IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика (архив до 27.01.2016 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Barbаron, какво става с койна? Как върви там проекта, развитието, перспективата. Забелязало съм, че беше най-адекватен с виртуал-койн-индустрията и не си краен. Най-ми харесваха твоите постове в съответната тема, бяха смислени и съдържателни, като на мъдър мъж, отсяващ шума от тинейджърските хормони на тълпата, С една дума как се държи виртуалката в сегашно време, след като индексите обърнаха, какви са перспективите, щяха да сменят някакви протоколи, доколкото помня, има ли развитие, още ли не са го хакнали и т.н. !?
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

    Коментар


    • Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
      Е на мен ми разрешиха да кандидатствам.Със шестица на изпита по математика и с годен на медицинските прегледи не ме приеха във ВНВВУ Г.Бенковски.Дариха ме със щастието да бъда войник на летище.После завърших ТУ София и много ги мразех.След като избухна демокрацията един глупак полковник Чучумишев от Плевенското военно окръжие искаше да ме праща във Враца да съм станел офицер.Така побеснях че оня се уплаши.После три години ми прашаше честитки да се явя еди къде си но аз не го ебавах.Няма сила която може да ме накара да имам нещо общо с военните.Нещата са приключили на 30.09.1986г.Тъста ми така се беше уплашил че ще ме вкарат в затвора че му трепераха устата.Много се надявах след 1989г България да се промени но нещата се сговнасяха още повече за съжаление.
      Никога няма да ида да се бия за да защитавам имотите на Пеевски Доган Баце и Рошко.Никога
      А защо защитаваш имотите на тия
      Кредитните милионери - агенти на ДС: http://www.vesti.bg/bulgaria/obshtes...-na-ds-5696811
      и Милионерите в БСП: http://burgas-podlupa.com/2011/08/15...3%D0%B2%D0%B5/

      Коментар


      • "Катимерини": ЦРУ е ръководило подривните операции за развала на Югославия от щаб в София

        В Гърция се разгаря голям журналистически скандал. Едно от най-големите енглоезични издания "Катимерини" е било заставено да свали от сайта си публикация за прякото участие на ЦРУ в разпада на Югославия, съобщава vesti.ru.
        Масови разстрели, убийства на мирно население, етнически чистки - това са кървавите епизоди от югославските войни, в който взаимно се унищожаваха сърби, хървати, бошняци и албанци, които преди това живееха мирно в една страна. А зад всичко това стои ЦРУ, се твърди в публикацията на "Катимерини", която дава нови сведения за това как непосредствено преди войната американското разузнаване е осъществявало тотално подслушване на всички противоборстващи страни.

        "От момента на отделянето от Югославия в Македониия започнаха активно да действат американски разузнавачи. Ръководството на операциите се осъществяваше от ЦРУ, а през 1992-93 г. под негов контрол бяха Министерството на отбраната и Министерството на вътрешните работи на Македония", се казва в статията.

        В публикацията е описана и разузнавателна структура на ЦРУ на Балканите: щабът бил разположен в посолството на САЩ в София, а негови подразделение имало в Хърватия и Босна. Центърът в Македония отговарял за радиоелектронното разузнаване. Оборудването за него било доставяно с миниванове от София, а за монтажа отговарял лично тогавашният македонски министър на отбраната Владо Поповски.

        "Главното в тази статия е, че са посочени конкретни хора, високопоставени чиновници, които са работили ръка за ръка с ЦРУ. Например министърът на отбраната на Македония е бил американски шпионин. Естествено това не може да се харесва на официалните лица", коментира американският политолог Пол Крейг Робъртс.

        По сведения на журналистите специалистите от македонското МВД Бранко Друзевич и Станко Пипан са предали на американците югославския армейски шифратор KZU-71 и са им съобщили всички честоти и пароли на секретната радиовръзка. Това позволило на ЦРУ да има непрекъснат достъп до цялата секретна информация на Югославия.

        "Американското разузнаване и днес има много силна мрежа на Балканите. Тя оплита всички държави тук, включително и Сърбия", отбелязва лидерът на сръбската Радикална партия Воислав Шешел.

        Буквално два часа след публикацията статията е била свалена от сайта на гръцкия вестник, но остава скриншот от скандалния материал. "Това можеше да се очаква, ЦРУ винаги си замита следите", коментира журналистът Павел Онопко, който работи в Гърция.

        "Нашата цел бе да противопоставим републиките и те да се отцепят от Югославия. Трябваше да нарочим кой да е виновен за войната и насилието и бе решено това да бъде Сърбия, тъй като тя в голяма степен се отъждествяваше с Югославия", откровен е бившият агент на ЦРУ Робърт Байер. Той е служил през 90-те години на Балканите и разказва, че американското разузнаване съзнателно е провокирало противоборстващите страни.
        Не спори с идиот-соросоид! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

        Коментар


        • Значи от вчера се убедих,че няма по изпростял народ от нас българите. Завист злоба и незачитане на каквито и да е било закони. Едно лице снощи ми сипеше заплахи и то доста сериозни без каквато и да е била причина. Какво ще направя занапред ще го запазя в тайна, но за сетен път се убедих какво долно и гнусно племе сме. Нищо повече няма да направя за тоя жалък народ. Данъци свеждам до абсолютен минимум . Няма да храня гнусни същества.

          Коментар


          • Най любя, га мразя....
            Нали, Бате Пешо...?

            Коментар


            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Така беше. Приетите за студенти, за които военното окръжие прецени, че са "неблагонадеждни", не ги пращаха в ШЗО, нито пък им разрешаваха да кандидатстват във ВУ.
              Е на мен ми разрешиха да кандидатствам.Със шестица на изпита по математика и с годен на медицинските прегледи не ме приеха във ВНВВУ Г.Бенковски.Дариха ме със щастието да бъда войник на летище.После завърших ТУ София и много ги мразех.След като избухна демокрацията един глупак полковник Чучумишев от Плевенското военно окръжие искаше да ме праща във Враца да съм станел офицер.Така побеснях че оня се уплаши.После три години ми прашаше честитки да се явя еди къде си но аз не го ебавах.Няма сила която може да ме накара да имам нещо общо с военните.Нещата са приключили на 30.09.1986г.Тъста ми така се беше уплашил че ще ме вкарат в затвора че му трепераха устата.Много се надявах след 1989г България да се промени но нещата се сговнасяха още повече за съжаление.Никога няма да ида да се бия за да защитавам имотите на Пеевски Доган Баце и Рошко.Никога

              Коментар


              • Първоначално изпратено от nuclear power plant Разгледай мнение
                Е на някой дето в характеристиките на родител пишеше че проявяват безразличие към мероприятията на народната власт и имат роднини зад граница не им даваха да учат във Военновъздушното училище и да ходят в ШЗО.За такива имаше Строителни войски и КЕЧ....Ама кога Бог те пази никой не мое ти навреди
                Така беше. Приетите за студенти, за които военното окръжие прецени, че са "неблагонадеждни", не ги пращаха в ШЗО, нито пък им разрешаваха да кандидатстват във ВУ.
                Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Да бе колега, нали и аз това казах.
                  В ШЗО Плевен, не Враца, се приемаха предимно момчета приети във ВУЗ. Но не задължително. Имаше и неприети, за които са ходатайствали някои величия, както и завършили ВУЗ, които не са били взети в казармата по някакви причини. Например отложен за следваща година по медицински или други показания и междувременно започнал обучение във ВУЗ. Тогава момчето си завършваше образованието и тогава служеше в армията, почти винаги в ШЗО.
                  ШЗО Враца беше за отслужили и беше с политическа насоченост, докато ШЗО Плевн беше за общовойскови специалности, включително и курсантите приети във Висшата школа на МВР-Симеоново, първата година служеха в ШЗО и ставаха офицери от запаса, като и първата им година в Симеоново се броеше за военна служба.
                  Е на някой дето в характеристиките на родител пишеше че проявяват безразличие към мероприятията на народната власт и имат роднини зад граница не им даваха да учат във Военновъздушното училище и да ходят в ШЗО.За такива имаше Строителни войски и КЕЧ....Ама кога Бог те пази никой не мое ти навреди

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от markoci Разгледай мнение
                    А ето го и самия дявол кво се изцепил:

                    Сорос злокобно: ЕС се разпада, Русия се срива, твърдо кацане за Китай
                    Крупният борсов спекулант обяви, че Хилъри Клинтън е неговата фаворитка, защото Тръмп работел за "Ислямска държава"


                    Европейският съюз се разпада, предупреди борсовият спекулант Джордж Сорос на Световния икономически форум в Давос, Швейцария, предаде АФП. Милиардерът посочи още, че икономиката на Китай я очаква „твърдо кацане", Меркел е загубила политическия си капитал, Доналд Тръмп работи за "Ислямска държава" и че дава подкрепата си на Хилъри Клинтън.
                    Сорос заяви, че ЕС се разпада под натиска на мигрантската криза. „Има паника по отношение на европейската политика за даване на убежище. Преминахме критична точка, над която мигрантският поток ограничава възможностите на страните да асимилират или интегрират бежанци", каза роденият в Унгария Сорос. И добави: „Всеки се спасява поединично".

                    Той посочи, че кризата с мигрантите е отслабила германската канцлерка Ангела Меркел: „Тя искаше да я спре, рискува политическия си капитал и загуби защото жестът й за отваряне на Германия за бежанци не бе добре подготвен".

                    Според Сорос Русия е в „много, много слаба позиция" и е изправена пред „неизбежен срив", тъй като има резерви само за „още няколко години".

                    „Твърдото кацане" на китайската икономика в резултат на забавянето й ще доведе до глобална дефлация, но Китай ще се справи заради огромните си валутни резерви, смята финансистът. Той разкритикува управлението на Федералния резерв, защото закъсняло с една година и вдигнало лихвите едва когато US икономиката започнала да се забавя.

                    Сорос обяви, че подкрепя за президент на САЩ фаворитката на демократите Хилъри Клинтън и каза, че „разпалващият страхове" Тръмп и съпартиецът му и опонент Тед Крус „вършат работата" на джихадистите от „Ислямска държава".
                    Оп саааааааа тръстенишката музика начело с Феката свири туш.Чудя се това старческа деменция ли е или е нещо още по сериозно.На тоя боклук дето му виси некролога от джоба е крайно време да се каже че е изкукуригал.Разбираме какво му се иска ама няма да стане.По добре да си пръска парите за курви отколкото да ми се прави на политолог.А и кой ли го слуша.Иначе става да забавлява Орбан поляците чехите и Путин

                    Коментар


                    • Хем политика, хем история. Но вярно и хубаво!

                      http://www.dnevnik.bg/analizi/2016/0...a_da_govoriat/

                      Коментар


                      • След като се начетох на изменници на морал и чест, да попитам :

                        - Дали това, което пишат е вярно ?

                        http://novini.dir.bg/news.php?id=21529269

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                          Това почти ме убеди, че си служил във ВНВАУ Г.Димитров - Шумен.
                          Иначе от къде ще знаеш думата "шмиц" ?
                          Само че може и да си я научил и от някъде другаде.... Все пак шмицовете отиваха във войските.
                          Както и да е. Аз съм завършил ВНВУ "В.Левски", Велико Търново.

                          Не разбрах само колко руски армии сме разбили на добруджанския фронт? Или поне колко руски дивизии сме разбили? 2-3 или повече? Или май нито една.
                          Шерлок, да не спукаш капиляр от дедуктивни полюции..
                          Ясно е, че си учил е Търново. Нали там са "камионски войски" все пак. А ти си камионджия. Талига.
                          Интересно, в академията няма такъв профил.
                          Даже и при хуните нямаше... Маловажни сте нещо талигите.
                          The strongest stand last.

                          Коментар


                          • Същото е и с т.нар. "гърци", които станали "византийци". Това е най-презираното племе в Римска империя, но те успяват след 300 години да подменят официалния език от латински на гръцки.

                            Оттам насетне могат да си съчиняват и пишат, кфот' им кефне, а те го умеят ( да няма нищо общо с истината ). Въпреки това, гърците млъкнаха на тема ИРИ ( Византия ), дето си я приписваха и сега ги перна тачката да се правят на елини. А, те са просто едно от многото племена, които са били част от Римска империя и на всичкото отгоре с недобра репутация. Неслучайно ги заселват при камъниците на "днешния" Олимп. Тоест да пукнат от глад като кучета, щото са неримляни.

                            Ататюрк прави същото, съчинява "турецки" език и съчинява "турецка нация, дето я няма. Как 600 години през Османска империя нямат нито един турак за султан, везир, в харем/ханъма? Как, бре?

                            И сега най-големите шматки най-много лаят по месечината
                            -------------------------

                            Същото е при колхозниците - утре ще се изкарат елфи, след поредният фалит и досадното е, че тогава ще почваме да четем за елф микро-чип бил най-големият микро-чип в света

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                              Това почти ме убеди, че си служил във ВНВАУ Г.Димитров - Шумен.
                              Иначе от къде ще знаеш думата "шмиц" ?
                              Само че може и да си я научил и от някъде другаде.... Все пак шмицовете отиваха във войските.
                              Както и да е. Аз съм завършил ВНВУ "В.Левски", Велико Търново.

                              Не разбрах само колко руски армии сме разбили на добруджанския фронт? Или поне колко руски дивизии сме разбили? 2-3 или повече? Или май нито една.
                              Ми, нема россиан армии тогава. Имаш 3-4 казашки дивизии, от които немкинята се насирала в гърнето. Толкова "страшни" били, че не можем да ги стигнем до Беларус, толкова бързо бягат, когато ги гони БГ армия.

                              Нали, това казвам, кога ще се появи фантастиката руснак? 1918 година при Ленин

                              До тогава имаш масквичи и Велика Таврия, изобразена по географските карти, която граничи с манголска империя.

                              Тоест, спокойно може да се каже, че бъдещите масквичи са манголски васали. После се опитват да ги правят на колхозници, болшевики, республики, а днес са на федерати.

                              Няма такъв етнос россиан ( руснак ), имаш унгро-фини там ), а в Крим има една камара сведения, че Кимерийците, които били Българи, когато се преместили в Крим, започнали да викат "таври". Ха, сега се сети в началото за Велика Таврия, където споменах - кои ли са били

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
                                Шапка, сричаш ли?
                                Обърни внимание, че все още се говори за Османска империя ( през 1918г ), докато родният мурзилаж не спира да дрънка за некфи руски-турецки вайни? ( зовящи ги "асвабадителни", а не окупационни ).

                                Това, освен комплекси, говори и за елементарни познания. Тогава започва надпреварата между Ленин да съчинява басни за "россиани", а Ататюрк за "тураци".
                                ------------------------------------

                                Тураците са най-презрителното племе в Османска империя и затова никога не са допускани до властта ( султан/везир ).

                                Слушай родният мурзилаж и се усмихвай колко е побъркан на тема тураци

                                Коментар

                                Working...
                                X