IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
    Иска да докопа заповедта той, нали е бил заместник на министъра по погрешка..
    Смята, че чрез връзки ще ми разкрие самоличността, за да не го правя смешен всеки ден тук.
    Дори и да ти я разкрие какво от това, най много да ти дойде на гости и да поиска да го почерпиш, няма да ти изяде закуските я, да изяде 2 банички с една боза най много

Коментар

Не зная какво значи, вероятно е подобрение в горивната камера (за кюмюр)..
      Ти нали каза че си бил летец, следователно си бил кюмюрджия така ли да го разбираме, пълнил си горивната камера с кюмюр, нали така

Ми да беше учил още малко баре един шофъор да беше станал, пък то 5 години прическа х--й с уши и кюмюрджия, абе ти си бил голям абдал

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
        мани го портиера , лъжи кат разпран .....тоя е бил партиец старшинка ма колегата му са го направили младши леитенат за заслуги към партията. Хърсъза още не мое го преживее това и затова се изживява като антикомунист
        Сега да не се скарате, кой ще е Шизо 1. МоркоФФ, ти как наследи счетоводна кантора, за заслуги към родината(Русия) ли??
        The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
          Е и аз съм бил в НШЗО.... ама пляскаха и хвъркаха когато минех през други стари войници от друго поделение....
          В момента ни пързаля като в детската градина....
          На 18 години офицер без грам служба.....
          Не можеше да се стане без заповед на МО ...
          мани го портиера , лъжи кат разпран .....тоя е бил партиец старшинка ма колегата му са го направили младши леитенат за заслуги към партията. Хърсъза още не мое го преживее това и затова се изживява като антикомунист
          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            А ако е станал със заповед на МО какъв трябва да бъде според теб- най младият син на партията???
            Иска да докопа заповедта той, нали е бил заместник на министъра по погрешка..
            Смята, че чрез връзки ще ми разкрие самоличността, за да не го правя смешен всеки ден тук.

Коментар

Е и аз съм бил в НШЗО.... ама пляскаха и хвъркаха когато минех през други стари войници от друго поделение....
              А ако е станал със заповед на МО какъв трябва да бъде според теб- най младият син на партията???

Коментар

• Монти и Марков като си говорите как се викате?
                Тук Шизо 1, тук Шизо 1, Шизо 2 - обади се???

Коментар

съвсем откачи....
                  как ти е носа Пинокио.....
                  сеига и военна академия завърши..... в запаса....
                  защо академия, Шизо??
                  Сега като схватливко №1 да не тръгнеш, да ми обясняваш, ка полковник се става само и единствено с академия при това савецка???

Коментар

Бил си единствено в ШиЗО.
                    Естествено, че не може, да стане без заповед, само не ми искай и номерът и сега..

Коментар

Щом си капитан от запаса, ще заставаш мирно само като си помислиш за мен, полковника. Свободно, продължавай, да чистиш тоалетните.
                      съвсем откачи....
                      как ти е носа Пинокио.....
                      сеига и военна академия завърши..... в запаса....

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                        Ами аз ги чета ама не ми става ясно кое за коя модификация е защото миг 29 имали 4 дълбока/какво ли значи/ модификация и били в момента доста по напред от файтърите/всички видове
                        Не зная какво значи, вероятно е подобрение в горивната камера (за кюмюр)..

Коментар

А няма да се обиждаме, аз съм учил в ШЗО , тоя е бил по надоле в в стълбицата максимум сержант и е отговорял за артелната ...

Коментар

Старшинка кат не съм ти разрешил да говориш ша мълчиш, щото съм капитан от запаса .......

И кат видеш мое писание на компютъра ша ставаш и са козируваш .....аи свободно за сега
                            Щом си капитан от запаса, ще заставаш мирно само като си помислиш за мен, полковника. Свободно, продължавай, да чистиш тоалетните.

Коментар

Съмнявам се, че Монти е в състояние, да разбере каквото и да било.. 3+2 примерно..

Чети таблицата долу и си сравнявай самолетчета. Вади си изводите.

https://bg.wikipedia.org/wiki/JAS_39_Gripen
                              Ами аз ги чета ама не ми става ясно кое за коя модификация е защото миг 29 имали 4 дълбока/какво ли значи/ модификация и били в момента доста по напред от файтърите/всички видове

Коментар

като за кенефчия добре се справяш с ъплоуда на снимки.. сам ли си??
                                Старшинка кат не съм ти разрешил да говориш ша мълчиш, щото съм капитан от запаса .......

И като видиш мое писание на монитора ша ставаш и са козируваш .....ай свободно за сега
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X