Първоначално изпратено от Vladi666
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - човек който нарича философията дървена - просто не му достига акъл да я схванеНе че е нещо лошо - човек не носи отговорност за това какво му е дала природата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнениеДаже ше направи най добре да те пропусне , жива загуба на време си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнениеАбе то ако омелите се от България вземат само за 1 месец да ви врътнат кранчето бързо ще се осъзнаете .Ама като тръгнете посоката ви гарантирано няма да е североизток.
Държавата , респективно нейните жители сме изхарчили Х лева докато един човек се роди и оцелее и се образова. Общо взето до 25-30 години един човек основно черпи от общите фондове и рядко внася. После се хваща и заминава нейде си , точно по времето когато трябва да върне това което е получил за да има за подготовката на следващото поколение.....
Тук обикновено остават родителите на емигрантите , които към края на жизнения си път живеят от обществените фондове - получават пенсия и доста здравни грижи.
Както е известно в България както и в целия цивилизован свят тези социални системи са разходо-покривни. Тоест с приходите от осигуровки един месец се плащат разходите за здраве и пенсии същия месец.
Логично Емигрантите не плащат осигуровки и така обричат родителите на всички , на солидарен принцип, на по-малки пенсии и по лошо здравно обслужване.
Ако тези хора говори се към 3 000 000 имигранти бяха останали тук , да работят и да се развиват , ситуацията с БГ в икономически план съм твърдо убеден че щеше да е много по-добра от сегашната............
http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2260541Last edited by markoci; 29.11.2015, 12:37.Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХахаха - човек който нарича философията дървена - просто не му достига акъл да я схванеНе че е нещо лошо - човек не носи отговорност за това какво му е дала природата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениедопрочети и друготоТи и в темата за златото се вихреше и за порфейла ми на бфб спореше, ако не се лъжа ама стигна до армирания бетон на стената... ама ако пак ще се правиш на дървен философ, мисля че ще пропусна този път
Не че е нещо лошо - човек не носи отговорност за това какво му е дала природата.
Коментар
-
-
допрочети и друготоТи и в темата за златото се вихреше и за порфейла ми на бфб спореше, ако не се лъжа ама стигна до армирания бетон на стената... ама ако пак ще се правиш на дървен философ, мисля че ще пропусна този път
Last edited by pepe1234; 29.11.2015, 11:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнениеАбсолютно неверно твърдение... неподкрепено с нищо...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнениеАбе то ако омелите се от България вземат само за 1 месец да ви врътнат кранчето ...
А ако не се бяха омели и работеха за БВП-то можеше и друга да е картинкатаLast edited by pepe1234; 29.11.2015, 11:54.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеЕ как да си неутрален като ей го на влади66 кво разправя, путю щял да ни освобождава за трети път?
Ами не, благодаря, не желая да имам отношения с руснаци докато не си променят манталитета. Което всъщност е невъзможно.
България е несравнимо по-малка от русия и единствения начин да спре желанията им за асвабаждение е в съюз с другите европейски държави и САЩ.
Ся, въобще нямам идея камво означава "да ни налагат да правим избор всеки за себе си". Ми как да е, някой друг да го прави за нас? Не разбирам какво искаш да кажеш?
Определяй там дето живееш и дето е светлото ти бъдеще!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеТи като ще правиш империя за чия сметка ще я правиш,Черно море ли ще окупираш?
Ето ви тема да се джафкате.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЕ, тя същността е ясна - смятал съм ви нещата преди години, ама от кухи лейки как се става пълна лейка.
Връщате си монархията - парламентарна и сте готови с БГ империята.
Колхозниците дойдоха тук да разрушат световния статус от хилядолетия с неква республика и виде какво стана. В кофата всичките республики за 45 години, барабар с 16-тата
П.П. Спакойна, бог Маранди бди над вас, чеда мои. Ще стане - Русото е упорито магаре.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнениеЧерпаче, пак не си разбрал същността.
Констатация с неудоволствие ......
Връщате си монархията - парламентарна и сте готови с БГ империята.
Колхозниците дойдоха тук да разрушат световния статус от хилядолетия с неква республика и виде какво стана. В кофата всичките республики за 45 години, барабар с 16-тата
П.П. Спакойна, бог Маранди бди над вас, чеда мои. Ще стане - Русото е упорито магаре.
Коментар
Коментар