IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
    Прогноза: През 2016 г. Русия и Украйна ще се помирят, ЕС ще продължи да се разпада
    Епицентър на финансовата криза ще стане Италия, вещаят от Stratfor

През 2016 г. Русия и Украйна в една или друга форма ще се помирят, разпадането на Евросъюза ще продължи, епицентър на финансовата криза ще стане Италия – това е прогнозата на основателя на разузнавателно- аналитичната компания Stratfor и на центъра Geopolitical Futures Джордж Фридман.
    Според прогнозата на Фридман, през 2016 г. Русия и Украйна ще дойдат до някакво съгласие – формално или неформално – по украинската криза и острият конфликт ще бъде потушен. На САЩ и техните съюзници, имащи обща граница с Русия, този компромис няма да им е по сърце, обаче в Европа ще има кой да се зарадва от примирието.

„Германия ще бъде във възторг заради отстраняването на допълнителното огнище на конфронтация на изток от нейната територия. Останалите европейски страни са заети с други проблеми и ще се отнесат с безразличие” – цитира Huffington Post американския политолог. Той напомня позатихнала заради зимата криза с бежанците.

„Държавите-членки на ЕС ще станат по-автономни и силата на института единна Европа ще се намали” – предполага Фридман.

В своята прогноза експертът също отбелязва, че епицентърът на финансовата криза ще се премести в Италия, тъй като италианските власти ще имат проблеми с висока безработица и обслужване на нараснали дългове.
    Ясно. Фентъзи автор. Детско фентъзи.
    The strongest stand last.

Коментар

• Прогноза: През 2016 г. Русия и Украйна ще се помирят, ЕС ще продължи да се разпада
      Епицентър на финансовата криза ще стане Италия, вещаят от Stratfor

През 2016 г. Русия и Украйна в една или друга форма ще се помирят, разпадането на Евросъюза ще продължи, епицентър на финансовата криза ще стане Италия – това е прогнозата на основателя на разузнавателно- аналитичната компания Stratfor и на центъра Geopolitical Futures Джордж Фридман.
      Според прогнозата на Фридман, през 2016 г. Русия и Украйна ще дойдат до някакво съгласие – формално или неформално – по украинската криза и острият конфликт ще бъде потушен. На САЩ и техните съюзници, имащи обща граница с Русия, този компромис няма да им е по сърце, обаче в Европа ще има кой да се зарадва от примирието.

„Германия ще бъде във възторг заради отстраняването на допълнителното огнище на конфронтация на изток от нейната територия. Останалите европейски страни са заети с други проблеми и ще се отнесат с безразличие” – цитира Huffington Post американския политолог. Той напомня позатихнала заради зимата криза с бежанците.

„Държавите-членки на ЕС ще станат по-автономни и силата на института единна Европа ще се намали” – предполага Фридман.

В своята прогноза експертът също отбелязва, че епицентърът на финансовата криза ще се премести в Италия, тъй като италианските власти ще имат проблеми с висока безработица и обслужване на нараснали дългове.
      Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Ми достатъчно коректно ти казах, че още в трети клас вече знаят разликата между реален, номинален и измерен по ППС брутен вътрешен продукт.

Какво повече мога да направя? Да хвана кофата и да ти налея някоя книга в главата ли?

Ку не те кефи спад наполовина, иди и се накарай на статистиците да си сменят методологията, заради феликата руплей.
        И кои викаш по дефиниция се смята само и единствено в долари ???

Дай развихри се , историк от теб не става , белким статистик се получи
        А дано , ама надали ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi
          Що бе, мен Доганяк ме кефи, нали бил по-голем булгар от мИня

Па преди ме кефеше и бат' Ерго, ма ся казаха от Кремлин, че вече не става.

Плътно съм с Морки
          Теб и тоя те кефи ма се праиш:

http://www.plovdiv-online.com/koj-ka...%D0%B0t-ot-sds

Коментар

Просто не вдява Лясковския.

Бе аз цял ден го питам Чирпака да ми обясни нещо елементарно по какъв курс и от кога го е сметнал това спадане на БВП с 45 % ..ма той се гъне и бълва глупост след глупост , щото нищо смислено не може да обясни ....ма това за него е позната картина .....
            Ми достатъчно коректно ти казах, че още в трети клас вече знаят разликата между реален, номинален и измерен по ППС брутен вътрешен продукт.

Какво повече мога да направя? Да хвана кофата и да ти налея някоя книга в главата ли?

Ку не те кефи спад наполовина, иди и се накарай на статистиците да си сменят методологията, заради феликата руплей.

Коментар

Нямам спомен да съм планирал такова нещо , единственото което бих планирал по тая тема е да падне една такава бомба на твоята тимбирица....
              Ясно е, че ти бягат спомени, включително и този къде и какъв си роден.

Коментар

Ми ти ходил ли си в шумен, дряново и плевен да видиш на какво мязат? Все едно си в Афганистан и се водят бойни действия

Как няма да мразят всичко още от сутринта, па камо ли Софето
                На градовете нищо нямаше да им има , яко не бяха населени със селяни ватници. Ей го и оня, ще цитира ракетни удари за София от 59та.. Добре е, че руския цар е нямал ракети, че бая сме му объркали сметките. (не че не е бомбардирал Варна)

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                  Не, Гигов и Марков планираха преди две седмици.
                  Нямам спомен да съм планирал такова нещо , единственото което бих планирал по тая тема е да падне една такава бомба на твоята тимбирица....

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                    Май наистина не се правиш и действително, не разбираш: валутата във всяка страна е собствена /една от характеристиките на държавата/ а курсът е нещо твърде политизирано, за да бъде постоянно изтъквано като "измерител" на икономиката. Да не говорим, че и така нареченият "икономически ръст", измерван във финикийски знаци, отдавна е обект на основателни критики и не показва, доколко дадени блага са станали повече, по-лесно достъпни, по-качествени и т.н. Ама давай, давай: както си тръгнал, със забележки и присмех тук, за едното чудо, ще свалиш Путин. Давай, искам да видя, как ще стане
                    Просто не вдява Лясковския.

Бе аз цял ден го питам Чирпака да ми обясни нещо елементарно по какъв курс и от кога го е сметнал това спадане на БВП с 45 % ..ма той се гъне и бълва глупост след глупост , щото нищо смислено не може да обясни ....ма това за него е позната картина .....

Коментар

Не го напъвай, че днес цял ден не може да разбере как БВП на манголците, измерен в долари бил 40% надолу за една година
                      Е то твоите фантазии само ти си ги разбираш, това е безспорен факт ....

Коментар

Ами, нали това казвам на наш Морки. Да го обезценят с 60% и даже сега щяха да отбележат икон. ръст, а не рецесия.

Все аз трябва да ги светкам мурзилетата как се прави. Пей сърце и не са обядняли хич. НалЕ в руплей ще е все същото?
                        Май наистина не се правиш и действително, не разбираш: валутата във всяка страна е собствена /една от характеристиките на държавата/ а курсът е нещо твърде политизирано, за да бъде постоянно изтъквано като "измерител" на икономиката. Да не говорим, че и така нареченият "икономически ръст", измерван във финикийски знаци, отдавна е обект на основателни критики и не показва, доколко дадени блага са станали повече, по-лесно достъпни, по-качествени и т.н. Ама давай, давай: както си тръгнал, със забележки и присмех тук, за едното чудо, ще свалиш Путин. Давай, искам да видя, как ще стане

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                          Не, Гигов и Марков планираха преди две седмици.
                          Ми ти ходил ли си в шумен, дряново и плевен да видиш на какво мязат? Все едно си в Афганистан и се водят бойни действия

Как няма да мразят всичко още от сутринта, па камо ли Софето

Коментар

• Не, Гигов и Марков планираха преди две седмици.

Коментар

• Първоначално изпратено от The Senator Разгледай мнение
                              Ако доларът за една година е променил курса си с 43% нагоре, кое не разбираш?
                              Ами, нали това казвам на наш Морки. Да го обезценят с 60% и даже сега щяха да отбележат икон. ръст, а не рецесия.

Все аз трябва да ги светкам мурзилетата как се прави. Пей сърце и не са обядняли хич. НалЕ в руплей ще е все същото?

Коментар

Не го напъвай, че днес цял ден не може да разбере как БВП на манголците, измерен в долари бил 40% надолу за една година
                                Ако доларът за една година е променил курса си с 43% нагоре, кое не разбираш?

Коментар

Working...
                                X