IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Остава отворен въпроса - На КОГО продава петрола "Ислямска държава"?
    КОЙ го купува?...
    въпроса е - продава ли петрол, а не кой го купува?
    The strongest stand last.

Коментар

• соколовввв пак путин ти звъни в главния

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        Друзя,

братята от Санкт Питер вече на северния вход на Масква, братята от Дагестан и Поволжието заемат южните входове.

Ке падне масква. Хау!

П.П. Ама, дали няма да ми стане смешно, ако жожето падне от една стачка на тираджиите. Я, да помисля?

Не всявай смут в редиците на гну.офилите, ще им прецакаш петъчния съботник.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          ...

Остава отворен въпроса - На КОГО продава петрола "Ислямска държава"?
          КОЙ го купува?
          ...
          +1
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Друзя,

братята от Санкт Питер вече на северния вход на Масква, братята от Дагестан и Поволжието заемат южните входове.

Ке падне масква. Хау!

П.П. Ама, дали няма да ми стане смешно, ако жожето падне от една стачка на тираджиите. Я, да помисля?

Коментар

мисля, че бях поствала тук Писмото на Махатма Ганди до Хитлер ...или просто го открий в нета и го прочети
              Но му спести после ...боядисването
              Прочетох го. Как намираш взаимовръзка с писмото и поведението си, нападайки САЩ и хвалейки Русия всеки път, когато се логнеш?

Коментар

• Първоначално изпратено от белот Разгледай мнение
                Ти радваш ли се като загиват хора ? Щото ако не си забелязала , не виждам други освен тебе , маранди ипотех и още там да се радват . Като че ли не е много редно , а...
                Не се чуди! Това има навик да се прехласва и цвили от удоволствие, колчем се натъкне на някаква гнусотия.
                И го прави по начин, че дори членовете на "неговия отбор" извръщат отвратено глава.

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree
                  ....
                  ЩО ЧЕРВЕНА И ТЕРОРИСТИЧНА РУСИЯ НЕ ПРИЕМЕ БЕЖАНЦИ, ЗАЩО НИКОИ НЕ ЩЕ В РУСИЯ ?????....
                  високият тон не ме кефи, но няма проблем, ако нещо ти е нервно... ))

Пак да ти кажа - Русия не ме интересува!
                  Интересува ме ЕС! И като следствие САЩ. Като "надзиратели", често и ментори на ЕС.
                  А защо ме интересува ЕС, познай ...извън "правата вяра", която "проповядвате навред"

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                    С тия въпроси атакуващи САЩ си баш червена.
                    мисля, че бях поствала тук Писмото на Махатма Ганди до Хитлер ...или просто го открий в нета и го прочети
                    Но му спести после ...боядисването

Коментар

Така де, ако атакуваха руската антибългарска политика, си е точно българско и антикомунистическо поведение на потребителя, но ако питаш всеки ден, що си биете негрите, си просто едно комунде антибългарче.

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Коментар

Бяла и румена съм ), добре изглеждаща българка
                          Някакъв проблем ли имаш )

Ти или другарите ти по съдба ) ще отговорите ли
                          Защо САЩ отказа да приеме дори предложението на Обама за 10 хил. бежанци на американска територия? А?
                          Само ЕС ли е обречен?

Коментар

• Първоначално изпратено от DutyFree
                            Съни, ЧЕРВЕНЕЕШ И НЕ ТЕ Е СРАМ ПОНЕ МАЛКО. Какво ми говориш за бежанци и за политиката на САЩ след, като имаш огромен проблем в лицето на себе си и червената чума, която проповядвате???
                            ...
                            Бяла и румена съм ), добре изглеждаща българка
                            Някакъв проблем ли имаш )

Ти или другарите ти по съдба ) ще отговорите ли
                            Защо САЩ отказа да приеме дори предложението на Обама за 10 хил. бежанци на американска територия? А?
                            Само ЕС ли е обречен?

Коментар

• и КАКВО ИЗЛЕЗЕ СЕГА ДОКТРИНАТА НА ПУТИН, ПЪЛЕН ФАШИЗЪМ????

КАКВО СЛЕДВА РАЗПАД НА РУСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ, АМИ АЙДЕ НАЙ СЕТНЕ.. ТОГАВА ВСЕ МИ СЕ СТРУВА, ЧЕ НЯМА ДА ИМА ТОЛКОВА МНОГО ТЕРОРИСТИ!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
                                И кво стана са, червенасган на гарата в стара загора... ха-ха-ха

сганта твърди, че петрола който купуват турците е на иракските курди... Ама те издават ли фактури, номера по ддс на тези фактури е на фирми, регистрирани в иракски курдистан... дали иракските курди са си платили данъка на държавата иракски курдистан

глупости на тръкалета
                                Впрочем, топлата връзка на Давутоглу с Иракски Кюрдистан е от времената, когато беше още външен министър на Турция ...и въпреки официален Багдад...
                                но, рамо до рамо с американците и там

Остава отворен въпроса - На КОГО продава петрола "Ислямска държава"?
                                КОЙ го купува?

Сателите мълчат Не е чашка водица, та да е трудно да се разбере

п.п...не знам за "гарата" ...просто, 1то мнение под статията, която беше дал...съвпадаше и с думите, 'призива", който е написал и тук ))

Коментар

Working...
                                X