IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз съм съгласен и ще се подпиша под всеки такъв общ призив и с двте ръце. лека на всички...

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
      За съжаление и аз не виждам такива, но по-важното според мен е, че вместо да се джафкат хората в безплодни спорове е по-добре да започнат да искат!
      Готово, например да поискаме една програма какво предлага здравната каса- някой да знае кои заболявания са покрити ??? Никой нали, а някой да знае кои манипулации са покрити???Същото може да се каже и за пътната инфраструктура- началника там каза- събират се около 100 млн а при нас пристигат около 40. Има много какво да се желае и в това желание не се делим на руски и американски тролове

Коментар

За съжаление и аз не виждам такива, но по-важното според мен е, че вместо да се джафкат хората в безплодни спорове е по-добре да започнат да искат!
        Тука съм съгласен с тебе...на кукловодите им е адски комфортно когато някое общество се дели на матрьошки и пиндозомбита , платени или не няма значение.

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
          Да не те отчайвам , ама според мене още не са се родили такива...
          За съжаление и аз не виждам такива, но по-важното според мен е, че вместо да се джафкат хората в безплодни спорове или всякакви други сеири от типа на вип брадари, таланти, фермери, турски-сериали е по-добре да започнат да искат!
          Last edited by pepe1234; 28.11.2015, 22:43.

Коментар

... ама ме интересува, кой ще направи нещо за мен, за хората или за благото на обществото или интереса на всички, които живеят в тази държава, а не за собствения си джоб...
            Да не те отчайвам , ама според мене още не са се родили такива...

Коментар

• Честно казано не ме интересува дали ще се бесиш, ако това ти е решение на проблемите...

математик, на теория много неща могат да се изпишат, но на практика мен лично не ме интересува, как ще са уредени нещата или пък от кого. И розав на лилави точки ще стана, ама ме интересува, кой ще направи нещо за мен, за хората или за благото на обществото или интереса на всички, които живеят в тази държава, а не за собствения си джоб...

троловете са ясни и няма значение кой цвят, пак казвам, ако ще и розав на лилави точки ще стана...

Коментар

На въпроса за ми за националните ни приоритети някой ще ми отговори ли? Не ме иитересува дали е комунист, толераст, евро-атлантик, гей, тиква, ранобуден, протестен мрежовик, замеделец, атакист, патриот, зелен или бембен.... Всичките обслужват чужди интереси, а никой българския и монти тук е много много прав... А всички от пишещите тук или сте ибрикчии или сте слабоумни да се водите по някакви партийни пристрастия или да се делите на русофили и русофоби...

Националните приоритети са много размито нещо. Нещо като локум дето всеки може да се упражнява и да ги разтяга колкото си иска и накъдето си иска.

Мога да ти пиша моите желания към държавата и обществото:.

1. Върховенство на закона това определено е на първо място. Защото няма корумпирана и богата държава.

2. Неприкосновеност и защита на частната собственост. Правителството да се фокусира върху защитата на живота и на собствеността на хората, а не да им казва как да си живеят живота. (цитат на Рейгън)

3. Много силна децентрализация на властта. От местната власт да зависи повече, отколкото от централната власт.

Има и още ама тука всички червени тролове ще ми скочат кви глупости пиша.

Коментар

v-tin. и да се опитваш, никого не можеш да убедиш...дадох следващия пример и те са една камара. напротив цари едно тотално безхаберие и на никого не му пука... Колко кметове на софия се изредиха един не се намери да забрани каруците. WTF?! или е много сложно? Ами такса смет? и т.н. и т.н. А метрото, защо не мога да си купя карта за една линия само? А винетките, че са много нашумели сега? А топлофикация? А водата, тоя мафиота румънците го закопчаха директно, а тук? и т.н. и т.н. глупости на таркалета всички са ортаци, ходят с наколенки по посолствата и прибират кой където свари... а вие си губите времето в утопични спорове за глупости...
                  И кво, да почваме с бесенето ли/
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

На въпроса за ми за националните ни приоритети някой ще ми отговори ли? Не ме иитересува дали е комунист, толераст, евро-атлантик, гей, тиква, ранобуден, протестен мрежовик, замеделец, атакист, патриот, зелен или бембен.... Всичките обслужват чужди интереси, а никой българския и монти тук е много много прав... А всички от пишещите тук или сте ибрикчии или сте слабоумни да се водите по някакви партийни пристрастия или да се делите на русофили и русофоби...
                    +++

Коментар

• v-tin. и да се опитваш, никого не можеш да убедиш...дадох следващия пример и те са една камара. напротив цари едно тотално безхаберие и на никого не му пука... Колко кметове на софия се изредиха един не се намери да забрани каруците. WTF?! или е много сложно? Ами такса смет? и т.н. и т.н. А метрото, защо не мога да си купя карта за една линия само? А винетките, че са много нашумели сега? А топлофикация? А водата, тоя мафиота румънците го закопчаха директно, а тук? и т.н. и т.н. глупости на таркалета всички са ортаци, ходят с наколенки по посолствата и прибират кой където свари... а вие си губите времето в утопични спорове за глупости...
                      Last edited by pepe1234; 28.11.2015, 22:06.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Aми аз го помолих въпросния барбалячо да кара на френски, ама той вика не го знам какъв френски
                        http://glavpost.com/post/27nov2015/W...0-20-dney.html
                        Last edited by barbaron; 19.01.2016, 18:28.

Коментар

• Лошото монти е, че могат да се намерят една камара такива примери... същото е например със замърсяването с финни прахови частици, това е абсолютен геноцид срещу нашия народ. Осемте най-мръсни града в цяла Европа са у нас.. някой нещо да сте чули. А не се ли чудите защо толкова боледуват децата в днешно време. През месец лекарства? Тия зелени, са толкова зелени колкото и гъза ми е зелен... Тея тецове ни изтровиха, ама ние продължаваме да копаме нерентабилни въглища, че и да плащаме на американците за мариците, а на всичкото отгоре и да ни тровят...
                          Last edited by pepe1234; 28.11.2015, 21:46.

Коментар

Всичките обслужват чужди интереси, а никой българския

Това което си писал просто не е вярно
                            Всеки има различен поглед върху политиката и затова се получават препирните. Аз, марков, гигов и други искаме да вървим в един път с руснаците/ никой не казва че тй е верния/ Другата групичка иска да върви с сащ и европата. Най вероятно трябва пътят на Бг да бъде по средата, но някак си не се получава- нали се сещаш- силно да любиш и мразиш. Проблемът е че групата на обонго от конго отрича всичко добро и изтъква само лошото в противниковия лагер. Но за жалост живота не е само бяло и черно, а е по скоро сиво и някак си трябва да живее народа в тази сивота/ по средата между двете групи

Коментар

• Турският президент някъде си изразил "съжаление" за свалянето на руския самолет.

Ама "султане", това не е достатъчно. Русия иска извинение и съжаление на държавно ниво, в официална дипломатическа нота. Тия твои цигански номера няма да минат.
                              Путин днес подписа указ за санкции срещу Турция. Доста турски бизнес ще се ухапе по гъза. И после ще го нафука на "султана".
                              Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Така е...
                                Аз в миналото съм си бил най близо до костов ,сашето ,черния кардинал и т.н. и трябваше да изригвам помия като Сугарев и иво инджев и т.н Михайлов тоже....но имам леви виждания и там е бъдещето....доволни хора силна държава а сега отчаяни хора ,няколко проценка нагаждачи и корумпирано правителство... Станишев ,Първанов и кадииски са същите но от другата страна....

Коментар

Working...
                                X