If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За съжаление и аз не виждам такива, но по-важното според мен е, че вместо да се джафкат хората в безплодни спорове е по-добре да започнат да искат!
Готово, например да поискаме една програма какво предлага здравната каса- някой да знае кои заболявания са покрити ??? Никой нали, а някой да знае кои манипулации са покрити???Същото може да се каже и за пътната инфраструктура- началника там каза- събират се около 100 млн а при нас пристигат около 40. Има много какво да се желае и в това желание не се делим на руски и американски тролове
За съжаление и аз не виждам такива, но по-важното според мен е, че вместо да се джафкат хората в безплодни спорове е по-добре да започнат да искат!
Тука съм съгласен с тебе...на кукловодите им е адски комфортно когато някое общество се дели на матрьошки и пиндозомбита , платени или не няма значение.
Да не те отчайвам , ама според мене още не са се родили такива...
За съжаление и аз не виждам такива, но по-важното според мен е, че вместо да се джафкат хората в безплодни спорове или всякакви други сеири от типа на вип брадари, таланти, фермери, турски-сериали е по-добре да започнат да искат!
... ама ме интересува, кой ще направи нещо за мен, за хората или за благото на обществото или интереса на всички, които живеят в тази държава, а не за собствения си джоб...
Да не те отчайвам , ама според мене още не са се родили такива...
Честно казано не ме интересува дали ще се бесиш, ако това ти е решение на проблемите...
математик, на теория много неща могат да се изпишат, но на практика мен лично не ме интересува, как ще са уредени нещата или пък от кого. И розав на лилави точки ще стана, ама ме интересува, кой ще направи нещо за мен, за хората или за благото на обществото или интереса на всички, които живеят в тази държава, а не за собствения си джоб...
троловете са ясни и няма значение кой цвят, пак казвам, ако ще и розав на лилави точки ще стана...
На въпроса за ми за националните ни приоритети някой ще ми отговори ли? Не ме иитересува дали е комунист, толераст, евро-атлантик, гей, тиква, ранобуден, протестен мрежовик, замеделец, атакист, патриот, зелен или бембен.... Всичките обслужват чужди интереси, а никой българския и монти тук е много много прав... А всички от пишещите тук или сте ибрикчии или сте слабоумни да се водите по някакви партийни пристрастия или да се делите на русофили и русофоби...
Националните приоритети са много размито нещо. Нещо като локум дето всеки може да се упражнява и да ги разтяга колкото си иска и накъдето си иска.
Мога да ти пиша моите желания към държавата и обществото:.
1. Върховенство на закона това определено е на първо място. Защото няма корумпирана и богата държава.
2. Неприкосновеност и защита на частната собственост. Правителството да се фокусира върху защитата на живота и на собствеността на хората, а не да им казва как да си живеят живота. (цитат на Рейгън)
3. Много силна децентрализация на властта. От местната власт да зависи повече, отколкото от централната власт.
Има и още ама тука всички червени тролове ще ми скочат кви глупости пиша.
v-tin. и да се опитваш, никого не можеш да убедиш...дадох следващия пример и те са една камара. напротив цари едно тотално безхаберие и на никого не му пука... Колко кметове на софия се изредиха един не се намери да забрани каруците. WTF?! или е много сложно? Ами такса смет? и т.н. и т.н. А метрото, защо не мога да си купя карта за една линия само? А винетките, че са много нашумели сега? А топлофикация? А водата, тоя мафиота румънците го закопчаха директно, а тук? и т.н. и т.н. глупости на таркалета всички са ортаци, ходят с наколенки по посолствата и прибират кой където свари... а вие си губите времето в утопични спорове за глупости...
И кво, да почваме с бесенето ли/
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
На въпроса за ми за националните ни приоритети някой ще ми отговори ли? Не ме иитересува дали е комунист, толераст, евро-атлантик, гей, тиква, ранобуден, протестен мрежовик, замеделец, атакист, патриот, зелен или бембен.... Всичките обслужват чужди интереси, а никой българския и монти тук е много много прав... А всички от пишещите тук или сте ибрикчии или сте слабоумни да се водите по някакви партийни пристрастия или да се делите на русофили и русофоби...
v-tin. и да се опитваш, никого не можеш да убедиш...дадох следващия пример и те са една камара. напротив цари едно тотално безхаберие и на никого не му пука... Колко кметове на софия се изредиха един не се намери да забрани каруците. WTF?! или е много сложно? Ами такса смет? и т.н. и т.н. А метрото, защо не мога да си купя карта за една линия само? А винетките, че са много нашумели сега? А топлофикация? А водата, тоя мафиота румънците го закопчаха директно, а тук? и т.н. и т.н. глупости на таркалета всички са ортаци, ходят с наколенки по посолствата и прибират кой където свари... а вие си губите времето в утопични спорове за глупости...
Лошото монти е, че могат да се намерят една камара такива примери... същото е например със замърсяването с финни прахови частици, това е абсолютен геноцид срещу нашия народ. Осемте най-мръсни града в цяла Европа са у нас.. някой нещо да сте чули. А не се ли чудите защо толкова боледуват децата в днешно време. През месец лекарства? Тия зелени, са толкова зелени колкото и гъза ми е зелен... Тея тецове ни изтровиха, ама ние продължаваме да копаме нерентабилни въглища, че и да плащаме на американците за мариците, а на всичкото отгоре и да ни тровят...
Всичките обслужват чужди интереси, а никой българския
Това което си писал просто не е вярно
Всеки има различен поглед върху политиката и затова се получават препирните. Аз, марков, гигов и други искаме да вървим в един път с руснаците/ никой не казва че тй е верния/ Другата групичка иска да върви с сащ и европата. Най вероятно трябва пътят на Бг да бъде по средата, но някак си не се получава- нали се сещаш- силно да любиш и мразиш. Проблемът е че групата на обонго от конго отрича всичко добро и изтъква само лошото в противниковия лагер. Но за жалост живота не е само бяло и черно, а е по скоро сиво и някак си трябва да живее народа в тази сивота/ по средата между двете групи
Турският президент някъде си изразил "съжаление" за свалянето на руския самолет.
Ама "султане", това не е достатъчно. Русия иска извинение и съжаление на държавно ниво, в официална дипломатическа нота. Тия твои цигански номера няма да минат.
Путин днес подписа указ за санкции срещу Турция. Доста турски бизнес ще се ухапе по гъза. И после ще го нафука на "султана".
Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Така е...
Аз в миналото съм си бил най близо до костов ,сашето ,черния кардинал и т.н. и трябваше да изригвам помия като Сугарев и иво инджев и т.н Михайлов тоже....но имам леви виждания и там е бъдещето....доволни хора силна държава а сега отчаяни хора ,няколко проценка нагаждачи и корумпирано правителство... Станишев ,Първанов и кадииски са същите но от другата страна....
Коментар