IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Странно е, защото тези Су-та, обикновено се пазят от Су30. Су34, също е щурмовак. По-корав, за въздушен бой, но все пак щурмовак..
    Инак, няма как да не са знаели.
    Това не е решение на пилота, а по веригата, на практика е на Ердоган.
    Сега ще е интересно да научим кой е дал кураж на Ердоган да настъпи мотиката.
    Прав е Путин, защо турците веднага търсят НАТО, като че ли руснаците са свалили техен самолет, а не обратното. Ясно че е провокация, да видим какво ще става....

Коментар

Къде виде пропаганда бре Кубрате ?
      Аз па си мисла, че Русия ще направи нещо срещу турция.
      Единственото, което си пожелавам, е да е мирно...
      Погледни например коментарите в дир.бг, тук все пак можем да се джавкаме, но всичко става повече на майтап, а там си е зомбиране на малоумници... Иначе мирни реакции ще има със сигурност, но военни не са от полза за никого.

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
        Вие сте се промили от собствената си пропаганда, Колчо. Нито Русия ще направи нещо срещу Турция, нито НАТО би помогнало на Турция ако нещо все пак стане. В такива ситуации договорите не значат нищо, а никой все още не иска наистина да унищожава света.
        Къде виде пропаганда бре Кубрате ?
        Аз па си мисла, че Русия ще направи нещо срещу турция.
        Единственото, което си пожелавам, е да е мирно...
        Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Свърши изказването на жожето:

По майсторски начин се изкара на жертва в случая, но каза че е запознат, че турция веднага е сигнализирала случая към НАТО.

Сега ще занимават межд. общонст кой крив - кой прафф.
          -------------------------------

П.П. Това го казвам за родните БГ матрьошки, понеже сега ще тръгнат с поредните глупости за война, ядрени копчета и так далее.

Какво да измисли един беден колхозник, освен поредната тъпотия, че почва амнайстата световна.

Жожето пи студена вода и толкоз. Приемат го и ще мислят какви мерки да наложат на Турция ( икономически )

Коментар

• Тази новина съм я изтървал. Как така ЕС ще ни забранява отоплението на твърдо гориво, след като държавата го раздава безплатно на енергийно бедните у нас? Отделно, на кого изобщо му пречи хората да си палят печките? Че то дори при нас в столицата масово си палим локалното парно в районите където нямаме покритие на дотирания ТЕЦ. Какво ще правим догодина?

Европа ни забранява да се отопляваме на дърва и въглища
            22.11.2015 13:31

Европа ни забранява да се отопляваме на дърва и въглища. От следващата година ще трябва да ги заменим с брикети от биомаса или друго екогориво. Това го налага евродиректива и цели по-чист въздух, предава Нова телевизия.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              Аз пък си мисля че ако турците не си платят ще има свалени турски самолети.Големия въпрос е знаели ли са турските пилоти че свалят руски самолет?А и са били ербапи щото насреща не е имало СУ 34.Ще видим дано няма война
              Странно е, защото тези Су-та, обикновено се пазят от Су30. Су34, също е щурмовак. По-корав, за въздушен бой, но все пак щурмовак..
              Инак, няма как да не са знаели.
              Това не е решение на пилота, а по веригата, на практика е на Ердоган.
              Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Не го изключвам.

бла бла ...
                (дано не е само бла бла, като подготовка, докато изкарат туристите от там..)
                Вие сте се промили от собствената си пропаганда, Колчо. Нито Русия ще направи нещо срещу Турция, нито НАТО би помогнало на Турция ако нещо все пак стане. В такива ситуации договорите не значат нищо, а никой все още не иска наистина да унищожава света.

Коментар

Че е руски, руски е. Потвърдиха от техното военно министерство.
                  Въпросът (за мен) е КЪДЕ и с КАКВО са го халосали.
                  От там, че се разбере какви, евентуално могат да са последиците...
                  Само война да няма, че си е е.бало мамата.
                  Дано да няма, щото ако има, ще се види, колко е яка руската авиация.

Коментар

Аз пък си мисля че ако турците не си платят ще има свалени турски самолети.Големия въпрос е знаели ли са турските пилоти че свалят руски самолет?А и са били ербапи щото насреща не е имало СУ 34.Ще видим дано няма война
                    Повдигаш интересен въпрос.
                    Всъщност този самолет, бил ли е обозначен, като руски или е бил просто с ...колорадска лентичка?
                    Пилотите били в отпуск, а самолета взели да се поразходят над северна сирия и турция. Интересна интерпретация, но няма да е им е за първи път.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
                      Какво има да гледате,натискат турчина да спре потока и на него по добра идея
                      не му е дошла да провокира руснаците.
                      голяма идея,сега ли я измислиха
                      Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

A ти що си мислиш че НАТО ще си мръдне пръста за Турция?Ако НАТО отвърне слева край на света....Молете се да няма война...
                        Ако НАТО НЕ отвърне, това би означавало наистина край на света. И всички го знаят, най-вече кратуните в кремлин.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          Турция е вторият по големина клиент на руска газ и петрол. Ако и те ги отрежат, ще трябва да минат на севернокорейска диета.
                          Аз мисля, че всичко ще остане в полето на лаенето от двете страни, кой крив, кой прав и къде точно е бил самолета, когато са го думнали.
                          Жалко за пилотчето, пише че са го застреляли във въздуха туркмените. Също, като нашите парашутисти над Скопие в края на 2СВ.

Коментар

• Включиха Путя пряко с интервю по случая - канал Прямой.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                              да видим
                              Какво има да гледате,натискат турчина да спре потока и на него по добра идея
                              не му е дошла да провокира руснаците.

Коментар

• Удар в гърба..... ,Общи приказки.
                                До тук, добре. .. мек тон.

Коментар

Working...
                                X