Първоначално изпратено от 4ervenasgan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДа видим, кой се наигра всъщност.
Дали руските туристи и съвместните проекти, ще са единственото, с което ще се размине.
Аз мисля, че всичко ще остане в полето на лаенето от двете страни, кой крив, кой прав и къде точно е бил самолета, когато са го думнали.
Жалко за пилотчето, пише че са го застреляли във въздуха туркмените. Също, като нашите парашутисти над Скопие в края на 2СВ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова на Песков, не е реакция.
Единственото, което излезе официарно, е че руското МО протвърди, че самолета е руски.
Ердоган, тръгна с рогата напред. Да видим до къде ще я докара.
Когато не си информиран за нещо, е хубаво да си мълчиш, а не да се праскаш с некви версии. Седни прочети и тогава вземи решение дали ще коментираш или не.
---------------------------------------
Ето как върви анкетата ( втвърдяват мужиците тона ):
--------------------------
Как Россия должна отреагировать на инцидент с российским Су-24 на границе с Турцией?
"Случайно" сбить боевой самолет Турции над Сирией и готовиться к войне с НАТО 40% 40 %
Признать нарушение Су-24 воздушного пространства Турции и не идти на конфликт с Анкарой 12% 12 %
Настаивать на правоте российских летчиков, но не выходить за рамки дипломатических переговоров 31% 31 %
Публично признать ряд регионов Сирии протурецкими и отказаться от нанесения по ним авиаударов 3% 3 %
Отказаться от самостоятельной военной операции в Сирии и войти в коалицию во главе с США 5% 5 %
Сделать вид, что ничего опасного не произошло, и продолжить операцию в Сирии по намеченным планам 7% 7 %
Всего проголосовало: 3696
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМа ти сериозно си мислиш, че ще има откровен, открит удар по турците
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТова би означавало война. Не с Турция, а с НАТО.
И не си прав, че няма изявление на кремлина. песков рече, че щели да изчакат, да получат/проучат всичката информация и дори каза да не се вадят заключения за рушко-турските отношения от това.
(дано не е само бла бла, като подготовка, докато изкарат туристите от там..)Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеДа видим, кой се наигра всъщност.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеМа ти сериозно си мислиш, че ще има откровен, открит удар по турците
Това би означавало война. Не с Турция, а с НАТО.
И не си прав, че няма изявление на кремлина. песков рече, че щели да изчакат, да получат/проучат всичката информация и дори каза да не се вадят заключения за рушко-турските отношения от това.
Но НАТО следят изкъсо също случая, за да вземат решение.
Цъки: ( версията на турците какво показва техния радар ) Долу в синьото е нарушението, където се вдигат да го предупредят да се махне. Когато ще излиза от тяхното пространство - те го свалят. Затова се получава това противоречие: турците твърдят, че 5 мин. е летял там, а руснаците сочат, че е паднал на 5 км извън тяхната граница.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеКоле, какви рога, какви копита.
Предупредиха ги многократно!
И днес са ги предупредили 10 (десет пъти), ноооо....
В крайна сметка рушняка разбира само от грубата сила. Удар в мордата, нали това е играта на уличните бабаити. Е сега се наиграха.
Дали руските туристи и съвместните проекти, ще са единственото, с което ще се размине.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеТова на Песков, не е реакция.
Единственото, което излезе официарно, е че руското МО протвърди, че самолета е руски.
Ердоган, тръгна с рогата напред. Да видим до къде ще я докара.
Предупредиха ги многократно!
И днес са ги предупредили 10 (десет пъти), ноооо....
В крайна сметка рушняка разбира само от грубата сила. Удар в мордата, нали това е играта на уличните бабаити. Е сега се наиграха.
Коментар
-
Ердоган няма полезен ход и каквото и да направи все ще го отнесе като Сирия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеНапротив, от сутринта досега има доста голяма динамика по случая.
- първата официална позиция на кремъл ( Песков ) каза, че: рано е да се дават оценки и реакция, преди да се установят точните факти
- нато веднага включи пряка линия с турция и следи изкъсо нещата, като насрочиха извънредно заседание
- турция даде маршрута на самальота, но Масква отрича и казва, че не е нарушавал въздушното им пространство
Това е накратко, по-важните момента засега ( през 5 мин. излизат информации от трите страни: Монголия, Турция, НАТО ).
Ердоган, тръгна с рогата напред. Да видим до къде ще я докара.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСамолета падна сутринта.
Сега е ранният следобед.
Никаква официална реакция от страна на руснаците.
Мисля, че в момента многото руски туристи, които се намират в турция, няма да позволят да се отговори подобаващо.
Да видим, Путин, като се появи, какво ще каже...
За мен, нещата са много сериозни...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеСамолета падна сутринта.
Сега е ранният следобед.
Мисля, че в момента многото руски туристи, които се намират в турция, няма да позволят да се отговори подобаващо.
- първата официална позиция на кремъл ( Песков ) каза, че: рано е да се дават оценки и реакция, преди да се установят точните факти
- нато веднага включи пряка линия с турция и следи изкъсо нещата, като насрочиха извънредно заседание
- турция даде маршрута на самальота, но Масква отрича и казва, че не е нарушавала въздушното им пространство
Това са накратко, по-важните момента засега ( през 5 мин. излизат информации от трите страни: Монголия, Турция, НАТО ).
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнениеИ какво да каже освен ,че е отвратен от двойната игра на амуджите.
Аз не съм убеден в това ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Сега е ранният следобед.
Коментар
-
Самолета падна сутринта.
Сега е ранният следобед.
За мен, нещата са много сериозни...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
Коментар