Първоначално изпратено от Макс
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика (архив до 27.01.2016 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеВитиеватите фрази, бягането по тъча и снишаването вършат работа само до време. После жестоката реалност те блъска по-силно от товарния влак.......нещо, като рушката икономика през текущата година.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеНа някой май му се иска да взема пак властта с малко но завинаги ма нямааааааа.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНе сте русоробите хората които ще определят кой бил българин или не.
Бобка ако изключиш тези българи, които съм посочил, от твоята класация ще останете само ти, равновесие, форумните субпиндоси, още Едвин Сугарев, Иво Инджев, Иво Беров и Огнян Минчев-дебелия... Останалите са неправославните етноси живеещи в България без циганите, защото циганите са с този, който си плати и психично болните
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнениеА който е мисловно в Сибир и още взривява влакове?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеАз ти казах законите си действат.Явно Господ не те слуша тебе.Така че свиквай ще се случва все повече това което не очакваш щото не четеш.Образовай се малко и ще разбереш много неща.Знанието е сила
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеМи няма всеки ден да пиша за тях щото ти е слаба паметтаThe strongest stand last.
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеТова автоматично изключва всички червени свинки0олигарски, щото те данъци не само не плащат, ами само източват.
Ама не съм те чувал да мрънкаш срещу тях. СтраМно!
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеП.П. И всъщност нали ставаше въпрос за "неизменни божествени и ненамсикви закони", дето се връщаи на грабители, експлоататори и империалисти.....каквито точно и в момента са дивите монголи на североизток.
Или за тях не важат "беожествените ти закони"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеБългарин е тоя който плаща данъци на България и е избрал да отгледа децата си в България.Този който е напуснал не е българин
Ама не съм те чувал да мрънкаш срещу тях. СтраМно!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНе сте русоробите хората които ще определят кой бил българин или не.The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеБългарин е тоя който плаща данъци на България и е избрал да отгледа децата си в България.Този който е напуснал не е българинThe strongest stand last.
Коментар
-
nuclear power plant
Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнениеНе сте русоробите хората които ще определят кой бил българин или не.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнениеЗащото обижда хора във форума.А най смешното е човек дето го няма в България да виси по цял ден в български форум и да определя кое е антибългарско.Истинските българи са в България а предателите са навън.За такива кат вас отнемане на гражданството и никакво гласуване.Ша гласуваш във Франция щото явно тя ти е по мила.Не приемам такива да ми правят каквито и да са забележки.Хора които не живеят тук не са българи.Щом са изоставили Родината си в тежък момент заслужават само презрение
Коментар
-
Руснаци продължават да купуват имоти в Турция въпреки кризата в отношенията
http://www.investor.bg/po-sveta/453/...niiata-209139/
Аааааа не може така!
Ше трябва да се профилактират по-яко от батюшка, че да спрат да изнасят и без това оскъдните доларЕ от масквето.
Ми да си купят имоти в кримнаш бе! Какво падение.
Коментар
Коментар