IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнение
    Аз пък предлагам пиндо слугите да определят кой е българин и кой не. Няма православен, етнически българин-майчин език български, в нормално психическо здраве, който да не обича Русия!

Бобка ако изключиш тези българи, които съм посочил, от твоята класация ще останете само ти, равновесие, форумните субпиндоси, още Едвин Сугарев, Иво Инджев, Иво Беров и Огнян Минчев-дебелия... Останалите са неправославните етноси живеещи в България без циганите, защото циганите са с този, който си плати и психично болните
    Къде се повръща тука?
    The strongest stand last.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
      Витиеватите фрази, бягането по тъча и снишаването вършат работа само до време. После жестоката реалност те блъска по-силно от товарния влак.......нещо, като рушката икономика през текущата година.
      Жестоката реалност много скоро ще почука на вратата.Ще посрещаш пак братушките.

Коментар

• Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
        На някой май му се иска да взема пак властта с малко но завинаги ма нямааааааа.
        Трябваше, да я вземем по чилийски модел. Сега нямаше да споря с ушанки.

Коментар

• Първоначално изпратено от BobyB Разгледай мнение
          Не сте русоробите хората които ще определят кой бил българин или не.
          Аз пък предлагам пиндо слугите да определят кой е българин и кой не. Няма православен, етнически българин-майчин език български, в нормално психическо здраве, който да не обича Русия!

Бобка ако изключиш тези българи, които съм посочил, от твоята класация ще останете само ти, равновесие, форумните субпиндоси, още Едвин Сугарев, Иво Инджев, Иво Беров и Огнян Минчев-дебелия... Останалите са неправославните етноси живеещи в България без циганите, защото циганите са с този, който си плати и психично болните

Коментар

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
            А който е мисловно в Сибир и още взривява влакове?
            На някой май му се иска да взема пак властта с малко но завинаги ма нямааааааа.

Коментар

Аз ти казах законите си действат.Явно Господ не те слуша тебе.Така че свиквай ще се случва все повече това което не очакваш щото не четеш.Образовай се малко и ще разбереш много неща.Знанието е сила
              Витиеватите фрази, бягането по тъча и снишаването вършат работа само до време. После жестоката реалност те блъска по-силно от товарния влак.......нещо, като рушката икономика през текущата година.

Коментар

Ми няма всеки ден да пиша за тях щото ти е слаба паметта
                Аз мога всеки ден да пиша за тях, без да ти е силна паметта.

Коментар

Това автоматично изключва всички червени свинки0олигарски, щото те данъци не само не плащат, ами само източват.
                  Ама не съм те чувал да мрънкаш срещу тях. СтраМно!
                  Ми няма всеки ден да пиша за тях щото ти е слаба паметта

Коментар

П.П. И всъщност нали ставаше въпрос за "неизменни божествени и ненамсикви закони", дето се връщаи на грабители, експлоататори и империалисти.....каквито точно и в момента са дивите монголи на североизток.
                    Или за тях не важат "беожествените ти закони"?
                    Аз ти казах законите си действат.Явно Господ не те слуша тебе.Така че свиквай ще се случва все повече това което не очакваш щото не четеш.Образовай се малко и ще разбереш много неща.Знанието е сила

Коментар

Българин е тоя който плаща данъци на България и е избрал да отгледа децата си в България.Този който е напуснал не е българин
                      Това автоматично изключва всички червени свинки0олигарски, щото те данъци не само не плащат, ами само източват.
                      Ама не съм те чувал да мрънкаш срещу тях. СтраМно!

Коментар

Коментар

Българин е тоя който плаща данъци на България и е избрал да отгледа децата си в България.Този който е напуснал не е българин
                          А който е мисловно в Сибир и още взривява влакове?

Коментар

Коментар

Защото обижда хора във форума.А най смешното е човек дето го няма в България да виси по цял ден в български форум и да определя кое е антибългарско.Истинските българи са в България а предателите са навън.За такива кат вас отнемане на гражданството и никакво гласуване.Ша гласуваш във Франция щото явно тя ти е по мила.Не приемам такива да ми правят каквито и да са забележки.Хора които не живеят тук не са българи.Щом са изоставили Родината си в тежък момент заслужават само презрение

Коментар

• Руснаци продължават да купуват имоти в Турция въпреки кризата в отношенията
                                http://www.investor.bg/po-sveta/453/...niiata-209139/

Аааааа не може така!
                                Ше трябва да се профилактират по-яко от батюшка, че да спрат да изнасят и без това оскъдните доларЕ от масквето.
                                Ми да си купят имоти в кримнаш бе! Какво падение.

Коментар

Working...
                                X