IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Къде видя моя "позиция", след като цитирам жожето ( твоя идол ).

П.П. За моя позиция, ще напишеш една молбичка и ако я одобря, ще я разбереш
    Виж ся аз идоли нямам щото Бог ми е забранил да имам.Има специална Божа заповед за това.Ако не можеш да го запомниш препиши си го стотина или двеста пъти колкото е необходимо..Не наричай Президента на Русия по този начин просто не си му от калибъра.Коригирай тона ще спечелиш повече от един спокоен разговор

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Е кой знае какво не може да направи. Ако изключиш ядреното оръжие Турция е с най-силните въоръжени сили в региона. Военния им флот е най-големия в Черно море, а турските ввс в региона отстъпват само на израелските по качестрво и количество. Тея неща и данни си ги пише в руския нет.
      Ама освен да виете, не ви ли се струва че е редно и да помислите какви сили имат руснаците в Сирия? В сравнение с турските са нищожни. Варианта за който толкова пъшкате и охкате е невъзможен от всякяква гледна точка. Руснаците не могат да осигурят необходимата логистика в региона за да се противопоставят на Турция, хеле пък и на другите играчи там в това число. При конфликт с останалите играчи там цялата им инфраструктура ще замине за часове ако не за минути. Картата поглеждали ли сте скоро?

Та спрете с ватната пропаганда, инцидента е достатъчно неприятен, но също за пореден път показва че ватниците са си едни хулигани (бандити) които си мислят че всичко им е позволено, щото имали ядерное аружие. Е, сега получиха един по зъбите.
      Факи никога не лъже! Той е убеден, че незнанието е аргумент.... ! А за вяра... няма открити!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
        Добре разбрахме ти позицията стига толкова
        Къде видя моя "позиция", след като цитирам жожето ( твоя идол ).

П.П. За моя позиция, ще напишеш една молбичка и ако я одобря, ще я разбереш

Коментар

• Грешка беще, че пробваха нервите, точно на тази натовска държава.
          Ако беше България, биби само щеше да пелтечи за трупове от Черно Море, но никога нямаше да има топки да стреля с ПВОто.
          В Балтика, също можеше да им се размине, като по този начин да подкопаят сериозността на НАТо, нооооо те решиха да настъпят мотиката с баш бакана - малкият путлер на босфора.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            А, какво се вика на нещо, с което не млъквате вече от години. Без значение дали е за газов тръбопровод, петрол или в случая смъкнат нарушител?

Веднага започва една истерия, че започвала световната война.

Ако са ви халтави нервите, заминавайте в специализирани медицински заведения, защото ми писна да ви чета глупостите от години.

Как не измислихте нещо различно от това? Ку нападнали рушнаците и ко щяло да стане?
            -----------------------------

Жожето в прав текст каза, че целта на операцията е била да спрат терористични групи, които се готвят за атентати в Русия. Това е било тактическата цел на операцията.

Майсторството беше как омекоти реакцията на Турция веднага да се обърне към НАТО, като каза, че тяхната операция по никакъв начин не е целяла да застраши Турция, а те изкарали случая все едно руснаците са свалили турски изтребител, а не - обратното.

Евала, но Жожето - ама фактите са, че са били предупредени многократно ( чрез аташе/посланник ) и че наистина нарушават чужда граница от посока Сирия.

Какво прави там монголски самальот, че да им нарушава границата за пореден път? ( та, хубав опит ние сме жертви, ама на колко км се намира монголската граница, че да ги дудне тия неща? )
            Добре разбрахме ти позицията стига толкова

Коментар

• Свалянето на руския Су-24 в Сирия- хронология на събитията

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
                Къде виде пропаганда бре Кубрате ?
                Аз па си мисла, че Русия ще направи нещо срещу турция.
                Единственото, което си пожелавам, е да е мирно...
                Е кой знае какво не може да направи. Ако изключиш ядреното оръжие Турция е с най-силните въоръжени сили в региона. Военния им флот е най-големия в Черно море, а турските ввс в региона отстъпват само на израелските по качестрво и количество. Тея неща и данни си ги пише в руския нет.
                Ама освен да виете, не ви ли се струва че е редно и да помислите какви сили имат руснаците в Сирия? В сравнение с турските са нищожни. Варианта за който толкова пъшкате и охкате е невъзможен от всякяква гледна точка. Руснаците не могат да осигурят необходимата логистика в региона за да се противопоставят на Турция, хеле пък и на другите играчи там в това число. При конфликт с останалите играчи там цялата им инфраструктура ще замине за часове ако не за минути. Картата поглеждали ли сте скоро?

Та спрете с ватната пропаганда, инцидента е достатъчно неприятен, но също за пореден път показва че ватниците са си едни хулигани (бандити) които си мислят че всичко им е позволено, щото имали ядерное аружие. Е, сега получиха един по зъбите.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  Ако НАТО НЕ отвърне, това би означавало наистина край на света. И всички го знаят, най-вече кратуните в кремлин.
                  Мисля си че от подобно говорене няма смисъл.Момента не е за конфронтация и подобно поведение.Служил съм в авиацията и поназнайвам някои неща

Коментар

• Ето ви изказването на Путя ( качиха го ):
                    --------------------

Путин: Инцидент с Су-24 будет иметь серьезные последствия для отношений РФ и Турции

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2015/11/24/1464474.html

П.П. Някой да го преведе на морки, че ще подсмърча.

Коментар

• Първоначално изпратено от sdar Разгледай мнение
                      Тази новина съм я изтървал. Как така ЕС ще ни забранява отоплението на твърдо гориво, след като държавата го раздава безплатно на енергийно бедните у нас? Отделно, на кого изобщо му пречи хората да си палят печките? Че то дори при нас в столицата масово си палим локалното парно в районите където нямаме покритие на дотирания ТЕЦ. Какво ще правим догодина?

Европа ни забранява да се отопляваме на дърва и въглища
                      22.11.2015 13:31

Европа ни забранява да се отопляваме на дърва и въглища. От следващата година ще трябва да ги заменим с брикети от биомаса или друго екогориво. Това го налага евродиректива и цели по-чист въздух, предава Нова телевизия.
                      Тези вместо да дават директиви, да дадат алтернативи реални и достъпни, щото, ако няма, хората ще си правят, както си знаят.
                      Относно самолета, иде реч за провокация.Най-много, да изяде на Турция възможните намаления в цената на газта щото, откажат ли ТП, останалите доставчици ще имат мотиви да притискат ценово. За акция чак на НАТО, обаче, не вярвам. И едните, и другите знаят, какво ще последва.

Коментар

Това на Песков, не е реакция.
                        Единственото, което излезе официарно, е че руското МО протвърди, че самолета е руски.
                        Ердоган, тръгна с рогата напред. Да видим до къде ще я докара.

Геополитика....
                        Ердоган отдавна се кани да направи в Сирия зона свободна от полети и войски....
                        Сега става интересно какво ще направят тези прословути 11к струпани с тази цел на границата.....
                        така че внимавайте с картинката ,нещата никога не са ясни до края си.....
                        Русия ще зашлеви звучен шамар на турците но до къде и колко нас ни засяга.....
                        Това дали е слаба или силна няма значение...
                        Слабите са по зли ..при връщането си ...

Коментар

• Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнение
                          Как се разбра, че тези Су-та, обикновено се пазят от Су30.
                          Не ми приличаш на запознат с авиацията, по-скоро обратното. Как разбра, че е така?
                          Чети и ще знаеш.
                          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение
                            Погледни например коментарите в дир.бг, тук все пак можем да се джавкаме, но всичко става повече на майтап, а там си е зомбиране на малоумници... Иначе мирни реакции ще има със сигурност, но военни не са от полза за никого.
                            Не, не чета подобни тъпотии... Всеки може да се изкаже и да си "мисли" каквото си поиска...
                            То и тук, се напълни откровени кретени, незнайно защо търпяни от мадераторите...
                            Игнор листа ми, постоянно набъбва...
                            Откровено развалиха един стойностен форум ... Както и да е..
                            ...
                            Не съм го гледал, какво е казал Путята, но нещата полека (днес определено форсирано) ескалират...
                            След като напънаха по земя главорезите(всеки ден, губят по някое село или град.. Довършат ли започнатото при Алепо и Хомс, сирийската армия и помагачите и, ще изметат тая пасмина в рамките на година.), а цистерните всеки ден, стават все по-малко, Турчеляците, окончателно свалиха маската и се застъпиха за ИДИЛ-а, която отглеждат от години ...
                            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Къде виде пропаганда бре Кубрате ?
                              Аз па си мисла, че Русия ще направи нещо срещу турция.
                              Единственото, което си пожелавам, е да е мирно...
                              А, какво се вика на нещо, с което не млъквате вече от години. Без значение дали е за газов тръбопровод, петрол или в случая смъкнат нарушител?

Веднага започва една истерия, че започвала световната война.

Ако са ви халтави нервите, заминавайте в специализирани медицински заведения, защото ми писна да ви чета глупостите от години.

Как не измислихте нещо различно от това? Ку нападнали рушнаците и ко щяло да стане?
                              -----------------------------

Жожето в прав текст каза, че целта на операцията е била да спрат терористични групи, които се готвят за атентати в Русия. Това е било тактическата цел на операцията.

Майсторството беше как омекоти реакцията на Турция веднага да се обърне към НАТО, като каза, че тяхната операция по никакъв начин не е целяла да застраши Турция, а те изкарали случая все едно руснаците са свалили турски изтребител, а не - обратното.

Евала, но Жожето - ама фактите са, че са били предупредени многократно ( чрез аташе/посланник ) и че наистина нарушават чужда граница от посока Сирия.

Какво прави там монголски самальот, че да им нарушава границата за пореден път? ( та, хубав опит ние сме жертви, ама на колко км се намира монголската граница, че да ги дудне тия неща? )

Коментар

Странно е, защото тези Су-та, обикновено се пазят от Су30. Су34, също е щурмовак. По-корав, за въздушен бой, но все пак щурмовак..
                                Инак, няма как да не са знаели.
                                Това не е решение на пилота, а по веригата, на практика е на Ердоган.
                                Как се разбра, че тези Су-та, обикновено се пазят от Су30.
                                Не ми приличаш на запознат с авиацията, по-скоро обратното. Как разбра, че е така?

Коментар

Working...
                                X