If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ти радваш ли се като загиват хора ? Щото ако не си забелязала , не виждам други освен тебе , маранди ипотех и още там да се радват . Като че ли не е много редно , а...
Не се чуди! Това има навик да се прехласва и цвили от удоволствие, колчем се натъкне на някаква гнусотия.
И го прави по начин, че дори членовете на "неговия отбор" извръщат отвратено глава.
....
ЩО ЧЕРВЕНА И ТЕРОРИСТИЧНА РУСИЯ НЕ ПРИЕМЕ БЕЖАНЦИ, ЗАЩО НИКОИ НЕ ЩЕ В РУСИЯ ?????....
високият тон не ме кефи, но няма проблем, ако нещо ти е нервно... ))
Пак да ти кажа - Русия не ме интересува!
Интересува ме ЕС! И като следствие САЩ. Като "надзиратели", често и ментори на ЕС.
А защо ме интересува ЕС, познай ...извън "правата вяра", която "проповядвате навред"
Така де, ако атакуваха руската антибългарска политика, си е точно българско и антикомунистическо поведение на потребителя, но ако питаш всеки ден, що си биете негрите, си просто едно комунде антибългарче.
Бяла и румена съм ), добре изглеждаща българка
Някакъв проблем ли имаш )
Ти или другарите ти по съдба ) ще отговорите ли Защо САЩ отказа да приеме дори предложението на Обама за 10 хил. бежанци на американска територия? А?
Само ЕС ли е обречен?
Съни, ЧЕРВЕНЕЕШ И НЕ ТЕ Е СРАМ ПОНЕ МАЛКО. Какво ми говориш за бежанци и за политиката на САЩ след, като имаш огромен проблем в лицето на себе си и червената чума, която проповядвате???
...
Бяла и румена съм ), добре изглеждаща българка
Някакъв проблем ли имаш )
Ти или другарите ти по съдба ) ще отговорите ли Защо САЩ отказа да приеме дори предложението на Обама за 10 хил. бежанци на американска територия? А?
Само ЕС ли е обречен?
И кво стана са, червенасган на гарата в стара загора... ха-ха-ха
сганта твърди, че петрола който купуват турците е на иракските курди... Ама те издават ли фактури, номера по ддс на тези фактури е на фирми, регистрирани в иракски курдистан... дали иракските курди са си платили данъка на държавата иракски курдистан
глупости на тръкалета
Впрочем, топлата връзка на Давутоглу с Иракски Кюрдистан е от времената, когато беше още външен министър на Турция ...и въпреки официален Багдад...
но, рамо до рамо с американците и там
Остава отворен въпроса - На КОГО продава петрола "Ислямска държава"?
КОЙ го купува?
Сателите мълчат Не е чашка водица, та да е трудно да се разбере
п.п...не знам за "гарата" ...просто, 1то мнение под статията, която беше дал...съвпадаше и с думите, 'призива", който е написал и тук ))
Коментар