Първоначално изпратено от Имхотеп
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Русия (3)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеХа! Верно!
Сега е добре да чуем от някоя мурзилка че това не е точно така, ами е да речемммм... превалутиране,
Уж можеш да смяташ с големи числа а все на политика го избиваш....
РЦБ купи 11 млрд долара по 54 рубли...Сега ще ги продаде на 64....
На това при нас му казват печалба а при теб как е ... не знам...може би бакшиш....
Коментар
-
Някой ще обясни ли защо цената на зелето в руските градове Самара и Новосибирск е толкова висока? Средната цена на зелето в Русия също е доста висока. http://tsenomer.ru/produkti/kapusta/
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеНе разбирам какво се пънеш на бързея, вноса трябва още да се свали- да се вкарват само да кажем електроника или някакви чаркалаци които не могат да се произведат- това че не ядели норвежки хайвер едва ли ще трогне руснаците
Но дори и те едва ли се нуждаят от съветите на някой известен като дъм.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСега, тия ги разправяй на най-простите мурзилки.
Това са данни от РБЦ. И това е заглавието на статията. Но ти като руски ТРОЛ, пак лъжеш. Явно това е в натурата ти.
Ти си нагъл, бездуховен нещастник, на който Господ ще даде нужното.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе янки вчера бях пуснал 4 линка кое колко струва в русия като на единич била.ру можеше да се разгледат и другите им магазини. Като се опитваш да лъжеш сам поне вярваш ли си
Мъка-мъка, Мъка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Лоцман Разгледай мнение
Сега е добре да чуем от някоя мурзилка че това не е точно така, ами е да речемммм... превалутиране,
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеА бе янки вчера бях пуснал 4 линка кое колко струва в русия като на единич била.ру можеше да се разгледат и другите им магазини. Като се опитваш да лъжеш сам поне вярваш ли си
аз кат' ви пускам цени ви ги пиша - цена/количество
От картинките ти нищо не се разбира дали е на бройка, на килограм, за 10 грама или на миля?
Давам ви и колко са стрували преди това с изменението на годишна база. Явно ви е трудно да зацепите още как се прави
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеСега, тия ги разправяй на най-простите мурзилки.
Това са данни от РБЦ. И това е заглавието на статията. Но ти като руски ТРОЛ, пак лъжеш. Явно това е в натурата ти.
Импорт товаров из стран дальнего зарубежья за полгода упал почти на 40%
http://www.rbc.ru/rbcfreenews/55c4c2a69a79470362a3b763
След подобна изцепка, мисля че свободно мога да ти го кажа:
Той, че е "спаднал" - според графиката, е така. Не не е, щото сам е искал да спадне, а заради наложените ограничения.
Ама де ти го обяснявам - колко да ти го обяснявам, като нямаш капацитет да го разбереш?
Тъжна картинка сте това, сдуханите тролове.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение...
В същото време вноса в тази северна държава е спаднал с около 40%, като някои отрасли на право излизат от подобен род оценки - наприме вноса на млечни продукти е спаднал 6.4 пъти, на месо два пъти, плодове с 1.6 пъти.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеТи си нагъл, бездуховен нещастник, на който Господ ще даде нужното.
П.П. Ами, такива са БГ мурзилките - албански реотани, дет' стоплят доживотно и започват да лъжат по навик наоборот.
Ти му казваш Слънцето изгрява от изток ( даваш му статистика на рушки ), па то започва да се пърчи, че изгрява от запад и не е Слънцето, ами козата Мара на терасата му.
Усмихвай се!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе си на себе си: Ако по цял ден пишеш тук, не виждам как четеш 1000:1. И ти измисли машина на времето. Денонощието продължава да е 24 часа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеХоп-стоп!
Не е "вносът спада", а "вносът Е ОГРАНИЧЕН".
Разликата е "малка но, съществена". Не производителите са го искали. Това е директива.
От Вашингтон - за еврогейците и от Москва-за рушняците.
И едните, и другите, слушат, щото...
Импорт товаров из стран дальнего зарубежья за полгода упал почти на 40%
http://www.rbc.ru/rbcfreenews/55c4c2a69a79470362a3b763
След подобна изцепка, мисля че свободно мога да ти го кажа:
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеАз съм чувал много неща, щот' пропорция четене/писане ми е 1:1000. Тоест повечко чета и по-рядко пиша.
А, ти ми мязаш на сервитьорче/бакшиш, дет' все били вечните тарикати и прецаквали наред 'орицата. Не се прави бизнес така, синко
П.П Нали видя с онова момче ( тракащото с лебеди, докат' ме пробва и какво му се случи по хистори )? Не мо'е ми отговори на 1 тъп въпрос, щот' 2 дена му трябваха да зацепи, че Рашка е било име на Сърбия, а не е име на Монголия.
Коментар
Коментар