IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• На въпроса за ми за националните ни приоритети някой ще ми отговори ли? Не ме иитересува дали е комунист, толераст, евро-атлантик, гей, тиква, ранобуден, протестен мрежовик, замеделец, атакист, патриот, зелен или бембен.... Всичките обслужват чужди интереси, а никой българския и монти тук е много много прав... А всички от пишещите тук или сте ибрикчии или сте слабоумни да се водите по някакви партийни пристрастия или да се делите на русофили и русофоби...
    Last edited by pepe1234; 28.11.2015, 21:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
      Е добре! Чакай сега да се разберем!
      Как се отсяват троловете???
      Аз не съм много на ясно?
      Как да разбера, че си български трол, а не американски?
      Тия, които хвалят Путин и Русия, айде да речем, ясни са!

Ама ако някой хвали евро-атлантизъм, как да знам бългрски или американски трол е???

Съвсем сериозно питам?
      Ами просто е.
      Няма такова нещо като "евро-атлантизъм". Европа е континент, а Атлантика е океан.
      Би трябвало да се нарича "Евро-Американизъм", ама пак няма да е точно. Защото Америка е Северна и Южна.
      Та истинското наименование на "евро-атлантизма" е "западноевро-североамериканизъм". Като се знае, че Канада е една напълно васална на САЩ държава, то остава отвъд атлантика само САЩ.

И за да престанем да го усукваме. Евроатлантизъм е да подкрепяш политиката на САЩ, каквито и идиотии да правят те. Дори да съсипват Европа.
      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
        Бе ти продължаваш да си търсиш партньор.
        Ама модераторите, вземете го баннете тоз, опитва се да превърне форума от инвестор.бг във сводник.бг.
        Само за травестити говори, педали и други нещастници със сгрешена днк като руснаци например.
        Ся, то е нормално за дряновска пръчка купила си диплома от свищовската магнаура, ама така превръща форума в гейско сборище.
        колкото и да се правиш троленето ти през няколко профила е видно тук за всички ...вероятно е финансов въпрос.

това че се правиш ту на жена ту на мъж вече е медицински въпрос ...
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• като стана дума за националните ни интереси събираме джагали отвсякъде, но...

Бесарабските българи надават вик за помощ!
          Дружество „Св. св. Кирил и Методий”, регистрирано в Одеса, Украйна, през 1989 г., инициатор на българското национално Възраждане в бившия Съветски съюз, години наред поставя пред официалните институции в Република България и Украйна въпроса за неспазване на подписаните договори и бруталното нарушаване правата на българското население в Украйна.
          Дружеството е изпратило апел за помощ до президента на Република България, в който заявява: „Днес всяко българско село минава през трагедията на четвъртата мобилизация в Украйна. Стотици повиквателни се изписват, големи български села въстават. Български младежи, мъже от активна възраст, напускат родните огнища и заминават за чужбина, за да не участват в гражданската война в Източна Украйна... Ние вече не чуваме гласа на България като естествен представител на своите сънародници!... Коя държава ще ни защити?
          Last edited by pepe1234; 28.11.2015, 22:01.

Коментар

Там си трябват долари. Нищо друго не помага. Като им покажеш дребна банкнота, очите им стават като паници за гречка

ПП
            Бе я остави тая работа ами драсни неколко реда като как я виждаш ситуацията около русия, ти добре пишеш, ще е интересно...
            Ще пиша ама друг път, че сега излизам. Все пак събота вечер е!

Приятна вечер на всички!

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
              На мен няма да ми обясняваш кой какъв е. Тъмнокафяв си ми.. И по устата имаш тъмнокафяво от руски произход.
              бе ти на мен си ми облечен в бяла риза без ръкави вързана на гърба .....ма ко да праим сега .....явно у карлуково пак са ви отървали...
              Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Май си отскоро тук?
                Троловете по принцип са руски.
                Няма човек тук на шланг от САЩ. Да виждаш периодични публикации с хвалби на Обама и САЩ в стим Форекс Мастър, марков, гигов, сини камъни, макс?
                Не си личи по нищо.
                Както колегата каза, тук сме, за да се подиграваме на предателчетата.

Запомнете едно:

КОЙТО НЕ Е РУСОФИЛ, е един обикновен българин!
                Който не е русофил, не е автоматично американски трол.
                А бе да ти кажа аз не виждам много тролове и от двете страни във форума специално! В истинския смисъл на думата ТРОЛ!

Тия, които са за Русия общо взето им е писнало на КУ*А, от някакви простотии, за това колко е велика Америка, износа им на демокрация и прочие. Сериозно значение оказва и налаганата политика към ромите и в последствие, вече към псевдобежанците! Тука го има и въпроса за национализма и примката на БГ политиката, през зависимост от ЕС и Америка!

От другата страна има хора, със силна индивидуалност, които мразят комунизма, тъпотиите преди 89 година в България и прочие, и не искат това да се връща.
                Има и 1-2 ма НПО помияра, които можа да нямат конкретна задача, да пишат специално против Русия и Путин, ама са кибици и си го приемат като забавление да си го плюят. Отделно може би има и 1-2 гейчета, които е ясно, защо го мразят!

Коментар

• Американски генерал: Турция трябва да бъде изключена от НАТО (видео)

28.11.2015 09:56; 24 часа онлайн;

Унищожаването на руския бомбардировач Су-24 от турските ВВС може да не е последната провокационна стъпка на Анкара, страните от НАТО следва да изключат Турция от Алианса, Това заявява американският генерал-майор в оставка Пол Валели в интервю пред RT.

Според него, атаките на Анкара не са свързани със защита на границите на страната – тя е предприела тази стъпка, опитвайки се да демонстрира на Русия, че е водеща сила в региона и не възнамерява да предава позициите си. Президентът Реджеп Ердоган вече отдавна непосредствено участва в конфликта и този инцидент не е първият: преди няколко години Турция вече свали сирийски самолет.

Пол Валели е уверен, че действията на турските ВВС с атаката на Су-24 носят откровено провокативен характер. Тъй като Турция се стреми да контролира ситуацията в региона и претендира за ролята на регионален лидер, тя вероятно ще бъде готова за подобни действия и в бъдеще.

Инцидентът със Су-24 трябва да послужи като тревожен сигнал за НАТО. Турция едностранно взе решение за сваляне на самолета и съответно показа, че не възнамерява да съгласува действията си с Алианса, при това Анкара отдавна се придържа към тази линия на поведение.

„Доколкото ми е известно, Турция се стреми в една или друга степен да възвърне Османската империя, а Ердоган възнамерява да създаде в Турция контролирана ислямска държава. Турция си има свои интереси и тя активно ги прокарва, без да обръща внимание ни на Русия, ни на страните от НАТО” – отбелязва Валели.

Държавите от НАТО трябва да съберат решителност и да изключат Турция от Алианса, защото Анкара отказва да помага в борбата с ИД, както и да взаимодейства с реалните сили в Сирия – Турция продължава да настоява Башар Асад да си отиде, а на негово място да дойде друго правителство.

С НАТО Анкара сътрудничи само когато й е нужно нещо от Алианса и се старае да извлече от своето членство в организацията максимална полза: страната получава ново въоръжение и техника, последните тактически и стратегически разработки, но при това Ердоган продължава да преследва собствени цели, обобщава генерал Валели.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=5141350

Коментар

Викаш ти само с езика на любовта не ства!
                    Там си трябват долари. Нищо друго не помага. Като им покажеш дребна банкнота, очите им стават като паници за гречка

ПП
                    Бе я остави тая работа ами драсни неколко реда като как я виждаш ситуацията около русия, ти добре пишеш, ще е интересно...
                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Май си отскоро тук?
                      Няма човек тук на шланг от САЩ. Да виждаш периодични публикации с хвалби на Обама и САЩ в стим Форекс Мастър, марков, гигов, сини камъни, макс?
                      Не си личи по нищо.

Запомнете едно:

много е неприятно да се гледа кой откъде излиза и защо пише....
                      Барбарончо от френските интереси...
                      фараончо от американските...
                      ти от реформаторските
                      стамбулето от гробарските..
                      а българските нещо липсват...
                      Даже и приетото от нашите депутати в петък руските мигове да се ремунтират в Полша звучи като моя майстор защо ще ходиш в Тойота и аз ще го направя за 200 лева а те ще ти вземат 500 .....а като стане нещо не мога да го открия и с ЦРУ....

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        О трави гледам те че си едновременон в сайта и като ОМГ и като Имхотеп.

Пак ли си във фазата за раздвоение на личността ?
                        Бе ти продължаваш да си търсиш партньор.
                        Ама модераторите, вземете го баннете тоз, опитва се да превърне форума от инвестор.бг във сводник.бг.
                        Само за травестити говори, педали и други нещастници със сгрешена днк като руснаци например.
                        Ся, то е нормално за дряновска пръчка купила си диплома от свищовската магнаура, ама така превръща форума в гейско сборище.
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Българин, какъв да си? Защо ти се налага, да уточняваш?
                          Ми, защото според много хора в тоя форум, ако не споделяш евро-атлантическите ценности си за путинизация и си руски трол!

Коментар

В крайна сметка по-важно е че се забавляваме.

Бе чета че не разбираш руски а пък искаш рускини да търбушиш. Ся ше ти издам един секрет: рускините винаги питат - доллари ест? - И правилния отговор е ест! Всеки друг отговор те оставя на сухо, а може и да те побийнат.
                            Викаш ти само с езика на любовта не ства!

Коментар

Добре!
                              Ако аз примерно, не искам да сме колония на Русия!
                              Обаче не искам и да сме колония на Америка и да съм жертва на евро-атлантическа пеедерастия!
                              Тогава какъв съм?
                              Българин, какъв да си? Защо ти се налага, да уточняваш?
                              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Е добре! Чакай сега да се разберем!
                                Как се отсяват троловете???
                                Аз не съм много на ясно?
                                Как да разбера, че си български трол, а не американски?
                                Тия, които хвалят Путин и Русия, айде да речем, ясни са!

Ама ако някой хвали евро-атлантизъм, как да знам бългрски или американски трол е???

Съвсем сериозно питам?
                                Май си отскоро тук?
                                Не си личи по нищо.

Запомнете едно:

М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Working...
                                X