IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Vladi666 Разгледай мнение
    Путин: Ще освободим България за трети път….

Българската държава изглежда сякаш е лишена от правото да взема самостоятелни решения това нещо е недопустимо за такава велика държава. Ние имаме много общи неща с България близки сме по род, език, култура, ценности, традиции и.т.н ние сме им дали свобода, те са ни дали азбука в исторически план Русия винаги гледала с добро око на България и винаги се е отнасяла с топли чувства към вековните ни братя от България. По времето на СССР от всички държави членки на Варшавският договор България се доказа като най-лоялният съюзник, а ние им се отплатихме като 45 години им указвахме подкрепа за армията с най-модерните наши оръжия. В момента България отново изглежда поробена и лишена от основното право да взема самостоятелни решения, ние вече 2 пъти освободихме България, ако е наложи и трети път ще освободим българите, допълни Путин.
    НЕ, БЛАГОДАРИМ, НО НЕ!
    М.... . ш..... ..й.о!

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Хахаха - човек който нарича философията дървена - просто не му достига акъл да я схване Не че е нещо лошо - човек не носи отговорност за това какво му е дала природата.
      Тъй като виждам, че на теб ти е дала в повече, мисля че съвсм редно да го докажеш в някакъв форум

Коментар

• Първоначално изпратено от ing5rov Разгледай мнение
        Даже ше направи най добре да те пропусне , жива загуба на време си.
        Абсолютно си прав хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
          Абе то ако омелите се от България вземат само за 1 месец да ви врътнат кранчето бързо ще се осъзнаете .Ама като тръгнете посоката ви гарантирано няма да е североизток.
          Абсолютно грешно твърдение.

Държавата , респективно нейните жители сме изхарчили Х лева докато един човек се роди и оцелее и се образова. Общо взето до 25-30 години един човек основно черпи от общите фондове и рядко внася. После се хваща и заминава нейде си , точно по времето когато трябва да върне това което е получил за да има за подготовката на следващото поколение.....

Тук обикновено остават родителите на емигрантите , които към края на жизнения си път живеят от обществените фондове - получават пенсия и доста здравни грижи.
          Както е известно в България както и в целия цивилизован свят тези социални системи са разходо-покривни. Тоест с приходите от осигуровки един месец се плащат разходите за здраве и пенсии същия месец.

Логично Емигрантите не плащат осигуровки и така обричат родителите на всички , на солидарен принцип, на по-малки пенсии и по лошо здравно обслужване.

Ако тези хора говори се към 3 000 000 имигранти бяха останали тук , да работят и да се развиват , ситуацията с БГ в икономически план съм твърдо убеден че щеше да е много по-добра от сегашната............

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=2260541
          Last edited by markoci; 29.11.2015, 12:37.
          Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
            Хахаха - човек който нарича философията дървена - просто не му достига акъл да я схване Не че е нещо лошо - човек не носи отговорност за това какво му е дала природата.
            Даже ше направи най добре да те пропусне , жива загуба на време си.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
              допрочети и другото Ти и в темата за златото се вихреше и за порфейла ми на бфб спореше, ако не се лъжа ама стигна до армирания бетон на стената... ама ако пак ще се правиш на дървен философ, мисля че ще пропусна този път

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=VXd1dyz8Khs

Иво Христов за последните събития.
                Last edited by ing5rov; 29.11.2015, 12:15.

Коментар

• допрочети и другото Ти и в темата за златото се вихреше и за порфейла ми на бфб спореше, ако не се лъжа ама стигна до армирания бетон на стената... ама ако пак ще се правиш на дървен философ, мисля че ще пропусна този път
                  Last edited by pepe1234; 29.11.2015, 11:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepe1234 Разгледай мнение
                    Абсолютно неверно твърдение... неподкрепено с нищо...
                    Освен с данните от платежния ни баланс. Където дори само отчетените пари от емигранти са съизмерими с чуждите инвестиции в България.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jazabel Разгледай мнение
                      Абе то ако омелите се от България вземат само за 1 месец да ви врътнат кранчето ...
                      Абсолютно неверно твърдение... неподкрепено с нищо... ако четете форума активно, ще сте прочели дддд и обяснението за чуждестранните инвестиции (банкови кредити)

А ако не се бяха омели и работеха за БВП-то можеше и друга да е картинката
                      Last edited by pepe1234; 29.11.2015, 11:54.

Коментар

• Абе то ако омелите се от България вземат само за 1 месец да ви врътнат кранчето бързо ще се осъзнаете .Ама като тръгнете посоката ви гарантирано няма да е североизток.
                        Где нет вопросов - всегда есть ответ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                          Е как да си неутрален като ей го на влади66 кво разправя, путю щял да ни освобождава за трети път?
                          Ами не, благодаря, не желая да имам отношения с руснаци докато не си променят манталитета. Което всъщност е невъзможно.
                          България е несравнимо по-малка от русия и единствения начин да спре желанията им за асвабаждение е в съюз с другите европейски държави и САЩ.
                          Ся, въобще нямам идея камво означава "да ни налагат да правим избор всеки за себе си". Ми как да е, някой друг да го прави за нас? Не разбирам какво искаш да кажеш?
                          Ти , след като си направил избора на живота си и си се омел навреме , откъде накъде ще определяш как да живея аз в България ?!
                          Определяй там дето живееш и дето е светлото ти бъдеще!

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                            Ти като ще правиш империя за чия сметка ще я правиш,Черно море ли ще окупираш?
                            Според мен който и да е, пък бил той и маранди, ако иска да окупира Черно или което и да е друго море, трябва да помисли за създаването и поддръжката на подводна авиация.
                            Ето ви тема да се джафкате .

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                              Е, тя същността е ясна - смятал съм ви нещата преди години, ама от кухи лейки как се става пълна лейка.

Връщате си монархията - парламентарна и сте готови с БГ империята.

Колхозниците дойдоха тук да разрушат световния статус от хилядолетия с неква республика и виде какво стана. В кофата всичките республики за 45 години, барабар с 16-тата

П.П. Спакойна, бог Маранди бди над вас, чеда мои. Ще стане - Русото е упорито магаре.
                              Ти като ще правиш империя за чия сметка ще я правиш,Черно море ли ще окупираш?

Коментар

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                                Черпаче, пак не си разбрал същността.

Констатация с неудоволствие ......
                                Е, тя същността е ясна - смятал съм ви нещата преди години, ама от кухи лейки как се става пълна лейка.

Връщате си монархията - парламентарна и сте готови с БГ империята.

Колхозниците дойдоха тук да разрушат световния статус от хилядолетия с неква республика и виде какво стана. В кофата всичките республики за 45 години, барабар с 16-тата

П.П. Спакойна, бог Маранди бди над вас, чеда мои. Ще стане - Русото е упорито магаре.

Коментар

Working...
                                X