If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ами не , тук проблема става на Урките , защото имат недостиг на ТОК , поради това че Донбас не работи на пълни обороти та се налага да внасят от Русия зимата.
Сега въпроса е обаче дали Русия ще им продват след като Крим се отцепи от енергомрежата на Украйна , или ще им се лигавят да им върнат за простотиите с захранването на Крим.
Та Путя ще държи копчето за светлото в Киев тая зима....
По спомен/ не ми се търси сега, руснаците продаваха ха укропите ток по някаква изислена много ниска цена/ по цената за населението, само за да не спрат тока на крим, и те правеха пачка. Отделно във върховите моменти крим консумирал до 1200мгв а руснаците даваха около 1400. Сега подадоха 200 и укропите подават още 250 - достатъчно за нормален живот в момента на 2млн население, до нова година руснаците трябва да подадат още 200- дали ще стане не се знае, но най вероятно до лятото руснаците ще имат изградени мощности крим да бъде независим
А за 2016 ето ти линк http://news.allcrimea.net/news/2015/...16i-god-48684/
Питай Б.Сидеров, неговия отговор ще те доведе до оргазъм
Той си демонстрираше силата над крехки студентски ръчички на едно девойче,
пък те полицаите отишли, вместо докторите с две усмирителни ризи
нещо контретно по въпроса ша кажеш ли , .... макар че то цялото ти поведение е в стил е....л съм държавата Бългрия....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Не видях отговор на темата блокадата на крим, укропите днес пуснаха тока, нооооооо искат и през цялата 2016 да ПРОДАВАТ ток на крим, тоест де факто са признали крим за руски
Ами не , тук проблема става на Урките , защото имат недостиг на ТОК , поради това че Донбас не работи на пълни обороти та се налага да внасят от Русия зимата.
Сега въпроса е обаче дали Русия ще им продват след като Крим се отцепи от енергомрежата на Украйна , или ще им се лигавят да им върнат за простотиите с захранването на Крим.
Та Путя ще държи копчето за светлото в Киев тая зима....
Следователно сме от едната страна на барикадата, кажи сега
РУСИЯ Е ВЕЛИКА И ПУТИН Е НЕЙНИЯТ ПРЕЗИДЕНТ
АМИН
и си приет в клуба
Май не схващаш, че боравиш със странна и неразбираема никому логика.
Никой българин няма да каже призивът ти.
За такъв клуб не съм чувал, явно зная само за свестните.
Не видях отговор на темата блокадата на крим, укропите днес пуснаха тока, нооооооо искат и през цялата 2016 да ПРОДАВАТ ток на крим, тоест де факто са признали крим за руски
Укропите бяха по слаби, но кажи ми кой обича предателите Според Нуланд- 5 илиарда от 93 до 2014- според руснаците поръчки за иконоиката всяка година поне за 20 милиарда. От едната страна пропагандата, от другата реалността. За теб няма да питам ти коя страна си избрал, аз не обичам предателите, и затова бях и съм на страната на руснаците
Не харесвам агресорите, за това и аз не обичам предателите.
Ми не знам кво трябва да стоплям. Ша ви направя аналогия да видя дали вие ще разберете:
Утре има шанс да присъединим Македония към България , което няма да мине безболезнено , всички съседи ще са против, ще има икономически санкции които ще обезценят валутата ни спрямо еврото .....
Та ми интересно Вие кво ще предпочетете , щото аз бих приел обезценката с удоволствие гарнирана с увеличението на площтта , населението и значението на България.
Та дайте вашите отговори да ви видим кви сте патриоти......барбито и равновесо са ми ясни , БГ императора ми е интересен в случая
Марандулии Лясковски, остави празните дрънканици и отговори на тоя ми въпрос ?
та още чакам да ви видя по въпроса
Ти за Украйна ли коментираш в момента, там коя беше по-слабата страна?
Укропите бяха по слаби, но кажи ми кой обича предателите Според Нуланд- 5 илиарда от 93 до 2014- според руснаците поръчки за иконоиката всяка година поне за 20 милиарда. От едната страна пропагандата, от другата реалността. За теб няма да питам ти коя страна си избрал, аз не обичам предателите, и затова бях и съм на страната на руснаците
Ми не знам кво трябва да стоплям. Ша ви направя аналогия да видя дали вие ще разберете:
Утре има шанс да присъединим Македония към България , което няма да мине безболезнено , всички съседи ще са против, ще има икономически санкции които ще обезценят валутата ни спрямо еврото .....
Та ми интересно Вие кво ще предпочетете , щото аз бих приел обезценката с удоволствие гарнирана с увеличението на площтта , населението и значението на България.
Та дайте вашите отговори да ви видим кви сте патриоти......барбито и равновесо са ми ясни , БГ императора ми е интересен в случая
Марандулии Лясковски, остави празните дрънканици и отговори на тоя ми въпрос ?
Коментар