IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    В крайна сметка по-важно е че се забавляваме.

Бе чета че не разбираш руски а пък искаш рускини да търбушиш. Ся ше ти издам един секрет: рускините винаги питат - доллари ест? - И правилния отговор е ест! Всеки друг отговор те оставя на сухо, а може и да те побийнат.
    Ти затова ли замина за щатите.....?
    Рускините са убавици...Освен долари и сурат ще ти трябва...
    Язък ! Ще си на сухо.....

Коментар

• Първоначално изпратено от stabwound Разгледай мнение
      Нерусофил е достатъчно.
      Добре!
      Ако аз примерно, не искам да сме колония на Русия!
      Обаче не искам и да сме колония на Америка и да съм жертва на евро-атлантическа пеедерастия!
      Тогава какъв съм?

Коментар

• Първоначално изпратено от Mike Florida Разгледай мнение
        Аз чат пат поглеждам в темата! Има по 10 стрелочника и от двете страни, готови да бранят окопа до последно!
        В крайна сметка по-важно е че се забавляваме.

Бе чета че не разбираш руски а пък искаш рускини да търбушиш. Ся ше ти издам един секрет: рускините винаги питат - доллари ест? - И правилния отговор е ест! Всеки друг отговор те оставя на сухо, а може и да те побийнат.
        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Приетият от Конгреса на САЩ закон, който позволява на американски компании да притежават и продават материали от Луната, астероиди и други космически тела, ще помогне за развитието на рудодобива извън Земята, посочват представители на зараждащата се индустрия, цитирани от Space. “Той поставя солидна основа за следващата фаза на работата ни,” казва Крис Левицки, президент и главен инженер на Planetary Resource, която планира да добива вода и метали от астероиди в близост до Земята. По думите му в момента сме свидетели на създаването на история.
          Законът беше одобрен от Сената на 10 ноември и от Камрата на представителите на 16 ноември и сега отива в Белия дом, където, според очакванията на повечето експерти, президентът Барак Обама ще го подпише. Нормативният акт регулира редица въпроси, свързани с космическите полети. Той разширява, например, ангажимента на Съединените щати към Международната космическа станция (МКС) до най-малко 2024 година и дава срок на частните компании да изпълнят стандартите за сигурност на управляемите полети до 2023 година.
          Общественото внимание обаче се насочи най-вече към частта, отнасяща се до добива на космически ресурси. Законът не позволява собственост върху астероид, луна или каквато и да е част от космическо тяло, а само върху добитите от тях ресурси. В такъв смисъл космическият рудодобив ще бъде аналог на риболова в международни води, отбелязва Левицки.
          Planetary Resource и други компании като Moon Express, които планират да извличат ресурси от естествения спътник на Земята, смятат, че имат правата, описани в закона, още преди приемането му. Според тях дейностите им са допустими и според Договора за открития Космос от 1967 година, който поставя фундамента на международното космическо право. Договорът забранява на нациите да предявяват териториални претенции върху небесни тела, но позволява добив на ресурси, според тълкувания на експерти.
          Съоснователят и изпълнителен директор на Moon Express Боб Ричърдс се надява, че приемането на американския закон ще сложи началото на важна дискусия с други държави по света по въпросите на добива на космически ресурси и комерсиалното изследване на Космоса.
          тия са най-алчното племе, което съм виждал...

Коментар

Български трол съм. Напоследък сме малцинство. А ти - чемодан>Маскуа и дет ти сакат очите!
            Е добре! Чакай сега да се разберем!
            Как се отсяват троловете???
            Аз не съм много на ясно?
            Как да разбера, че си български трол, а не американски?
            Тия, които хвалят Путин и Русия, айде да речем, ясни са!

Ама ако някой хвали евро-атлантизъм, как да знам бългрски или американски трол е???

Съвсем сериозно питам?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
              Когато говоря на Българи проявявам , но ти си Обонговски трол, не си Българин
              На мен няма да ми обясняваш кой какъв е. Тъмнокафяв си ми.. И по устата имаш тъмнокафяво от руски произход.
              М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Руска гнидо, като говориш с българин, проявявай уважение. Ние сме създали държавата ви.
                Когато говоря на Българи проявявам , но ти си Обонговски трол, не си Българин
                Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

Какви са критериите за "нормален" българин?
                  Нерусофил е достатъчно.
                  М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Провансалски...който разбрал, разбрал......
                    Искаш да кажеш пейзански- лъо пейзан е "господинът"

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                      Aми, на никой не му пука хуйло, ти чак пък наклон да му даваме...
                      Тук влизаме да го плюнем и да му се подиграваме. На мурзилките също...
                      О трави гледам те че си едновременон в сайта и като ОМГ и като Имхотеп.

Пак ли си във фазата за раздвоение на личността ?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                        Ти нямаш право да говориш от името на нормалните българи.......
                        Руска гнидо, като говориш с българин, проявявай уважение. Ние сме създали държавата ви.
                        М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Мурзилките даже още не знаят, защо влизат нормалните българи тук.
                          Мислят, че печелят бройки хора за каузата чрез дебати/тролене...

СмЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯххх!!!!!!!!!!!!!!!!
                          Какви са критериите за "нормален" българин?

Коментар

Ми де да знам, ако приемем, че аз съм руски трол, а ти американски, ще трябва с тебе да хващаме на някъде!

Аз в Русия не съм си избрал къде искам да ида! Ти за Америка решил ли си?
                            Български трол съм. Напоследък сме малцинство. А ти - чемодан>Маскуа и дет ти сакат очите!
                            М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

Мурзилките даже още не знаят, защо влизат нормалните българи тук.
                              Мислят, че печелят бройки хора за каузата чрез дебати/тролене...

СмЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯххх!!!!!!!!!!!!!!!!
                              Ти нямаш право да говориш от името на нормалните българи.......

Коментар

• http://www.vestifinance.ru/videos/24843

Мнение. Эксперты: Турция подготовила провокацию с самолетом!

Коментар

Working...
                                X