IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Морки,

на самосъжаление ли го удари?
    Черпаче, пак не си разбрал същността.

Констатация с неудоволствие ......
    Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Морки,

на самосъжаление ли го удари?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Е как да си неутрален като ей го на влади66 кво разправя, путю щял да ни освобождава за трети път?
        Ами не, благодаря, не желая да имам отношения с руснаци докато не си променят манталитета. Което всъщност е невъзможно.
        България е несравнимо по-малка от русия и единствения начин да спре желанията им за асвабаждение е в съюз с другите европейски държави и САЩ.
        Ся, въобще нямам идея камво означава "да ни налагат да правим избор всеки за себе си". Ми как да е, някой друг да го прави за нас? Не разбирам какво искаш да кажеш?
        Без да се обиждаш , ако е вярно че живееш в САЩ , ти си направил своя избор и той не е БГ. По тая причина ти и другите имигранти хич не ме интересува кво мислят по въпроса. Сигурно мнението ми е крайно но живеещите в чужбина според мен не би трябвало да имат право да гласуват на БГ избори, логично е да гласуват там където бачкат и плащат данъци , съответно където са им жизнените интереси.

ЕС все повече прилича на СССР със безумията си......най голямата икономическа сила в света няма собствена външна политика нито собствени въоръжени сили.

Повсеместно налаганата толерастия води да това че дори уредените и богати държави от ЕС постепенно се превръщат в кочина.

Политиката на ЕС за субсидиите е лишена от икономическа логика , 60-70 % от тези пари са тотално разхищение като потъват в проекти без никакъв смисъл и възвръщаемост. финансират се някакви проектирания които после се оказва че не са приоритет и не се финансира същността, примерно водните цикли в по-малките населени места , или безумия от рода на преброяване на делфините за 7 милиона в черно море , принасяне на пет гнезда на лешояди за 6,5 милиона , 70 % от сибсидиите на ЕС потъват в земеделието, НЕ в науката, НЕ в високите технологии , дори НЕ в индустрията .......ЕС полека лека влиза в спиралата да изнася картофи и да внася компютри.

Преди решениатя за БГ се взимаха от някви чинонвици в Кремъл, сега се взимат от някакви чиновници в Брюксел или Вашингтон .......по традиция пак не ни питат за мнение......и так дале , просто не ми се пише иначе мога да продължа до безкрай....
        Last edited by markoci; 29.11.2015, 01:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
          И що си мислиш че някои от тук присъстващите е против тези неща ?

Ти продължаваш да си мислиш че всички които смятат че ЕС върви в грешна посока са комунисти , пък то не е така. Отдавна комунизнът си замина безвъзвратно, всъщност може би е оцелял някъде из коридорите на ЕС в Брюксел. ЕС все повече прилича на СССР.

Ако трябва да правя емоционален избор между САЩ и Русия ще предпочета Русия ., въпроса е защо ни налагат да го правим този избор всеки за себе си ?
          Защо наши продажни политици ни вкараха без да ни питат в НАТО дето нямаме работа ?
          Не беше ли по-добре да сме неутрални и да си гледаме чисто търговския интерес и с едните и с другите ???
          Е как да си неутрален като ей го на влади66 кво разправя, путю щял да ни освобождава за трети път?
          Ами не, благодаря, не желая да имам отношения с руснаци докато не си променят манталитета. Което всъщност е невъзможно.
          България е несравнимо по-малка от русия и единствения начин да спре желанията им за асвабаждение е в съюз с другите европейски държави и САЩ.
          Ся, въобще нямам идея камво означава "да ни налагат да правим избор всеки за себе си". Ми как да е, някой друг да го прави за нас? Не разбирам какво искаш да кажеш?
          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
            Националните приоритети са много размито нещо. Нещо като локум дето всеки може да се упражнява и да ги разтяга колкото си иска и накъдето си иска.

Мога да ти пиша моите желания към държавата и обществото:.

1. Върховенство на закона това определено е на първо място. Защото няма корумпирана и богата държава.

2. Неприкосновеност и защита на частната собственост. Правителството да се фокусира върху защитата на живота и на собствеността на хората, а не да им казва как да си живеят живота. (цитат на Рейгън)

3. Много силна децентрализация на властта. От местната власт да зависи повече, отколкото от централната власт.

Има и още ама тука всички червени тролове ще ми скочат кви глупости пиша.
            И що си мислиш че някои от тук присъстващите е против тези неща ?

Ти продължаваш да си мислиш че всички които смятат че ЕС върви в грешна посока са комунисти , пък то не е така. Отдавна комунизнът си замина безвъзвратно, всъщност може би е оцелял някъде из коридорите на ЕС в Брюксел. ЕС все повече прилича на СССР.

Ако трябва да правя емоционален избор между САЩ и Русия ще предпочета Русия ., въпроса е защо ни налагат да го правим този избор всеки за себе си ?
            Защо наши продажни политици ни вкараха без да ни питат в НАТО дето нямаме работа ?
            Не беше ли по-добре да сме неутрални и да си гледаме чисто търговския интерес и с едните и с другите ???
            Last edited by markoci; 29.11.2015, 00:15.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
              С други думи , простаците са проблемът на едно общество...колкото повече стават. толкоз по добре за управниците. Ако пак не си разбрал се обърни към създателя си...
              Те упрвниците са си все от ваште. За 25 години се въртят все едни и същи с различна опаковка. Следствието е, хорат се маргинализират в едната или другата крайност. Много хора просто избягаха. Други нямаха тази смелост (или способности) и останаха.
              Размирам ги и дените и другите. Тези които избягаха, в 95% от случаите не съжаляват. Живота е един, и да не си изпробваш късмета е глупаво.
              Ми я погледни назад в миналото, последните 25 години. Виж как ти се е развил живота през това време. Доволен ли си? Ми колко пенсия ще взимаш? Ами кой е виновен за това? Далеч съм от мисълта да кажа че ти си виновен. Но какво можеше да направиш? Ми нищо ! Но пък имаше възможност да опиташ навън, не за себе си, за децата си. Други постъпиха по друг начин. Ометоха се. И поглеждайки назад, в личен план са постигнали повече, отколкото ако бяха останали. Оф, не ми се пише вече. Но ако върнеш събитията назад и ги прегледаш непредубедено, може и да видиш причината. Аз за себе си съм я видял за радост отдавна.

Коментар

• Путин: Ще освободим България за трети път….

Българската държава изглежда сякаш е лишена от правото да взема самостоятелни решения това нещо е недопустимо за такава велика държава. Ние имаме много общи неща с България близки сме по род, език, култура, ценности, традиции и.т.н ние сме им дали свобода, те са ни дали азбука в исторически план Русия винаги гледала с добро око на България и винаги се е отнасяла с топли чувства към вековните ни братя от България. По времето на СССР от всички държави членки на Варшавският договор България се доказа като най-лоялният съюзник, а ние им се отплатихме като 45 години им указвахме подкрепа за армията с най-модерните наши оръжия. В момента България отново изглежда поробена и лишена от основното право да взема самостоятелни решения, ние вече 2 пъти освободихме България, ако е наложи и трети път ще освободим българите, допълни Путин.

Коментар

Човекът културно каза , че от простотията тук във форума , пък и в обществото печелят управляващите...само ти не стопляш.
                  Да ти преведа ли на езика който разбираш ?!
                  Той разбира само от
                  Амджина койдум

Коментар

E kво ше преведеш, с тоя беден речник и с мозъчните проблеми дето ги имаш, нищо яма да ти се разбира.
                    С други думи , простаците са проблемът на едно общество...колкото повече стават. толкоз по добре за управниците. Ако пак не си разбрал се обърни към създателя си...

Коментар

Човекът културно каза , че от простотията тук във форума , пък и в обществото печелят управляващите...само ти не стопляш.
                      Въпросното лице ми е в игнора и го чета, само когато някой го цитира. Виж му стереотипите с които работи, виж в главата му какви г*вн* се въртят, когато разсъждава и общува... Отврат

Коментар

Човекът културно каза , че от простотията тук във форума , пък и в общестто печелят управляващите...само ти не стопляш.
                        E kво ше преведеш, с тоя беден речник и с мозъчните проблеми дето ги имаш, нищо яма да ти се разбира.

Коментар

Тука съм съгласен с тебе...на кукловодите им е адски комфортно когато някое общество се дели на матрьошки и пиндозомбита , платени или не няма значение.
                          На кукловодите не им е адски удобно, те го създават това деление... Създават се чрез реклама, пропаганда и наливане на кинти...

Кой не е с нас, той е против нас! Кой го казва това?-тези думи се приписват на Христос, А ТОВА ВСЪЩНОСТ Е И ХАМЕРИКАНСКАТА ВЪНШНА ПОЛИТИКА... Много опасно е ГосДеп, провеждащия външната пиндо политика да се мисли за Господь бог. Да счита, че винаги има право. Да счита, че който не е с него не е правилен и е на грешната страна на историята... Аз ти показах кой го направи делението на правилни и неправилни... Изключителността, която дава оснавание за нарушение на международното право от пиндосите е нарушение на Божите заповеди. Господь бог е създал всички равни

Православния човек не може да живее без справедливост. Той има аксиоми и това са десетте божи заповеди. Там няма разделение на русофили и русофоби, комунисти и евроатлантици

Коментар

Абе нищо не си разбрал
                            Говоря за бесенето на руските агенти тук, в България. Нищо хубаво не сме видели от северните варвари.
                            А колкото до това някой да направи нещо за теб - не знам какво имаш впредвид, но интереса на всички минава през собствения джоб, а него може само ти да си напълниш.
                            Както се казва - всяка коза за свой крак...
                            На вълка врата е дебел защото... ха да видим дали ш'се сетите...

Коментар

• май всички разбраха какво написах, без теб.. дали не е време да се замислиш за собствения си телевизор?

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                                Честно казано не ме интересува дали ще се бесиш, ако това ти е решение на проблемите...

математик, на теория много неща могат да се изпишат, но на практика мен лично не ме интересува, как ще са уредени нещата или пък от кого. И розав на лилави точки ще стана, ама ме интересува, кой ще направи нещо за мен, за хората или за благото на обществото или интереса на всички, които живеят в тази държава, а не за собствения си джоб...

троловете са ясни и няма значение кой цвят, пак казвам, ако ще и розав на лилави точки ще стана...
                                Абе нищо не си разбрал
                                Говоря за бесенето на руските агенти тук, в България. Нищо хубаво не сме видели от северните варвари.
                                А колкото до това някой да направи нещо за теб - не знам какво имаш впредвид, но интереса на всички минава през собствения джоб, а него може само ти да си напълниш.
                                Както се казва - всяка коза за свой крак...
                                На вълка врата е дебел защото... ха да видим дали ш'се сетите...

Коментар

Working...
                                X