да пиша във форуми.
                    Един мой познат казваше, че ко мо не та гледат да ви излъжат.
                    Last edited by Ivan2015; 31.07.2016, 21:28.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                      Гуантанамо си принадлежи на шаш и е на тяхна територия, а другото е доколкото знам с някакъв договор за съвместно ползуване
                      Дай линк, 100г база със символичен наем. Многократно кубинците настояват за прекратяване на договора

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                        Като гледам как се разправя с враговете си неминуемо ще има фронтален сблъсък
                        с техните покровители.Ще има смяна на приоритетите и от това зависи физическото
                        му оцеляване.Така,че предстои да видим дали е възможно или не и предстои да
                        видим какво ще стане.
                        Сектата на Гюлен, мюсюлманския Шорош е мафиотска-кланова-религиозна-политическа-бизнес-финансова структура Жириновски каза с либералната зараза се действа по три начина:
                        затвор-Невални
                        емиграция-Ходорковски
                        куршум-Немцов

                        След като русите му спасиха веднъж кожата, Ердоган няма какво да губи може само да спечели.

                        Коментар


                        • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж Тръмп бил казал, че е склонен да приеме Крим за част от Русия? Истината обаче е съвсем друга. Според медия, на въпрос дали би признал Крим за част от Русия, Тръмп е казал: "We'll le looking at that. Yeah, we'll be looking at that". Според друга медия на подобен въпрос Тръмп е отговорил: "I'm gonna take a look at it." Тоест Тръмп изобщо не е казал, че е склонен да признае Крим за част от Русия.
                          Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                            Колкото кубинците могат да изгонят пиндосите от Гуантанамо, толкова и турците ще могат да ги изгонят от Инджерлик... Всички се надяваме на Русия отново да спаси света от пиндо фашизма!
                            Като гледам как се разправя с враговете си неминуемо ще има фронтален сблъсък
                            с техните покровители.Ще има смяна на приоритетите и от това зависи физическото
                            му оцеляване.Така,че предстои да видим дали е възможно или не и предстои да
                            видим какво ще стане.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
                              Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж не съществува украинска народност (етнос)? Истината обаче е съвсем друга. Украинска народност (етнос) съществува. По време на преброяването на населението на Украйна през 2001г. 37 541 693 души в Украйна са се самоопределили като украинци. Да ви напомня, че украинци живеят не само в Украйна, а и в много други страни. По време на преброяването на населението на Русия през 2010г. 1 927 988 души в Русия са се самоопределили, като украинци. По време на преброяването на населението на България през 2011г. 1789 души в България са се самоопределили като украинци (като принадлежащи към украинска етническа група).
                              Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.
                              Тръмп склонен и да приеме Крим за част от РусияСамо в името на по-добри отношенията с Москва срещу ИДОбновена: 31 юли 2016 19:47 | 31 юли 2016 19:45, Камелия Цветанова


                              Републиканският кандидат президент Доналд Тръмп намекна, че САЩ могат да приемат руското анексиране на Крим, ако това ще доведе до по-добри отношения с Москва и до по-силно сътрудничество с Русия в борбата с "Ислямска държава", предаде БТА като се позова на Асошиейтед прес.Още по темата



                              31 юли 2016 14:02
                              123

                              В интервю за програмата "Тази седмица" на телевизия Ей Би Си Тръмп намекна, че народът на Крим предпочита да е част от Русия.
                              Тази позиция контрастира с позицията на администрацията на президента Барак Обама, която наложи икономически санкции на Русия заради анексирането на Крим преди две години. Полуостровът беше част от територията на Украйна, припомня АП.

                              ООН не признават Крим като част от Русия, а някои водещи републиканци непоколебимо защитават Крим от онова, което те наричат руска агресия, отбелязва агенцията.

                              Текстът на интервюто на Тръмп за програмата на Ей Би Си е качен в сайта на медията. От транскрипта става ясно, че в него, говорейки за Русия и за Владимир Путин, Тръмп заявява: "Путин казва: Тръмп ще спечели изборите,
                              Тръмп е гений, но тогава хората ми казват: Кажи, че не приемаш тези изявления. А аз им казвам: Да не приемам това? Когато Путин казва хубави неща и когато ние имаме възможност да имаме добри отношения с Русия...". Тук обаче Тръмп е прекъснат от интервюиращия го Джордж Стефанопулос, който му казва: "Но ако ние имаме добри отношения....", но на свой ред той е прекъснат от Тръмп, който казва: "Мисля, че това е хубаво нещо". Тук журналистът довършва мисълта си и казва: "Но ако ние имаме добри отношения, като приемем анексирането на Крим от Путин...". Тук Тръмп прекъсва журналиста и казва, че САЩ няма да отстъпват и да скланят глава пред нищо.

                              "Хей Джордж, ти ме познаваш много добре. Аз не скланям глава, ясно ли е!", казва Тръмп на журналиста. "Но ако ние можем да имаме добри отношения с Русия и ако Русия може да ни помогне да се отървем от Ислямска държава, честно казано, доколкото това ме касае и тук говорим за огромно количество пари и човешки животи и за всичко друго, тогава това ще бъде нещо положително, а не нещо отрицателно", казва Тръмп.

                              "Дори и ако това означава да поставим под условие нашите ангажименти към НАТО", пита журналистът.

                              "Не, защото ние няма да направим това. НАТО ще си бъде добре. Но много от страните от НАТО, а ние имаме 28 страни, се възползват от нас. Защото те не плащат. Така че ние защитаваме тези страни, а те не плащат", казва Тръмп.

                              Той допълва, че като остави на страна този въпрос, той подкрепя НАТО, но смята, е тази организация е остаряла, тъй като не обръща внимание на тероризма.

                              Журналистът го връща отново на темата за Крим и Украйна, при което Тръмп казва, че в тази страна цари безпорядък и това става по времето на администрацията на Барак Обама и на неговите силни връзки с НАТО.

                              "Така че с всички тези силни връзки с НАТО, в Украйна е бъркотия, а Крим беше отнет. Не упреквайте за това Тръмп, казва магнатът.

                              Тук той допълва, че от онова, което е чул, хората в Крим предпочитат да са в Русия отколкото там където са били преди това.

                              Запитан от журналиста дали има инвестиции в Русия, Тръмп отрича и казва, че не дължи никакви пари на руски физически лица и институции. Той припомня, че преди пет години е купил къща в Палм Бийч. Ставало дума за случай на фалит и той купил къщата от банка за 40 милиона долара. После я продал за 100 милиона долара на руснак, чието име не спомена в интервюто.

                              Прочети още на: http://www.dnes.bg/usa/2016/07/31/tr...-rusiia.310822

                              Дурачок ,скоро този човек ще ти плаща заплатата ,внимавай.....

                              Коментар


                              • Помните ли как ко мо не та та се опитаха да ви излъжат, че уж не съществува украинска народност (етнос)? Истината обаче е съвсем друга. Украинска народност (етнос) съществува. По време на преброяването на населението на Украйна през 2001г. 37 541 693 души в Украйна са се самоопределили като украинци. Да ви напомня, че украинци живеят не само в Украйна, а и в много други страни. По време на преброяването на населението на Русия през 2010г. 1 927 988 души в Русия са се самоопределили, като украинци. По време на преброяването на населението на България през 2011г. 1789 души в България са се самоопределили като украинци (като принадлежащи към украинска етническа група).
                                Един мой познат казваше, че целта на ко мо не та та е да ви излъжат.

                                Коментар

                                Working...
                                X