If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Сложи му през пейнта или фотошоп-а една ГОЛЯМА, червена вертикална линия да пресича 2014г., когато анексираха Крим и белким стопли най-после.
Не забравяй, че т'фа сфищофската академия и там няма гаранция какво ще вдяне пак
Кремъл не вдява, ти искаш Свищовския лицей да вдене
Аися пак пресилваш , направо са я разкечили :
1 евро на 05,01,2015 - 70,39 рубли
1 евро на 04,12,2015 - 73,61 рубли
1 долар на 05,01,2015 - 59,08 рубли
1 долар на 04,12,2015 - 67,52 рубли
Ма многуууууу далеч от приказки са хипер инфлации , фалити поради ембарго и т.н.
Да припомня неопровержимите факти , че пак много си порявахте
Виждаме, че пак си забравил урока
за Крим, Източна Украина, Сирия и политическите престъпления,
та да ти го припомниме
Брента под 42 доларес! Честито, Путя! Честито, мурзилките! Добре дошли в 2009-та!!!
Мужиците са на сорт Урал, който е 40$, щото е с много сяра и затова излиза по-скъп за обработка.
Друго имах предвид за разкикечената рупла. Дали ще видим гущерос/рупла 74 тази седмица и залпа на Афрора, ама дрянуската интелигенция си мисли за ойрос/рупла.
Днес много готино я изкъртват - 69 се задържа за гущер вече трайно от 2 часа и си пълзи нагорес
Проблемът ти е че не четеш и си мислиш че аз съм фен/каквото и да значи, но ти не се бой ,знам английски доста добре/ на русия и путин и комунистите. Повярвай ми нищо такова няма, ако същото се беше случило на янките щях да съм на тяхна страна срещу русия. Ако прочетеш някой соц. изследвания ще видиш че това е нормална реакция на човека- да помогне на паднал, да се изправи срещу някой който напада друг. Така че съм привърженик на путин и русия защото те в момента са от по слабата страна както и да го погледнеш, в момента в който силите се променят, най вероятно бих бил на страната на по слабия пак
Ти за Украйна ли коментираш в момента, там коя беше по-слабата страна?
абе надяваи се .....щом тъи се чувстваш по спокоен....по надоле колегата те пита, кога точно ша фалира рашата ? Ма отговор Нет ...само празни приказки
Е ти определено си в обратната посока, аз най-много да не оцеля времето. Ама аз ако чакам ще изляза прав, а твоите очаквания с времето стават все по-грешни И цялото развитие до сега го доказва - всичко върви в моята посока и срещи твоята посока.
Та веднъж поне като познаеш поне посоката на тренда може и да има някаква причина да намираш кусур в чужди мнения. Ама до тогава
Това в Харвард ли го преподават или на Козяк?Дано цената на бензина падне на 50 стотинки па да видим тогава?Жалко е да се опитваш да променяш икономическите закони щото не съвпадат с американската политика.Колкото и да злобееш Русия е непобедима.Накрая Червената армия ще раздаде правосъдие
Муахаха, кога овчари взеха да разбират от еластичност на търсене и предлагане
Понеше иванушка дураков скоро не ни е замерял с дрънканици на тема колко е паднал резерва на Рашата , или колко по-малко ушанки, доновки , кибрити и т.н. са произведени в Рашата спрямо минал период , се усъмних да не би нещо да ну му аресва че мълчи.....
Та да попитам вместо него, как мислите, защо Резерва ва РЦБ расте вече три седмици ? Това има ли връзка с Сирия, Украйна , санкциите на ЕС и САЩ или няма
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар